De Patriotten: Ledenbrief september 2017

Screenshot_182

Beste Patriotten,

Om maar met de deur in huis te vallen: Wat zal onze rol zijn in de onvermijdelijk op ons afkomende burgeroorlog? Er is een aantal zeer brandende vragen: of en zo ja wanneer en wie zal de burgeroorlog ontketenen? Laat ik u direct uit de droom helpen. De burgeroorlog is allang begonnen. We zitten er midden in. Londen, Manchester, Nice, Parijs, Brussel, Berlijn enz. Aanslag na aanslag. Zie ze niet afzonderlijk, maar zie ze in verband. Het is geen oorlog van legers in slagorde tegen elkaar. Het slagveld is het dorp of de stad waar u woont. De oorlog hoeft ook niet verklaard te worden, want de aanstichter zegt dat hij de ‘religie van de vrede’ is en daarbij past natuurlijk niet zoiets als oorlog.

Het leger van de vijand is geen echt leger. Er staat geen sergeant of luitenant te schreeuwen: Geef acht en voorwaarts mars of zoiets. Nee de ‘commandant’ is een imam en die schreeuwt niet, maar fluistert. Die deelt geen medailles uit maar belooft 72 maagden, direct na de martelaarsdood. En dat is voldoende om de moslims (de soldaten) in beweging te krijgen.

Wij, Europeanen, en meer bepaald wij Nederlanders, autochtone Patriotten, zijn doelwit gemaakt. Daarvoor is de politiek verantwoordelijk. Er is verraad aan de bevolking gepleegd in 1975. Een groot aantal parlementariërs van de E.E.G., de voorloper van de huidige Europese Unie, heeft in Straatsburg een resolutie aangenomen waarin de islam vrij toegang werd geboden op Europese bodem. Dat was om weer olie te krijgen na de stop op levering door de Arabische landen. Deze parlementariërs hebben zich niet verdiept in de achtergrond van de islam, ze hebben niet de moeite genomen om de Koran te bestuderen. Dan hadden ze kunnen weten dat we een moordenaarsbende welkom hebben geheten.

De opvolgende regeringen in de landen van de EU hebben deze erfenis aanvaard en willens en wetens de levensgevaarlijke instroom van moslims toegelaten. Tot op de dag van vandaag. De moslimpopulatie in de Europese landen is inmiddels zo groot dat het een immens karwei zal zijn om die weer kwijt te raken. Voor deze ramp moeten we de huidige regeringen van de landen van de EU verantwoordelijk houden en daarnaar handelen. Nog steeds willen ze niet inzien dat de islam het grote kwaad is dat openlijk gedoogd wordt. Daarmee nemen ze eveneens openlijk de schuld over van de vorige generatie(s) regeerders. We hebben een volkstribunaal nodig om deze verraders te berechten en te vervangen door regeerders die de belangen van het volk hoger achten dan deze plucheklevers die blind zijn voor de gevaren voor de bevolking. Er is dus werk aan de winkel.

Als u dit onder ogen krijgt, kort na of wat langer na de verspreiding, zijn er vrijwel zeker al weer nieuwe aanslagen gepleegd. De islam zet door op weg naar een wereld-kalifaat, dat er vast en zeker zal komen als de westerse beschaving niet uit de lethargie ontwaakt en tegengas gaat geven. En daarom kom ik terug op de beginvraag van mijn brief: Wat zal onze rol zijn. Onze club van ruim 100 leden groeit nog steeds, maar dat tempo ligt veel te laag. En …. Er komt nog iets anders bij. Er is nu een aantal pogingen gedaan om tot regio-indeling te komen, omdat gebleken was dat voor centrale bijeenkomsten de meeste leden de afstand te groot vinden. Die regio-indeling is er niet gekomen bij gebrek aan belangstelling. Opzet was om via de regio-indeling uiteindelijk tot cel-vorming te komen voor het organiseren van activiteiten, andere dan vergaderingen.

Gelet op de ernst van de situatie willen we in geen geval bij de pakken gaan neerzitten. We doen een dringend beroep op u om ons mee te delen òf en zo ja op welke wijze u een inbreng wilt leveren aan onze organisatie. We hopen op van uw kant een hoeveelheid suggesties en initiatieven. Onder andere ook het aanbrengen van nieuwe leden. Zie daarvoor de formulieren op onze website. Zie onderaan deze brief. Overigens zouden we graag van alle leden een reactie zien. Denk er om dat onze tegenstander(s) wel actief zijn. Kijk maar naar de activiteiten van ANTIFA en dergelijke. Herhaaldelijk hebben ze de demonstraties van PEGIDA drastisch verstoord. Er zijn sterke aanwijzingen dat deze (linkse) activisten, die geweld niet schuwen, door de overheid, politie en justitie gedoogd worden ten koste van de betogers voor een islamvrij Nederland.

U zult niet twijfelen aan de noodzaak van ons streven, namelijk om de misdadige islam uit onze samenleving te verdrijven. Dat zal niet vanzelf gaan. Daarvoor zullen we ook degenen die nu aan de macht zijn aan moeten pakken. We zijn benieuwd wat we, u en wij, daaraan kunnen bijdragen. We rekenen op veel reacties op deze ledenbrief.

Met vriendelijke groet. De kerngroep.

malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

Voor aanmeldingen s.v.p. het formulier van de website gebruiken.

