“Morele plicht”: Brussel verlangt van EU-landen “vrijwillige” opname van vluchtelingen uit Afrika

Screenshot_160

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Commissie verlangt van de EU-lidstaten de “vrijwillige” opname van “vluchtelingen” uit Afrika. Dit zou eraan bijdragen de illegale migratie via de Middellandse Zee in te dammen.

epoch times

De Europese Commissie heeft Duitsland en de andere EU-landen tot de “vrijwillige” opname van “vluchtelingen” uit Afrika opgeroepen.

“We hebben een juridische en morele plicht om diegenen bescherming te bieden die deze echt nodig hebben”, staat er in een brief aan de ministers van Binnenlandse Zaken van de lidstaten, waarover het “Handelsblatt” bericht.

Volgens de brief zouden de regeringen tot midden september moeten meedelen hoeveel mensen zij komend jaar op zouden willen nemen – en daarbij “zo ambitieus mogelijk” moeten zijn, staat er in de afgelopen vrijdag verstuurde brief.

Het zou nu zaak zijn om niet meer alleen “vluchtelingen” uit Turkije en het Midden-Oosten naar elders over te brengen, maar in toenemende mate ook uit landen zoals Egypte, Libië, Niger of Soedan.

Voor Avramopoulos is het openen van legale wegen nar Europa een centraal element om grip te krijgen op de vluchtelingencrisis via de centrale Middellandse Zeeroute. De zogenaamde “Resettlement” was ook onderwerp van gesprek op de migratie-top maandag in Parijs.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

82 reacties op “Morele plicht”: Brussel verlangt van EU-landen “vrijwillige” opname van vluchtelingen uit Afrika

 1. Jan zegt:

  Om het land leeg te plunderen zoals zij doen in Houston

  video/1

  Like

 2. Saskia Dubbeldam zegt:

  Echte Christelijke vluchtelingen moeten we zeker opnemen. Alle andere migranten blijven in de regio en mogen daar de asylprocedure in. Alleen mensen die iets kunnen bijdragen aan onze samenleving zou je eventueel nog kunnen toelaten, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat we er daar nog heel veel van nodig hebben.
  In Europa zijn nog tientallen miljoenen jonge mensen werkeloos dus meer import van werkelozen is niet nodig.

  Like

  • Mirjam zegt:

   We moeten géén vluchtelingen meer opnemen in Europe. De mensen die hulp en bescherming nodig hebben uit oorlogslanden, moeten in hun buurlanden of dáár, ter plekke, geholpen worden, maar niet met geld alleen, maar met humane hulp door alle Europese landen. Dit echter niet zonder controle, maar zelfs met controle op controle. Want de VN en al die zogenaamde instanties zijn niet meer echt te vertrouwen. Het gaat allemaal teveel de linkse kant op. Europa zit vol, volgens Europese begrippen en daar tel ik niet de waanzinnige Merkel in mee als Europeaan. Zij is waanzinnig.

   Diverse landen, waaronder Duitsland, Italië en wat nog meer zij, willen nu dat in Afrika een migratie commissie komt en dat daar bepaalt wordt wie als migrant naar Europa mag komen. Dan is alles helemaal verloren, want Afrika is zo corrupt als de pest en de NGO’s werken daar nog aan mee, onder leiding van waanzinnige mutti Merkel. Dit was zojuist op het nieuws. Ze merken gewoon dat het gewone traject niet meer ‘smooth’ loopt over zee en nu proberen ze het legitiem met dit voorstel. Maar we weten allemaal hoe het dan zal gaan: dan kunnen ze de sluizen zelf openzetten zoveel ze willen, want gegarandeerd wordt er dan iedereen doorgesluisd door de linkse ‘controleurs’.

   Waar ze bovendien het recht en moed vandaan halen om landen in Europa weer zoiets proberen op te leggen. Ze, de EU en Merkel, ‘vragen’ niet, maar commanderen en geven orders. Net zoals in het derde rijk in de tweede wereldoorlog. Dit is er een levende copy van geworden. We moeten het niet verder laten komen dan dit, want ze houden gewoon niet op om de Europese landen en hun burgers het bestaansrecht te ontnemen inzake hun eigen soevereiniteit en beslissingen over de toekomst.
   De EU moet gestopt worden, hoe dan ook.

   Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Was het niet zo dat wij geen christenen wilden opnemen in Europa uit islamitische landen. En dat de Irakeze christenen naar Egypte moesten vluchten en nergens anders heen konden, en naar de grootste christelijke haven gingen waar ze heen konden. En dat Egypte ook niet veilig is.

   Like

  • Cors zegt:

   die zijn er niet meer en die wil de EU niet hebben. het gaat om moslims, opdat het salafisme/wahabisme tot in alle uithoeken van europa de dienst uitmaakt. snappie?? ZE BLIJVEN KOMEN

   Geliked door 1 persoon

 3. C.Onsequent zegt:

  dood aan de dictatuur die zich europese commissie noemt!!!!

