Fatima Elatik – Meelijwekkend slachtoffer

Screenshot_199

(Door: David Pinto)

Fatima Elatik (foto) is ‘slachtoffer van haar eigen netwerk’. Dat is het beeld dat de Volkskrant wilde neerzetten zaterdag 26 augustus j.l. De naïeve interviewer trapte in haar praatjes vol met Taqqiya (islamitisch voorschrift om tegen niet-moslims te liegen). Waarom werd Elatik niets gevraagd over haar sympathie voor Hamas, Hezbollah en haar medewerking aan hun afschuwelijke antisemitische manifestaties?

De dubbele agenda van Fatima, net als die van haar broeders en zusters de Ahmeds, Karimas, Aishas en Khadijas, heeft Elatik onverbloemd verwoord toen ze het had over de ‘witte werkelijkheid’ en de verandering die zij daarin wenst te realiseren: “Die verandering gaat er komen”, zei ze.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
OSL Sta Pal

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op Fatima Elatik – Meelijwekkend slachtoffer

 1. ReneKampers zegt:

  Het is een lelijk wijf ! Ze maakt geen enkele kans bij mij !

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt je afvragen, waarom we elke keer eigenlijk weer zo agressief worden van kopvodden-draagsters:
  Feitelijk zouden we er blij mee moeten zijn:
  Van andere “nieuwe Nederlanders” -Marokkanen in het bijzonder- kun je vermóeden, dat ze een dubbele agenda hebben.
  Van kopvodden-draagsters weet je het vanaf het begin zéker.
  Kan niet mooier, als je het zó bekijkt.

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Een goed voorbeeld van een parasiterende inteelt muᛋᛋlim.

  Geliked door 1 persoon

 4. leefbarbaar zegt:

  Hier vindt men er alles over:
  https://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/
  Amsertdam kent tientallen foute politici.
  En honderden foute politici, die al die criminelen aan een baan hebben geholpen.
  Zoals Elatik, de merrie van Troje.

  Geliked door 3 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Pinto:

  “Mogelijk nog meer interesse mag het aanstellingsbeleid in Amsterdam wekken. Wie heeft deze deerniswekkende brekebenen aangesteld op dergelijk, voor onze veiligheid cruciale plaatsen?”

  Dat zijn de “boven ons geplaatsten” die bezig zijn met het uitvoeren van het Verdrag van Straatsburg. Belangrijke punten daaruit zijn:

  – Bestrijden van discriminatie op “alle fronten”,

  – Verwerpen en bestrijden van Islamofobia,

  – Het inbrengen en aanmoedigen tot deelname van immigranten in politieke partijen, handelsorganisaties en niet-overheids organen. Een einde maken aan alle verschillen tussen moslims en niet-moslims, en opkomen voor gelijke rechten van immigranten, inclusief het bevorderen van betere kans op werk en onderwijs,

  – Het verwijderen van regels en argumentering tot het verhinderen van bouwen van moskeeën en het uitvoeren van regelgeving dat ruim voldoende gelegenheid geboden zal worden tot het voldoende hebben, bouwen en zorgdragen voor kwaliteitsgebedshuizen voor volgelingen van de Islam,

  – Zorgdragen dat schoolboeken geen enkele negatieve informatie over het geloof Islam kunnen bevatten,

  – Het aanmoedigen van jonge Moslims in Europa om Imam te worden,

  – Het aanmoedigen van voldoende uitbrengen van Moslim-leven en -nieuws in de media, garanderend dat de opinie van Moslims wordt gepubliceerd,

  – Het ontwikkelen van ethische handleidingen ter bestrijding van Islamafobia in de media, ter promotie van culturele tolerantie en begrip, in samenwerking met de daarvoor aangewezen organisaties.

