Libië wil elektrisch hek bouwen om negers af te weren

Screenshot_141

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Een voorstel dat meer tegenspraak dan samenwerking ten deel zal vallen

Hekken beschermen grenzen en mensen en hun culturen – dat weten we sinds de wakkere Hongaren ermee begonnen een grenshek langs de grens met Servië te bouwen om een einde te maken aan het ongecontroleerde binnendringen van zogenaamde vluchtelingen uit de hele wereld via Hongarije naar Europa. Andere moedige landen sloten zich bij Hongarije aan, tot groot ongenoegen van Merkel en haar marionetten-EU.

PI News (2)

En kijk eens aan, er komen duidelijk minder plunderende Arabieren via de “Balkan-route” dan ooit tevoren. Met andere woorden: hekken werken. Dat schijnt men ook in Libië tegen elkaar te zeggen, het Noord-Afrikaanse land via welk nu de horden negers naar de Middellandse Zee komen en naar Italië en daarna verder naar de Duitse geldpotten willen.

Een einde maken aan de praktijken van de asielindustrie

Libië bezit zelf weliswaar veel olie, maar wordt door binnenlandse conflicten verscheurd en is het doelwit van bedreigingen door islamitische terreurgroepen zoals ISIS. Daarom zijn er meerdere “regeringen” in het land. De belangrijkste is de centrale regering in de hoofdstad Tripoli, die ook door de VN erkend wordt en waarmee wordt onderhandeld. De minister-president van deze regering is Fayez al-Sarraj (kleine foto boven). Hij roept er in een interview met de “The Sunday Times” toe op dat de EU eindelijk zou moeten handelen om de personen te stoppen die overwegend uit de buurlanden en landen ten zuiden van de Sahara Libië zouden binnendringen, zich daar lang of minder lang zouden ophouden, voordat het met hulp van mensensmokkelaars en tot voor kort met hulp van Europese “hulporganisaties” naar Europa zou gaan. De negers zijn namelijk ook niet populair in Libië.

“We hebben veel sterkere druk van de EU op landen en personen nodig om helemaal niet aan de reis te beginnen. Wij in Libië willen van deze druk niet financieel profiteren, maar we willen een einde maken aan de humanitaire crisis”, aldus al-Sarraj. Daarom eist hij dat de EU zijn land financieel zou moeten ondersteunen om de zuidelijke grens, die in principe bestaat uit woestijngebied, met een hoog geëlektrificeerd hek te beveiligen, opdat men zichzelf en Europa tegen de negermassa´s zou kunnen beschermen.

Geen “opvangkampen” in Libië

Het goede idee betekent echter ook dat Libië om begrijpelijke redenen geen opvangkampen voor negers wil oprichten, zoals dit door goedmenschelijke EU- en Duitse politici meermaals werd voorgesteld. Libië wil terecht de negers niet in eigen land zien. Zo zou er bovendien definitief een einde gemaakt kunnen worden aan de praktijk van de smokkelvrienden van Angela Merkel. Voor Libië zou hiervan het voordeel zijn dat eindelijk de nooit bewezen beweringen van de asielindustrie en goedmenschen over martelkampen de grond onder de voeten worden weggetrokken.

Al-Sarraj eist tegelijkertijd de opheffing van het wapenembargo tegen Libië, in ieder geval wat betreft de Libische centrale regering. Daardoor zou Libië wapens voor zijn marine kunnen kopen en kunnen optreden tegen de smokkelwaanzin voor de kust, wat zeer zeker in het belang van alle mensen in Europa zou zijn, echter duidelijk tegen de belangen van Merkel indruist.

Libië bekritiseerde ook de abusievelijk als redding genoemde EU-missie “Operation Sophia” in de zuidelijke Middellandse Zee, waardoor negers juist aangelokt zouden worden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Libië. Bookmark de permalink .

