BIJSTAND . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rob Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

27 reacties op BIJSTAND . . .

  • Cathja zegt:

   @ BertG.

   Dat zal Merkel een zorg zijn! Duitsers die in armoede leven moeten maar hulp vragen bij vrienden en/of familie.
   Merkel’s zorg gaat primair uit naar de nieuwkomers, en hun talrijke nareizigers. Hen mag het aan niets ontbreken, want ZIJ zijn de ‘Duitsers van de toekomst’.
   De ‘nieuwe’ Duitsers, zeg maar.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   We leven in de tijd van de waanzin en hypocrisie.
   De grenzen staan wagenwijd open, en om ons te beschutten tegen het moordende tuig dat daardoor binnenstroomt, moeten we in alle grote steden betonblokken plaatsen om auto-aanslagen onmogelijk te maken…
   We laten miljoenen ongeletterden binnen en maken ons er druk over dat de kosten van uitkeringen en bijstand met de snelheid van het onheilspellende rode licht omhoog vliegen…

   Wie is er hier eigenlijk nog volwassen…?
   Grenzen wagenwijd openzetten zodat armoede, agressie, onderontwikkeling en ziektes binnen kunnen stromen…
   Vervolgens betonblokken strooien zodat het volk zal denken dat we ze goed beschermen. Cijfers over gestegen uitkeringskosten bekendmaken, zodat we noodgedwongen weer nieuwe bezuinigingen kunnen doorvoeren…

   Denken jullie politici nu ècht dat we allemaal dom en volkomen achterlijk zijn…
   Aan de galg met jullie!!!
   Daarna hebben we geen betonblokken meer nodig, en zullen orde, rust en welvaart terugkeren in een betaalbare samenleving…

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste

    Daar teken ik meteen voor: een samenleving waar orde, rust en welvaart is! Geen opvreters uit het Midden-Oosten, geen linksen die ons een financiële poot uit willen draaien met hun klimaat-hysterie…..

    Zal ik het ooit nog beleven?

    Geliked door 2 people

 1. Steven zegt:

  Dat is hoopgevend nieuws dat het nu minder hard groeit…maar over een paar jaar hebben we er een miljoen in de bijstand…allemaal hoogopgeleide Ingenieurs

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ook kunnen zij het tekort aan tandartsen tijdelijk oplossen…………

   Like

   • Cathja zegt:

    @ delamontagne

    Deze ‘tandenbeul’ is nou zo’n kansenparel, “belangrijker dan goud”….., volgens Schulz.
    Wanneer schrijft hij zich in als patient bij deze beul?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    “Hoogopgeleiden” in beeld.
    Zo gaat het er aan toe in Afrika en de Arabische landen.
    En dat komt naar hier om onze kennis te verrijken over hygiëne (varkensvlees) en cultuur
    (onderdrukking van vrouwen en indoctrinatie van kinderen).

    Nee, werkelijk, dè totale verrijking van onze samenleving!
    Hier hebben we al die eeuwen op gewacht en eindelijk is hij gearriveerd!

    De vuile vieze, gore, stinkende bende die ons al vervrachtend, rovend en moordend
    terroriseert in onze eigen straten!

    En dat alles danken wij onze leiders aan de top die het zo goed met ons voor hebben…

    Like

  • koddebeier zegt:

   Waar zijn toch die apothekers uit Aleppo gebleven ???

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Steven.
   Geloof die leugens toch niet!
   Alles wordt gelogen…
   “Het gaat zo fantastisch met de economie.”
   Waarom heeft dat dan geen invloed op belastingverlaging en meer geld voor ouderen en zwakkeren…
   “Ruim de helft van hun heeft een niet-westerse achtergrond.”
   Dat is ruim 85% Steven!
   En dan is “ruim de helft” een grove leugen…
   “Het aantal mensen dat bijstand aanvraagt groeit minder hard dan voorheen…”
   Over welke periode hebben we het hier…?
   Kijk, als je zulke vragen stelt en conclusies trekt krijg je verwarde verhalen en opnieuw leugens terug.

   Luister en kijk niet naar het nieuws op publieke omroepen
   Laat je niet beliegen…
   Als je niets meer weet moet je maar denken dat het allemaal nog veel erger is dan je denkt.
   En dàt is het enige dat waar is…

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Volledig mee eens, @Paul.

    Is het eigenlijk niet diep triest dat een overheid haar bevolking zó misleidt? Waaraan hebben wij dit verdiend?
    Dit zijn dan onze ‘volksvertegenwoordigers’. Wat betekent dat eigenlijk nog?

    Geliked door 2 people

 2. Duchesne zegt:

  …ik tel even: 12000 erbij waarvan de helft, 6000 nieuwkomers cq asieleisers zijn. 6000 zijn dus anderen…..in het totaal zijn er minder autochtonen in de bijstand, er zijn er dus uitgegaan….