  Geliked door 2 people

 4. christdus zegt:

  Ik voel mij als Nederlander helemaal niet verplicht om een zootje onderontwikkelde , achterlijke
  aanhangers van een barbaarse kut-religie , te weten de iSSlam , hier op te nemen.
  Opflikkeren naar die zandbak , en rap godverdomme!! , zijn jullie EU-tuig helemaal krankjorem
  geworden !!

  Geliked door 6 people

  • Jan zegt:

   Zij zijn op de hoogte van de laatste technische snufjes. In iedereen steekt dus een technicus die er nog uit moet komen

   Geliked door 2 people

   • BigLJohn zegt:

    Zeg Jan. Die foto die je geplaatst hebt. Zulke koppen heb ik meer gezien tijdens een aflevering van Star Trek. Kapitein Kirk kreeg het aan de stok met een stelletje buitenaardsen die een gelijkenis vertoonden als op jouw foto.

    Geliked door 1 persoon

   • Het zou een verruiming betekenen voor onze volksmuziek. Na Heintje en Jantje wil je wel eens wat anders dan Imca Marina. Zo te zien heeft ie het allemaal op z’n MP3 speler opgenomen.

    De Duitsers zouden trouwens gek op ‘m zijn met die subwoofers in de vorm van schelpjes en dan die basdinges in z’n onderlip. Dat ding op z’n schouder is waarschijnlijk dat nieuwe Afrikaanse staccata model castanjettes.

    Zelf ben ik van die Spaanse invloeden niet zo gecharmeerd maar voor de Duitsers is het heel bijzonder. Muziek zonder dat er weer Mit meine Bratwurst in deine Pfnanne bin ich so Glücklich Marianne gezongen wordt. Ja, ik begrijp dat wel van Merkel, de wensen van Das Volk alvast van de lippen aflezen en vervullen voordat ze gewenst zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Artiestennaampje als Fransje Maumauer zou ’t hier goed doen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BigLJohn 29 augustus 2017 om 14:13

    Geliked door 2 people

   • boorzalf zegt:

    Zeker een broer van stroopwafel piet???

    Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    boorzalf 29 augustus 2017 om 17:05

    Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Wij hoeven de overpopulatie van deze werelden niet over te nemen, ook niet van India. En als zij toch grond willen overnemen, dat adviseer ik naar Kazachstan te gaan, waar ze water uit noord kazachstanse/Russische rivieren kunnen halen. De mouwen opstropen en uit de wildernis een bestaan bouwen zoals wij dat ook moesten doen in de steppewoestijn van zuidafrika en andere gebieden als Amerika. En niet onze huizen in beslag nemen, die hebben wij gebouwd voor onszelf, voor de jeugd, en wij moeten natuurgebieden opofferen zoals in brabant of binnen de stadsgrenzen nog dichter bebouwen in het midden van het land.
   De echte woestijn is maar 300 bij 300 km in de Sahara, de rest is steppewoestijn met struiken en kan bebouwd worden, zoals in algarije. Niet in frankrijk rondhangen, maar mouwen opsteken en bouwen in jullie eigen land algerije, waterkanalen maken, doeken maken tegen de zon ophangen, en humus maken met planten of poep. En je krijgt een mooi parklandschap en boerderijen en wilde dieren kunnen er worden uitgezet. En het land is helemaal van jullie zelf. Niet zo lui zijn.

   Geliked door 2 people

   • Elisah zegt:

    We hebben hier zelf een veel grotere overpopulatie….afrika is leeg in vergelijking met Europa. Wie probeert ons hier te belazeren….

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Wij hebben ze lui gemaakt, door alles voor ze te doen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    We kunnen die lui met die schotellippen altijd nog ’n baan als ‘kruimelzuiger’
    na het “ontbijt op bed’ in hotels ed. aanbieden.

    Like

 5. Elisah zegt:

  De plannen zouden zijn, dat de asielaanvragen al in Afrika gedaan kunnen worden en de VN zou dan moeten beoordelen wie er in aanmerking komt om naar Europa te gaan.
  Afrika is gigantisch groot, plek genoeg, waarom moet alles en iedereen naar Europa komen en de ellende hierheen transporteren?

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Ze zijn stapelgek , daar in Brussel !
  Wat doen ze om de “vluchtelingen” stroom tegen te houden ?
  NIKS !
  En dan praten ze er over ” om grip op de vluchtelingencrisis te krijgen ” .
  In welke zin , GRIP ?
  Greep op de mensen hier die hun eigen land uit geterroriseerd worden , door het islamitische en zwarte gajes ?

