Terreur gisteren, vandaag en morgen

Screenshot_183

(Door: “M.A.L. Sion”)

Onlangs las ik een commentaar van een hoge militair buiten dienst:

 Aanslag

“In welk terreurscenario wordt een aanslag vooraf  aangekondigd via internet? En in welk scenario is de overheidschaos minder erg dan de vermeende dreiging? En bij welke vermeende aanslagen wist een buitenlandse inlichtingendienst méér dan de Nederlandse? Kan het niet zo zijn dat een telefonische melding of een busje met een Spaans kenteken juist wordt gebruikt om een stadion of concertgebouw te laten ontruimen, waarbij de naar buiten stromende menigte wordt opgewacht door bomgordel-imbecielen en jihad-schutters? Wellicht iets om over na te denken, want de reeks van ongegronde paniekreacties wordt steeds langer.” (einde citaat)

Stof tot nadenken inderdaad. Tevens aansporing om dat nadenken om te zetten in beleid. Kernpunt is dat onze moslimlandgenoten, voor zover zij al toe zijn aan terroristische activiteiten, er op uit zijn om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Uitvloeisel van een lugubere mentaliteit. Weinigen zijn bereid te geloven dat alle moslims in principe volgens hun geloof (zie de koran) gehouden zijn om zich in te zetten voor de jihad. Weinigen beseffen dat jihad het doden van “ongelovige” medemensen inhoudt. Eveneens weinigen zijn zich bewust dat de aanwezigheid van een groot aantal moslims in onze samenleving een levensgroot gevaar inhoudt.

BELEID

Onze grote (?) politieke leider, premier Rutte, heeft geruststellend en bezwerend gezegd: “Wij zijn in de meerderheid “. Ook deze uitspraak geeft stof tot nadenken. De minderheid van Rutte schommelt zo rond de miljoen moslims (cijfers van het Pew Research Center). In percentage, afgezet tegen de totale Nederlandse bevolking, is dat inderdaad een kleine minderheid. Beseffen we ons wel dat dit miljoen ruim 20 keer het Feyenoordstadion tot de laatste stoel gevuld is?

Onze beleidsmaker nr. 1 komt nonchalant met deze uitspraak. Beseft hij wel dat volgens Nederlandse onderzoeken een aanzienlijk percentage van onze islamitische landgenoten tot geweld jegens de ongelovige Nederlanders bereid is? Beseft hij ook dat tijdens het vrijdagavondgebed de moskeeën afgeladen vol zitten, terwijl de kerken leeg lopen? Is hij er van op de hoogte dat deze trouwe moskeegangers ter moskee opgeroepen worden om aan de jihad deel te nemen? Beseft hij ook dat in tegenstelling tot de autochtone bevolking moslims van jongs af aan opgevoed worden in een cultuur van bloedvergieten? Het onverdoofd slachten van een offerdier is immers een feest! Kinderen, kleuters zelfs, worden betrokken bij deze festiviteiten. Betrek bij dat feit dan ook dat in het Midden Oosten, de bakermat van de islam, kinderen vanaf de kleuterleeftijd al in uniform rondlopen en spelen met wapentuig. De indoctrinatie begint al bij het  einde van de luierleeftijd.

Het is een waarneembaar feit dat in de islamitische gemeenschap, wereldwijd, afkeer en haat aangekweekt wordt ten opzichte van de “ongelovige” mensen. “Ongelovig” is iedereen die geen moslim is. Een samenleving die grote aantallen moslims opneemt, is in wezen bezig met zelfmoord. Het is beangstigend te merken dat zo weinig vaderlanders zich bezig (willen) houden met dit probleem.

ISLAM ??? – Weg ermee !!!

malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, moralisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Terreur gisteren, vandaag en morgen

 1. Stef zegt:

  En is diezelfde oetlul Rutte bekent dat we naast de islam nog een even grote en gemenere vijand in Nederland hebben. Nl. De NSB linkse antifa’s. En links denkende baardapen en mediabaksels.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  De bedreigingen vandaag de dag komen van maar liefst vier fronten. Te weten; De Moslims, de complete overheid, links Nederland en Brussel. Zelfs al zouden we ons willen verzetten, ons verzet zou in den beginne al in de kiem gesmoord worden. In de politiek word Wilders gebasht, en met de verkiezingen worden rechtse stemmen verdonkeremaand. En o ja, na iedere moslim-aanslag krijg je die slappe hap van knuffelbeertjes, kaarsjes, bloemen, en weet ik al niet meer. Als Nederland nu nog niet klaar is met al die voornoemde rotzooi, wanneer dan wel ? Als we voortaan deel gaan uitmaken van het kalifaat, en we voorgoed onze vrijheid, identiteit en cultuur kwijt zijn !

