Hier stinkt iets heel erg

Screenshot_223

(Door: Wim van Schaik)

Het heeft maanden geduurd voordat de naam van Khalid K. bekend werd. En dan nog alleen dankzij een lek bij de Amsterdamse politie. Maar van Jimmy F. wisten we meteen zijn hele hebben en houden. En voor het geval iemand mocht denken dat we hier te maken hebben met een moslim met een ‘verkeerde’ naam, werd er meteen maar bij verteld dat het een normale jongen was die met zijn vrienden een biertje dronk. Lees: het is een autochtone jongen. Het stond er nog net niet met hoofdletters.

Had Jimmy Mohammed M. geheten, dan hadden we helemaal niks van zijn achtergrond mogen weten. Van  Kalid K., de suikerpatiënt die acht mensen het ziekenhuis in reed, kwam toch ook helemaal niks naar buiten? Gewoon een ‘Amsterdamse man’ met, in politiejargon, een ‘onwelwording’.  Net als de Spaanse chauffeur van de witte combo met Spaans kenteken en afgeladen met gasflessen voor thuisgebruik. Gewoon een ‘monteur’ die wat ver van huis was. Te dronken om verhoord te worden. Dus komen we niet te weten of hij Juan heette of toevallig Hassan of Achmed. Laat staan waarom hij bij die Maassilo doelloos (?) rondreed. Maar van Jimmy wisten we binnen een dag alles: waar hij woont (compleet met foto), volledige naam, leeftijd, wat hij studeert, wat hij in zijn vrije tijd doet, hoe zijn buren en vrienden tegen hem aankijken. En vooral dat Jimmy verdacht wordt van terrorisme.

Inmiddels wijst alles erop dat  hij helemaal geen terrorist is, hoogstens een ‘lok-terrorist’, die thuis achter zijn computer probeerde Jihadisten op te sporen. Hij zou zelfs bekend zijn bij minstens één instantie en eerder al uit zichzelf contact gezocht hebben met de politie, maar toen – hoe herkenbaar! –  afgescheept zijn. Toch moet Jimmy, die een week geleden midden in de nacht met veel machtsvertoon werd gearresteerd nog veertien dagen langer vast blijven zitten. En dat terwijl hij volgens zijn advocaat niets strafbaars heeft gedaan en de rechter-commissaris zelf heeft gezegd dat er geen verdenking bestaat van terrorisme. Het enige, flinterdunne verwijt dat de rechter-commissaris kon vinden was opruiing.

Nederland is een land waar ‘deskundigen’ adviseren om het geweld van aanslagen maar weg te drukken op pagina drie van de krant.  Waarom zou hier dan, net als in het VK, Zweden, Duitsland of Finland, de politie van hogerhand geen opdracht hebben om niet in het openbaar migranten te identificeren als criminele verdachten? Wie de ogen open heeft, merkt hoe diefstal en beroving, seksuele intimidatie en verkrachting, geweld en zelfs moord zoveel mogelijk verzwegen worden zodra de verdachte uit een andere cultuur komt. In ieder geval nooit gelinkt worden aan de achtergrond van die daders. Want, zo redeneert onze elite, de boze blanke mannen en vrouwen, immer en snel geneigd tot ‘racisme’, hoeven dat niet te weten. Ze zouden het beleid om meer, meer, meer kansenparels toe te laten alleen maar frustreren.

In het geval van Jimmy heeft het er veel van weg dat Justitie erop uit is om over de rug van een onschuldige jongeman stoer te doen met zogenaamd daadkrachtig optreden. Daarbij is het mooi meegenomen om een blanke Nederlander aan de schandpaal te kunnen nagelen. Wij hebben Tristan V. gehad (slaat nergens op, maar wordt toch erbij gehaald) en kijk, nu hebben we Jimmy F! Zie je wel, terroristen zijn niet altijd moslims! Daarom wordt er bij Jimmy met een andere maat gemeten dan bij een Mohammed, Hassan of Achmed. Precies om dezelfde reden is de officiële verontwaardiging miniem als moslims ‘Dood aan de Joden’ scanderen, terwijl er direct duizenden (grotendeels voorbedrukte) aangiftes klaar liggen als Wilders roept om ‘Minder Marokkanen’.