  Leg GVD die hele Middellandse Zee vol met NAVO schepen , hou al die zwarte krengen tegen , waar anders hebben we die NAVO dan nog voor ?
  Alleen om ruzie te zoeken met Putin ?

  Hier wordt alleen een debiele show opgevoerd , enerzijds wordt het gutmensendom tevreden gehouden door er zoveel mogelijk toe te laten en met andere loze kreten probeert men het meer verstandige deel van de natie de mond te snoeren , die die flow willen stoppen .
  Af en toe wordt er met veel bombarie iemand uitgezet , zo in de trant van : zie je nou wel !
  Beleidsmist !

  UIT DE EU , DIE LEUGENACHTIGE CORRUPTE WERELDDEELVERZIEKERS !
  STOP MET HET FINANCIEREN VAN ONZE ONDERGANG !

  Geliked door 4 people

 7. fleckie zegt:

  Om te beginnen bij de ‘WERKZAMEN’ in het GLASPALEIS INBRUSSEL, verplicht stellen, ieder een familie op te nemen in eigen ‘domein’ …( wonen waarschijnlijk in buitengebied van…, in riante woningomgevingen, zoadat men kan wennen aan de…’toegevoegde waarde’ van ‘binnendringers’)!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  “Dit zou eraan bijdragen de illegale migratie via de Middellandse Zee in te dammen”.

  Ja hoor, de illegale immigratien van ‘klimaatvluchtelingen’ wordt door Merkel cs.legaal gemaakt.

  Natuurlijk gaan zij uitmaken hoeveel er binnen ullen komen. En dat zijn niet weinig!

  https://nos.nl/artikel/2190300-eu-landen-willen-asielaanvragen-in-afrika-regelen.html

  EU-landen willen asielaanvragen in Afrika regelen

  Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje willen dat Afrikanen die in Europa willen wonen, een asielaanvraag in Afrika kunnen doen. Dat hebben de vier landen voorgesteld op een EU-top in Parijs, waar ook de leiders van Libië, Niger en Tsjaad bij zijn.

  Om te voorkomen dat mensen de gevaarlijke tocht door de woestijn en over de Middellandse Zee maken, willen de vier EU-landen dat er veilige zones komen in Niger en Tsjaad waar ze zich kunnen registreren. Een afdeling van de Verenigde Naties moet daar bekijken of ze een goede reden hebben om naar Europa te gaan.

  Als dat het het geval is, kunnen vluchtelingen na een asielprocedure naar een EU-land worden gestuurd. Door het systeem hoeven ze volgens de Franse president Macron niet meer aan te kloppen bij illegale mensensmokkelaars.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob Fleumer zegt:

  Over morele plicht gesproken, de EU had de plicht om de buitengrenzen te bewaken en niet alles binnen te laten wie daar zin in had en dumpen ze het probleem bij de landen die daar niets voor voelen, velen komen uit landen die niet in oorlog zijn dus zijn dat geen vluchtelingen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Chanteren met ‘morele plicht’, ‘onze normen en waarden’, ‘onze rechtstaat’ zijn volkomen misplaatste begrippen in tijden van domheid, genocide en liegende EU-commissarissen. Grenzen dicht, was en is het enige antwoord. Straks krijgen we de hele wereld op visite, want iedereen kan zich vervolgd of bedreigd voelen en mag dan in Europa asiel aanvragen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  Die vluchtelingen zijn helemaal geen vluchtelingen
  70% is analfabeet
  95% is moslim
  Deze mensen zijn WAARDELOOS voor ons.

  Europa stuurt aan op een burgeroorlog tussen bevolkingsgroepen.
  Ze vertellen dat het allemaal goed komt maar dagelijks staan de verhalen in de kranten.
  Berovingen, verkrachtingen, bedreigingen, drugs, illegale prostitutie, dat is waar onze “vluchtelingen” goed in zijn.
  Hoelang nog tot de bevolking het niet meer pikt en zich gaat weren tegen de “vluchtelingen” criminaliteit?

  Binnen afzienbare tijd zal de bom barsten.
  Dit kan onmogelijk goed blijven gaan.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Sabeltant 29 augustus 2017 om 9:55 Binnen afzienbare tijd zal de bom barsten.
   Dit kan onmogelijk goed blijven gaan.

   Zolang de meerderheid nog met knuffelberen, bloemen en kaarsen loopt te zeulen na iedere aanslag, stille marsen organiseren, spreekbeurten geven, velen de dialoog met de Islam positief bevinden, en nog meer van die slappe hap, zolang is er helemaal geen hoop te bespeuren. Van knuffelbeer richting fysiek verzet is een enorme kloof, die pas geslecht gaat worden op zo’n laat moment in de tijd, zodanig, dat alles totaal geen zin meer heeft. Het is nu geen vijf voor twaalf, maar zelfs al vijf over 12 van de volgende dag !
   We zullen wel een sterke partner nodig hebben in onze strijd. Maar de overheden, politiek, justitie en politie, alsmede de E.U. zullen zich tegen ons keren bij ons verzet. Mogelijk word zelfs het leger afgestuurd op verzetsgroepen die zich in Europa gevormd hebben. De EU beraad zich al over een Europees leger, wat tegen ons ingezet word natuurlijk. Maar inderdaad, net wat je zegt; Dit kan onmogelijk goed blijven gaan.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Sabeltant 29 augustus 2017 om 09:55

   Binnen afzienbare tijd zal de bom barsten.