  Wie dit heeft gelezenhoeft zich niet meer af te vragen wie deze deerniswekkende brekebenen heeft aangesteld. En nog minder waarom het is gedaan.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Astrid zegt:

  Elatik, oftwel shadow woman, ze steekt haar grote neus ook overal in. Overigens zat van der Laan, [istie nou nog niet dood?] 20 jaar geleden al op schoot bij de koning van Marokko, om te vertellen ‘hoe goed de Marokkanen het in NL deden’. En twintig jaar later is zijn leugen van toen nog steeds overduidelijk en zit hij nog steeds in zijn eigen ontkenningsspiraal en krijgt hij alle podia. Je zou verwachten van iemand die binnenkort dood gaat, dat die tot enig inzicht in zijn eigen leugens zou moeten komen. Ik zal hem zeker niet missen, als hij eindelijk de laan uit is. Neemt die haakneus daarna zijn functie over?

  Geliked door 1 persoon

 7. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Wat je bent komt op je gezicht te staan.

  Het gif van de islam.

  Wat is dat wijf lelijk. Die zou verplicht een burka aanmoeten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  “Waar is Aalbersberg nu, eerder nog zo onder de indruk van de manier waarop Elatik hem ‘scherp’ hield?”

  Te druk, dossier “verwarde mensen” is te complex, lijkt op perpetuum mobile.

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  De tweede wereldoorlog is een theekransje qua verraad van het eigen volk bij wat er nu gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  Islamofobia? Hoe zit het met de Christofobia, Jodenfobia, homofobia, ongelovigenfobia van deze klanten?

  Geliked door 1 persoon

 11. christdus zegt:

  Oprotten naar de zandbak , vies rot stinkwijf , je hebt hier geen flikker te zoeken !

  Geliked door 1 persoon

 12. bokito zegt:

  het nieuwe woord van slinks ;strafontslag

  Like

 13. Sabeltant zegt:

  Al die linkse partijen, PVDA, D66 en GL voorop willen toch zóóóóóó graag dat niet westerse allochtonen met ons meedoen.
  Daarvoor doen ze alles, ze liegen over de resultaten, ze liegen over de opleidingen, ze liegen over alles, als het maar een succes wordt.

  En telkenmale komt er in het nieuws dat ze het zóóóóóó mis hebben.
  Elke keer weer lijkt het erop dat de niet westerse allochtonen ons vanaf dag een bedonderen.

  Laten we er gewoon mee stoppen, het matcht niet, het is zinloos.
  Het is niets, het wordt niets en eigenlijk zit NIEMAND er in ons land op te wachten.

  Geliked door 1 persoon

 14. ildiko zegt:

  deze genetisch islam kloaka types met de hulp van liberale idioten steeds meer en meer invloed krijgen. Burgervader Marcoush die vandaag geinstaleerd wordt zonder enige tegenwerking van het volk is onbegrijpelijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   Niet helemaal zonder enige tegenwerking.

   De installatie van Ahmed Marcouch als burgemeester van Arnhem is kort verstoord. Drie actievoerders riepen tijdens de bijzondere raadsvergadering in het Arnhemse stadhuis vanaf de publieke tribune „Marcouch wegwezen.” Ook bliezen ze op fluitjes. Aanwezige politiemensen verwijderden het trio uit de zaal.

   Buiten verklaarden de twee mannen en een vrouw tegen de pers dat ze van Pegida Nederland zijn. Ze zijn opgepakt voor het verstoren van een raadsvergadering, zei een politiewoordvoerster.
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/29106463/__Installatie_Marcouch_verstoord__.html

   Like

 15. fleckie zegt:

