Propagandafilm Jesse Klaver toch niet uitgezonden door BNN-VARA

Screenshot_124

Tsunami van kritiek overspoelde publieke omroep

De documentaire over Jesse Klaver komt toch niet op televisie. BNN-VARA heeft dit besloten na alle commotie over de maker van de film over de afgelopen verkiezingscampagne van de partijleider van GroenLinks.

Post online

Op de film kwam veel kritiek, omdat maker Joey Boink zelf voor GroenLinks actief was tijdens de laatste verkiezingscampagne.

De omroep liet eerder weten dat met de documentaire de onafhankelijke positie bleef gewaarborgd. “BNN-VARA en NPO kunnen desondanks niet uitsluiten dat er twijfel kan ontstaan rond de journalistieke onafhankelijkheid van de film. Wij menen dat er over de onafhankelijkheid van BNN-VARA en de NPO geen enkele twijfel mag bestaan.”

Bron:
http://media.tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, Nederland, NPO, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, VARA, verloedering. Bookmark de permalink .

73 reacties op Propagandafilm Jesse Klaver toch niet uitgezonden door BNN-VARA

  • paulzwueste zegt:

   Hoera!
   Het recht zal zegevieren…
   Welk recht?
   Het recht van de sterkste.
   Ze moesten buigen voor de gestuurde hypocriete verontwaardiging van en door de andere politieke partijen.
   Maar goed.
   Die smerige VARA-propagandazender… van ’n partij die geminimaliseerd is, maar toch gewoon maximum subsidie blijft trekken!
   Het kan allemaal in NL!

   Like

 1. fleckie zegt:

  HEEFT ..HIj..OOK…HET..LICHT..GEZIEN?!

  Geliked door 1 persoon

 2. ReneKampers zegt:

  Jesse ….”””.Yes we can destroy the Netherlands”””

  Geliked door 5 people

 3. Cynicus zegt:

  Goed zo dat deze sluwe psychopatische klimaatfascist geen podium krijgt voor de huichelachtige misleidende leugens met de bedoeling een CO2-klimaatsprookjesdicatuur in te gaan voeren met als kers op de taart toenemende massa-immigratie. Weg met deze rotmarxist ! Groen links had met Paul Rosenmueller sympathie voor Pol Pot. Groen links is Stalin, de DDR, Noord Korea. Mao, Hitler als antisemiet en andere linkse ellende. Groen links steunt Hamas en de uitkeringen aan terroristen van Abbas. Groen links is het kwaad zelve verscholen achter de valse psychopatische volksmenner Jesse Klaver. Maar kijk deze valse volksmenner maar eens goed in de ogen. Vooral die grachtengordeltrutjes die op deze huichelaar geilen moeten dat maar eens doen. Ik zou die Jesse Klaver met plezier een klap op zijn muil willen geven. Vieze valse achterbakse ecofascist. En de sluwe ratten achter de schermen van groen links hebben nog veel meer klappen verdiend. Rara wie bedoelen we nu

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   He he, cynicus, dat is eruit!

   Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    En dat het er bij u maar inkomt is de bedoeling! guusvelraeds!!! Cynicus schiet midden in de Pvda gl roos.

    Like

   • Wolf zegt:

    Ik heb een goede neus om trollen op grote afstand te doorgronden en te herkennen. Ze verraden zichzelf en leggen zichzelf bloot met typisch linkse achterbakse trekjes in hun lariekoek woordjes die proberen uit te lokken. Dan bent u bij Wolven aan het verkeerde adres, 27 -08 – 2017 16.33 uur!!!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Kappen nu!! Of definitieve ban! U insinueert dingen. Guus Velraeds reageerde hier al toen u nog in de luiers poepte!