   Nee hoor, in de verste verte niet. Misschien pas als voetbal verboden zal worden.

   Dit kan onmogelijk goed blijven gaan.

   Geliked door 1 persoon

 12. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Het openen van legale wegen naar Europa een centraal element om grip te krijgen op de vluchtelingencrisis via de centrale Middellandse Zeeroute.’

  Grip krijgen noemen ze dat.
  Zeg dan gewoon wat het is:
  Sluizen open en allemaal legaal Europa binnen.

  Geliked door 1 persoon

 13. ReneKampers zegt:

  Ik zie het toch als een kleine stap voorwaarts van die EU-troep , ze spreken van ” vrijwillig ” inplaats van verplichting , ze sleuren er wel de woorden ” morele verplichting” bij , als dat nog wegvalt zou dat een grote stap in de goede richting zijn. Wij zijn enkel moreel verplicht De Christenen op te nemen want die worden zowat overal vervolgd door , vooral door dat Islam krapuul , Christenen vertegenwoordigen beschaving , dat is al een reden om ze te vermoorden, want beschaving betekend ook verdraagzaamheid , liefde , begrip , respect , dat zijn begrippen die de Koran ondermijnen

  Like

 14. Mary zegt:

  In Libië worden ze heden ten dage opgepakt en gevangen gezet en NGO’s op geschoten, mochten ze er toch komen dan alleen naar Duitsland, Duitsers kiezen voor nazi Merkel (de geschiedenis herhaald zich) en haar uitvreters, moordenaars, verkrachters etc. wij niet, dikke muur om de rest van Europa zoals de Oost Europeanen doen en veel plezier er mee Duitsers!!!!!.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  “We hebben (…) morele plicht om diegenen bescherming te bieden die deze echt nodig hebben”

  Wordt het niet eens tijd dat de heren grootgraaiers de eigen (bejaarde) bevolking gaan beschermen? Wanneer gaan ze dat als morele plicht zien?
  Ik voel me totaal niet verplicht om een luie mohammedaanse neger, die mij haat, bescherming te bieden en tot aan zijn kist aan de vreet te houden.
  Wat een krankzinnigheid om de hele wereld te willen verwennen, terwijl de eigen bevolking wordt uitgekotst en vernederd door de machthebbers.
  Zijn ze soms vergeten dat ze zelf ook ‘blank’ zijn?

  Nog even en er staan bij Appie (AH) petflessen kamelenzeik in de koeling om ons die walgelijke gewoontes van de mohammedaan nóg meer door de strot te wurgen.

  Geliked door 1 persoon

 16. ReneKampers zegt:

  “Morele plicht”: Brussel verlangt van EU-landen “vrijwillige” opname van vluchtelingen uit Afrika
  We zullen in de toekomst ons niet eenzaam voelen Volgens Wikipedia werd de bevolking in 2011
  geschat op 7 miljard en per dag komen er 209.000 zwarte krullebollekes bij .Maar we hebben de morele verplichting ze op te nemen en hun een menswaardig bestaan aan te bieden ! Nu heb ik geen twijfels meer , die eurocraten , samen met de Paus , zijn zo zot als een kruk

  Geliked door 1 persoon

 17. Sjaak zegt:

  In dat gebouw waar jullie EU Parasiten zitten, is plaats genoeg !
  Geef maar het voorbeeld debile inzestratten !
  Jullie zijn overbodig als hämorrioden aan mijn kont !
  FUCK THE EU !!!

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Sjaak 29 augustus 2017 om 10:46 😉

   1 Samuël 5

   (…) En God strafte de Asdodieten zwaar. Hij trof A̱sdod en omgeving met AAMBEIEN. (…) Hij trof de inwoners, van groot tot klein, en iedereen kreeg AAMBEIEN (…) De inwoners die niet waren gestorven, werden geplaagd door AAMBEIEN. (…)

   Like

 18. Golden Girl zegt:

  we moeten niks vrijwillig opnemen, moet je de chaos in Italie zien, en andere landen die er ellende van hebben

  Geliked door 1 persoon

 19. Wolf zegt:

  De ongekozen! eurofielen maken alles kapot. Alle gelukzoekers en vluchtelingen opvangen in aparte lagers in eigen regio. Er gaat al sinds we de rooien [VVD,PvdA,CDA,dom66 etc. 1 pot nat] in Nederland in de regeringen hebben zitten sinds Den Uijl de sinterklaas, elk jaar 7 MILJARD naar die bodemloze put aan ” ontwikkelingssamenwerking” gruwelijke benaming trouwens. Pure geldverspilling waar we heel wat anders mee hadden kunnen doen. Gelukkig hebben de ex Oostblok landen [ behalve het vermaledijde Oekraine] een nuchtere kijk om tegen die eurofiele Bilderberg en Soros bende in te gaan. Polen voorop.

