Marianne Zwagerman gaat los op idiote terrorisme-professor: “Ja, aanslagen zijn wél nieuws!”

Screenshot_166

Marianne Zwagerman

(Door: Michael van der Galien)

Terrorisme-professor Beatrice de Graaf vindt het belachelijk dat ‘we’ elke keer weer aandacht besteden aan terroristische aanslagen. Dat moeten we helemaal niet doen, zegt ze. Een berichtje op pagina drie van de krant is afdoende. 

Wat dat betreft, zegt ze, moeten we van Israël leren (ja, dat is dus dat land dat continu afgezeken wordt door alles wat links is): “Dat soort landen zijn eraan gewend, aanslagen hebben daar geen groot effect meer.” Nou klopt dat helemaal niet — iedereen die Israëlische kranten leest weet dat aanslagen daar wel degelijk prominent in beeld komen — maar Zwagerman´s reactie is om een heel andere reden fantastisch. Zoals zij stelt is het namelijk helemaal niet goed als ‘aanslagen’ ‘er gewoon bij horen.’

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, linkse gereformeerden, moralisme, Naïviteit, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Marianne Zwagerman gaat los op idiote terrorisme-professor: “Ja, aanslagen zijn wél nieuws!”

 1. Rensk. zegt:

  Tja Beatrice is ook een reliegekkie en denkt: het komt allemaal vanzelf wel goed, want haar God lost alles op. Hoeven we niks voor te doen dan gewoon wachten. Al 2000 jaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Het zou misschien veel beter zijn als we stoppen met aandacht besteden aan Beatrice de Graaf?
  Willen ze ons soms alleen een goed-nieuws versie voorschotelen?
  Waarom wil ze selectief zaken verzwijgen?
  Waarom alleen moslimterreur downplayen?
  Waarom mogen de slachtoffers geen aandacht krijgen?
  Zijn alleen de slachtoffers elders in de wereld belangrijk genoeg om eindeloos mee geconfronteerd te worden?
  Door alle kwaadaardigheid en terreur weg te moffelen en te verzwijgen, wil dat niet zeggen dat het niet bestaat en niet verschrikkelijk is.
  Of krijgen we alleen nog maar door hogerhand goedgekeurd fake-nieuws voorgeschoteld ?
  Het is eigenlijk simpelweg de bedoeling om ons in slaap te sussen, ons mak te maken en ons zo tot willoos slachtoffer te laten verworden van………… (iedereen hier weet wat er bij de puntjes kan staan).

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  En bovendien wat de hel kan het Beatrice schelen als mensen, die ze niet kent aan stukken worden gereten door een stel net zulke relieggekkies als haar.. Zolang zij en haar elitaire kringetje het maar niet zijn. Alle mensen wat een “studie” en wat een “resultaat” van deze “ontzettende intellectuele en zware studie”

  Geliked door 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Eigenlijk zou je dit soort mensen die zo’n achterlijke theorie er op na houden maar beter meteen moeten kunnen opsluiten.

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  net doen of er niets aan de hand is, je kop in het zand steken en weg kijken voor de waarheid
  is toch onbelangrijk paar mensen die hun leven laten , het liefst zouden ze ons helemaal niets laten weten, wacht maar tot madame de Graaf als hier aanslagen komen en haar naasten uit het leven worden gerukt, dan piept ze wel anders

  Like

 6. Harry zegt:

  Die Beatrice de Graaf kunnen we op EEN hoop donderen met Sylvana Simons .
  Op de mesthoop .
  Stapelgek , sommige van die ” hoogontwikkelden ” .
  Net zo gek als negers .

  Like

 7. BertG. zegt:

  Goed dat er een wikipedia link bij staat wie Zwagerman is, zat me al tijden af te vragen waar mensen haar nou van zouden moeten kennen.
  Een schrijfstertje van 3 boeken met een mening, meer niet.
  Lekker belangrijk weer, had Gerard Joling of Gordon niks meer te vertellen of zo.
  Niet dat ik daar verder op zit te wachten.

  Ik vind de meningen die ik hier lees van reageerders een stuk meer inhoud hebben dan van iemand die blijkbaar om 3 boeken een bekende Nederlander is geworden.
  Maar ja, die verdienen er geen artikel mee of worden niet op andere sites geplaatst, want dat zijn geen bekende Nederlanders.
  Ik lees niet meer dan dat ik overal al ben tegen gekomen, een hoog damesblad gehalte dus.

  Like

  • BertG. zegt:

   Sorry voor deze reactie voor mensen die zich hier aan storen.
   Maar ik heb nou eenmaal niet zo’n hoge dunk van al die zogenaamde bekende Nederlanders met een mening, waar we mee dood gegooid worden.
   Laten zij zich bezig houden met waar ze bekend mee zijn geworden (boeken schrijven, liedjes bedenken, toneel of in films spelen, enz).
   Niemand zit ook te wachten op een mening van mijn supermarkt filiaalhouder, die misschien ook best wel wat te vertellen heb ergens over.

