Stürzenberger held op Poolse tv. Duitse media hyperventileren.

Screenshot_167

De Poolse televisie toonde reeds meerdere malen een Amerikaans interview met Stürzenberger over de ontwikkeling van Duitsland tot een links-totalitaire staat.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Jens Mattern, over wiens haattekst tegen Stürzenberger, die hij op “Heise” bracht, het volgende artikel gaat, is freelance journalist en actief voor verschillende Duitse media in Warschau. Het schijnt zijn voornaamste taak te zijn om het afschermen van de Poolse regering tegen de islamisering van Polen door de totalitaire EU publiek door de modder te halen. Zijn onbeschrijflijke tekst over Stürzenberger, wiens interview met een Amerikaanse zender reeds meerdere malen op de Poolse televisie werd uitgezonden, toont aan wiens geesteskind deze Mattern is.

Hij is een kind van de tijd der ondergang van Europa: Links-extremistisch, onderworpen aan Merkel, haar politiek van islamisering en daarmee de vernietiging van Duitsland en Europa mediaal ondersteunend. En hij is een meester in de leugen ter verzwijging van belangrijke informatie. Zoals het volgende artikel van mij aantoont.

Michael Mannheimer Blog

Uitgeverij Heise: “Islam-vijand Stürzenberger: Held in de media van het Poolse regeringskamp.”

Zo noemde de “Uitgeverij Heise” een erbarmelijke, want van leugens over Stürzenberger en Duitsland doordrenkte, tekst van haar freelance-auteur Jens Mattern. Het moet voor het Duitse journaille onverdraaglijk zijn om mede aan te zien hoe de leidende personen van het Duitse verzet tegen de islamisering en afschaffing van Duitsland door het Merkel-regime in andere landen steeds meer helden worden.

Polen is één van de Oost-Europese landen die de enorme bedreiging door de islam duidelijk heeft herkend en zich tegen een door Brusel verordonneerde islamisering en daarmee dreigende vernietiging van de christelijke wortels van zijn land te weer stelt met alle recht dat een soeverein land toekomt.

Jens Mattern, die o.a. voor de uitgeverij Heise schrijft, is er één uit het linkse journaille die de koers van Polen kritisch beschrijft. Hij bericht erover dat een Amerikaanse video, die het interview met Stürzenberger na diens schandalige veroordeling tot een gevangenisstraf van 6 maanden toont, reeds meerdere malen in de Poolse nieuwsberichten te zien is geweest.

Daarin zegt Stürzenberger wat er in Duitsland aan de hand is: er is geen democratie meer in Duitsland, het land zou lijken op een “totalitaire dictatuur”, aldus Stürzenberger in de video, die door Duitsers niet meer kan worden bekeken, juist omdat deze totalitaire dictatuur, die nu wordt opgebouwd, deze video van You Tube heeft laten verwijderen. Waarmee bewezen is hoezeer Stürzenberger gelijk heeft met zijn beschrijving van de actuele toestand in Duitsland.

De video heeft al voor een discussie in de Poolse regering gezorgd. Die wil Duitsland in de beklaagdenbank voor de Raad van Europa brengen vanwege verregaande belemmering van de vrijheid van meningsuiting: “Wij willen in de Raad van Europa het vrije woord in Duitsland ter discussie stellen”, aldus Arkadiusz Muralczyk, de afgevaardigde van de Poolse regeringspartij “Recht en Gerechtigheid” (PiS) dit weekend. Een desbetreffende motie wordt thans voorbereid.

Mattern is een schoolvoorbeeld van de Duitse leugenjournalistiek

Wat Jens Mattern over de veroordeling van Stürzenberger schrijft, bewijst opnieuw dat wij in een leugenachtige media- en partijdictatuur leven, tot wiens gewillige helpers onder de talloze andere ondersteuners van deze derde dictatuur van Duitsland volgens Hitler en Honecker tevens deze Mattern behoort. Hij beschrijft de zaak Stürzenberger als volgt:

“Aanleiding voor de bezorgdheid aan de Weichsel is de veroordeling van de Beierse islamvijand Michael Stürzenberger in München, de vorige week. Vanwege zowel ´belediging van religieuze gemeenschappen´ als het gebruik van ´emblemen van ongrondwettelijke organisaties´ kreeg deze een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden. De 52-jarige heeft een afbeelding van de toenmalige Grootmoefti van Jeruzalem en van een hooggeplaatste nationaalsocialist met hakenkruis-armband op Facebook gepost.” (Bron)

Op typisch linkse manier van het verzwijgen van wezenlijke elementen bij de presentatie van nieuwsberichten negeert Mattern dat dit vonnis niets anders was dan een rechtsverdraaiing – en voor hogere gerechtshoven geen stand zal houden, mocht er in Duitsland dan ook nog een restant van de rechtsstaat overgebleven zijn.

