Uit onderzoek ter plaatse bleek: grenscontroles op de Brennerpas zijn pure leugens van de regering

Screenshot_128

(Vertaling: E.J. Bron)

De afgelopen weken was in talrijke media expliciet sprake van scherpere grenscontroles op de Brennerpas. Zo meldde men o.a. dat men op de Brenner illegale migranten respectievelijk zogenaamde “vluchtelingen” uit treinen zou hebben gehaald. Wie zo de algemene mediale teneur bekijkt, zal er vermoedelijk van uitgaan dat er nu kennelijk sprake is van een realistischer immigratiepolitiek op de legendarische grensovergang en dat daar desbetreffende controlemaatregelen van de autoriteiten te zien zijn.

ongecensureerd.at

Afrikanen stromen naar het noorden – mede vanwege open grenzen

Dat Italië het middelpunt van de massa-immigratie uit Noord-Afrika is geworden, werd door de politiek in ieder geval voldoende gethematiseerd. Evenals het feit dat er nog steeds Afrikanen via de Middellandse Zeeroute naar Zuid-Italië komen. Je kunt inmiddels uitgaan van honderdduizenden zwarte Afrikanen, die in Italië de autoriteiten bezighouden.

Een groot deel van hen wil vermoedelijk verder naar het noorden. Gewenste doelen zijn Frankrijk en vooral Duitsland. Hier wijst men een bovengrens heftig af. Wie het lukt hier te komen, mag ook zonder papieren op een veelomvattende verzorging door de welvaartsstaat hopen. Een bezoek aan de Brenner is dus juist deze dagen interessant.

“AfD TV” bekeek de “grenscontroles” wat beter

Vorige week zondag (20 augustus 2017) bezocht het team van “AfD TV” de Brennerpas. Het bevond zich op weg naar Italië. Doel: onder andere de kustplaats Ventimiglia. In dit brandpunt van de massa-immigratie zouden opnames voor een documentaire over de gevolgen van de immigratie voor de Italiaanse gemeenten moeten ontstaan.

 

Eerst stopte de auto tegenover het station. Later reden de collega´s van “AfD TV” door het plaatsje zelf. Eerste indruk: op de autosnelweg A13 respectievelijk A22 stroomt het verkeer tegen 14.00 uur vloeiend in richting Oostenrijk respectievelijk Italië. Op de grote parkeerplaats tegenover het plaatsje Brenner/Brennero – dus aan de Italiaanse kant – staan meerdere Oost-Europese vrachtwagenchauffeurs te discussiëren met precies één official in een geel waarschuwingsvest.

Politie aan de grens: vergeet het maar!

De man is duidelijk geen politieagent. Een gesprek met de politie vervalt, want ondanks meermaals aanbellen bij de Italiaanse politie, die gevestigd is in een gebouw dat eruit ziet als een glazen kast, gebeurt er niets. De jaloezieën zijn naar beneden. De zoektocht naar de Oostenrijkse collega´s blijft zonder resultaat. Op navraag bij de vrachtwagenchauffeurs blijkt dat hier ´s zondags in principe geen politie aanwezig zou zijn – noch Oostenrijkse noch Italiaanse.

Vragen naar grenscontroles zorgen voor verbazing. Na een tijdje is ook de official verdwenen, de vrachtwagenchauffeurs staan alleen op de grote parkeerplaats. Er staan enkele vrachtwagens en personenauto´s in de zon, af en toe stopt er een personenauto om daarna zonder enig probleem de autosnelweg weer op te rijden – volledig ongehinderd.

Niets duidt op scherpere grenscontroles

De rit gaat nu richting het dorpje, de collega´s rijden naar de autosnelweg terug en slaan af naar de provinciale weg S22 in de richting van Brenner/Brennero. Wanneer ze aan de Italiaanse kant langs het plaatsnaambordje rijden, valt een groepje van drie Oostenrijkse politieagenten op, dat de straat oversteekt en ter hoogte van het station in een kroeg verdwijnt. Op het station is geen verhoogde politieaanwezigheid te zien.

Ook in het stationsgebouw duidt niets op meer politie. Het is rustig. Er valt alleen een Oostenrijkse politieauto op, die ongeveer honderd meter van het station verwijderd aan de kant van de weg staat. Bezoekers van het “Outletcenter” lopen met boodschappentassen over de straat. Het verkeer stroomt vloeiend door. Bij de rotonde staan vier Italiaanse soldaten, die in de richting van Oostenrijk kijken. Ze laten het verkeer uit Oostenrijk stilzwijgend passeren.

Grenscontroles op de Brennerpas zijn een sprookje

Als we ze naar grenscontroles vragen, moeten we demonstratief onze identiteitsbewijzen aan ze laten zien. Die worden gefotografeerd. Verder zeggen ze niets. Het verkeer stroomt vloeiend langs hen heen. De rit op de drukke parallelweg in richting Italië geeft opnieuw geen aanwijzingen over controlemaatregelen. Politie is nergens te zien. Een rondrit van een uur laat dus zien dat er deze zondag blijkbaar niet gecontroleerd wordt. Het is heel moeilijk voor te stellen dat er op de Brennerpas überhaupt veelomvattende controles plaatsvinden. Niets duidt daarop, de politieaanwezigheid is verrassend zwak.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, mainstream-media, moralisme, Oostenrijk, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Uit onderzoek ter plaatse bleek: grenscontroles op de Brennerpas zijn pure leugens van de regering

 1. Williaan zegt:

  Er zal best een controle zijn geweest, maar zo iets verwaterd snel, dat weet iedereen.
  De immigrant/vluchtelingen ook!

  Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Alweer een EU-leugen ontmaskerd.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  We worden belogen bij het leven.
  What’s new?

  Like

 4. eva110 zegt:

  De meeste mensen hebben er geen idee van hoeveel buitenlandse vrachtwagens en busjes er per uur over de Nederlandse grens rijden zonder dat er enige vorm van controle is.
  Rij zelf minimaal 2x per week over diverse grensovergangen en neem niet eens de moeite om gas terug te nemen want er staat alleen een bordje welkom in Nederigland.
  Als je een half uurtje nummerborden staat te filmen heb je heel europa en een deel van Azie op de film met daartussen slechts een enkel Nederlands nummerbord.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wie was er ook alweer president in Oostenrijk?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Enen zekeren Van der Bellen…
   Ja, daar hebben ze heel wat mee te stellen…
   Ze kunnen je er heel wat over vertellen.
   Onder het genot van een Grüner Veltliner en ’n paar overheerlijke forellen…

   Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Zoals Ik vorige week een link plaatste over Duitse militairen die aan de Oosrenrijkse grens helpen met de bewaking.
  Wapens in de kazerne gelaten, adminestratie doen om illegalen binnen te laten en als het gaat spannen de ramen open en roepen om politie.
  De Europesche bevolking word continu vernachelt door hun respectievelijk regeringen.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Hier hebben we het CBS, de leugenfabriek van de regering, daar zullenze iets soortgelijks hebben.
  Je ID laten fotograferen, mag dat zomaar?
  Graveren mag wel, is goed voor de handel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s