   Like

   • Rensk. zegt:

    Nee ik ben ook klaar met BNers en hun meningen. Toch is het wel eens fijn een BNer te horen die wel een realistische mening heeft. Onze meningen hier bereiken weinig mensen dan alleen wij. En BNers bereiken nu eenmaal wat meer mensen. Daarom is het ook zo ergelijk dat praktisch alle BNers dezelfde schaapachtige meningen verkondigen en ook nog eens en bijna alleen maar uiterst links en vooral link.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik ben er al een tijdje van doordrongen, hoe jij hierin staat en dat waardeer ik bijzonder in je, maar misschien had je dat al begrepen.
    Als er meer waren, die zich níet lieten imponeren door iemands BN-schap zou de samenleving er al aanzienlijk van opknappen!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Theresa, alsof mensen altijd op zoek zijn naar een bevestiging van hun eigen mening ergens over.
    En als dat dan van een bekende Nederlander of acteur is, schijnt dat meer indruk te maken in hun bevestiging hierin.
    Heb je dan in eens meer gelijk of zo?

    Werkelijk het laatste waar ik op zit te wachten.

    Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Maar vergeet niet Renske dat die bekende Nederlanders wereldberoemd zijn in de hele polder.

    Like

 8. Drs.P. zegt:

  Deze duffe suffe zombie kudt heeft gewoon een 24/7 gangbang nodig van zo’n 20-30 mossels, eens kijken of ze dan nog zo dom uit haar nek lult!!

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Wat OOK nieuws is en wat je nauwelijks leest [ in ieder geval niet in de NL-Pers ], al die verkrachtingen die die “dankbare”- “vluchtelingen” flikken.
  Het geval van dat Poolse jonge stel waarvan de vrouw door 4 Afrikanen werd verkracht……………..!
  Wordt nader uitgelegd:
  * * *
  Een immigranten-bemiddelaar, zelf van allochtone afkomst verklaart:” WE MOETEN ONS ER ALLEMAAL NIET ZO DRUK OVER MAKEN,
  als de verkrachting eenmaal aan de gang is, vindt de vrouw het niet zo erg en beleefd er zelfs plezier aan…………………………………..???

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Wie de islam toelaat in zijn land omarmt een cultuur van vergelding en haat, die omarmt terreur, die omarmt ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.
  Die omarmt zelfs ongelijkheid tussen gelovigen en ongelovigen.

  Het meest frappante is wel dat partijen die radicaal tegen elke vorm van ongelijkheid zijn, SP, GL, D66, PVDA er geen enkel probleem mee hebben dat er een ideologie rondwaart met een steeds groter wordende aanhang welke zelf volledig op ongelijkheid is gebaseerd.

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Wat? En hier word niets mee gedaan? Gestoord volkomen gestoord. Vroeger had je gekkenhuizen. Nu is het grootste gedeelte van de wereld een gekkenhuis Die vrouw is voor haar leven beschadigd en haar vriend erbij. Vab beiden is hun toekomst afgenomen.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Wat denken die ‘zwartjoekels’ wel, dat iedereen om hun verlegen zit, ( witheet word men van zo’n opvatting/ vergoeilijking! )

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Dit is een mening van een journalist, die zegt dat hij van moslims vaak genoeg hoort dat ze zelf niet meer in de islam geloven. Het lijkt propaganda voor de moslims die zo verkeerd beoordeeld worden, zoals ze zelf zeggen, door burgers van Nederland en die, zeggen, zich niet kunnen confirmeren met hun eigen ‘geloof’. Ik heb hier mijn grote twijfels over en zie dit artikel meer als omgedraaide psychologie, welke gebruikt wordt, om de ‘haat’ en ‘afkeer’ die nu heerst jegens deze ‘groep’, om te keren naar een meer positieve.
  Ik geloof er geen bal van, want als ze werkelijk niet meer onder dit ‘juk’ zouden willen leven, dan hadden ze dat openlijk kunnen verkondigen en laten zien. Hun solidariteit tonen met slachtoffers van de islam en hun afkeer naar voren brengen. Dán zouden ze een statement maken, maar nu niet. En natuurlijk kan het met angst te maken hebben voor vervolging door andere moslims, maar dat zou hen dan niet hebben moeten schelen. Ze blijven op deze manier van twee walletjes eten en zijn dus niet betrouwbaar. Dus is dit artikel weer een aanfluiting en een poging om meer medelijden voor de ‘arme’ daders op te wekken.

  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/722010/ik-zet-geen-stap-meer-in-de-moskee-2.html

  Like

 14. ReneKampers zegt:

  Aanslagen met doden en vele gekwetsten is uiteraard wel nieuws maar wordt voortaan geplaatst onder “religieuse Islamitische praktijken ” om het schokeffect bij den brave burger een beetje te verzachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s