    Webmaster

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Wolf, slecht geslapen vannacht of zo?
    Of had je zomaar zin om er iemand uit te pikken om jou onvrede over los te laten.
    Je gedraagt jezelf als een achterbakse linkse trol door zomaar iemand aan te vallen om ongegronde redenen.
    Zo verraden zichzelf en leggen zichzelf bloot met typisch linkse achterbakse trekjes in hun lariekoek woordjes die proberen uit te lokken.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wolf 28 augustus 2017 om 09:43

    Ik heb al een tijdje de indruk dat uw reacties verschillende ‘tonen’ bevatten.
    Het is net alsof ik met meerdere personen te maken heb.

    Geliked door 2 people

   • Wolf zegt:

    Theresa Geissler, u heeft daar gelijk in. Ik ben over de schreef gegaan door de 4e regel te schenden dat er NIET op de man of vrouw gespeeld wordt. de WEB master heeft mij daar zeer terecht flink mee wakker geschud. Door de linkse anti PVV opinie en mainstream ben ik zeer wantrouwend geworden de laatste 10 tallen jaren en zie daarom nog wel eens spoken en beren op de weg. De grootste SCHRIK is dat er , zoals u reeds opmerkt , men nu gaat twijfelen aan mijn diepgewortelde Nationalistische trouw aan Volk en Vaderland en onze Westerse waarden die onze ouders en voorouders hebben bewerkstelligd voor ons. Ik heb het zoals u zegt er zelf naar gemaakt dat er argwanend en achter de oren gekrabd wordt. Ik heb mijn portie bijna hartstilstand van de schrik en daarna schaamte gehad vandaag. Ook door het koekje van eigen deeg van Bert G. deed me inzien hoe onterecht ik Guusvelraeds wantrouwde. Voordat er van mijn kant weer een reactie wordt geplaatst zal ik niet meer met een kort lontje reageren. Daar val ik hier mensen mee aan met dezelfde oprechte gezamenlijke zware strijd tegen links.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Eerlijk gezegd vind ik uw comments kunstmatig en “over the top”. Alsof u hiermee andere reageerders bepaalde reacties probeert te ontlokken.
    Ik weet dat de EUSSR speciaal mensen heeft ingeschakeld om op blogs zoals de mijne te reageren en de boel op te stoken. Om comments te verzamelen
    en dan uiteindelijk toe te slaan door zo´n blog van internet te halen en de exploitant voor het hekje te slepen.
    Daarvan ben ik niet gediend! Ik houd u dus zéér scherp in de gaten en bij het minste of geringste dat mij niet aanstaat, heeft u een permanente ban.

    Webmaster

    Geliked door 2 people

   • Cynicus zegt:

    Ja precies. Deze linkse ecofascisten zijn gevaarlijk en als die hun zin krijgen dan is het met de vrijheid gedaan en fijne vrije dingen als auto rijden, barbecuen en sinterklaas en zwarte piet vieren, kerst vieren zijn dan afgelopen. Ook mag je dan geen kritiek hebben op de islam en worden er kliklijnen opgezet om klimaatrealisten te verraden (klimaatrealisten zijn mensen die weten dat klimaatveranderingen komen door de activiteit van de zon). De klimaatfascisten gaan dan ook bepalen waar je je geld aan uit mag geven en leuke dingen als zwarte cross en tractor pulling en de museum stoomtrein (op steenkool zelfs) zijn dan in de ban wegens CO2-uitstoot. Uw reisbewegingen zullen dan tot een minimum beperkt worden wegens CO2-uitstoot en alles wordt schreeuwend duur wegens torenhoge CO2-belastingen.

    En zo kan ik nog wel even doorgaan.

    Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Die Jesse Klaver hangt van leugen en bedrog aan elkaar.
   Liegt al vanaf de eerste dag dat hij in de Kamer kwam.
   In z’n ijdelheid en hoogmoed heeft hij nu een geweldige misser gemaakt.
   Dit hele gedoe met die propagandafilm verpakt in het zogenaamd neutrale jasje van een “documentaire” met Klaver in de hoofdrol, pikt natuurlijk geen enkele andere politieke partij.
   Als hij slim was geweest was hij nooit aan dit avontuur begonnen.
   Bovendien morde het volk (dat het doorhad tenminste) ook al behoorlijk.
   Klaver heeft hiermee een grote fout gemaakt, en zijn held-imago, dat van leugen en bedrog aan elkaar hangt, is nu behoorlijk beschadigt…

   Ik blijf er bij dat dit onvolwassen mannetje, in eikeltjes pyjama, vandaag of morgen ineens weg is.
   Op naar de volgende groen uitgeslagen idioot die de partij zal proberen op te krikken.
   Het zal Godzijdank nooit wat worden met die Groen-Linkse landverraders.

   Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    Webmaster, dat wist ik niet. Ik kom nog maar net een paar weken lang kijken hier op E.J.Bron. Bij deze zou ik mijn diepe oprechte spijt willen betuigen aan Dhr. Guus Velraeds en aan U en aan de prachtige en zeer leerzame E.j.Bron site lezers en medewerkers. Zou U mijn commentaren als het mogelijk is kunnen verwijderen aan dhr. Velraeds? Ik schaam me namelijk diep. Bij voorbaat dank. Wolf [ Eddie]

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, uw comments blijven staan. Ik krijg een “vreemd” gevoel bij u, eerlijk gezegd . . . Over “trollen” gesproken . . .

    Webmaster

    Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Beetje minder stroop is ook goed, Eddie: Dan zou het menigeen nl. gemakkelijker vallen om aan te nemen, dat je het ook echt méént!
    Nu krabt degene degene, die jou niet kent -en dat is iederéén hier- zich alleen maar eens extra achter het oor, joh! LOL!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 28 augustus 2017 om 12:22

    Ik krabde me al vrij snel achter de oren bij het lezen van de reacties van heer Wolf.
    Eigenlijk mag ik het hier niet zeggen, maar misschien had er nog iets achter zijn nickname moeten staan.

    Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   E.J. Bron zegt:
   28 augustus 2017 om 10:29

   Kappen nu!! Of definitieve ban! U insinueert dingen. Guus Velraeds reageerde hier al toen u nog in de luiers poepte!

   Webmaster

   Hey Boss die kant van u heb ik nog niet gezien, ik peins dat u in the real life geen doetje bent (allesbehalve).
   De (uw) blog gaat in zo’n tempo voorruit dat ik soms (helaas) moet kiezen wat ik kan lezen laat staan reageren, gelukkig is daar soms naderhand de tijd voor maar dan is het ‘vijgen na Pasen’ om nog een reply te pennen.
   Wat ik opmerkelijk vind is (gebeurd wel vaker) dat “newbie’s” op de blog na enkele dagen menen te weten hoe het in elkaar steekt en weet wie er een trol zou zijn.
   Eerlijk gezegd is uw wantrouwen terecht E.J., u weet dat ik behoorlijk paranoïde ben (daardoor ook al twee keer een ban achter mijn kiezen gehad) maa,r ik heb u al vaker op gewezen dat er provocateurs op uw blog vertoeven met één opdracht : uw blog er uit kun halen.

   Like

  • Trucker zegt:

   Twee opmerkingen:
   één dit is wat ik contraproductief heet, het schieten in eigen voet is ook een goede benaming wat deze oetlul doet … of…

   goed mogelijk dat het een lepe sluwe linkse is die gewoon een kans afwacht om ons rechtse islamofobe (en de Nederlandse PVV stemmer) in een slecht daglicht plaatsen (alsof dat nog nodig is in het huidige klimaat).

   Dit kan het best het type zijn dat uit is ophitsing in the real world en op het www doet wat u aanhaalt in uw beide comments :

   “…Ik weet dat de EUSSR speciaal mensen heeft ingeschakeld om op blogs zoals de mijne te reageren en de boel op te stoken. Om comments te verzamelen
   en dan uiteindelijk toe te slaan door zo´n blog van internet te halen en de exploitant voor het hekje te slepen….”

