Rimini: vier mannen verkrachten jonge Poolse vrouw

Screenshot_144

(Door: Johannes Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

Europa verandert: voor een Pools stelletje eindigde de vakantie aan de Adriatische Zee in een nachtmerrie; terwijl de man bewusteloos werd geslagen, werd zijn vriendin door vier daders meermaals verkracht. De Italiaanse politie noemde de aanval “meedogenloos en beestachtig”. De “Taharrush Dzjamai” ging op straat in Rimini verder, waar ze een transseksueel verkrachtten en gewond op straat achterlieten. Behalve de “Welt” in haar rubriek “gemengd nieuws” berichtte tot nu toe “wijselijk” nog geen enkele Duitse krant over de gewelddaad op een van de meest populaire stranden van de Zuid-Duitse vakantieganger.

PI News (2)

Zoals de Italiaanse krant “Corriere di Bologna” op zijn homepage schrijft, vond de overval zaterdagmorgen in de buurt van het “Bagno 130” op het strand van Rimini plaats. De beide 26-jarige slachtoffers waren met een groep vrienden op vakantie geweest aan de Adriatische kust en wilden deze afsluiten met een nachtelijke wandeling. De beide hadden zich in een rustige en minder verlichte zone van het strand teruggetrokken toen ze door de vier daders werden aangevallen.

Voor de ogen van de partner

De jonge vrouw werd meermaals door de vier aanvallers verkracht, terwijl zij haar verloofde in elkaar sloegen. Hij werd meerdere keren tegen zijn hoofd geschopt, totdat hij het bewustzijn verloor. Voorbijgangers alarmeerden de politie toen ze de beide onder het bloed en onder shock op de promenade vonden. Beide slachtoffers liggen nog n het ziekenhuis.

De politie sluit volgens een interview met het persbureau “Ansa” niet uit dat de meedogenloze daders na een “zuipnacht” onder invloed waren van alcohol en drugs. Politiechef Maurizio Improta spreekt van een “onmenselijke gewelddaad” tegen de beide slachtoffers.

Volgens mediaberichten werden de daders inmiddels gepakt en werden DNA-sporen onderzocht. Net zoals in het geval van de drie “Duitse” verkrachters een week geleden in het Spaanse Lloret de Mar komen de daders uit de Magrebijnse cultuurkring. Waar in de “kwaliteitspers” anders de afkomst van de daders “vaak vergeten wordt”, werd bij de brute “Lloret-Taharrush” in de Duitse pers de nationaliteit “Duitser” gebruikt voor de Marokkanen.

“Als aanvulling” hebben de vier daders volgens het Italiaanse persbureau “Ansa” nog een andere persoon overvallen en verkracht, namelijk een transseksueel uit Peru. Deze overval vond op straat in Rimini plaats, het slachtoffer werd zwaargewond op straat achtergelaten.

Katrin Göring-Eckhardt (Duitse Groenen): “En ik verheug me erop”.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Johannes Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Rimini: vier mannen verkrachten jonge Poolse vrouw

 1. Heniusz zegt:

  Uiteraard doen alle “kwaliteitsmedia” er weer vooral het zwijgen toe, de gewone burger zou eens te veel te horen krijgen over deze “diversiteit” en “verrijking van cultuur”. De daders zijn volgens het bericht gepakt, maar van een serieuze straf zal vermoedelijk geen sprake zijn: Ze waren immers sterk verminderd toerekeningsvatbaar vanwege alcohol- en drugsgebruik…. Heb daar persoonlijk toch wel andere ideeën over.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ën ik verheug me er op!” Waarop? Op tien tegelijk in plaats van vier zeker!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   die zin ik verheug me erop snap ik ook niet waar dat op slaat
   ik kwam vroeger ook in Rimini, was zo leuk, dat is dus ook al verpest

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Deze voorzitster van de Groenen in Duitsland heeft niet al te lange tijd geleden de uitspraak gebezigd dat ze de komst van al die “vluchtelingen” niet af kon wachten om zodoende Duitsland qua bevolking definitief te veranderen.

    De welbekende “Umvolkung”. Vandaar dat de schrijver van het artikel even naar haar uitspraak verwijst!

    Webmaster

    Like

   • rony stokart zegt:

    Vreemd dat die zin niet voor iedereen direkt duidelijk is/was. Zelfs voor Theresa niet. En dat de Webmaster het zelfs moet verduidelijken. “Ich bin ein Berliner” is wel door iedereen gekend, hoewel Kennedy dat nooit zo bedoeld heeft, verre van. Welnu de (on) zin van Groene Goering-Eckardt zal misschien nòg historischer worden. Hopelijk.

    Like

 3. Charles Martel zegt:

  Dit zal in de toekomst schering en inslag zijn. en de slachtoffers die het er levend afbrengen, hebben geluk.Wij danken u, o Angela.