Want de tegen Stürzenberger ingebrachte beschuldiging van het zogenaamd wederrechtelijk tentoonstellen van symbolen in strijd met de grondwet (in dit geval het Hakenkruis) is volgens paragraaf 86 (3) van het Duitse Wetboek van Strafrecht gedekt. Deze staat het “verbreiden van propagandamateriaal van organisaties die in strijd zijn met de grondwet” toe, wanneer het

“berichtgeving betreft over gebeurtenissen in een tijdvlak of in de geschiedenis.”

Niets anders deed Stürzenberger. Zijn tonen van het hakenkruis stond in directe correlatie tot zijn massieve kritiek op de samenwerking van de nazi’s met de islam, ook in het Derde Rijk – en toont aan dat de tegenwoordige linksen deze traditie van de nazi’s voortzetten. Zijn tekst was dus geen verheerlijking van dit verboden nazi-symbool, maar het tegenovergestelde daarvan.

Mattern verzwijgt dat het ongestraft tonen van het hakenkruis deel uitmaakt van ontelbare films, boeken en journalistieke teksten.

Als de hierboven aangehaalde regel 3 van paragraaf 86 van het Wetboek van Strafrecht er niet zou zijn, zouden duizenden scenarioschrijvers, journalisten, historici, filmmakers en tv-mensen, die films vertonen over het Derde Rijk of daarover berichten schrijven waarin ze beeldmateriaal laten zien met nazi-grootheden, samen met hakenkruisen, allang de gevangenissen van Duitsland bevolken.

Films zoals “Der Untergang” (van Oliver Hirschbiegel uit het jaar 2004. De film heeft vooral de gebeurtenissen in de Führerbunker in Berlijn tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog in Europa tot thema en ontving in 2005 een Oscar-nominatie in de categorie beste niet-Engelstalige film) zouden dan verboden zijn – en alle daaraan meewerkende acteurs (waaronder de schitterende Bruno Ganz), scenarioschrijvers en verdere medewerkers zouden dan tot gevangenisstraffen veroordeeld zijn.

Ook de Hollywood-kaskraker “Valkyrie – De Stauffenberg-aanslag”, een van 2007 tot 2008 gedraaide bioscoopfilm van regisseur Bryan Singer en coproducer Christopher McQuarrie, zou dan in de Duitse bioscopen verboden geweest zijn. En alle deelnemende medewerkers, met inbegrip van Stauffenberger-vertolker Tom Cruise, zouden dan zijn veroordeeld.

Wie, zoals Mattern, de islam in bescherming neemt, zou in principe ook het nationaalsocialisme, het stalinisme of het maoïsme in bescherming nemen

Dat de systeemling Jens Mattern dit verzwijgt, is meer dan alleen maar een dagelijkse zonde van een derderangs journalist. Het is samen met zijn herhaaldelijke bestempeling van Stürzenberger als “vijand van de islam” (dit is het eerste woord in de aanhef van zijn leugentekst) een aanwijzing, dat Mattern een betaalde of vrijwillige agent van de Nieuwe Wereldorde is.

Welnu, misschien krijgt hij geen cent voor zijn medewerking aan de ondergang van Duitsland door de door Merkel aangestuurde islamisering. Misschien wordt hij niet eens door Uitgeverij Heise betaald. Maar maakt hij deel uit van een verraderlijke macht van Duitsland en van het Westen, die de ondergang van hun eigen volkeren vastberaden bespoedigt: De media.

Anno 2017 komt geen journalist er meer mee weg dat hij niets over de islam geweten zou hebben

Wat betreft de islam geldt thans, 16 jaar ná 9/11, geen vermoeden van onschuld meer bij scribenten zoals deze Mattern. In 2001 had men hem nog onwetendheid over de islam kunnen toedichten.

Thans echter, 16 jaar nadien, na meer dan 34.000 terroristische acties van de islam, uitgevoerd in bijna 70 landen van deze wereld (waarbij de islam nu al meer landen in een oorlog heeft meegesleept dan er zelfs bij de Tweede Wereldoorlog betrokken waren), thans, nu men weet dat de islam vooral de wereldheerschappij nastreeft, dat hij zijn vrouwen behandelt als tweederangs mensen, dat hij in meer dan 2.000 tekstpassages moslims oproept tot het doden van “ongelovigen”– en hen, die “ongelovigen” hebben gedood, automatisch beloont met het Paradijs, zelfs als ze in hun privéleven hebben gemoord, gestolen, geroofd of andere misdaden zouden hebben begaan:

Wie thans mensen, die dit bekritiseren, betitelt als ‘vijand van de islam“, is ook in staat critici van Stalin (35 milj. slachtoffers) of Mao Zedong (65 milj. slachtoffers), Idi Amin (miljoenen slachtoffers) of Bokassa (miljoenen slachtoffers) te classificeren als vijand van Stalin, vijand van Mao, vijand van Amin of vijand van Bokassa.

