Het gelijk van president Trump: Antifa op haar laatste benen

 

(Door: “Manna”)

Afgelopen zondag 27 augustus heeft Joey Gibson opnieuw een demonstratie gehouden, ditmaal op de universiteit van Berkeley.  Joey Gibson is de leider van de groep “Patriots Prayer”. Zij demonstreren tegen geweld, voor vrijheid van meningsuiting en voor saamhorigheid, ongeacht politieke overtuiging. De groep zoekt doelbewust linkse vestigingen op, zoals Evergreen en Berkeley, om hier zijn waarden te propageren. 

De Legacy media (MSM) bestempelen “Patriots  Prayer” als Alt-right, extreemrechts of nazi’s. Waarschijnlijk omdat de groep Amerikaanse vlaggen gebruikt, staat voor traditioneel christelijke waarden, en het niet schuwt vreedzaam de confrontatie aan te gaan. En dit werkt bij de Antifa als een rode lap bij een stier.

Nadat de vreedzame demonstratie op Evergreen College met geweld de kop in werd gedrukt door de Antifa, waar de Legacy Media nauwelijks verslag van deden,  was de demonstratie op Berkeley een schot in de roos. De tot dan toe vrij onbekende “Patriots Prayer” groepering werd opnieuw met veel  eenzijdig geweld tegemoet getreden door de Antifa met haar knuppels, pepperspray, helmen en gezichtvermomming. Ook hier stond de burgemeester niet toe dat de politie ingreep. En het had niet veel gescheeld of er was een dode gevallen, wat voorkomen werd door een donkere verslaggever die tussen de Antifa-aanhangers  en een gewonde liggende demonstrant ging staan.

Dit eenzijdige geweld door de  Antifa werd ditmaal wijdverspreid op internet en de publieke verontwaardiging was zo groot dat zelfs Nancy Peloci  (leider Democratische Partij) het geweld veroordeelde en de Legacy Media niet over ‘nazi’s’ spraken maar over een rechtse vereniging.

De rellen in Berkeley plaatsen juist de Antifa in die hoek. Er is zelfs een petitie gestart met als verzoek de Antifa tot terroristische groepering te verklaren.  Zoals vaak krijgt president Trump zijn gelijk: het geweld kwam van beide kanten.  (Maar met name van links, want het aantal mensen met extreemrechts gedachtegoed is te verwaarlozen en compleet geïnfiltreerd door de FBI).

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, democratie, Donald Trump, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het gelijk van president Trump: Antifa op haar laatste benen

 1. paulzwueste zegt:

  Trump is de incarnatie van het “Gelijk”!
  Zoals linkse socialisten de mond vol hebben over: “iedereen is gelijk…” en zich tezelfdertijd mateloos verrijken, zo is Trump de President met het volledig gelijk aan zijn kant, over het ongelijk van de anderen.
  Daarom en daardoor is links ook zo gewelddadig, omdat ze weten dat Trump bezig is ze te vernietigen.

  Kwestie van tijd.

  Like

 2. Manna zegt:

  OFF TOPIC:
  weer een pareltje van CNN: er wordt weer een reddingsactie in scene gezet….

  Like

 3. Manna zegt:

  Belaagde conservatieve studenten :

  Like

 4. T.Troubadour zegt:

  Sorros Tuig supported by NOS

  Like

 5. Manna zegt:

  Ingraham over de antifa, soros en falende lokale overheid:

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Trump gaat op nog oneindig veel meer punten gelijk krijgen, en dat wéét Links!

  Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  Zo, zo Nancy Pelosi vind dit geweld te ver gaan. Een democraat die niet van geweld houd kunnen we een uitzondering noemen maar dan zit er vast wat achter. Eng mens en haar schoonzoon is de Nederlander Michiel Vos, en journalist voor o.a. Nederlandse en Belgische media. Hoe gekleurd wil je het nieuws hebben?

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Moslims en links. Heel naar . Stond nog ergens een kop dat marokannen praktisch nooit de top van voetballen halen. Omdat ze zich zo snel miskend voelen. Volgens mij hebben ze ook geen eigen identiteit. Daarom opereren ze altijd in groepen. Omdat ze de meeste laffe mensen zijn.

  Like

 9. Cynicus zegt:

  Antifa is een betaalde klierbende die zoveel mogelijk gedonder probeert te maken ….

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Vergeet 1 heel belangrijk ding niet: deze ANTIFA-activisten en geweldplegers zijn de gevechtstroepen van SOROS. Die betaalt deze mensen om Trump tegen te werken en vermoedelijk zitten zelfs de Clintons er ook achter via de Clintonfoundation. Maar het is algemeen bekend dat Soros deze mensen financiert. En de MSM zoals CNN, NYT, WP ook.

  Like

 11. Marian zegt:

  God zij dank.

  Like

 12. Jan zegt:

  Hulp van Amerika aan Puerto Rico na de vernietigende orkaan. Linksvolk haalt Trump door het slijk en debiteert leugens

  ‘Berlin Airlift’ Round-the-Clock Relief Flights to Puerto Rico as Media, Dems, GOPe Smear Trump Over Hurricane Response
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/09/berlin-airlift-round-clock-relief-flights-puerto-rico-media-dems-gope-smear-trump-hurricane-response/

  linksvolk=losers

  Like

 13. Jan zegt:

  Communistische Antifa-leidster Yvette Felarca opgepakt door politie wegens openlijke geweldpleging en verzet tegen arrestatie

  Yvonne Felarca, 47, of Oakland, was arrested near Telegraph Ave and Channing Way for battery and resisting arrest. pic.twitter.com/AsZlCsdLC7
  — Berkeley Police (@berkeleypolice) September 26, 2017

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s