  Geliked door 1 persoon

 20. Duchesne zegt:

  De EU stuurt bewust aan op burger, godsdienst en rassen oorlog. Wat gebeurd er met je woonplaats als je er ineens Afrikanen neerplant……

  http://www.anonymousnews.ru/2017/08/26/italien-fluechtlinge-fuehren-blutigen-krieg-gegen-militaer-und-polizei-mafia-liquidiert-120-afrikaner/

  Geliked door 1 persoon

 21. Cathja zegt:

  Wat is nu eigenlijk nog het verschil? Als er illegalen via de welbekende routes Europa binnenkomen, laten ze hen ongemoeid. Niemand wordt uitgezet. Iedereen krijgt verzorging.

  Nu moeten alle Europese lidstaten ‘vrijwillig’ mensen uit Afrika opnemen, zodat er straks geen illegaliteit meer bestaat. Hoe krom kun je lullen? Linksom of rechtsom is het doodgewoon de bedoeling dat wij doen wat Brussel beveelt. Illegalen niets in de weg leggen, legalen helpen en een hartverwarmend welkom in Europa bezorgen…….!

  Hebben die zakkenwassers in Brussel ook nog iets in petto voor de lidstaten waar die landen zélf PROFIJT van hebben? Is er nog iets plezierigs te bedenken wat wij aan die zo geprezen EU te danken hebben? Nul komma nul! Het is zachte dwang, hardere dwang, eisen stellen…!

  Rot toch op, jullie ongekozen lulhannesen. Ga eens een normaal betaalde baan zoeken, in plaats jezelf buitensporig te verrijken over de ruggen van anderen, en vrije mensen tot gehoorzaamheid te dwingen!

  Geliked door 1 persoon

 22. Rensk. zegt:

  De grote vraag voor mij is: hoezo krijgen ze meer grip op de vluchtelingencrisis als we meer mensen op gaan nemen? Ik zou dat wel eens haarfijn uitgelegd krijgen.

  Ik zie het alleen maar als een aanzuigende werking. Overigens wat mij betreft komt niemand er meer in. Ook christenen niet. Want dan krijg je weer de discussie boeddhisten ook hindoes ook etc etc etc etc. Ben er klaar mee. Gewoon duidelijk blijven. Een lijn trekken. De hele wereld wil deze kant wel opkomen, want de staat zorgt voor je en degenen die zeggen alleen een bepaalde groep mag erin, die zorgen er ook maar zelf voor. Niet vanuit het zorgstelsel. Ik wil niet dat dit land kapot gaat aan de zogenaamde “goedheid” van anderen en dan vervolgens anderen met hun goedheid op te zadelen. Zoals dat walgelijke monster Merkel. En zelf wil ik ook niet kapot gemaakt worden door zogenaamde goede mensen, die totaal niet goed zijn. Ik ken meer mensen, die dat voor de gewoonte hebben. Ik walg van dat soort volk. Hoef ze niet in mijn buurt.

  Geliked door 1 persoon

 23. Cynicus zegt:

  Brussel verlangt dit, verlangt dat. Brussel is de EUSSR. Ook zulke dirigerende autoritaire rotdictators. De Hongaren, Polen, Tjechen en Slowaken zijn dat gekoeieneer uit Brussel zat.

  Geliked door 1 persoon

 24. Drs.P. zegt:

  Kutte zal wel weer krom gaan staan voor zijn holmaat in brussel en zich lekker samen met ons laten nemen!! Maar mijn geld krijgen deze ratten echt niet, gaat naar mijn lieve dierenvrienden die geen mossel kunnen worden gelukkig!!!
  http://www.telegraaf.nl/prive/29061216/__Drs._P_laat_huisdieren_1_MILJOEN_na___.html

  Like

 25. Japio zegt:

  Knotsknettergek zijn die illegale EU-dictators met hun vileine bedoelingen.

  Like

 26. H.P. zegt:

  Het is vrijwillig, dus vrijwillig is in dit geval een grote NEE.

  Like

 27. Republikein zegt:

  Schiet es op Bron.

  Like

   • Republikein zegt:

    De artikelen komen hier voorbij met de snelheid van het licht.
    Dan valt een wat langere pauze op.
    Het was een grappie, misschien ben je wel jarig.
    En niet vandaag dan toch wel op zekere dag.
    Laden en lossen is ook een must.

