“Na de zoveelste rit van godsdienstige razernij blijf ik achter tussen woede en verslagenheid”

Screenshot_122

(Door: Jean-Marie Dedecker)

‘De voedingsbodem van religieus terrorisme is het geloof zelf’, vindt Jean-Marie Dedecker.

Na de zoveelste rit van godsdienstige razernij op plaatsen waar een frivole sfeer hangt van levensvreugde en onsterfelijkheid, van Nice tot Berlijn, van Manchester tot Barcelona, blijf ik vertwijfeld achter tussen woede en verslagenheid, tussen onmacht en wraaklust.

Na gewenning komt gelatenheid en berusting, en uiteindelijk fatalisme. Aan de commentaren van onze leiders te horen zijn we het eerste stadium al voorbij en loert het tweede om de hoek.

Guilty white people houden wederom, als huilmutsen aan de deugtafel van een of ander praatprogramma, het zoveelste debat over integratie, verbinding, stigmatisering of kansarmoede. Hun blinde focus op uitsluiting en discriminatie zet moslims eerder aan tot zelfbeklag dan tot een gewetensonderzoek.

Lees verder>>>
(h/t “omaha omaha”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Krankzinnigheid, Religie, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Na de zoveelste rit van godsdienstige razernij blijf ik achter tussen woede en verslagenheid”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Een goed ‘rationeel’ pleidooi voor het wakker worden ten opzichte van het probleem ISLAM.
  Als alle jihadisten, die onschuldige mensen vermoorden, moslims blijken te zijn moeten we ophouden om te zeggen (denken) dat deze misdaden niets met de islam te maken hebben.
  ISLAM is teen religie van de vrede. Dat is een grote leugen. ISLAM is niet eens een religie.
  De pedofiele, moorddadige crimineel Mohammed, die de ISLAM zogenaamd gesticht zou hebben heeft een ideologie bedacht die gericht was op het geheel vernederen en onderwerpen van medemensen.
  De ISLAM is in Europa geaccepteerd als godsdienst. De verantwoordelijke regeerders die deze misdaad hebben begaan hebben de bevolking getracteerd op een gezelschap moordenaars om in ons midden te leven. Zij hebben gehandeld zonder zich te verdiepen in de achtergrond van deze zogenaamde godsdienst. Ze hebben niet de moeite genomen om een blik te werpen in het handboek van deze moordenaars, de ‘heilige’ koran. Mohammed heeft zijn volgelingen opgeroepen om de ongelovige medemens af te slachten zonder aanzien des persoons.
  De gehersenspoelde moslims treden genadeloos op en trekken een bloedig spoor door de beschaafde wereld. Het blijkt dat ze zelf geen spoortje beschaving in zich hebben. Als we niet geheel uitgeroeid willen worden moeten we alle aanhangers van deze doodscultus uit Europa verdrijven. Zo spoedig mogelijk.
  ISLAM ??? – Weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Liked by 1 persoon

  • Harry zegt:

   Inderdaad ,
   WEG met die rot-ideologie !
   WEG met die irritante volgelingen .
   WEG met die criminelen .
   Weg met die treiteraars .
   Weg met die in lorren gehulde broedkippen .
   Weg met werkeloze stinkerds met hun baarden en snorren , die in hun jurken en op hun blote poten in sandalen , die de hele week maar over straat lopen te zwalken .
   Waar moeten ze allemaal naar toe ?

   Terug , in ieder geval !
   Zo niet goedschiks , dan maar kwaadschiks .
   Er is geen lol meer aan om de straat op te gaan , overal loopt dat gajes !

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Met de eerste zin van Dedecker zit Jean-Marie al in de fout.
   Pas op, Dedecker is ’n goeie vent.
   Maar mensen die de islam nog steeds als ’n geloof zien”” .. zitten al direct op ’n verkeerd spoor.

   ’n Spoor waarmee ze toch op ’n gegeven moment hopeloos in de knoei komen.
   Zo van (voorbeeld) het is ’n geloof.
   ’n Geloof moet je respecteren.