20 reacties op Libië wil elektrisch hek bouwen om negers af te weren

 1. Sabeltant zegt:

  Wat te denken van robotsoldaten? Die zijn 100% autonoom en kunnen eenvoudigweg met vliegtuigen langs de grenzen gestrooid worden.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Nu aan zo’n hek zou ik nog wel willen meebetalen, wij willen die negers namelijk ook niet, al is het maar om Merkel, Soros en de hele EU in de problemen te brengen met hun Islamisering.

  Geliked door 3 people

 3. hslot4 zegt:

  Wel krachtstroom he jongens niet van die slappe hap zooi er mag best wat amperage achter staan.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Niet het aantal ampere’s, maar de spanning bepaalt het resultaat. Staat er op het hek 100.000 volt, dan is een stroom van slechts 1 Ampere al genoeg om een kwaad willende te doen opgaan in rook, terwijl er een zwarte verkoolde massa overblijft. Zo ene word dan in een paar seconden helemaal opgestookt. Vergelijk het met de bobine in een auto. Die zet 12 volt gelijkstroom om in 20.000 volt wisselstroom, bij slecht 0,001 Ampere. Maar probeer die hoogspanning niet aan te raken, want uw beloning zal een harde mep zijn. Niet levensbedreigend, maar wel zeer pijnlijk !

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  De titel voor dit artikel is buitengewoon goed gekozen.

  Like

 5. Johan zegt:

  Volgens mij is het een vreemd, onrealistisch verhaal. Laat iedereen eens de kaart van Libië bekijken. In één oogopslag ziet men, dat dit geen realistisch plan is. Het gaat om duizenden en duizenden kilometers lege woestijn. Daar zou dan ineens een hek moeten komen ? En kan men dat dan bewaken ? Hoe stelt men zich dat voor ?
  Die negers graven ergens gewoon een klein tunneltje eronderdoor en klaar is Mohammed.
  Neen, als men op het interview afgaat, dan wordt de ondertoon duidelijk. Libië wil wapens hebben, althans die specifieke deelregering. De EU moet dat leveren. Dat is wat die meneer, de minister-president Fayez al-Sarraj, wilt. Dan kunnen ze in Libië hun stammenstrijd voortzetten. Ondertussen wordt de EU een grote worst voorgehouden : Wij gaan een grenshek bouwen en al die vervelende migranten voor jullie tegenhouden. Nou, het is allemaal heel ongeloofwaardig.

  Geliked door 1 persoon

  • Bezorgde burger zegt:

   Inderdaad Johan. Maar de (EU) politici in West Europa zijn nou eenmaal niet zo slim als jij. Dat begrijpen ze in Afrika dus ook donders goed!

   Like

 6. Jade zegt:

  Ok, zet er a.u.b. 220kV op zodat ze meteen
  veranderen in een koolbal…

  Like

 7. Jan zegt:

  Al die zwarten komen om te parasiteren en te stelen, want wie stelen en weer in Houston? Zwarten.

  Looters Steal Televisions While Houston Police Battle to Save Lives During Flood

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/08/terrible-looters-steal-televisions-houston-police-battle-save-lives-flood-video/

  Like

  • BertG. zegt:

   Het zal een keer niet zo zijn.
   Zodra er ergens ellende is, denken die zwarten enkel maar aan plunderen.
   Je ziet het overal terug, bij elke ramp die ergens is, meteen plunderen.
   Met zo’n volk kom je nooit verder.

   Like

  • Cynicus zegt:

   Als ze maar kunnen jatten en stelen wanneer het gezag wegvalt. Echt een negermentaliteit. Geen wonder dat veel Amerikanen vuurwapens hebben.

   Like

 8. ReneKampers zegt:

  Het is wachten in Libie op een jachtvergunning voor dobbernegers

  Like

 9. Cathja zegt:

  Als Libie niet meer toegankelijk is vertrekken ze gewoon vanuit Tunesie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s