Waarom ik AfD stem (17)

Screenshot_116

“Wie een toekomst voor Duitsland wil, moet AfD stemmen!”

(Door: “Schlesier7” – Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben geboren in heen land in het voormalige Oostblok. Mijn ouders waren van Duitse komaf en we hadden veel familieleden in de Bondsrepubliek en in andere landen, die ons regelmatig hebben bezocht. Na mijn studie heb ik mijn militaire dienstplicht (niet echt enthousiast) vervuld en ben ik beginnen te werken. Deze tijd kan ik vergelijken met de huidige periode in Duitsland. Je moest heel erg oppassen wat en tegen wie je iets zei, het was het beste om niet op te vallen.

PI News (2)

Omdat ik misselijk werd van deze leugen in de samenleving en het tegendeel tussen de holle frasen en de realiteit, besloot ik naar de Bondsrepubliek te emigreren (met geldige reisdocumenten). Voor mij met Duitse voorouders en kennis van de Duitse taal was de inburgering eenvoudig en na enkele weken heb ik een baan gevonden. In de loop der tijd heb ik een gezin gesticht en dankzij mijn opleiding, beroepspraktijk en talenkennis een zeer goed betaalde baan gevonden. We wonen in een eigen huis en we verhuren. Materieel gaat het ons dus heel goed. Ik ben Duitsland ook heel dankbaar, dat het mij mogelijk gemaakt heeft mijn vaardigheden en ervaringen goed in te zetten.

Sinds Merkel bondskanselier is, zie ik dat het niet meer zo goed gaat met Duitsland. Helemaal in het begin had ik sympathie voor haar, maar sinds de financiële crisis, het failliet van Griekenland, de onzinnige euro-redding en sinds 2015, de vluchtelingen-tsunami, zie ik steeds duidelijker dat ze Duitsland schade toebrengt. Het ergst vind ik haar onpersoonlijke, gevoelloze en arrogante manier waarop ze praat tijdens haar optredens. Heel walgelijk zijn ook haar blijken van medeleven voor de slachtoffers van terreurdaden die door “vluchtelingen” worden gepleegd. Ik ben voorstander van hulp voor echt vervolgde mensen, in het bijzonder voor christenen uit het Midden-Oosten die bescherming nodig zijn voor de islamitische gruweldaden. Ik heb vroeger op de CSU gestemd, omdat die partij voor mij een garantie voor de traditie en het behoud van christelijke waarden en het gezin was. Ze heeft mij (en vast en zeker veel voormalige kiezers), alleen maar lege kritiek op de bondskanselier en daarna volledige ondersteuning voor Merkel.

Ik wil het echte Duitsland weer terug

Over linkse en Groene partijen schrijf ik liever niets. Voor mij als inwoner van een voormalig communistisch land zijn het gewoon nietsvermoedende zwetsers en huichelaars. De FDP, die zichzelf presenteert als liberale partij, heeft in plaats van een ruggengraat een tuinslang. Ik heb het verkiezingsprogramma van de AfD gelezen, ik lees de Facebook-pagina´s van verschillende AfD-politici en kijk naar hun toespraken op internet. Ik heb ook meerdere keren een donatie gedaan. Ik wil het echte Duitsland weer terug:

 • zonder genderwaanzin
 • zonder schaamte dat men zich tot Duitsland bekent
 • zonder ruggengraatloze en huichelachtige politici
 • met meer inspraak voor de kiezers
 • zonder dictaat van welke commissie dan ook, die Duitsland alleen maar schade toebrengen
 • met een eigen valuta, de wereld was jaloers op ons vanwege de D-Mark
 • met politici, die de belangen van hun kiezers op de eerste plaats zetten

Op 24 september – AfD!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Schlesier7”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Waarom ik AfD stem (17)

 1. Wolf zegt:

  In vroeger jaren halverwege de jaren ’90 maakten wij bij ons zich nog sterk voor 1 Groot Dietseland. Nederland [exclusief Friesland] ,België ,Luxemburg, Duitsland ,Oostenrijk en Denemarken. Dat was voor de EUSSR ,Folderen.

  Like

 2. Cynicus zegt:

  Om precies dezelfde reden stemmen hier veel mensen op de PVV. Men wil het land terug.

  Like

 3. Jan zegt:

  Veelwijverij door Duitse justitie geaccepteerd

  Oberstes Gericht entscheidet
  Deutscher Pass und Zweitfrau: Beides geht  Wer im Ausland eine Zweitehe eingeht, kann dennoch zu einem guten und treuen Bundesbürger taugen. Das ist der Tenor eines Urteils des Verwaltungsgerichtshofs (VGH) in Mannheim. Die obersten Verwaltungsrichter des Landes hoben damit eine gegenteilige Entscheidung des Verwaltungsgerichts in Karlsruhe auf.
  ….
  http://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.oberstes-gericht-enscheidet-deutscher-pass-und-zweitfrau-beides-geht.8c78428a-99ee-4e75-851c-9929d545d42d.html

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  Is dit echt of een photoshop!?

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ach, ach, zonder gekheid: Wat een schat van een biggetje!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s