  JUSTITIE…….COMPLOTDENKEN…OKÉ…………….NW.ISR. WEEKBLAD..1..9.2017. ……….. Justitieambtenaar ..YASMINA HAIFI..twitterde 3 jaar geleden :’IS..heeft niets met ISLAM ..te maken…is vooropgezet plan van zionististen die bewust islam willen zwartmaken’. ..Er kwam een storm van kritiek,ook van vooraanstaande politici .Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher noemde ..de. ‘Afgrijselijke tweet’ een vorm van ..klassiek antisemitisme .Haifi werkzaam als HR-manager bij het NATIONAAL CYBER SECURITY CENTER , verwijderde de tweet. Ze werd meteen op non-actief gesteld en in 2015 ‘voorwaardelijk ontslagen’: ze mocht voor het ministerie ..BLIJVEN WERKEN- ..BEHALVE voor de Nationaal Coordinator..Terrorismebestrijding..en..Veiligheid zolang ze zoiets niet..meer.zou..doen. ..CENSUUR! vond zij en ging ingeroepen . De rechtbank vindt dat het Twitterbericht onder de vrijheid van meningsuiting van ambtenaren valt en dat een schriftelijke berisping had volstaan.HAIFI heeft nu recht op een –NADER..TE..BEPALEN…SCHADEVERGOEDING<<<<<<

  Like

 16. Pingback: EINDELIJK: MAROKKANENJACHT | E.J. Bron

 17. Jules Vismale zegt:

  Het is eigenlijk jammer dat Nederland nog steeds niet van die linkse heks van een Fatima Elatik is verlost! Lees maar eens hier wat dit walgelijke kreng inbrengt als het om de politie in moskeeën gaat:

  PvdA-coryfee Fatima Elatik vindt ophef over in moskee biddende agenten ‘belachelijk’: “Vorm van RACISME!”

  PvdA-mastodont Fatima Elatik vindt het gewoon racistisch (ik kan dat woord al haast niet meer horen!) dat Nederlanders vallen over politieagenten en brandweermannen die in een moskee staan te bidden richting Allah. De korpschef moet opstaan tegen deze “vorm van racisme,” zo schrijft ze woedend.
  wat heeft kritiek leveren op agenten in een moskee in godsnaam met racisme te maken? Zaten daar soms allemaal negers in die door de agenten worden gediscrimineerd? Nee, die waren gezellig met de moslims aan het feestvieren en moslims zijn beslist GEEN ras!

  Terwijl Forum voor Democratie raadsvragen heeft gesteld over in uniform biddende agenten in een moskee, die daarmee tegen neutraliteitsgedragscodes indruisen, tapt de PvdA uit een heel ander vaatje.
  Voormalig stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik gaat met een gestrekt been in tegen de ‘belachelijke’ korpsleiding. Ze vindt namelijk dat de islamitische agenten die aan het bidden waren tijdens het Suikerfeest de volle bescherming van de korpschef verdienen.
  En zou dat stomme wijf anders ook zo gereageerd hebben als islamitische agenten haar nou eens voor h..r of s..t hadden uitgemaakt?

  De politie is van iedereen (alleen zijn ze de beste vriend van de burger allang niet meer!) , meent Elatik, en het nu laten gebeuren dat lokale politici willen dat de scheiding van kerk en staat niet wordt aangetast is een vorm van racisme.
  Woedend pende de PvdA-politica een klein betoog hierover:

  “Belachelijk dat de korpsleiding wederom voor stilte kiest. Ik heb Joodse agenten Pesach zien vieren in een synagoge en Christelijke agenten de kerstmis bijwonen! Korpschef sta op tegen deze vorm van RACISME! Laat ze niet weer in de steek #PolitievanIedereen”

  Elatik is overigens zelf niet van onbesproken gedrag. Ze had binnen de gemeente Amsterdam een eenheid voor deradicalisering opgezet, maar die fungeerde vooral als baantjesmachine voor haar eigen (linkse) netwerk. Dat de pers er op die manier over schreef vond ze zelf een “heksenjacht“, zo klaagde ze enkele jaren geleden.
  En wat kun je ook anders verwachten van een overloopster die zichzelf en haar omgeving heeft verloochend om de beste maatjes te worden met vreemden? Maar dan moet Elatik zeker NIET gaan klagen als ze uit zwaar teleur wordt gesteld in de moslims en hierna haar oude vrienden terug wil! Die zullen haar dan ook hierna terecht verstoten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s