   “…Nee, uw comments blijven staan. Ik krijg een “vreemd” gevoel bij u, eerlijk gezegd . . . Over “trollen” gesproken . . .

   Webmaster…”

   Like

 4. fransdewit zegt:

  Lekker vooruit gezien van de programma makers, is puur weggegooid geld geweest. Er zit echt niemand op die air-bubble te wachten hoor.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Wie geeft ons het geld terug dat de film gekost heeft ?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Klaver is al aan z’n volgende film bezig.
   Porno in eikeltjespyjama…

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 27 augustus 2017 om 16:36

    Zou die lul (kuch, kuch, pardon) ook een eikelpiercing hebben?

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Hey paulzwuweste, lig in een deuk hoewel, bij nadere beschouwing als je plaatjes zie met die islamiet zie je steeds van die dommegeile linkse mutsen –>die wij nooit gaan hebben 😦

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Hey Trucker.

    Goed zo!
    Ik hoop dat je je nog vaak kunt bescheuren bij het lezen van m’n reacties!
    Ik doe m’n best.
    Groeten.

    En Tistochwat.
    Meid, hoe krijg je het toch voor elkaar.
    Je bent werkelijk ’n Professional ( met ’n hoofdletter!).
    Geweldig gevonden.

    Geliked door 1 persoon

 6. Cynicus zegt:

  Fijn dat deze propaganda voor de klimaatsprookjesdictatuur met massa-immigratie van deze sluwe volksmenner niet wordt uitgezonden. Weg met deze vieze valse rotmarxist. Groen links is Pol Pot, de DDR, Stalin Mao, Noord Korea. Groen links is tegen vrijheid en wil zelfs bepalen wat je op je bord hebt in een digitale dictatuur. Groen links is het valse vieze satanische ecofascisme verborgen achter psychopatische volksmenners zoals Jesse Klaver.

  Geliked door 2 people

 7. Harry zegt:

  ” BNN -VARA en NPO kunnen desondanks niet uitsluiten dat er twijfel kan ontstaan rond de journalistieke onafhankelijkheid ” !!!???
  Wat een stel verdomde huichelaars !
  Het is niet anders dan politiek-correcte hersenspoeling op het net en nu ze merken dat we ze doorhebben en eindelijk eens iets konden ondernemen VOORDAT het uitgezonden werd , nu kotsen ze ineens objectiviteit uit !
  Angst voor twijfel bij het kijkerspubliek ?
  Wat een gotspe !

  Objectiviteit heb ik de laatste 25 jaar niet meer gezien op TV .
  Altijd wordt het moslimgebroed in bescherming genomen of worden er dingen verzwegen .
  Daarom staat ie ook haast altijd uit !
  WEG met die collaborerende omroepen !
  En draai de subsidiekraan maar hermetisch dicht !

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 27 augustus 2017 om 12:31

   Daarom staat ie ook haast altijd uit !

   Ik heb helemaal geen tv meer, nóg beter.

   Geliked door 1 persoon

   • guusvelraeds zegt:

    Bij mij kijkt alleen de vrouw (sorry, partner) nog naar blauwbloed. Tistochwat!

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    Bij ons staan de zenders Nederland 1,2,3 al 11 jaar op ZWART! De anti Zwarte Pieten en anti PVV zender RTL boycotten we ook al sedert December.

    Like

   • Trucker zegt:

    2000 ergens in dat jaar tv kapot (was dan nog zwart wit kan je nagaan welke plaats dat ding had in mijn leven), eind 1999 www dacht bij mezelf waarom nog tv ik heb daar toch geen tijd meer voor.
    Nu na al die jaren heb ik het nog geen dag gemist en de jaren dat ik werkzaam was vreemde blikken van collega’s hugh… gené tv ???
    Ik denk als iedereen de tijd die hij besteed met te kijken naar rotzooi zou besteden met informatie te halen op het www we in de Lage Landen (en zelfs het gehele europa van de brussel HQ dictators) andere verkiezingsresultaten zouden gezien hebben.

    Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  “Oh dear! How sad! Never mind.” (Zoals Sergeant-Majoor Williams -It ain’t half hot, Mum- het uitgedrukt zou hebben.
  Wat had er nu voor interessants in díe film kunnen zitten?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 27 augustus 2017 om 12:49

   Wat een geweldige kop had die vent, hè?

   Geliked door 3 people

   • Aegolius cs zegt:

    Jesse Klaver (geb. ’86 …) kan erdoor geïnspireerd zijn:

    British Army, Monty Python marching up and down the square, hilarious

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Schitterend!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, hij was echt de bèste van allemaal!
    Ik zal ook nooit de scène vergeten, waarin de “Dakoits” -Indische struikrovers- hem hadden gegijzeld en hoofdman Me Thant zichzelf zó slim vond, dat hij zelfs zijn gevangene grinnikend uitleg gaf: “Jij enige èchte soldaat van allemaal. Als jij weg – anderen moeten snel opgeven.”
    Ik dacht toen nog: Als het voor Williams niet zo’n benauwende situatie zou zijn geweest, was dat een schitterende opsteker geweest!

    Like

  • Trucker zegt:

   Pffft wie kon daar naar kijken, doet me denken aan Monhyt Phyton en aanverwante en in Nederland had Je Koot En Bie, keek je naar die shows niet of vond je dat soort humor niks was je een simpele boerenlul, nou vond ik geen probleem.
   Ik lag in een deuk met Tommy Cooper en Benny Hill en in Nederland was het toen nog De Mounties (gene kraaikamp of hoe dat duo hete…).
   Van Duin jàààà die was ook leuk, ik hield wel van het “poep en pies gehalte” van humor maar niet van dat “intellectuele” humor gedoe, net als de film het was Fellini en al die andere Italiaanse regisseurs waar de filmrecensenten lyrisch over werden…nou ik ik vond Clint Eastwood en Charles Bronson beter, was ook niet mis mee als ze met hun revolvertjes de brokken vlees van het scherm lieten spatten.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Trees
   Een prachtig type van een onderofficier van de Welsh Guards.
   Je moest als soldaat maar met zo’n stel slampampers opgescheept zitten.
   Bij nader inzien geloof ik dat sergeant instructeur Van der Schoor van het Korps Mariniers daar onder andere zijn inspiratie vandaan heeft gehaald.
   Echter wel gelardeerd met pracht-obsceniteiten als ”scheef uit de kut geplukte gannef” en ”boerenlul en uier-trekker”. Aan zo eentje zou ik Mooiboy Jesse graag een paar weekjes overleveren.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Deze man verdient een documentaire en niet die snotpin die net uit het ei komt.

  http://wildersfilm.com/

  MEET THE DUTCH TRUMP.
  HERO OR VILLAIN? COMING 2017.

  Like

 10. sabine zegt:

  Nederland zoals Jesse Klaver wil; 85% Moslim en Noord Afrikaners 15% echter Nederlanders, en dan met zijn 40 miljoenen hier wonen. Betekend 90% in de bijstand en niemand meer veilig op straat. Deze man hoort in de GGZ

  Geliked door 1 persoon

 11. eva110 zegt:

  IK:
  Yes we will stop this shit!

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Jammer. Dat had ik graag gezien. Jesse in de moskeet, Jesse steelt zijn eerste scooter, Jesse pest meisjes op school, Jesse bezoekt de kinderboerderij, Jesse bij de antifa en natuurlijk Jesse en de bom op zijn kantoor bij Dwars in Amsterdam.

