Waarom Israël geen lessen moet krijgen van Europa in de strijd tegen de islamitische terreur

Screenshot_133

(Door: Yaakov Katz – Vertaling: “Brabosh”)

Kwakkel van de maand: Vertrekkend EU-ambassadeur in Israël, de Deen Lars Faaborg-Andersen (foto), zei op 22 augustus 2017 in Tel Aviv: “Israël heeft van ons [“Europa”, de EU] nog veel te leren in de strijd tegen de terreur”. Lars Faaborg-Andersen, sinds 2013 EU-ambassadeur in Israël, wordt per 1 september 2017 opgevolgd door de Italiaan Emanuele Giaufret.

Lees verder>>>
(h/t “Trucker”)
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, Israël, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, onwetendheid, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Waarom Israël geen lessen moet krijgen van Europa in de strijd tegen de islamitische terreur

 1. E.J. Bron zegt:

  Helemaal mee eens! 😉 En de EU zou wat betreft economie ook héél veel kunnen leren van bijvoorbeeld Zimbabwe . . .! 😆

  Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Ga het nog eens proberen BertG heeft het reeds geduldig uitgelegd maar vind het niet 123 meer terug 😦

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: FOTOSHOPPER Yasser Feras | E.J. Bron

 4. delamontagne zegt:

  Wat een arrogantie om dat in Israel, in Tel Aviv te vertellen.
  Als er een land is die weet van aanpakken, is dat toch wel Israel..

  Like

  • Trucker zegt:

   Ik denk dat het verder gaat als arrogantie delamontagne, ik denk dat die schoft iets anders (weinig) subtiel wil duiden.
   Iedereen weet dat Israël de veiligste luchthavens ter wereld heeft en daar is niet dagelijks (bijna) een bataljon aan politie en militairen voor nodig als over de luchthavens eender waar en dan zeker die in het europa van de HQ brussel dictators.
   Israël heeft de meest performante veiligheids dienst TER WERELD, wat zit die schoft te lispelen, laat hem maar eens eens door willekeurige banlieus lopen ALLEEN midden in de nacht.
   Het zal wel zijn in het licht van zijn verdere carriëre dat hij nog eens na trapt om zo in de gunst te komen van weet ik veel wie of welke antisemiet aan het hoofd ergens in het verfoeilijke europa HQ brussel.

   Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Aan de ene kant bestrijd Israël (lees: de regering) terroristen en aan de kant kant ondersteunen ze terroristen en dat is zeer hypocriet. Israël heeft voor wat betreft de proxyoorlog in Syrië bloed aan hun handen, met als gevolg dat door hun steun aan de jihadisten, we in Europa overspoeld worden door uitschot van al Qaida, al Nusra en andere jihadistengroeperingen.

  Ik sta in principe achter Israël maar achter deze geo politiek van regime change sta ik niet. De U.S.A, Turkije, Qatar, Frankrijk, Saoedi Arabië, het Verenigd Koninkrijk en Israël verdienen met deze vuile proxyoorlog absoluut geen steun. Ik vind het echt triest dat Israël op deze manier hun steun van vele mensen op het spel zet en de haat tegen hun vergroot van bijvoorbeeld christenen uit Syrië. Bovendien zorgen ze er zo voor dat Iran t.z.t. Israël aan gaat vallen. Niet clever en vandaar ook dat ze ook regime change in Iran willen. Dat staat namelijk nog op de USA (en partners in crime) hun lijstje en John McCain heeft dit jaar al ontmoetingen gehad met Iraanse terroristen. Dan volgen weer vluchtelingenstromen met vele terroristen naar Europa.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Petra DeBoer. Hartelijk dank voor uw bijdragen. Ik zou het zeer op prijs stellen indien u wat meer informatie kunt geven over Israël steun aan terroristen. Waarom zou een land die rondom de klok tegen Arabisch islamitisch terreur moet vechten, islamitisch terreur ondersteunen? Dat klinkt heel bizar. Wat heeft Israël met de proxyoorlog in Syrië te maken? Is dat niet verstandiger voor een land die in het verleden zo veel last had van Syrië, nu gezellig aan de zijlijn te staan en zien hoe ze daar elkaar in de pan hakken? Zonder enige moeite de minder ..minder effect krijgen? Steun kost veel geld die het land niet bezit. De enige groep dat Israël kan steunen zijn de Koerden. Wat Iran betreft: Iran heeft al lang plannen gevat om Israël aan te vallen. Tijdens de laatste Libanonoorlog in 2006, werden er per toeval schachten langs de grens met Libanon ontdekt behorend tot een hele complex ondergrondse bunkers. Israël heeft verzuimd de boel via luchtfoto’s opgenomen met infra rode beter te bestuderen. Iran heeft miljarden in deze moderne Libanese Maginot Linie geïnvesteerd. Het eerste doel was natuurlijk vanuit de bunkers raketten te schieten die doelen over heel Israël konden treffen. De tweede doel was Shi’haab 7 raketten te schieten vanuit de lanceerplatformen in de bunkers bij de kustlijn van Libanon (zo tegen Tyrus aan). De raketten zouden doelen treffen in Griekenland, Oost Europese landen en Italië (tot ongeveer Rome). De latere modellen zouden effectief doelen kunnen treffen zo ver als Straatsburg. Deze raketten zouden vanzelfsprekend ook kernkoppen kunnen dragen.

