Jarenlange celstraf voor Nederlandse G20-relschopper

Screenshot_157

HAMBURG – De 21-jarige Nederlandse relschopper Peike S. (foto) is voor zijn aandeel in de ongeregeldheden tijdens de G20-top in Hamburg hard aangepakt. De rechter veroordeelde hem maandag tot een gevangenisstraf van twee jaar en zeven maanden wegens het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, ernstige landvredebreuk en verzet tegen zijn aanhouding.

De aangeklaagde werd volgens de site van de nieuwszender NDR verweten op 6 juli na afloop van de demonstratie ‘Welcome to Hell’ twee flessen te hebben gegooid naar de politie. Daarna probeerde hij te voorkomen dat hij zou worden ingerekend en afgevoerd. De rechter rekende hem die vergrijpen zwaarder aan dan de officier van justitie. Die had één jaar en negen maanden geëist.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

43 reacties op Jarenlange celstraf voor Nederlandse G20-relschopper

 1. Flo zegt:

  Gewoon kapot schieten dat stuk stront, dat is de beste straf, niet die 2 jaar en nog wat met straf vermindering ongetwijfeld.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hopelijk moet hij vaak bukken om zijn zeep onder de dusch op te rapen !
  Deze vieze vunzige rooie rellschopper heeft gekregen waarom hij gevraagt
  heeft !

  Liked by 2 people

 3. Witte raaf zegt:

  Een Jarenlange celstraf vind ik een wat overdreven uitdrukking voor 2 jaar en 7 maanden,daar gaat de voorarrest nog vanaf en misschien kennen ze in Duitsland het systeem, net zoals hier, maar twee-derde van je straf uitzitten.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Antifa-tuigo Peike S. uit Amsterdam
  Linkse extremistisch antifa uitschot simpel zat opgeruimd staat netjes .
  En zn gedragingen in de rechtzaal zullen m ook niet geholpen hebben typisch volk die linkse klootzakken met zn capuchon over zn harses in de rechtbank ziet de rechter ook als minachting en schuldbekentenis .
  https://www.welt.de/regionales/hamburg/article168086948/Polizisten-sind-kein-Freiwild-fuer-erlebnisorientierte-Gewalttaeter.html

  Liked by 3 people

 5. Mary zegt:

  Kunnen ze dit stuk ellende daar houden we willen hem en zijn “vrienden” niet terug!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Ik wens hem een vreselijke tijd in de gevangenis.
  Mensen die anderen het leven niet gunnen hoeven voor mij zelf ook geen leven te hebben.
  Het lijkt mij trouwens ook geen probleem als meneer per ongeluk van de trap valt.

  Like

 7. Turfschipper zegt:

  Zo ziet een echte fascist er dus uit!

  Liked by 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Links zijn of moslims zijn betekent voor overgrote deel haat. Vernietigingsdrang. Kapot maken. Niet opbouwen, maar vernielen. Waardeloze lichamen zonder ziel. Zonder gevoel. Niet blij kunnen zijn met kleine dingen. Niet kunnen kijken naar lieve en leuke beestjes. Niet genieten van zelf gemaakt lekker eten. NIet iets aardigs doen voor anderen. Niet kunnen lachen om leuke humor. Nee vernielen kapot alles moet kapot. Bah.

  Liked by 4 people

 9. Thom zegt:

  Als je weet dat je in Nederland twee jaar krijgt als je speklappen naar een haathut gooit dan komt deze oproerkraaier ten onrechte goed weg.

  Liked by 4 people

 10. Leo zegt:

  Dat is het risico van het vak, pik.
  Werknemer zijn van Soros, voor 25.00 euries per uur.

  Like

 11. Johan zegt:

  “jarenlang” ???? stelletje softies van rechters…. Stel eens een voorbeeld, x10 hadden ze het moeten doen… Véél te lichte straf voor deze vieze luizenhond!

  Like

 12. Jade zegt:

  De gehele G20 loopt gehypnotiseerd achter de fluit
  van Rothschild aan, dus dat ze daar rellen kan ik
  alleen maar toejuichen…
  Waar het mij om gaat is dit:
  Het -met twee maten meten- bij de rechtspraak…
  Meneer in kwestie is geen moslim.
  Daarom krijgt hij ineens wel het volle pond,
  en in dit geval geen aai over de bol…

  Like

 13. D. G. Neree zegt:

  Op Geenstijl wordt door de reageerders gesproken over de mogelijkheid dat Deze klootzak zijn straf in Nederland mag uitzitten, waarbij de straf omgezet wordt naar een straf naar Nederlandse maatstaven. Dat zou betekeken dat hij in een mum van tijd weer vrij is.

  Ik denk niet dat dat gaat gebeuren. Doordat de rechters een hogere straf gaven dan de eis van het OM geeft denk ik aan, dat men hier een voorbeeld wil stellen. Het is immers een misdaad door een Nederlander tegen de Duitse staat begaan.

  Anderzijds kan het ook zijn dat deze uitspraak voor de media is en dat inderdaad deze man in NL een taakstraf krijgt.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   In NL zal hij met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een soort van enkelbandstraf gaan krijgen hahahahaha, ehhhhhh neeeeeee, jank, jank, jank, om te janken, wat een land met softies zijn we geworden.