    De commentaren op “E. J. Bron” worden gemodereerd. Maar E. J. Bron heeft ook nog een full time baan naast het beheer van zijn weblog. Als er dus eens een commentaar doorheen glipt dat op enige manier niet door de beugel kan, dan betekent dat niet dat het commentaar de goedkeuring van de webmaster heeft.
    Cheers, k had er goede nota van genomen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Correct. Die volledige baan. Volgende week weer volledig 5 dagen in de week aan de bak. Nu alvast de nodige ochtenden/middagen voorbereiden.
    Vanaf volgende week zal het aantal gepubliceerde artikelen dan ook sterk afnemen. Simpel vanwege tijdgebrek.

    Webmaster

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Ja man, we begrijpen het helemaal.
    En dat er een moment was om je te vragen of je geen prof wilde worden, dat heb ik maar ingeslikt.
    Keep up the good work.

    Like

 28. Johan zegt:

  Optiefen met die dramnikkers.
  Wij willen ze niet !!!!

  Geliked door 1 persoon

 29. Ron. zegt:

  De E.U. in brussel is een zwaar crimineel corrupt uitvoerend kantoor van de satanische bilderberg/illuminati club,er moeten 6 en een half miljard mensen uitgemoord worden vandaar deze illegale invasie van europa,begrijpen mensen dit nu nog niet,hoe naief kun je zijn.

  Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Vergeet niet dat de Europese Unie door verraderlijke politici is ontwikkeld. De EU heeft van mensen een grote kudde schapen gemaakt die o.a. via belasting, regelmatig te grazen wordt genomen . Onderworpen aan de grollen en grillen van idiote EU vazallen die dromen van een financieel leenstelsel waaraan iedereen zich economisch onderwerpt.

   Geliked door 1 persoon

 30. Republikein zegt:

  Import van baldadige jonge mannen kent geen grenzen.
  Auto’s regelmatig in de fik, varkensboerderijen afgebrand en nu weer een gebouw van Holland Casino te Groningen.
  De woordvoerder en het andere tuig houden de boeken gesloten.
  Oorzaak mogelijk nooit te achterhalen.
  Denk ik toch aan bepaald publiek, maar straks komt de gedachtepolitie dus, sstttt.
  Naastenliefde mag wat kosten.

  Geliked door 1 persoon

 31. Williaan zegt:

  “We hebben een juridische en morele plicht om diegenen bescherming te bieden die deze echt nodig hebben” Prima, maar dan wel zij die het dan ook ECHT nodig hebben.
  De halve wereld vindt dat ze het echt nodig hebben. Dus dan kunnen we nog een miljard of zo verwachten. Soros zei 1.000.000 per jaar en dat alleen al uit Afrika.
  PS,
  Wat me aan deze site ergert zijn steeds meer voorkomende ongenuanceerde scheldpartijen en afbeeldingen, vaak behoorlijk racistisch enz.
  De site verlaagd zich zo behoorlijk en wordt steeds minder serieus genomen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Nou hebben we er alweer 1 van de fatsoen politie hier.
   Werken jullie in ploegendiensten of zo, en nou ben jij deze week aan de beurt.
   Ik lees hier nou nooit 1 onvertogen woord, weet je wel zeker dat je het hier gelezen of gezien heb.
   Ik vergis me ook wel eens waar ik nou wat precies gelezen heb.

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Nou , Williaan ,

   ik denk dat ik wel weet waarom we wat grover geworden zijn .
   Als je jaaaren achtereen op een nette manier mensen probeert te waarschuwen , die te stom zijn om te beseffen waar we heen rollen , dan moet je soms naar een iets sterker middel grijpen , dan keurige bewoordingen .
   Ik heb dat binnen ons familiebedrijf ook wel eens meegemaakt dat er steeds gesodemieter was , wat maar niet ophield .
   Praten , brieven ophangen op het mededelingenbord , haalde niks uit .
   Op een gegeven moment was mijn ouwe heer het zo zat – en die gebruikte nooit een onvertogen woord – dat ie de fabriek instoof , de bewuste figuren bij elkaar dreef en vloekte : EN NOU IS HET GODVERDOMME AFGELOPEN OF IK TRAP JULLIE ALLEMAAL DE DIJK OP ” !
   Kijk , dat had effect , het was meteen klaar ! Voorgoed .
   In die fase zijn wij hier nu ook aangeland .
   Ik ben dagelijks bezig mensen wakker te schudden , maar het is soms net als aan een dooie knol trekken .
   Ze zijn gewoon niet in staat om te beseffen waar dit op uit draait .
   Zelfs ingenieurs staan je meewarig aan te kijken !
   Huh , probleem ? Ik merk nooit wat in mijn dorp .
   Nee in een dorp met 500 man zal het ook wel loslopen met de hoeveelheid van dat islamitische en zwarte gajes .

