Kopenhagen: vuilophaaldienst alleen nog onder politiebewaking

Screenshot_146

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Dat was ´m dus – de zomer van 2017 in het “hyggeligen” Denemarken. Aan de Noordzee (Fanø) stond een krachtige wind, de lucht was fris – geen hittegolven en in de verste verten geen hoofddoek te bekennen. Op dit mooie eiland wordt het vuil in kleine open vrachtwagens getransporteerd en ze hoeven in het stadje Nordby ook niet om Merkel-legoblokken heen te rijden. Wie echter, de taal machtig, ´s morgens bij de koffie de Deense krant opensloeg, werd ook hier al snel herinnerd aan de Schengen-afhankelijkheid en de Merkelliaanse geestelijke klimaatcatastrofe.  

PI News (2)

“We zijn het doelwit van terroristen geworden. Ze willen onze vuilniswagens stelen!”, klagen de vuilnismannen in Kopenhagen. Omdat er steeds meer terreuraanslagen met auto´s in heel Europa plaatsvinden, voelen de vuilnismannen in Kopenhagen zich steeds minder veilig. De vuilnismannen van Kopenhagen zijn onzeker en wiedend over de eis van de politie om de vuilniswagen iedere keer op slot te moeten doen als ze deze verlaten. Ze voelen zich doelwitten van terreur.

“Natuurlijk, we zijn woedend als we naar het werk gaan. Als een terrorist onze vuilniswagen wil stelen, staan wij nu in de eerste rij, omdat de vrachtwagen op slot zit en wij de sleutel in de zak hebben. We hebben bij andere terreuraanslagen in Europa gezien dat de bestuurder een nekschot krijgt als ze een vrachtwagen willen. Een mensenleven interesseert de terroristen helemaal niet”, zegt Thorbjørn Bülow, die al 23 jaar vuilnisman is en bij de stadsreiniging A/S in Glostrup werkt.

Zijn collega, de 54-jarige Erik Rugaard, zegt dat het op slot doen een valse veiligheid zou voorwenden. Wanneer terroristen ons doden, de sleutels pakken en ons achterin de vuilniswagen gooien, duurt het vast en zeker heel lang – wellicht uren – voordat de politie gealarmeerd wordt, en dan is het te laat. Wanneer terroristen een vuilniswagen stelen die niet op slot zit, ontdekken wij hem snel en kunnen we direct de politie alarmeren en de nummerbord, de kleur en het merk van het voertuig doorgeven. Deze regel moet zo snel mogelijk afgeschaft worden, zegt Erik Rugaard.

Het is de islam die ons leven verandert

De politie van Kopenhagen blijft echter vasthouden aan deze regel. De inspecteur van de politie in Kopenhagen, Jens Jespersen, zei:

“Uit onze ervaring blijkt dat een dader ieder risico vermijdt. Als er geschoten wordt, zou de politie door burgers in Kopenhagen, die gelukkig zeer alert zijn, gealarmeerd worden, zodat we snel zouden kunnen uitrukken.”

Ook in het “hyggeligen” Denemarken heeft de politie nu iets anders te doen dan een eendenfamilie over de weg te zetten of af en toe aan de grens te controleren. Moet ze vrachtwagens of burgers beveiligen? Waarom überhaupt en voor wie?

Zojuist hebben honderdduizenden in Barcelona tegen de terreur gedemonstreerd: “Wij zijn niet bang, we laten onze manier van leven niet beïnvloeden”, herhalen politici, de media en het onderdanige volk na iedere terreuraanslag keer op keer. Zelfs de vergelijking met de weerbare Engelse bevolking tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt, waanzinnig genoeg, gemaakt, want in Engeland kende men de vijand die men moest bestrijden en kon overwinnen. De vijand wordt niet genoemd: het is de islam, en de terroristen zijn geen soldaten.

Maar het was mooi in Denemarken – op het islam- en betonblokkenvrije eiland Fanø.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kopenhagen: vuilophaaldienst alleen nog onder politiebewaking

 1. N.E. Derlander zegt:

  “Wij zijn niet bang, we laten onze manier van leven niet beïnvloeden”. De politici, die dat roepen hoeven ook niet bang te zijn, zij laten zich op onze kosten beschermen. Het domme volk dat dat roept zijn ook niet bang, zij heeft zich in slaap laten sussen door de politici.

  Angst is een slechte raadgever. Geen angst, omdat je je in slaap hebt laten sussen is een nog slechtere raadgever. Bij natuurlijke angst reageer je op dreigend gevaar, als je in slaap gesust bent zie je het gevaar niet meer. Je bent afhankelijk geworden van de bescherming van degene die je in slaap gesust heeft. Ik heb een verassing voor je: hij beschermt jou niet meer, want andere prioriteiten…………

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Er zijn verschillende soorten angst.
   De ergste soort is als je weet dat je overgeleverd bent aan je vijand die met jou kan doen wat hij wil.
   Dan rest nog alléén de verachting voor de onderdrukker.
   Maar de angst die wij nu kennen en nooit mogen onderdrukken of er van wegkijken door ze te ontkennen, is de angst dat wij onze vrijheid en onze geliefden zullen verliezen…

   Die angst moeten wij koesteren want daarmee zullen wij overwinnen!
   Het ontkennen daarvan is willoos buigen voor onze verraders!

   Geliked door 1 persoon

 2. reageerbuis zegt:

  Waren de mensen maar wél bang, dan zouden ze zich misschien beter wapenen tegen terreur. De mohammedanen hebben juist de bedoeling om ons bang te maken. Zo staat in de koran: “Wij zullen de harten van de ongelovigen met ontzag vervullen …” (3:151) en “.. Ik boezem ontzag in de harten van de ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.” (8:12)

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Allemaal mogelijk gemaakt dankzij de achterlijkheid van de islam.

  Minder islam = minder moslims = minder terreur

  Geliked door 1 persoon

 4. Ron zegt:

  Onze toekomst 😦

  Like

 5. ReneKampers zegt:

  Binnen afzienbare tijd wordt het toezicht op de vuilniswagens nog verscherpt omdat de politie wil verhinderen dat het vuilnispersoneel islamieten in de wagen zal kieperen

  Like

 6. Republikein zegt:

  Mogen ze daar niet staken?
  Hier is het een recht.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Denemarken, bewapen uw Patriottische onderdanen. De kans op vergissingen is gering want de exoten zien er anders uit dan een Viking.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Dat is het nare van psychologische oorlogsvoering. Want dat is nu wel degelijk gaande Van een onderbuikgevoel naar een unheimisch gevoel en dan steeds een beetje meer tot de angst ook een rol gaat spelen steeds een beetje meer. Gegeven moment raak je gewend steeds in angst te leven en dat nekt de mens, want geen uitweg meer weten. De oermens kreeg een direct gevaar en kan daar direct met veel adrenaline op reageren. Maar dit is vele malen slopender

  Geliked door 1 persoon

 9. Jade zegt:

  Hoe warm zou het water in ons kikkerbadje nu zijn?
  Waar blijft de nieuwe Marinus van der Lubbe???

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Kan het me wel voorstellen als die vuilniswagen langs komt denken ze natuurlijk oh help we worden gedeporteerd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s