  Voor de rest geen reden tot vreugde dit. Dat de omroepen dit jubelportret niet uitzenden (voorlopig) verandert niets aan het feit dat ze de hele dag wel andere staatspropaganda uitzenden. Op kosten van werkend Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   JK.
   Als je met marokkanen te doen hebt wordt je bestolen, verkracht en belazerd!

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    En opgeblazen. Jesse Klaver zat in het bestuur van Dwars (die Jugendabteiling van GsL) toen er op dat kantoor een bom werd gevonden. Ook zo’n dingetje waar de film niet over zal gaan.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wat…?
    Past helemaal bij die jongens en meiden van Groen Links.
    En nu ze een mocro als hoofdman hebben kunnen ze helemaal los gaan.
    Denken ze…
    Nou mooi niet.
    Wat ’n boevenbende is het toch.

    Like

 13. Wolf zegt:

  Victorie! De eerste keer dat het naar binnen gekeerde extreem linkse bolwerk NPO op de knieën moet dankzij Geert , de FVD en Geen Stijl. Heerlijk!

  Geliked door 2 people

 14. Williaan zegt:

  “over de onafhankelijkheid van BNN-VARA en de NPO geen enkele twijfel mag bestaan”
  Mag bestaan? Maar het bestaat NU wel! Wie wind zaait zal storm oogsten!

  Geliked door 1 persoon

 15. peter zegt:

  Ze maken er maar een cd van en de mensen die het graag willen zien kopen er maar een ,denk dat als ze er ’n stuk of 10 branden ,genoeg voorraad hebben .

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Wat jammer. Had al bier en chips ingeslagen. Oké dan gebruiken we dat maar voor de 3de dinsdag in september. Ook leuk?!

  Geliked door 2 people

 17. guusvelraeds zegt:

  Hier de troostprijs voor allen die reikhalzend uitgekeken hebben naar de documentaire in september over Jesse Klaver. Nu niet meteen roepen dat ook een zeker AH het met kinderen deed.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Godzijdank heeft die vuile rat ’n grandioze fout gemaakt.
   En dat zal hij blijven doen.
   Ik weet het zeker.

   De vent heeft totaal géén karakter en is door z’n leugens veel te snel naar boven gevallen.
   ’n Vogel voor de poes…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ongelofelijk Guus!
    Wat is dit toch voor ’n debiel!
    Hij vindt zichzelf ongelofelijk belangrijk.
    De redder van het volk.
    Maar omdat hij elke vorm van eigen karakter mist projecteert hij zich op zijn “helden”.
    Zoals Obama e.a.
    Ik heb in het begin al gemerkt dat deze jongens allemaal uit een en dezelfde mal geperst worden.
    De mal van de “Mooie Jongen”…
    Zoals daar zijn Macron, Trudeau en Obama.
    Obama was het prototype.
    Naar gelang de nationaliteit kan de mal bijgesteld worden.
    Wij kregen ’n watje in Eikeltjespyjama.
    In ieder geval hebben ze allemaal een heel belangrijk ding gemeen…

    Het beschadigen van hun natie.

    Like

  • Wolf zegt:

   Albert Hein bedoelt u? Of bedoelt u A H die er elke dag bijgesleept wordt op uw Joop.nl?

   Like

  • Wolf zegt:

   Troost prijsjes worden uitgedeeld bij de npo kneusjes, daar doen we hier niet aan mee. de tweede fout van u is dat het geen “documentaire” is maar een PROPAGANDA film!

   Like

 18. Republikein zegt:

  Vuile rat.

  Like

 19. Marian zegt:

  Blij toe, daar zitten we toch echt niet op te wachten om naar Repelsteeltje te kijken.

  Geliked door 1 persoon

 20. Bas zegt:

  Beetje duwen en trekken voor de aandacht, en dan bij de VARA op televisie ?
  ’t Is niet eerlijk, zo gaat het nauw altijd, verdorie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s