   Like

 14. Eduard uit Breda zegt:

  Nog 10 jaar te weinig voor geweld tegen politieagenten brandweermensen en ambulance personeel
  Houd deze relschoppers van antifa maar lekker in de duitsegevangenis zijn wij er vanaf en hoeven we geen sociale uitkering te betalen want werken doen de meeste leden van antifa toch niet
  Voor andere raddraaiers hier in Breda staat nog een koepelbajes leeg

  Like

  • Wolf zegt:

   In Hoogeveen staat nog gevangenis die nog maar 20 jaar jong is te verpieteren door de z.g.n. leegstand door gebrek aan criminelen in Nederland. we ergeren er ons al jaren kapot hierover. Alleen de PVV weet dat gevangenissen zijn gebouwd om tuig op te sluiten. De straffen moeten minimaal 3x verzwaard worden om wat voor misdraging dan ook. Voor de islamieten moeten 10x zwaardere straffen gelden om hun eigen wetten te laten gelden, speciaal voor hun eigen gevangenissen en direct na vonnis geketend zonder paspoort overschepen op kosten van hun familie of hun rotland ver weg van hier.

   Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Mooi, doen de moffen toch nog iets goed. Geen D666 daar.

  Liked by 1 persoon

 16. Elena zegt:

  Mooi dat t smerige antifa vriendje van Duijvendak & sslinks zijn celstraf krijgt.
  Wel zie ik groot onrecht met de 4 ? jonge mannen die een molotovcocktail in Enschede naar mos-keet gegooid hebben.
  Zij werden veroordeeld tot 4 jaar cel, waarvan één jaar voorwaardelijk,was geen enkele schade aan de mos-keet, slechts geschroeid gras.
  Rechter(s) wilde(n) een statement maken. Nu dacht ik altijd dat rechters zich aan het Wetboek moesten houden.

  Like

  • Jan zegt:

   LOL: “Wááát?” Terrorist en pappie en mammie toonden zich ‘geschokt’

   Liked by 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Polizisten sind kein Freiwild!
    Begrepen Antifa?

    Like

   • Wolf zegt:

    Jan, bedankt voor het filmpje , heb genoten dat ze verbaasd waren over de toch nog milde straf. Dat die vieze gore linksfascist nog geen 3 jaar erbij heeft gekregen omdat hij ,onopgevoed zoals links schorem betaamd de Rechter heeft beledigd doordat hij die MUTS op zijn luizen kop houdt valt me nog tegen. Dat dat mag ! Minachting van de rechtbank zou hier moeten gelden.

    Like

   • Zou dit komen doordat ze in Holland altijd op de goedgelovige handjesbovenhetkrullekopje van de Dutsen66 kunnen rekenen

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    De straffen zijn dit jaar hoger geworden in Duitsland als je geweld tegen een politieagent gebruikt en dat is ook al enkele jaren zo in Nederland waar iedereen een hogere straf krijgt als het geweld tegen politie of zorgverleners zoals de brandweer of ambulance personeel is. De Duitse rechter heeft terecht gebruik gemaakt van deze hogere straffen.

    Pieke S. was niet alleen geschokt maar zijn maatjes van Antifa en de krakersbeweging ook. Pa en ma dropen af na de zitting en zijn gefilmd door de NDR. Gezichten zijn wel onherkenbaar gemaakt.

    Deze uitspraak kunnen ook voetbal hooligans zich ter harte nemen.

    De Pool die vandaag voor de rechtbank moest komen heeft 6 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf gekregen en mag nu naar huis. Hij had o.a. vuurwerk en pepperspray bij zich en dat was verboden. Buiten stond de linkse fascistische kerk te protesteren.

    Like

 17. Jan zegt:

  En in Amerika:

  Alt-Left Antifa Army in Berkeley Chants: “No Trump, No Wall, No USA at All!”

  Antifa in Berkeley trying to murder a Trump supporter with pipes and sticks. pic.twitter.com/XgMcki9jXV

  — Hector Morenco (@hectormorenco) August 27, 2017

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/08/alt-left-antifa-army-berkeley-chants-no-trump-no-wall-no-usa-video/

  Like

 18. Pietersen zegt:

  Veel te weinig. Komt nb uit Nederland naar Duitsland om de boel te terroriseren en af te breken. Dat gegeven mag nog een paar jaar extra kosten.

  Like

 19. linda texel zegt:

  een ‘patsy” voor de show berecht en de rest van SOROS Antifa leger gaat vrij uit.

  Liked by 1 persoon

 20. Wolf zegt:

  Smerige ongewassen steuntrekkende hippie koppen van de linkse fascisten. Zijn steun uitkering waar hij van trekt ook onmiddellijk stopzetten. En niet overplaatsen naar Nederland want die dom 66 rechtertjes geven hem binnen 10 dagen vrij verlof.

  Like

 21. Karen zegt:

  Schandalig is het, slechts 2 jaar en 7 maanden voor een dergelijk misdrijf.

  Like

 22. Jan zegt:

  Antifa meent dat zij slachtoffer is na haar terreur tijdens de G20

  ++ Vergeltung für G20-Gipfel: Linksextreme greifen an ++

  ….. Nach den jüngsten linksextremistischen Anschlägen auf Polizei- und Justizgebäude in Baden-Württemberg und Sachsen warnt der Verfassungsschutz vor der Rache der Linksradikalen. Diese drohen mit Vergeltung wegen des Vorgehens der Polizei beim G20 Gipfel. …….
  ……
  Jetzt wagt sich der linksextremistische Mob als Opfer staatlicher “Repressionsmaßnahmen” zu stilisieren und schaltet auf Angriff.
  ….
  https://www.focus.de/politik/deutschland/vergeltung-fuer-g20-gipfel-verfassungsschutz-warnt-vor-linksextremen-anschlaegen_id_8583219.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s