Nieuw initiatief van Merkel: banen voor mensensmokkelaars

Screenshot_172

(Vertaling: E.J. Bron)

Grenscontroles in Niger – maar niet in Duitsland

Merkel heeft in een actueel kort interview een paar uiterst “interessante” zinnen gebezigd. Zo zou men o.a. de smokkel moeten bestrijden door de mensenhandelaren nieuwe banen aan te bieden.

Die Freie Welt

Dat Merkel met haar steile thesen en uitspraken over de door haarzelf maatgevend mede veroorzaakte vluchtelingencrisis respectievelijk diens effecten op de landen wereldwijd af en toe compleet voorbijgaat aan de realiteit, is inmiddels een publiek geheim. Dat weet men niet alleen in Duitsland. Maar het lukt haar steeds opnieuw in haar betogen de absurditeiten nog groter te laten worden. Gevraagd naar de vluchtelingencrisis zei ze nu in een Podcast-Interview dat men de mensensmokkelaars andere banen zou moeten aanbieden. Dan zouden ze stoppen met de mensenhandel – gelooft Merkel.

Bovendien zou men de grenzen in Afrika beter moeten controleren om direct op de mensenstromen te reageren en desnoods te kunnen tegensturen. Bovendien zou Duitsland ervoor moeten zorgen dat in Libië aangekomen “vluchtelingen” een betere, door de VN gegarandeerde, bescherming krijgen, zegt Merkel. En vanzelfsprekend moeten er meer mogelijkheden gecreëerd worden dat de mensen uit Afrika ook op legale wijze naar Europa mogen en kunnen komen, aldus Merkel.

Merkel rept er echter met geen woord over dat de personencontroles aan de Duitse grenzen weer ingevoerd zouden moeten worden. Ze rept er eveneens met geen woord over dat rekening gehouden moet worden met de veiligheidsbelangen van de Duitse bevolking. En ze verzwijgt dat de vervolgkosten van de door haar te verantwoorden illegale grensopening bijna twee jaar geleden gedragen moeten worden door de Duitse belastingbetalers. Vier weken voor de parlementsverkiezingen vond Merkel het niet de moeite waard om deze dingen te noemen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Europa, Genocide, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Nieuw initiatief van Merkel: banen voor mensensmokkelaars

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Koekkoek.

  Geliked door 1 persoon

 2. Petra DeBoer zegt:

  Alles goed en wel maar achter die mensensmokkelaars zitten grote jongens zoals de Italiaanse maffia en die werken samen met Erdogan. Merkel kletst uit haar nek en het zou mooi zijn als ze voor de verkiezingen nog veel meer onzin uitkraamt zodat de burgers niet op haar en haar partij stemmen.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Je kan net zo goed aan een drugs dealer vragen of deze niet veel liever een leuke baan wil hebben met toekomst perspectieven.
  Terwijl die zelfde dealer nu 100den euro’s ophaalt per dag met enkel een telefoon in ze jas.
  Dat mens is niet goed bij der hoofd, was ze al niet, als ze daar in gelooft.
  Werkelijk niet te geloven dat er nog mensen bestaan die na dat mens luisteren.

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Las onlangs dat er miljarden omgaan in de mensensmokkel .
   Hoeveel salaris gaat ze die krengen dan betalen ?
   En denkt ze dan niet dat er weer een hele kudde anderen opstaat om die lacune te vullen ?
   Toch te dwaas om over te praten ?
   Denkt die stomme dikke koei wel eens na ?

   Iemand zei , dat ze wel overwerkt lijkt , vanwege die rare uitspraken .
   Ik durf er wel een schepje bovenop te doen , ze is stapelmesjogge !
   Ik krijg steeds meer hekel aan die oosterburen .
   En ik had al een aangepraat 40-45 trauma van die lui .

   Als er nou nog Nederlanders of Groningers , of iets dergelijks , zich in Duitsland bevinden , laten die dan zo snel mogelijk terugkomen !
   Red het vege lijf !
   En laat dat onkruid maar daar .
   Ga ik misschien ook nog door het oog van de naald .
   Trouwens , ik ben mijn hele leven lang slechts twee keer door Duitsland heen gereden onderweg naar Italie , ben er niet eens uitgestapt , geloof ik .
   Oh ja , een keer om te plassen .

   Hoop er dan ook nooit meer te komen .

   Like

 4. T.Troubadour zegt:

  En toch stemmen weer 40%van de Duitsers voor haar.Zijn zij echt zo dom of komt dit door de propaganda oorlog cannde Duitse Media

  Like

  • Benesha zegt:

   De meeste Duitsers zijn niet akkoord hoor ik als ik met mijn zakencontacten spreek. Maar toch stemmen ze voor Merkel. Deze mensen zijn van kindsbeen af zo gehersenspoeld en wijsgemaakt dat ze slecht zijn en schuld hebben aan het nazisme. Hoewel ze eigenlijk akkoord zijn met de AfD stemmen ze er niet op want dat zijn nazi’s in hun ogen. Lijkt wel het VB in België.

   Like

   • Elisah zegt:

    Soms zit er een verschil tussen wat mensen zeggen en wat ze vervolgens doen.
    Het is hun geweten dat in de weg zit, totdat ze zich eindelijk realiseren dat ze juist last van hun geweten moeten krijgen bij het stemmen voor de vernietiging van duitsland.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Zo zal het ook gaan gebeuren Elisah.

