Asiel-bestorming: 390.000 Syriërs mogen via gezinshereniging familieleden naar Duitsland halen

Screenshot_163

(Vertaling: E.J. Bron)

Nog een knuppel in het hoenderhok van de Bondsrepubliek Duitsland: volgens een bericht van de “Bild-Zeitung” mogen ongeveer 390.000 Syrische “asielzoekers” hun familie laten nakomen. Deskundigen rekenen daardoor op een aantal van meer dan een miljoen extra “vluchtelingen”.

Duits - Zuerst

“Een feit is: het aantal door Duitsland verstrekte ´visa voor familiehereniging´ neemt duidelijk toe. Van januari 2015 tot eind juni 2017 werden wereldwijd ongeveer 230.000 aanvragen tot familiehereniging via de visumprocedure toegestaan”, weet “Bild” te berichten. Het gros van de verstrekte visa ging naar Syriërs en Irakezen, die in de genoemde periode ongeveer 102.000 van de verstrekte toestemmingen kregen om binnen te komen. Terwijl er in 2015 ongeveer 24.000 en in 2016 48.000 visa werden verstrekt, zijn dit alleen in het eerste halfjaar van 2017 al 30.000. Prognoses gaan voor het hele jaar 2017 uit van 72.000 toestemmingen. Dit betekent een verdrievoudiging!

“De Duitse regering gaat vooral bij Syriërs van een sterke stijging van de aanvragen tot familiehereniging uit. In een intern document (exclusief in bezit van “Bild”) staat: Uit de asielbeslissingen in 2015 en in 2016 blijkt ´een potentieel van Syriërs, die er recht op zouden hebben hun familieleden te laten komen, van ongeveer 267.500 personen.´ Maar: ´Vanaf maart 2018 wordt dit potentieel groter met op dit moment 120.000 gevallen.´ Dus: In 2018 mogen alleen al ongeveer 390.000 Syriërs hun families naar Duitsland laten overkomen!” (“Bild-Zeitung”)

Terwijl de Duitse politiek als propagandist van de familiehereniging optreedt, ziet het volk het eens temeer anders: volgens een actuele INSA-peiling wijst 58,3% van de Duitsers de familiehereniging beslist af.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Asiel-bestorming: 390.000 Syriërs mogen via gezinshereniging familieleden naar Duitsland halen

 1. Tistochwat zegt:

  390.000 x minstens 10 = 3.900.000

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Ik kan de verkiezingen in Duitsland bijna niet afwachten. Ik denk Rutte en consorten ook. Alleen om een andere reden dan die van mij.Als 58 procent tegen gezinshereniging is dan zou je dat in de verkiezingen terug moeten zien. Ik betwijfel of de duitsers genoeg bij de tijd zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Wijst 58,3% van de Duitsers de familiehereniging beslist af.’

  We gaan het zien komende maand met de verkiezingen hoeveel Duitsers het causaal verband leggen.
  Ik denk zeker wel zeven Duitsers.

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  En tóch zal Angela Merkel straks de verkiezingen winnen, en opnieuw Bondskanselier worden. Wat helpt het als peilingen aangeven dat een kleine 60% van de Duitsers gezinshereniging beslist afwijst?
  Heeft Merkel zich óóit ook maar iets aangetrokken van wat een meerderheid van haar volk wil? Merkel wijst democratie af, dus ga er maar vanuit dat haar wil wet is en blijft, en dat Duitsland nooit meer een democratisch land zal worden.

  Meer dan een miljoen vreemdelingen erbij….; wat een ellende! Wat heeft Merkel toegezegd aan de ouderen en aan hen die aan de rand van de samenleving leven? Waar mogen zij op rekenen?

  Zij mogen wegrotten in hun holen. ’t Is hard dat ik het zo zeg, maar ik vrees dat het de waarheid is!