  Geliked door 3 people

 3. IS-terreur als false flag. Boek van Oostenrijkse defensiemedewerkster over Nieuwe Wereldorde zorgt voor veel ophef

  Een nieuw boek van een medewerkster van het Oostenrijkse ministerie van Defensie zorgt voor nogal wat ophef.
  In het boek Oorlog, Terreur en Wereldheerschappij schrijft Monika Donner dat er een Anglo-Amerikaanse club actief is op aarde die streeft naar werelddominantie.
  Volgens haar was Adolf Hitler een marionet van die club.

  Destabiliseren

  “Hitler had om die reden gelijk toen hij zei dat er een kleine, internationale groep is die bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet,” schrijft ze.
  De Anglo-Amerikaanse groep zet al sinds jaar en dag mensen tegen elkaar op om daar zelf beter van te worden.
  De kliek probeert nu Duitsland, het economische zwaartepunt van Europa, te destabiliseren door middel van geënsceneerde massamigratie, stelt ze.

  False flag-operatie

  Donner verwijst naar beide wereldoorlogen, maar haalt ook recente gebeurtenissen aan. Zo zei ze in een interview met het blog Quer-denken.tv dat de aanslagen in Parijs in november 2015 een false flag-operatie waren.
  “Op 13 november kreeg het vliegdekschip [Charles] de Gaulle rond het middaguur opdracht om naar het Midden-Oosten af te reizen en de aanslagen vonden acht uur later plaats,” zei Donner.
  Je moet je afvragen wie van zulk soort aanslagen profiteert, aldus Donner in gesprek met de Oostenrijkse krant Der Standard.

  New York

  Ook de aanslagen op 11 september 2001 in New York waren volgens haar een false flag.
  Een woordvoerder van het Oostenrijkse ministerie van Defensie reageerde desgevraagd dat de opvattingen van Donner niet overeenkomen met die van het ministerie. >>>
  http://derstandard.at/2000063096705/IS-Terror-als-False-Flag-Aufregung-um-Ministeriumsmitarbeiterin

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het gevaar zit niet in de moslim of de islam als we deze potentiële vijand duidelijk erkennen en benoemde. Het gevaar schuilt in het feit dat de gemiddelde Nederlander onder invloed van politiek correcte indoctrinatie zijn denken en zijn motieven vanuit een automatisme overhevelt in het denken van de moslim. Daarin schuilt het grote gevaar. Het grote gevaar schuilt in het perverse idee van gelijkheid dat algemeen is geworden. Het idee alle mensen zijn gelijk. Alle mensen willen hetzelfde. Alle culturen zijn gelijk en alles en de hele wereld wil eigenlijk alleen maar vrede en welvaart. Niet beseffend dat een groot deel van de wereld en de islamitische wereld in bijzonder behept is met een andere manier van denken. Waar wij tot in het perverse inclusief willen denken en handelen denkt de islamiet exclusief en wordt hem in zijn opvoeding geleerd dat usurpatie de juiste route is en dialoog de route die vermeden moet worden. Vermeden tenzij dialoog geveinsd kan worden om de westerling in een zwakke positie te manoeuvreren. Als in de toekomst op elke post die er toe doet een islamiet zit zullen de terreur aanslagen ons wekelijks om de oren vliegen totdat we geheel vermorzeld zijn door onze tolerantie en geperverteerd begrip voor de ander. Als we dit beseffen zal het ruim te laat zijn.

  Geliked door 2 people

 5. sterke beschrijving en analyse van de feiten,. die altijd worden verzwegen door de EU, ministers en wethouders

  Like

 6. Williaan zegt:

  uitstekend commentaar guusvelraeds!