   Geen enkel respect voor ’n dwangmatige ideologie met politieke motieven!!!
   Zo praat je al direct langs elkaar héén.
   Daarom Dedecker neem als Vlaming nou toch eens contact op met Wim Vanrooy.
   (De auteur van het beste anti-islam-boek sinds tijden…)
   Ik mag wel zeggen DE Europese kenner van de kwalijke islam, en vlak bij je deur in je eigen land.

   Ga daar nu eens mee praten, en kom dan nog eens terug om’n goed artikel te schrijven.

   Like

 2. BigLJohn zegt:

  Die linkse Armand zong het al zo’n 50 jaar geleden; Bloemenkinderen. Want geuren en kleuren zijn de nieuwe wereldmacht, vechten gaat zo gauw vervelen….En inderdaad, nu 50 jaar later worden er tig aanslagen gepleegd, waarbij er door nabestaanden van slachtoffers na zo’n aanslag een ware bloemenzee aangelegd word, waar de keukenhof nog niet aan kan tippen.
  Geen bloemen, breng die maar naar het kerkhof met Allerzielen, maar mensen moeten wat anders ter hand nemen. De Kalashnikov, de Uzi, en de handgranaten. Ruim ze op, die vieze Islam ratten !

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Vandaag voor het eerst geconfronteerd met de haat van een hoofddoek gekleed in een lange nachtpon. Al eerder een paar keer geconfronteerd met zwarte afrikanen door intimidatie, maar nu dus een vrouw. Bij stichting aap gingen we even kijken en gegeven moment keek ik van de aapjes naar opzij en zag het gezicht van deze vrouw mij van top tot tenen opnemen met een gezicht vol haat. Ik keek maar weer voor me en dacht de vriendin ziet het niet, want ik weet al dat de meeste mensen zo blind als een paard zijn. Heb het afgeleerd dingen zoals dit te zeggen. Op de terugweg op de fiets begon echter die vriendin (ik ken haar nog maar een half jaar) : zag jij die vrouw met die hoofddoek nog en zag jij de haat op haar gezicht. Ik verbaasd ja dat zag ik en jij dus ook.’Nou zei ze ik zag al dat ze ons op zat te nemen en keek express lang terug in haar ogen en toen begon ze te lachen, maar ik geloofde die lach niet meer nadat ik haar gezicht had gezien. Zij die vriendin had dus nog meer dan ik in de gaten gekregen. Alleen begon ze: maar we waren toch niet bloot gekleed? Toch weer bij zichzelf de fout zoeken. Ik dus niet. We hadden beiden een strakke spijkerbroek aan en haar oudere dochter had ook zo’n strakke broek aan met wel een dikke kont. Dat kan het dus ook niet zijn. Ik zeg ze haten ons tot op het bod. Gewoon omdat we ons niet conformeren aan hun geloof. Dat is het. Wij hebben geen teken (hoofddoek) om te laten zien dat we moslim zijn en dat is al voldoende. Niets hebben wij die vrouw gedaan. Helemaal niets en dan toch zo’n haat? Ik kan het gewoon niet snappen dat je een wildvreemde zo kunt haten. Gestoord tot en met.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  O en toen als toetje op de terugweg wilde ik inchecken bij de poortjes van de trein en stond er een afrikaan achter me. Ik ging express naar een ander poortje en hij liep mee. Ik wachte net zolang tot ie uit de buurt was en checkte toen in. Toen stond ik boven aan de trap en kwam even later de trap op. Zeker meegelopen met een ander. Hoe ie me aankeek was gewoon kwaardaardig. Bang werd ik er niet van. Maar het zegt toch wel iets over de samenleving waarin we leven. Dit gaat nog vele malen erger worden. Vraag me af of ik reizen met de trein in de toekomst nog veilig is.

  Like

 5. Marian zegt:

  Zoveel islam, zoveel oorlog. Weg met die klote islam!!!!!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s