Finale op Malta – de Identitairen hebben het aangedurfd!

Screenshot_194

(Vertaling: E.J. Bron)

We hebben ze allemaal gevolgd op internet: de moedige jongens en meiden van de actie “Defend Europe”. Met een schip, de C-Star, gingen ze op weg om linkse vluchtelingenverenigingen en mensensmokkelaars bij hun werk te filmen. Er moest informatie verschaft worden over de criminele energie van de links-radicalen. Over het samenspel met de smokkelmaffia. Over de passiviteit van de zogenaamde “Frontex”-autoriteiten. Dat lukte uitstekend, ook al was er – zoals bij ieder experiment – sprake van startproblemen. Maar deze werden opgelost door de scheepsbemanning, de Identitaire activisten. En hun leiding.

PI News (2)

Martin Sellner en Mario Müller komen uit Wenen en Halle. Ze waren wekenlang op zee voor Europa, voor grenzen, voor veiligheid, voor onze toekomst. Tegen massa-immigratie en islamisering. En nu hebben ze een grandioze afsluiting neergezet:

De regering van Malta beviel de actie “Defend Europe” namelijk niet en dus weigerde ze de C-Star aan te meren in haar havens! Men wilde geen extremisten. Geen wet-brekers. Maar wie zijn hier eigenlijk de wet-brekers? Honderdduizenden illegale “refugees” worden Europa binnengelaten, op Malta, in Spanje of in Italië. Maar de jonge Identitairen, die de aandacht vestigden op deze wet-breuken, zijn extremisten?

Wij zien het helder en duidelijk: de logica van de vluchtelingenlobby´s en hun helpers in regeringen en media breekt de wet. Zij verdraaien – zoals George Orwell dat voorspelde! – waarheid en leugen.

Malta vist nu achter het net: Sellner en de bemanning hebben de regering om de tuin geleid en zijn behouden in Oostenrijk en Duitsland aangekomen.

Let wel: zeuren en klagen alleen helpt niet. Wat telt: dat is geestelijke voeding en praktisch handelen. Dat betekent: men moet d.m.v. woorden informeren. Maar ook door daden. En precies deze moeilijke combinatie is tot nu toe het unieke werk van de Identitairen rondom Sellner en Müller.

Screenshot_195De beide hebben – behalve hun C-Star actie – twee boeken geschreven. Sellner´s boek “Identitair!” vertelt het “verhaal van een bewustwording”. En precies dat is de Identitaire Beweging: een vreedzame, democratische en patriottische bewustwording tegen Merkel en Co., tegen linksen en multiculti´s! Dat maakt de linkse “NGO´s” zo razend!

Sellner beschrijft in zijn boek hoe hij aan de ideeën voor zulke gedurfde acties ter redding van Europa komt. Hij beschrijft dat er altijd enkele vastberaden mensen zijn die meeslepende beelden zouden willen produceren. Beelden, die overkomen als wek-roepen. Het boek is eigenlijk een detective. Wat eraan ligt dat de tegenstanders niet toekijken. Maar actief proberen de Identitairen en bevriende patriotten te bestrijden, te discrimineren.

Screenshot_196Sterk ook Mario Müller´s aanvullende boek: “Kontrakultur” is het fris ontworpen product van een gezamenlijke krachtsinspanning. Jonge patriotten hebben zich aaneengesloten en bewijzen dat de jonge generatie het nog niet heeft opgegeven. Zij laat ons zien dat het door MOET gaan als we willen overleven. Zij laat ons zien welke ideeën, mythes en beelden, welke muziek, groepssymboliek en boeken ons helpen stand te houden. Een leesboek, een naslagwerk, prima verstrooiing. Verzet moet immers ook leuk zijn!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, burgermoed, Cultuurstrijd, Eurabië, Europa, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islamisering, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Patriottisme, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Finale op Malta – de Identitairen hebben het aangedurfd!

 1. Cathja zegt:

  Dappere mannen! Ook wij zijn hen dank verschuldigd!

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Het lijkt erop dat de C Star voorlopig in de vaart moet blijven.
  De eerste gelukzoekets zijn intussen al via de Zwarte Zee vanaf Turkije aangekomen in Roemenie dus de volgende stroom ”vluchtelingen” zal binnen niet al te lange tijd met goedkeuring van Adolf Erdogan wel op gang gaan komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. trebor2110 zegt:

  Malta vist nu achter het net: Sellner en de bemanning hebben de regering om de tuin geleid en zijn behouden in Oostenrijk en Duitsland aangekomen.

  Wat wordt hiermee bedoelt , wilde ze de mannen dan arresteren of wilde ze geld eisen of zo . Hoezo om de tuin geleid ???
  En voor de rest is dit artikel gewoon een boek verkoop praatje ,
  Voor de rest Identitair vooral doorgaan

  Like

 4. Jo Banjo zegt:

  ‘Let wel: zeuren en klagen alleen helpt niet.’ Ik ben het daar volkomen mee eens, met alleen maar artikelen schrijven, hoe belangrijk ook, komen we er niet, geen woorden maar daden !!! ‘We moeten ons aaneen sluiten en daden stellen. De video van Jill Colton moet u écht zien ! Met behulp van marinetraffic.com hebben ze de NGO-schepen gevolgd, en met gegevens van UNHCR.org kwamen ze er achter hoeveel negers Italië elke dag binnenkomen en waar ! Ze zegt: ‘Het bleek dat wij getuige waren van een grote zwendel en een illegale mensensmokkel operatie’ !!! Ook het opbrengen van het NGO-schip is misleiding ten top, alleen maar voor de bühne, want de andere NGO-schepen gingen gewoon door met behulp van de Italiaanse kustwacht ! En het is nog erger, want die brengen ook negers naar Italië !!!

  Geliked door 2 people

 5. Jo Banjo zegt:

  Met behulp van vesselfinder.com kunt u zien waar schepen zich bevinden !

  Like

 6. Ron. zegt:

  Welke vluchtelingen,de ene week zijn het migranten,dan weer asielzoekers,dan weer vluchtelingen.
  Ik noem het illegalen,een invasie van hoofdzakelijk moslims,dus criminelen, dieven, verkrachters,moordenaars,oorlogsmisdadigers,terroristen.een enkele uitzondering daargelaten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Juan Pan Blanco zegt:

  Bewustmaking van het volk.. en bekendmaking van alle feiten, de huichelachtige fascisten van de EU, de leugenpers, en kijk maar uit met vrijheide van rxpressie, youtube wordt al heel erg gefilterd
  Goeie job, deze helden verdienen een medaille

  Geliked door 1 persoon

 8. ReneKampers zegt:

  Die moedige mannen en VROUWEN zijn voortekenen van een volksopstand

  Like

 9. Lis zegt:

  Deze mensen zijn helden. Geweldig werk wat zij doen.

  Like

 10. Marian zegt:

  Schitterend werk verricht, Bravo!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s