   Met nette bewoordingen red je het echt niet , ze maffen gewoon door .
   Als hun eigen dochter verkracht of vermoord wordt , dan worden ze een beetje wakker , maar dan nog gaat er maar een oog open .

   En dat racisme , maak je maar niet druk , dat gebeurt onder alle volken .
   Ik heb in Afrika ook negers tegen andere negers horen zeggen :
   ” you dirty black basterd ” , alleen omdat die andere net een tintje zwarter was .
   Ze vermoorden elkaar daar nog steeds omdat iemand van een andere stam is .
   Arabieren idem dito , die kijken ook op die kut-palestijnen neer en daar hebben ze dan ook gegronde redenen voor .

   En jij maakt je druk om wat minder diplomatieke taal van ons ?
   Eigenlijk zit je dan niet zo ver van de politiek-correcten vandaan , met je opvattingen .

   Onthoud nou maar EEN ding , we verliezen de strijd steeds meer , we vechten tegen de NWO , de EU en de islam .
   De drie grootste kankergezwellen uit onze tijd .

   En softies worden zeker onder de grond geschoffeld !

   Sta op man , word wakker en vecht mee !

   Geliked door 5 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 30 augustus 2017 om 08:47

    Als je jaaaren achtereen op een nette manier mensen probeert te waarschuwen , die te stom zijn om te beseffen waar we heen rollen , dan moet je soms naar een iets sterker middel grijpen , dan keurige bewoordingen .

    Je hebt #@$!@#$%^^%$#@ groot gelijk!
    Het helpt allemaal geen ene $#%^&^%$#@#$%^& donder!
    Laat iedereen naar de hel lopen met zijn/haar @#$%^&^%$@#$% softe policor-geteem!
    Je schiet er geen %$#@#$%^&^%$# reet mee op!

    &^%$#@#$%^%$#@@
    &^%$#@#$%^&@#$%*&^%$#!!!!!!!

    Onthoud nou maar EEN ding , we verliezen de strijd steeds meer , we vechten tegen de NWO , de EU en de islam .
    De drie grootste kankergezwellen uit onze tijd .

    Je mag me een pessimist vinden, maar ik denk dat de kanker al zover is uitgezaaid dat er geen redding meer mogelijk is. Ik heb me verbaal kapot gevochten , maar nog NOOIT iemand kunnen overtuigen van de ernst van de situatie. Men zit voor de tv, men gaat naar festivals, men kwijlt bij de aanblik van Klavert, en ach, laat ook maar…

    En softies worden zeker onder de grond geschoffeld !

    JA! Kijk maar naar hoe het er bij de neger aan toe gaat.. Degene met de grootste smoel is de baas.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry: AMEN. De laf-linkse politiek-correcten denken nog steeds met soft gezeik “de dialoog” te moeten aangaan met onaangepast islamitisch gespuis. De idioten.

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Je hebt gelijk, harry.

    Ik maak het bij ons in het dorp ook mee: Helemaal weg van Merkel, een ‘sterke’ vrouw en we hebben hier toch nog geen problemen?

    wat interesseert het ons dat het in de grote steden anders is, daar ga je dan gewoon niet heen. Wat niet weet, wat niet deert.

    Merkel zegt dat het ons goed gaat, dus hoeven wij ons niet druk te maken.

    Er is één vrouw in de buurt die aegt: Jullie hebben groot gelijk

    Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Zullen we het aan E.T. vragen, over wat racisme is?
   Ik dacht allemaal het ras homo sapiëns.

   Like

  • Elisah zegt:

   Gelukkig zijn anderen veel fijngevoeliger tegenover ons….?

   Like

 32. BigLJohn zegt:

  En het is onze morele plicht om dat clubhuis daar in Brussel met de grond gelijk te gaan maken. Maar eerst moet Nederland door het bloemen en knuffelberen-stadium heen. Eerder word het toch niets !

  Geliked door 4 people

 33. N.E. Derlander zegt:

  Het wordt hoog tijd dat de zgn Leiders (als Merkel, Lubbers, Rutte, Pechtold, Buma, Klaver, Samsom, Asscher, Opstelten, Segers, Teeven, Van Agt, Roemer, Van Ojik, Hollande, Sarkouzy, Timmermans, Juncker, Blair, Obama, de elites en nog vele anderen meer, eindelijk eens verantwoording gaan afleggen voor het omvolken van de westerse samenleving. Bij voorkeur geweldloos en rechtsgeldig voor een (volks)tribunaal. Dat blijft maar leuteren over een niet aangetoonde “vluchtelingencrisis”. De jonge mannen, die nu in grote getale gekomen zijn en nog komen, komen op uitnodiging (van de zojuist genoemde Leiders) en ze komen for the money…..