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Links fascisme, meningsdictatuur, Overheid, Patriottisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De Patriotten: Ledenbrief september 2017

 1. BigLJohn zegt:

  De Islam heeft ons de oorlog verklaard, en is daar volop mee bezig. De linkse stoottroepen die na iedere aanslag aan komen rukken, brengen dan de volgende wapens mee; knuffelberen, kaarsjes, bloemen, stille marsen, spreekbeurten, en thee drinken bij de moslims. En daar gaan we de oorlog mee winnen ? Als er geen mentale en politieke omslag komt in Europa, is onze ondergang definitief bezegeld !

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   @BigL John.
   Het is gewoon een kwestie van afwachten totdat ergens in Europa een aanslag word gepleegd die nog meer in grijpt in een land dan tot nu toe.
   Waarschijnlijk zal het als volgt gaan lopen.
   In een of andere stad word een aanslag gepleegd en de bevolking gaat de straat op en neemt wraak op de aanslagplegers en dan gaan de excessen toenemen.
   Slaat over naar andere steden en het hek is totaal van de dam.
   Europa gaat ingrijpen en komt voor de keuze te staan om de Europese bevolking te verdedigen of de import.
   Waarschijnlijk gaat Europa daar de fout in en de opstand breidt zich uit over meerdere landen, met het gevolg einde EU .

   Geliked door 2 people

 2. Sabeltant zegt:

  Helaas vallen de patriotten niet onder bescherming van een “religie”.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Ik hoop dat het allemaal gaat lukken, ik heb er een hart hoofd in hoor. Mensen in Nederland, zijn afwachtend, berustend, klagend en wegkijkend. En iedereen heeft een mening maar komen nooit met oplossingen. Denk gewoon dat er mensen “ondergronds” moeten gaan werken in kleine en snelle groepen. Niets geen gepraat meer. Gelijk toe slaan, gelijk een soort A-team. Niets aankondigen of na bespreken en behandelen. Gewoon uit het niets opkomen en in het niets weer verdwenen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Dat woordje Patriot stemt mij nou niet echt blij,
  maar de intenties raken klip en klaar m’n hart
  dus what ’s in a name denk ik boos en verward
  als dàt vandaag de weg moet zijn is ’t iets voor mij…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Marc zegt:

  Tja, op welke wijze wil ik bijdragen? Zelf zie ik als enige oplossing het met geweld uit de macht ontzetten van de corrupte politiek-correcte elite. Tenminste, als gewone verkiezingen geen resultaat mogen boeken. En daar ziet het wel naar uit: de decennia van hersenspoeling door de voorgangers van de nu heersende elite heeft zijn werk goed gedaan!

  Wat niet wegneemt dat de heersende elite de facto verantwoordelijk is voor wat nu gaande is.

  Graag zie ik dat belangrijke koppen binnen leger en politie middels onderlinge verstandhouding de huidige corruptie eindigen. Want het alternatief zou een revolutie vanuit het volk zijn. En dat zou echt wel eens, niet alleen bloedig, maar ook tot grote misverstanden kunnen leiden.

  In ieder geval concludeer ik dat democratie in deze fase niet langer werkt. We zullen zien of de verkiezingen van 23 september in Duitsland deze conclusie onderuit haalt, dan wel bestendigt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Het volk is sowieso in gevaar, Het is namelijk geen eigenaar meer van dit land. Het volk kan sowieso niet meer zeggen wat het denkt, en zeggen hoe ze het willen hebben, en hoe ze het liefst geregeerd willen worden, en door wie. Meedenken over de uitgaven van de staatskas en aan wie, is er al helemaal niet meer bij. Want dat maakt een bepaalde kliek van de Europese Unie uit. Overgeleverd aan het lot van Europese willekeur en mislukkingen, is het tijd dat het volk zich, snel bevrijdt uit de ellende. Patriotten zijn de krenten in de pap m.a.w. een noodzakelijkheid.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Bas 30 augustus 2017 om 20:38

   Het volk kan sowieso niet meer zeggen wat het denkt

   Vroeger mochten we nog ‘neger’ zeggen.

   Luister maar vanaf 3:53

   [audio src="http://www.wahrweb.org/_songs/wkleinkunst1/048.mp3" /]

   Like

 7. Rensk. zegt:

  Hier verderop is een straat, waar langzamerhand steeds meer islamitische winkels komen. Ik ga morgen tellen hoeveel blanke winkels t.o.v. buitenlandse winkels er nog zijn Je ziet daar ook steeds meer hoofddoeken hun boodschappen doen. Ze klitten stuk voor stuk zo snel mogelijk bij elkaar. Allemaal. Er zitten ook een paar winkels van afrikanen. Ik denk dat over een aantal jaar geen blanke meer te bekennen is daar. Ze zullen een eigen economie hebben.

  Like

 8. bandiet zegt:

  Enkele correcties; Leer de EU kennen, eer je ze noemt. In Nederland komen geen grootschalige aanslagen. Waarom? Als wij Nederland heroveren, valt in de eerste plaats de EU, maar belangrijker nog; de VN! Vergeet de EU! De VN!!!!! Verankerd in de Nederlandse, bezetters(met Willie als stadhouder, zoals zijn Opa wou!) grondwet. Internationale verdragen gaan boven de NL wet, en de rechter zal daar niet in oordeel over treden! Als ik een echte nationalist zou zijn, had ik dat toegejuicht, bijna wereldheerschappij, echter hang ik mn vader aan, die mij Nederlands leerde!
  Nederland is de sleutel, dump Willie, kies, met alleen Nederlandse(nog keer uitleggen, de taal die je in je hoofd hoort) mensen een nieuwe grondwet, en de Wereld is vrij van terreur uit onze naam. Snap Ie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s