  Like

 4. Cynicus zegt:

  Wat een ellende weer. Taharrush

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Er zit een totale blokkade op al het verkrachtings, berovings en vermoordings nieuws. Als openbaar zou worden welke hoeveelheid misdrijven deze zomer is gepleegd door asiel en moslim tuig zou de bevolking op straat gaan met de hooivork in de hand. Er ligt bij de alarmcentrale zwijgplicht en bij de bestuursraden van de verschillende persgroepen zijn verregaande afspraken gemaakt omtrent wat wel en wat niet. Daar stast tegenover dat er geen vervolging plaatsvind van kartelvorming en handelen met voorkennis door betreffende bewindvoerders. Ook de verdere vervolging van de directie van de Wegenergroep is afgelast. Er is meer, maar het is eigenlijk onmogelijk geworden nog te protesteren want de media is vrijwel volledig onder staats controle sinds Juni.

  Like

 6. M. zegt:

  Natuurlijk zwijgt de ‘kwaliteitsmedia” anders worden mensen gewaarschuwd en dat is niet de bedoeling want men wil heel graag nog meer verkrachtingen. Dus zwijgt men. We houden alles onder de pet want dan kan het lekker door etteren en kunnen er meer mensen verkracht mishandeld en vermoord worden. Al die zwijgers zorgen ervoor dat er steeds meer mensen slachtoffer gaan worden. Den Haag gunt u die ellende van harte en de wet zal u nog een trap na geven uit lafheid want handhaven gebeurd alleen tegen de eigen burger die zich verzet tegen deze waanzin.

  Like

 7. ReneKampers zegt:

  Is er iets geweten over hun identiteit als er enkele namen beginnen met Mo…..weten we genoeg

  Like

 8. Johan zegt:

  Tegenwoordig moet men op vakantie naar het zuiden deze extra’s meenemen : pepperspray en een goede honkbalknuppel voor uw broodnodige zelfverdediging. Kraaiepootjes zijn ook een must. Hiermee kunnen preventief de banden van aanstormende islamitische vrachtauto’s lek geprikt worden. Strooi ze in het rond, als er zo’n gevaarte op U afkomt.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Ik wil ook pepperspray, maar dat kan je enkel in Duitsland kopen. En ik vraag me af waar precies en welke winkel. Helemaal geen gek idee van Johan om van die kraaiepoten bij je te dragen. Ik weet niet hoe ze eruit zien, maar daar kom ik nog wel achter. Ik vraag me wel af of je de vertegenwoordheid van geest op zo’n moment hebt als er een vrachtwagen aan komt denderen. Alleen die pepperspray. Waar? Wie o Wie

   Like

   • scherpschutter zegt:

    in elke wapenwinkel in duitsland te koop. Ook te bestellen via internet bij Kotte und Zeller. prima zaak, kunt u gerust kopen. Even googlen op de naam “Kotte und Zeller”

    Like

 9. wim peters zegt:

  Er is al zoveel gezegd en geschreven,er moet nu eindelijk iets gedaan worden.Als ik zeg wat wordt deze reactie zeker weer niet geplaatst.

  Like

 10. wim peters zegt:

  Maar alleen reacties plaatsen helpt niet,uitspraken zoals de burgemeester van Venetië helpen ,misschien ! Van onze regering hoef je echter helemaal niets te verwachten,ze hebben moeite genoeg om niet in slaat te vallen,DROEVIG !

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Het is daar overal stervensdruk. Staat iedereen dan met de handen in de zakken toe te kijken of staan ze te filmen en te appen?

  Like

 12. Rensk. zegt:

  Net in het journaal. Maatschappelijk werkster die de daders goed kende. Een klasgenoot die de daders goed kende. Allebei zeggen ze: ze waren goed geintegreerd. Ze blijven het zeggen. En hoe is het toch mogelijk. Ook dat blijven ze roepen Ze zijn in shock. Natuurlijk zijn ze niet goed geintegreerd. Maar gelukkig zijn verder alle moslims lief en allemaal goed geintegreerd. Zo blijven ze denken aan die menigte naievelingen te horen en te zien. Mensen zijn hun instinct kwijt.Goed voer voor roofdieren.

  Like

 13. Hendrik zegt:

  Deze mensen die hier in Europa worden ontvangen omdat ze in hun eigen land kennelijk niet gewenst zijn, zijn hier ook niet gewenst en moeten per omgaande worden teruggestuurd naar huNederland land van herkomst.
  Het liefst zwemmende, deze barbaren verdienen helaas niet beter.
  Gewetenloze beesten!!!!!!!

  Like

 14. Taljaard zegt:

  @Hendrik
  Inderdaad.
  Het is in Marokko al sinds de jaren `60 vigerend regeringsbeleid om ”minder gewensten” naar West Europa te laten vertrekken. En dat gaat nog steeds door.

  Like

 15. Hendrik zegt:

  Dood aan de islam!

  Geliked door 1 persoon

 16. Pingback: Rimini: alle verkrachters opgepakt – 2 Marokkanen, 1 Nigeriaan, 1 Kongolees | E.J. Bron

 17. Henk zegt:

  Als een buitenlander hier in Nederland een vrouw verkrachten en daarna ook nog vermoorden ,dan wil ik met mijn auto deze kloot zak wel direct uit elkaar trekken en daarna door de plee doorspoelen.Dat zijn geen mensen meer ,maar beesten.

  Like

 18. oppassen zegt:

  het waren zeker weer van die tering mayates?
  pinche mayate mijn land uit.
  betekenis: literal definition is a dung beatle. little black beatle that rolls shit everywhere it goes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s