    Like

 5. herman derks zegt:

  dat wijf is hartstikke gek. ga ze die onbetrouwbaren criminelen figuren ook nog een baantje geven. oppakken dat gek wijf en voor altijd vastzetten. en de hele linkse kliek van de eu ook. ik word strontziek van dat zooitje. RECHTSE MENSEN VAN HEEL EUROPA KOM IN OPSTAND. GEWAPENDE OPSTAND WEL TE VERSTAAN. IK BEN 70 JAAR . IK DOE MEE.

  .

  Geliked door 1 persoon

 6. Claudia M. zegt:

  Ik stel voor die klanten onmiddellijk een baan aan te bieden als persoonlijke beveiliger van Merkel.

  Like

 7. Kees zegt:

  Levensgevaarlijk dat die Duitsers, net als 80 jaar geleden, weer kritiekloos achter hun leider aan marcheren!

  Geliked door 2 people

 8. Golden Girl zegt:

  Gaat een bank directeur terug naar een baantje als vakkenvuller in een supermarkt?
  Smokkelaars een baan aanbieden …compleet gestoord,afvoeren die Duitse trol

  Geliked door 1 persoon

 9. jungleelephant zegt:

  Die bitch is hartstikke gestoord!

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Hoe krijgen we de Duitsers zover dat ze niet op omvolkingspartijen stemmen…

  Like

 11. biebie zegt:

  Goed idee smokkelen de andere kant op te beginnen met Merkel.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Zo zou men o.a. de smokkel moeten bestrijden door de mensenhandelaren nieuwe banen aan te bieden.

  Een mensen smokkelaar verdient misschien een paar ton per jaar geheel belasting vrij.

  Komt iemand die zegt we moeten deze mensen smokkelaars een baan aanbieden waarin hij elke ochtend om 07:00 uur zijn nest uit moet om naar een fabriek te gaan. Naar een fabriek waar hij na belasting aftrek en alle andere aftrekken met een schamele 1500,00 Euro per maand blij naar huis gaat naar moeder de vrouw. Welk werk zou een mensen smokkelaar kunnen doen? Ik neem niet aan dat de gemiddelde mensensmokkelaar een afgeronde master opleiding heeft in kernfysica of een andere opleiding die er toe doet.

  Zullen we maar zeggen dat “Mutti” niet goed tikt.

  Like

 13. Henk der Niederlànder zegt:

  Nou eerlijk gezegd moet Ik Merkel hierin wel gelijk geven.
  Het is natuurlijk duidelijk dat deze mensensmokkelaars in de rij staan om hun wekelijks half miljoen of zo, wel in willen leveren voor een baantje als vakkenvuller bij de Aldi om hun deel bij te dragen aan de Duitse economie.
  Zou het niet beter zijn dat een of andere Duitser deze reactie bij haar post om die vetkut duidelijk te maken dat haar sprookjes niet echt meer geloofd worden.

  Like

 14. Jade zegt:

  De zin: “Wir schaffen das” is waarschijnlijk
  niet aan het Duitse Volk gericht maar aan
  de heersende satans kliek.
  Op een andere manier is haar beleid niet te verklaren.

  Like

 15. Anton Haksteeg zegt:

  Werkelijk knettergek dat mens en die haar kiezen zijn nog stommer

  Like

 16. Cathja zegt:

  Merkel is wel ‘vindingrijk’…..; niemand van ons hier is op het idee gekomen om mensensmokkelaars ‘een andere baan’ aan te bieden. Je moet er maar opkomen! Dat mens zit natuurlijk de hele dag te plussen en te minnen wat wel en niet haalbaar is.
  Feit is dat ze Duitsland, én andere Europese landen als de sodemieter naar de bliksem wil helpen. Hoe dat dan het beste kan, dat ziet ze wel.
  In Duitsland slaagt ze voortreffelijk, zeker nu er weer miljoenen in aantocht zijn in het kader der gezinshereniging.

  Toch wordt het tijd dat Merkel wordt afgevoerd van het wereldtoneel. En laat het alsjeblieft spoedig gebeuren, eer ze nog meer onheil aanricht. Het is al erg genoeg wat ze allemaal heeft verwoest!

  Like

  • BertG. zegt:

   Zeker vindingrijk.
   Het is hetzelfde wanneer je aan klein kind zo’n vraag stelt.
   Dan kan je ook zo iets verwachten als antwoord.

   Like

   • Cathja zegt:

    Daar heb je gelijk in, @Bert. Kinderen kunnen ook verrassend ‘simpele’ oplossingen bedenken voor lastige vragen. Soms sta je als volwassene dan met een mond vol tanden….

    Like

 17. ReneKampers zegt:

  Volgens onbetrouwbare bron heeft Merkel aan de mensensmokkelaars reeds een job aangeboden als kelner in een hamburgertent De smokkelaars toonde wel interesse maar ze moeten in hun thuisland nog een villa met grote tuin en zwembad afbetalen !

  Like

 18. Marian zegt:

  Hoe krankzinnig kan Merkel nog worden. Als je goudgeld verdient hebt, ga je toch niet meer voor zo’n snotloon werken?

  Like

 19. Mirjam zegt:

  Ik wist niet dat mensensmokkelaar als een baan wordt gezien. Zoals zij het zegt is het net alsof ze een loonsverhoging moeten krijgen, zodat ze stoppen met ‘vervoeren’. Wordt de nieuwe baan dan onder de sector Transport en Logistiek geplaatst?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s