  Like

 7. Jan zegt:

  Na het binnenlaten van ISIS-terroristen wordt nu de grens voor Tsjetsjeense terroristen wagenwijd open gezet:

  Sneller verblijfsvergunning Tsjetsjeense homo’s

  Homo’s uit Tsjetsjenië krijgen voortaan bijna automatisch asiel in Nederland. Staatssecretaris Dijkhoff schrijft aan de Tweede Kamer dat in Tsjetsjenië sprake is van systematische vervolging van lhbt’ers. Hij spreekt over “ongeremde homohaat en het risico dat zij lopen om vermoord te worden, ook als zij zich eenmaal buiten Tsjetsjenië bevinden”.

  https://nos.nl/artikel/2190533-sneller-verblijfsvergunning-tsjetsjeense-homo-s.html

  Zie ook:

  https://www.geenstijl.nl/5127382/asielzoekers_zijn_homo_allemaa/

  IND slaat alarm: gelukszoekers doen zich massaal voor als homo om asiel te krijgen
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/ind-slaat-alarm-gelukszoekers-doen-zich-massaal-voor-als-homo-om-asiel-te-krijgen/

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Onze politici kunnen het niet aan. Er zit niets in die gasten. Helemaal niets. Dat het allemaal maar kan. Asscher: vier jaar de tijd om te doen wat ie nu doet. En waarom nu?Om voor de volgende ronde stemmen binnen halen. Daar zijn ze alleen mee bezig. Niet het belang van het land. En het kan. En dat weten ze.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Even over de foto: weten we nog dat de aanslag op de Maassilo in Rotterdam een misverstand was en de dader een roomblanke monteur??? Zijn arrest is met 2 weken verlengd. Waarom vraag je je dan af. Maar wij zullen de waarheid nooit weten.

  Like

 10. Steven zegt:

  “Wij zijn in de meerderheid“???
  Als ik zo in al die winkelcentra’s en steden rondloop van Maastricht tot Groningen, dan lijkt het tegendeel wel waar.
  Naar alle waarschijnlijkheid worden ook die cijfers belogen naar de burgers toe…en zal het mij wederom niet verbazen dat ze zonder dat burgers daar maar weet van krijgen binnen worden gelaten.
  De steden lopen ineens wel heel erg vol met duister TUIG in héél Nederland de laatste jaren…maar dat zal vast een vergissing van mij zijn…

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  En we worden voorbereid om ons te onderwerpen.
  Zag ik maandag j.l. een man met een bord en bevestigde dit aan een paal en was stevig op goeie ooghoogte te bezien en ik zag een wit boord met 3 groene figuren en vroeg hem wat dat betekende en zeide de man dat bij ontruiming dit de plaats was voor verzameling en dat e.e.a. zich afspeelde in omgeving van o.a. een kindopvangcentrum en alsook een zwembad waar toch menig kopvod met kroost binnen en buiten loopt en dat ik toen dacht dat bij alarm en dat wij dan onder dat bord staan en mooi klaar voor in de boeien en afvoeren maar.

  Like

 12. Het heeft natuurlijk helemaal niets met de islam te maken.

  In 2016 heeft de NOS een terrorisme-deskundige aangerukt om uit te leggen wat een terrorist is. Aangezien bij de NOS het I-woord nogal gevoelig ligt, is het oog gevallen op de politiek correcte Liesbeth van der Heide. Volgens haar is een terrorist iemand die zijn school niet heeft afgemaakt, geen vervolgopleiding heeft gedaan, geen baan heeft kunnen vinden en het gevoel heeft zijn leven hier niet goed kan opbouwen………..

  Gerard

  Like

 13. Antivenin zegt:

  In de grote steden is meer dan de helft van de bewoners toch al allochtoon? Raar idee van meerderheid heeft kluns Rutte.

  Like

 14. bandiet zegt:

  Ik geloof nog steeds dat de Islam kansloos is. De witte blanke man MOET opgefokt worden, anders geen 3e wereld-oorlog! Alleen hij is capabel genoeg om driekwart vd wereldbevolking uit te roeien. En wat is het doel?

  Like

 15. Jan zegt:

  Afrikanen gooien Britten zuur in het gezicht

  Stratford shopping centre doors covered in acid after gang sprayed crowds with noxious substance injuring six in frightening mass attack


  Six people were injured tonight in a massive acid attack after a gang of men sprayed a noxious substance

  Witnesses described the panic in the moments after the mass attack as injured people hurried to wash their faces and limbs with water.
  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4913492/Acid-attack-Stratford-tube-station.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s