   Like

 6. Claudia M. zegt:

  Ik weet niet onder welke steen deze “ambassadeur” geleefd heeft in Israël, maar volgens mij hoeven ze nu alleen nog blij te zijn deze volidioot kwijt te zijn en als Israël verstandig is, bedanken ze voor de volgende EU-ambassadeur…. Zoveel stupiditeit moet je niet binnen de landsgrenzen willen hebben !

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Weer zo’n “held” à la Gajus Scheltema, vm. NL ambassadeur in Hongarije. Als ze stoppen durven ze pas kritiek te spuien. Walgelijke laffe kerels!! KOTS!!

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Om de visie van Faaborg-Andersen en de mentaliteit van de EU beter te begrijpen, moeten wij decennia lang teruggaan. Na de tijd waarin de Duitse studentenleider Rudi Dutschke sprak over de “Revolutie dat zal marcheren door de Instituten van het Gezag”. De EU was opgericht door mensen met dezelfde gedachtegoed als Rudi Dutschke en zijn revolutionaire vrienden. Zoals Joost Niemoller in de Nieuwe Realist schrijft: De EU is een kind van de Frankfürter Schüle http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/
  Hij zegt dat niet voor niets. Vooral de filosofen Fromm, Adorno, Horkheimer, Habermas waren na 1965 zeer populair onder de “revolutionair studenten” van de Flower Power Revolutie. Deze filosofen waren de grondleggers van het Cultureel Relativisme, Multiculturele samenleving, zij propageerden massa immigratie uit de Derde Wereld naar westerse landen. Een van de belangrijke speerpunten is: de bittere noodzaak voor Politiek-Correctheid; PC heeft altijd gelijk.

  In deze optiek is het een conflict tussen schurken (Israël) en arme stakkers uit de Derde Wereld (de Palestijnen). Israël KAN NOOIT GELIJK HEBBEN. De Israëliërs worden gezien als bezetters en gerelateerd aan blanke kolonialisten. De Arabieren zijn ‘de Wilden’ van Kuifje of “Inboorlingen”. Dus Israël en de blanke Zuid Afrikanen hebben geen recht van bestaan. Dat maakt de zaak van de Golan Hoogte voor Faaborg-Andersen en zijn EU matties niet relevant.
  In de ‘Jerusalem Post’ staat dat hij (en de EU) geen begrip kunnen brengen voor de situatie in het Middel Oosten. De vraag is: hoe kan de EU begrip brengen voor de situatie in het Midden Oosten, als het ontbreekt een totale realiteitsbesef en is niet capabel de huidige realiteit in Europa te begrijpen? Dat onze eigen landen en eigen bevolking staan nu aan de rand van vernietiging en verdelging?
  Faaborg-Andersen zegt dat de oorlog tegen terrorisme bestaat uit een hele gereedschapskist vol met instrumenten. Onder hen zijn sterke anti terreurmaatregelen en de-radicalisering.
  Welke gereedschapskist en anti-terreur maatregelen kunnen helpen bij het gevecht tegen miljoenen van terroristen en terroristen in spé die overal in West Europa dwarrelen? Mensen die klaar zijn voor ‘Den totalen Krieg’? (Totale oorlog) Zie
  https://www.thesun.co.uk/news/3092362/shocking-police-pictures-reveal-10000-weapon-arsenal-intended-for-the-hands-of-terrorists-including-howitzers-machine-guns-and-grenades/
  Dit is maar een klein gedeelte over het Arsenal van de Jihad leger.

  De-radicalisering? Laat ons maar niet lachen. Dat kon een leuk programma zijn voor jonge nazi’s en kinderen in de Hitler Jugend na de Tweede Wereldoorlog. Het Nazisme bestond niet zo lang en nazi Duitsland was uitgeschakeld. Maar wat voor de-radicalisering programma kan radicale moslims helpen? Denk iemand werkelijk dat zo’n programma zal jonge moslims overtuigen de radicale islam te verlaten?
  Hoe kan een Europeaan dat beschouwd wordt als ongelovige en vijand van de islam, moslims overtuigen minder van Mohammed te houden?
  Iedere jonge moslim heeft vrije toegang tot materiaal die verspreid wordt door ISIS en Al Qaida in Social Media. Zelfs de video’s van de Jemenitische superterrorist Al Awalaki zijn beschikbaar. Al was deze Awalaki de grote inspirator van de moorddadige psychiater, Nidal Malik Hasan, die op 5 November 2009, 13 Amerikaanse soldaten doodschoot in Fort Hood Texas.

  Het is altijd wijs te luisteren naar wat de tweede partij heeft te zeggen. Maar niet in het geval van de EU ambassadeur. Zijn woorden kunnen beschouwd worden als verbale rotzooi die in de vuilnisbak thuis horen.
  ISRAËL HOORT NIET BIJ DE ZELFMOORD CLUB. Het zal voor ons allemaal gezonder zijn om ook niet bij deze club te horen.

  Like

 9. Marian zegt:

  Laat Israël voor wat het is, die hoef je niets meer te leren. WIJ zouden eerder van hun iets kunnen leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s