  Okee, even op rij nog een keer: van het totaal zijner minder autochtonen in de bijstand sinds vorig jaar, dus er zijn er af. Toch is de bijstand gegroeid, dus er zijn volgens de cijfers 1200 meer bijstands ontvangers gekomen. In mijn rekenwereld is het totaal aantal AUTOCHTONEN verminderd, dus wat meer is zijn 12000 eenheden ALLOCHTOON. Plus een aantal dat de verminderde autochtoon heeft vervangen om het totaal hetzelfde te laten zijn.
  Ik kom dus op de conclusie dat er 12000 meer bijstands ontvangers zijn bijgekomen vannallochtone afkomst waarbij er 6000 zitten die net zijn binnengekomen en asiel hebben gekregen. Plus het deel dat de autochtonen die uit de bijstand zijn gegaan heeft vervangen.

  Conclusie van dit bericht: er zijn meer dan 12000 allochtonen in een jaar tijd bij de bijstand extra gekomen, er zijn minder autochtonen in de bijstand. Per saldo zijn er dus heel veel allochtonen die hier de boel leegvreten maar niks bijdragen. Ik denk dat het echte aantal nog veel hoger ligt, en dat ook de WIA word misbruikt om lastige asieleisers in weg te sluizen, ten koste van de eigen bevolking. Als de echte cijfers worden gepubliceerd is er opstand, dus men publiceer dit soort non informatie waar je twee keer naar moet kijken om te zien dat er iets stinkt.

  De harde waarheid is vermoedelijk dat rond de 75% van de allochtonen in dit land niet werkt maar door de autochtonen worden onderhouden. Voor de mercedes en en de dure kleertjes is er de criminaliteit en de paralel handel.

  Wie iets verder kijkt zal zich moeten realiseren dat het sociale systeem keihard richting failliet gaat en dat er een hele rits aan belastingen en veranderingen op komst is om de zeef wat langer drijvende te houden. Pensioen gaat er als eerste aan samen met huurtoeslag en zorgtoeslag en aftrekposten op de belastingaangifte. Dit gaat alle lagen van de bevolking treffen….

  …en dan nog gezwegen over de criminaliteit die keihard gaat stijgen. Westaan met onze tenen in de anarchie, maar de NPO zal het niet toegeven zelfs al word de presentator of presentatrice tijdens de uitzending live aangerand….

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Die laatste zin moet de suggestibele figuren zeker weer doen geloven dat het prima gaat met de economie e.d.

  Geliked door 2 people

 4. leefbarbaar zegt:

  De negert werkt niet. Maar consumeert.
  Ze krijgen een uitkering, houden de woningnood in stand en geven dat geld weer uit in winkels en aan diensten. De grote bedrijven varen daar wel bij. En deze betalen geen of weinig belastingen. De gewone autochtone wordt gedwongen dit circus te betalen. Niet voor niets bestaat de VVD uit criminelen; want de VVD is van de bedrijven.
  Ja maar de vluchteling wil heel graag werken……………………… Maakt niks uit; want het werk is er niet en de instroom van nieuwe handophouders maakt iedere verbetering onmogelijk.
  Stop dus de immigratie en misschien gaat de negert dan wel zijn eigen land ontwikkelen en minder kindertjes bij elkaar neuqen. Stap 1 is dan Nexit, onvermijdelijk.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Goed geschreven Leefbarbaar.
   Alléén dat de negert ooit zijn eigen land zal bewerken en minder kindertjes bij elkaar zal neuken, dàt zal absoluut zéker nóóit gebeuren.
   Daarom is die instroom van al dat zwarte neger-volk zo’n groot drama.

   Elk sterk economisch westers rijk land zal daardoor tot de bedelstaf komen.
   En sneller dan je denkt…

   Geliked door 1 persoon

 5. Astrid zegt:

  Hollandse burgers worden verplicht in 40-urige, derderangs banen geduwd en blijven daarbij op bijstandsuitkeringsniveau zitten. Reïntegratiebureau’s en andere vage, linkse graaiorganisaties varen er wel bij. Wat je krijgt, is dat mensen met hogere opleidingen en van een bepaalde leeftijd tussen criminelen, moslims en beroepswerkelozen komen te zitten. Mensen die gewend waren intellectueel en verantwoord werk te doen, moeten nu 40 uur per week heel saai dozen vouwen en oudere visblikjes voor Xenos her-etiketteren. Een muziekleraar komt na een week met kapotte handen thuis en kan zijn instrumenten niet meer spelen, vanwege het zich eindeloos herhalende overbelastende handwerk. Dat doet ook iets met de psychische gesteldheid van zo’n iemand. Maar gelukkig is al die import een ware verrijking, voor de import- en de banencarouseldealers. Men kan zich niet voorsetllen hoe is het is om 7 uur per dag met gillende, arabisch blèrende moslims te moeten samenwerken, en dan maar hopen dàt ze werken, want van hun allah mogen ze heel veel dingen niet aanraken, zoals straks weer met de Kerst, wanneer de kerstpakketten voor de bejaardentehuizen weer samengesteld moeten worden en er steevast flesjes advocaat en varkensvleespasteitjes in moeten. De haat tegen die luie laflims, wanneer de een [niet-moslim] zich uit de naad staat te werken, terwijl zij ongeneerd toe zitten te kijken………. En van de baas op de werkvloer hoeven de Hollanders ook al niet op sympathie te rekenen, die is ook liever laf dan oprecht.
  Nee, al dat gegoochel met cijfertjes, daar trap ik al lang niet meer in. Ik heb als docent in de reïntegratiesector gewerkt en ben na twee jaar zelf opgestapt. Nu werk ik voor mezelf. Geen ochtendfiles meer, geen gegil de hele week meer om mijn hoofd. Ik ben me pijnlijk bewust van hoe gelukkig ik wel niet ben, t.o.v. die werkeloze Hollanders die geen keuze meer hebben. Onze overheid is een grote aanfluiting, maar dat wisten we al.