  Geliked door 3 people

 34. Steven zegt:

  “We hebben een juridische en morele plicht om diegenen bescherming te bieden die deze echt nodig hebben”

  De enige die bescherming nodig hebben zijn de Europeanen zelf..maar die bescherming wordt gewoonweg GEWEIGERD.
  Ze gaan zelfs zo ver door te zeggen als je wordt beroofd…gewoon je spullen zonder tegenspartelen afgeven. Dus als jij met je nieuwe Mercedes bij het stoplicht staat te wachten..en een afrikaan trekt je deur open en zegt..ik wil deze auto hebben…dan moet je direct uitstappen en de auto meegeven. (moet je ook nog mee op de passagiersstoel om naar het postloket te rijden om vrijwillig de auto over te laten schrijven?)

  Kan niet wachten totdat bij het leger ook de stoppen doorslaan en al die probleemgasten het land uit gaan schieten!

  Het Tempo van de omvolking gaat steeds verder omhoog!

  Geliked door 3 people

 35. Jean zegt:

  Heel snel die parasiterende EU misdaadorganisatie totaal uitschakelen en de misdadigers voor een volkstribunaal trappen incl. die misdadige troela uit Duitsland, na de uitspraak “ophangen” dat dadelijk uitvoeren dat maakt ± 450.000.000 Europeanen heel gelukkig.
  De linkse rotzooi onder eigen volk zetten we aan ’t werk met straten en pleinen onderhouden ‘in streepjespak’ zodat iedereen ze dadelijk erkend en in het oog kan houden zodat ze niets pikken.

  Geliked door 2 people

 36. N.E. Derlander zegt:

  Omvolking = Genocide

  Geliked door 1 persoon

 37. Claudia M. zegt:

  Ik maar denken dat er voor de EU een morele plicht is de eigen bevolking te beschermen, maar dat is iets wat ze allang niet meer kunnen. Het is jezelf beschermen, anders ga je straks echt ten onder.
  En iedereen die niet legaal de EU binnen mag komen, zal dat alsnog illegaal doen; schiet lekker op zo. Nog meer ellende erbij. De EU zal de geschiedenis ingaan als de grootste verwoester ooit!
  Ik raad iedereen aan; als je nog weg kunt, ga!

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Ik denk dat je het niet meer kunnen vervangen kunt met niet meer willen. Ze willen afrikanen met vliegtuigen op gaan halen. En dat zijn GEEN vluchtelingen. Volkomen gestoord, maar dat wist ik al. Juncker en die hele club hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke duivelse plannen. Dat soort herkent elkaar.

   Like

 38. Bas zegt:

  Kennelijk geeft elke linkse politicus een logieskamer weg met bad en ontbijt,

  Like

 39. mens zegt:

  Goede dag!ik heb een veel beter idee!in plaats van het ongelimiteert binnen laten van (moslim)vluchtelingen lijkt het me beter dat het westen stopt met het plat bombarderen van het midden-oosten!stoppen met het financieren en van wapens voorzien van allerlei zogenaamde “rebelen”groepen zoals ISIS,al-nusra front etc!alle gefinanciert door de saudi’s,qatari’s en in jordanie getraint door de VS en israel!!waarom vluchten ze alle richting europa en niet naar saudi arabie??ik weet het antwoord!de saudi’s laten geen vluchtelingen toe!het is een (religieuse)oorlog tussen aan de ene kant saudi-arabie,qatar,israel en de VS en aan de andere kant syrie,iran en de russen!!laten we stoppen met deze waanzin!!dit is enige werkelijke oplossing van het conflikt!!

  Like

 40. Heniusz zegt:

  We hebben geen enkele plicht die parasieten hier op te nemen. Van enige waarde zullen ze nu niet en waarschijnlijk nooit niet worden. De enigste plicht, voor zover sprake van plicht is zorgdragen voor veilige buitengrenzen en het buiten houden van illegale aanspoelsels.

  Like

 41. Mirjam zegt:

  Toch een raar iets… Die situatie in Afrika is al jaren aan de gang en de wereld en Afrika zelf voldeden met geldelijke en humane hulp ter plaatse, maar nooit voelde welk Europees land ooit ervoor of speelde er ook maar een gedachte als oplossing om Afrika naar Europa te halen. De laatste jaren, en vooral sinds de EU en Merkel de aanvoerders zijn van de waanzin, is het ineens een morele plicht om dit wel te doen. Ik zou willen dat Merkel en consorten ineens ‘in luft auflösen’ en totaal geen EU meer bestond. Eens moet er toch een einde komen aan die hel die deze mevrouw de wereld heeft aangedaan. Ze kan toch niet eeuwig op haar ‘kanzler’ stoeltje blijven zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s