  Geliked door 4 people

  • louis-portugal zegt:

   Cathja, ook na hitler was er democratische periode, dus er komt weer hoop.

   Like

   • Leo zegt:

    Welke hoop ?
    Een hoop STRONT !

    Merkel wil de Burgerkrieg in Duitsland hiermee alleen maar versnellen.
    en daarna de pleiterik nemen naar haar riante hutje in Equador, bei alte freunde.

    Mission complited .

    Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Nee dat was een totaal andere situatie na Hitler. Nu met zoveel islamieten die zich vermeerderen als konijnen zal democratie onmogelijk worden. Je ziet het aan de arabische lentes. Het is praktisch onmogelijk. Vooral omdat je weet dat er steeds minder geld zal zijn voor onderwijs op den duur met zoveel vermeerdering van een volk en dus het volk steeds dommer met een islamitische opvoeding

    Geliked door 1 persoon

   • Statler & Waldorf zegt:

    Ja.
    En na de watersnood van 1953 werd Zeeland weer droog.
    En na 1918 kwam er vrede.
    En na 1945 kwam er ook vrede.
    En na Louis de XIV kwam de Franse revolutie.
    En na Jesus kwam Mohammed.
    En na ….
    En na ….
    En na ….
    Er is hoop Louis-portugal.
    Yep Louis ……..

    Like

  • Verkouwe C.(Constant) zegt:

   Dat dacht ik dus ook al Cathja. als die stomme Duitsers Merkel weer in het zadel helpen zijn ze verloren.
   Trouwens, Merkel is niet de echte baas in DE, dat is Schauble.

   Like

 5. Wachteres zegt:

  En dit jaar mochten familieleden van ÉEN MILJOEN ‘vluchtelingen’ binnen komen.

  Dat zijn 4 tot 6 miljoen: Deutschland schafft sich ab.

  Geliked door 2 people

 6. Hendrik zegt:

  Duitsland is al verloren. Het ligt echter wel naast ons land dus als het daar regent dan drupt het hier ook…………………..islam verbieden, NU!

  Geliked door 2 people

 7. danny zegt:

  Ga zo door Merkel.

  De omvolking is nog niet voltooid.

  Er is maar 1 plek waar mutti Merkel thuis hoort en dat is het volkstribunaal.

  Like

  • Leo zegt:

   Volkstribunaal ? Totaal overbodig en zonde van de tijd.
   Verhoren zullen alleen maar leiden tot een bekende herhaling van zetten.

   Overtuigende bewijzen genoeg.

   Direct op het schavot, mede namens de hele autochtone bevolking van Europa.

   KLATCHHHHH !

   en zand er over
   Doei ……

   Like

 8. Mary zegt:

  Ik zou zeggen AfD stemmen zo niet dan de uitvreters fijn in Duitsland houden!!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Trucker zegt:

  De Duisters gaan binnenkort stemmen, dat communistiche vrouwmens weet dat ze herverkozen wordt, het is nauwelijks te bevatten dat de Duitser zich niet bewust is van de nachtmerrie waar hij/zij is in beland en daar tevens niets aan wil veranderen.
  Wat totaal onbegrijpelijk lijkt is het feit dat het kostenplaatje van deze volksverhuizing de Duitser miljarden zal kosten, op de ouderen en zwakken (als overal in het verfoeilijke europa) zal bespaard worden ten gunste van het islamietenTUIG.
  Ligt de Duitser niet wakker van zijn ouders/grootouders, zijn ze daar totaal afgestompt, denken ze dat deze islamieteninvasie zonder gevolgen zal blijven, hebben ze nog niet gezien wat islamieten in hun natie betekend : moord, verkrachting, slagen en verwondingen, aanrandingen, plunderingen en vooral slachtpartijen gepleegd door “asielzoekers”….
  Zo een volk verdiend geen rehabilitatie en laat het verdoemd zijn.