  Geliked door 4 people

  • Astrid zegt:

   carouSSel, foei!

   Like

   • Astrid zegt:

    sorry voor alle spelfouten hierboven, was even een beetje opgefokt…

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Astrid.
    Het gaat om de inhoud, niet zo zeer om de verpakking.
    Al kan die verpakking….
    Maar we drijven af.
    Ook niet goed, we dwalen af.
    Oké.
    Dat je dat werk met die islam-apen 2 jaar lang hebt kunnen vol houden, en dan nog geestelijk stabiel hebt kunnen blijven…
    Omringd door al dat onrecht…
    Proficiat!
    Vanaf het moment dat onze “overheid” koos voor het binnen laten stromen van massa’s moslims zijn ze pertinent schuldig aan koelbloedig verraad aan hun eigen volk.
    Dat is onrecht, dat ontoelaatbaar, onduldbaar en onmenselijk is, en waarvoor uitsluitend de hoogste straf voldoening zal geven.

    Die tijd zal zeker komen

    Like

  • leefbarbaar zegt:

   Respect voor je moedige beslissing.

   Like

  • Steven zegt:

   Geeft niks hoor meid..wij worden ook de hele dag opgefokt van al die berichten die hier verschijnen over onze culturele verrijking waar de staat zo dol op is en het liefst het hele land ermee vervangt…
   De blanken gaan immers de werkslaven worden van de door de staat gecreëerde multiculti shit in Nederland. De allochtonen komen in het stadhuis en bij de gemeentes te werken..en de blanken (hoog-laag opgeleid) mogen papier prikken en alle teringzooi die deze cultuurverrijkers maken opruimen.

   Like

 6. Rensk. zegt:

  En dan de manier waarop het nieuws gebracht wordt zou bijna lachwekkend zijn als het niet zo triest was. Met een vrolijkheid waar je u tegen zegt. Normaal is het in ieder geval niet. Net als het nieuws dat jongeren drugsgebruik steeds “normaler “vind en ook steeds vaker gebruiken. Degene die het nieuws brengt heeft er geen gevoel meer mij. Dat is voor mij zo klaar als een klont. Kennelijk denkt niemand er verder nog na wat dat in de toekomst gaat betekenen. Nou ja het handjevol mensen hier dan.

  O ja en dan wat hierboven is geschreven. Die hoogopgeleide mensen krijgen kinderen. Veel kinderen.Je kunt nu al vooruitzien wat dat gaat betekenen. Regeren is vooruitzien. Politici van nu zijn niet bezig met het land regeren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Golden Girl zegt:

  het aantal mensen met een Nederlandse of andere westerse achtergrond is juist gedaald, goh hoe zou dat nu komen? Omdat je dan achter je vodden wordt gezeten om te werken, die uit Syrie en Eritrea komen met smoezen dat ze een trauma hebben enz
  straks is de pot leeg en kunnen we onder de brug in een kartonnen doos gaan leven,de Hollanders die jaren hebben gewerkt en door omstandigheden in de bijstand zijn gekomen, daar is de bijstand voor en niet voor mensen die hier nog nooit een dag hebben gewerkt en dat ook helemaal niet van plan zijn
  las gisteren dat een gelukszoeker zei, ik ga niet werken, ik heb een huis, geld voor inboedel, krijg rijbewijs, hoef geen gemeentelijke heffingen te betalen

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Ik heb ook eens in de bijstand gezeten, maar in mijn tijd was dat niet zo eenvoudig om geld te krijgen hoor, daar moest je genoeg voor doen en laten. Vroeger moest je ook zoveel jaar gewerkt hebben wilde je een uitkering krijgen. Waarom doen ze niet net als net na de oorlog werkverschaffing voor die gasten? Er is zat te doen, dat ze zich nuttig kunnen maken, nee fokken maar gewoon door, elk jaar weer een baby erbij.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Welke idioot dacht dan dat ze kwamen om te werken ?????

  Like

  • fleckie zegt:

   Als men een moslem in dienst heeft, dan ‘moet’ diegene 5 x per dag zijn ‘reutel’ op de knieen, op zijn bidmatje, … afwerken: 5 x per dag a plusminus 15? minuten, wat WEL doorbetaald wordt,( en verder de langzaam-aan- actie, voortgang vindt,terwijl de niet moslem. dan gewoon ‘mag’ doorwerken, + eventueel ..andermans..werk gedeeltelijk .erbij mag opknappen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s