En die zegt daarmee veel meer over zijn eigen duivelse – want totalitaire geloofssystemen beschermende – karakter dan over dat van degene die hij probeert te demoniseren.

Want de islam voert de lijst van volkerenmoorden der wereldgeschiedenis met grote afstand aan: Het niet te bevatten aantal van 300 miljoen vermoorde niet-moslims zijn voor zijn rekening (Hans Meiser: Volkerenmoorden van de Oudheid tot heden).

Het socialisme, waarvan men Mattern kan verdenken diens vriend te zijn, bezet overigens plaats no. 2 op deze lijst: Het brengt het binnen 90 jaar tot 130 miljoen in naam van Marx, Lenin en Mao vermoorde “vijanden van het communisme”.

Duitsland en Europa kunnen trots zijn op hun islamcritici, die nog steeds in aantal toenemen. Ze zijn de ware helden van de tegenwoordige tijd – ook en juist omdat ze door het Merkel-systeem onverbiddelijk worden vervolgd en geïntimideerd.

PS: Wie wil weten, hoe deze Jens Mattern er uitziet, kan dat hier zien.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Stürzenberger held op Poolse tv. Duitse media hyperventileren.

 1. dutchdl zegt:

  Ben er trots dat Michael en ik in Frankfurt samen hebben gespeecht.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Jij verdíent dat tenminste ook: Hij kan beter met jou te maken hebben, dan met ene Tatjana Festerling. – Waar hij inmiddels zelf ook achter is, getuige zijn lètterlijke spreektekst in Dresden voor Pegida, 23 Januari jl.
   Wat móet die man e.e.a. dwarsgezeten hebben, dat hij dát er opeens openlijk uit moest gooien! (v.a. ca, 19.16 min.)

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik heb het een beetje redelijk kunnen volgen, wat een tyfus hekel moet die man hebben aan die Tatjana.
    Verstaan gaat mij iets beter af dan lezen, als ze niet te snel praten.
    Een mes in de rug steken, enz……..niet verdiend ………….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, dan kun je dus nagaan….Want ik zweer je, dat hij normaal gesproken tegenover anderen de eenvoud en beminnelijkheid-zelf is; dat kan Raf trouwens nóg beter getuigen dan ik.
    Normaal gesproken is het trouwens allesbehalve professioneel om je privé-fitties er tijdens een speech zó uit te braken, dus met het oog op het feit, dat de goede man intussen genoeg professionele ervaring heeft opgedaan, moet het hem -ik zeg het nog eens- ontzèttend hoog gezeten hebben!
    Maar ja, hij is de enige niet: ’t Is gewoon een intrigante:
    Eerst bij de AfD aanvankelijk omhoog geschoten, vervolgens bij Pegida Dresden en tenslotte bij allebei er weer even vrolijk uitgeknikkerd! Hé, dát is nog eens toevallig!
    En dan maar weer proberen, aan de zijde van Wagensveld de heldin uit te hangen in de nep-jungle…..Ik ben heus nog wel bereid, het te erkennen, als iemand ècht heldhaftig gedrag vertoont, maar zúlke praalhanzerij, dit soort gemakkelijke roem kan ik wel schíeten!
    Alleen in Nederland lukt het ‘r tot nu toe niet: Geen Nederlander, die bij het horen van háár naam tot op heden ‘opveert’.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Ik zal geen naam noemen, maar dat weet jij ook wel. (Proest!)

    Like

 2. Wachteres zegt:

  Inderdaad: “Deze video is niet te zien in je land”. Pure dictatuur!

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Het is natuurlijk wel belachelijk dat de Duitse msm denkt dat ze het alleenrecht hebben op nieuws.
  Komen die Polen toch even vetellen dat zulks niet waar is.
  Waar halen die Polen het lef vandaan zeg.
  Hehehehe.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  FF vootoo van deze Jens Mattern bekeken, is meteen helemaal duidelijk, heeft een behoorlijk stevige smerige gestapo kop, dus gaat straks gezamelijk met de islamofacisten te keer tegen de oorspronkelijke Duitsers. Ook deze lulmetvingers heeft zich laten kopen door “der mutti”

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Michael Stürtzenberger is een held. Nuff said.

  Like

 6. danny zegt:

  Hoe meer de Duitse MSM, hyperventileren, des te beter hahaha.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De geschiedenis herhaald zich : Zijn er misschien ook foto’s van de Grootmoefti met de EU top/fascisten ??

  Like

 8. Jan zegt:

  Vrijspraak voor Stürzenberger

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s