  Geliked door 2 people

 10. Wim zegt:

  De Duitsers zal – net als overigens al zo lang met de Nederlanders het geval is – de mond gesnoerd worden met een beroep op het Europees Verdrag tot Bescherming van de Rechten van de Mens. Artikel 8 daarvan beschermt het family life. Dat zijn volgens links grote verworvenheden waaraan je niet en nooit mag morrelen. Dat zou – weer volgens links – hetzelfde zijn als tornen aan de grondslagen van de beschaving. En dat terwijl er alle reden is om dat fraudegevoelige artikel aan te passen. Maar nee, onze politici laten liever heel beschaafd de beschaving onder de voet lopen… En dat gebeurt al tientallen jaren lang.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Voor mij staat vast : Ik ga nooit meer naar Duitsland.

  Geliked door 2 people

  • danny zegt:

   Vraag me af, lusten die musslims ook lood?

   Ik weet het, het valt zwaar op de maag.

   Like

  • Thomasson zegt:

   Zolang tante Merkel deze vieze zooi in haar land houdt, moet zij het maar zelf weten. Zolang Rutte en co. deze berg tyfus niet hierheen brengen. Daar zijn wij niet van gediend. Lekker oprotten naar de woestijn. Daar kunnen ze gezellig elkaar in de pan hakken, geitenneuken en met dode vrouwen slapen.

   Like

  • Trucker zegt:

   Hulptroepen zijn onderweg, de “logistiek” voor binnen enkele jaren wanneer ze talrijk genoeg zijn.

   Geliked door 1 persoon

 12. jungleelephant zegt:

  En nog staat die stasibitch hoog in de peilingen;onvoorstelbaar!

  Like

 13. Rensk. zegt:

  Misschien dat er een aanslag gepleegd word op Merkel. Dat was toen ook geprobeerd op Hitler. Echter mislukt. En dan nog weet je niet of dat beleid gaat stoppen. Maar zelfs als AFD aan de macht zou komen dan is het nog de vraag of ze de enorme rotzooi van Merkel ooit nog weg krijgen. Ik denk dat het nog niet zo eenvoudig zal zijn.Hoe krijg je al die illegalen weet terug naar die landen als die landen ze weigeren. Misschien allemaal afzetten in Libie? Een miljoen of twee miljoen op termijn? Misschien nog meer als er nog meer binnen komen? Denk niet dat Libie daar op zit te wachten Daarom wil Merkel ook zo snel mogelijk zoveel mogelijk binnen halen. Dan is er geen weg meer terug en dat weet dat monster.Het schijnt dat ze dat ook opgemerkt had: ze zijn er nu toch dus we maken er wat van. En intussen doorgaan met de vernietiging van de westerse cultuur tot het creeeren van een derde wereld land

  Geliked door 1 persoon

 14. biebie zegt:

  PS:Gezinshereniging is doelbewust uitgesteld tot na de verkiezingen tot 1-1-2018. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  https://nos.nl/artikel/2083474-gezinshereniging-duitsland-opgeschort.html

  Like

 15. Verkouwe C.(Constant) zegt:

  En Merkel geeft al meteen aan dat ze nooit met de AFD gaat regeren, net als haar teckel hier in NL met Wilders doet.
  Jammer Angela, dat is de strop om je eigen nek.

  Like

 16. ReneKampers zegt:

  Nonkels tantes ,neven nichten allemaal welkom in Duitsland , binnen afzienbare tijd is een bio Duitser een bezienswaardigheid geworden

  Like

  • Cathja zegt:

   @ ReneKampers

   Wat denk je Rene, zouden we binnen afzienbare tijd dan een kaartje moeten kopen (een soort entreebewijs) als we bio-Duitsers willen zien?
   Om bezienswaardigheden te kunnen bekijken moet je meestal dokken.
   Kijk maar naar musea.

   Like

 17. Marian zegt:

  Ik hoop het Verkouwe, en dan die heks opknopen aan de hoogste boom!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s