En zo zijn we inmiddels opgezadeld met een leugencultuur. Een cultuur zo kenmerkend voor het communisme. Die cultuur is nu overgenomen door lieden die de islam koesteren en alles op alles zetten om zijn ware aard te verdoezelen.  Lieden die ook nog eens de modale man of vrouw verplichten om tegen beter weten in politiek correct te liegen. Dit op straffe van maatschappelijke uitsluiting. Maar wie nog niet totaal politiek correct gedegenereerd is, ruikt heus wel dat de zaak van het OM tegen Jimmy stinkt. Alleen al doordat er met twee maten gemeten wordt in de informatieverstrekking over de verdachte.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Justitie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Hier stinkt iets heel erg

 1. Sabeltant zegt:

  Eigenlijk is dit het zoveelste bewijs dat we door de mainstream media dom worden gehouden.
  Elke dag voeren de media het door de heersende macht voorgestelde toneelstukje op.
  Leugens of niet de hele waarheid vallen ons ten deel.

  De politie is er ook niet meer voor ons.
  De politie zit er om de heersende macht te beschermen bij het uitvoeren van hun -in onze ogen landverrader- taken.
  Voor de vorm pakken ze zo nu en dan iemand voor te hard rijden of voor een parkeerbon.
  Hoe diep zijn we gezonken dat zelfs de politie de leugens meespeelt?

  Komt dit enkel boven door agenten die het er niet meer mee eens zijn?

  In dat geval, politie agenten, laat je horen, het is nog niet te laat.
  De waarheid kan nog boven tafel komen.

  Geliked door 3 people

 2. Claudia M. zegt:

  Niets meer dan; “hoe ga ik mezelf in moedersnaam beschermen, dwaalt constant door mijn hoofd”…

  Van mijn overheid hoef ik niets te verwachten, dat moge duidelijk zijn!

  Geliked door 3 people

  • Ron zegt:

   Een vleesmes kopen bij de Blokker, de verpakking slechts een klein beetje losmaken zodat met niet teveel moeite het mogelijk is het mes uit de verpakking te trekken, maar dicht genoeg om bij controles door oom-policor-agent de overtuiging te kunnen wekken dat het mes recent gekocht is in de winkel. Kassabonnen worden niet standaard meer meegegeven dus hoef je ook niet meer als bewijs bij je te houden. Voordat je zo’n mes gebruikt is een aanrader om het even vies te maken door het over de grond te wrijven. Een klein wondje is dan voldoende om de potentiële jihadist flink ziek te maken.
   Dit is slechts een eenvoudig idee. Andere bron-lezers kunnen nog veel betere dingen bedenken. Gebruik vooral veel fantasie.

   Like

   • anna zegt:

    svp geen mes kopen bij de Blokker, dat is die zaak die vandaag gesloten is vanwege het Offerfeest, dat feest waar ze dieren de nek doorsnijden ….(hoezo feest ???)

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Heel goed Ron.
    Ik zou het mes niet bij Blokker kopen schrijft Anna.
    Inderdaad Ron.
    Waarom moet er zo nodig een keukenmes bij Blokker worden gekocht?
    Heb je thuis geen keuken?
    Heb je thuis geen mes?
    Heb je misschien thuis geen mes in de keuken?
    Zo niet, dàn koop je ’n mes.
    En inderdaad, Blokker heeft nu een te slechte naam om er zomaar ’n mes te kopen.
    In dit typische aanslag-geval adviseer ik een goede degelijke “Keukenwinkel”.
    Een mes gekocht bij de “Keukenwinkel” is namelijk nooit weg.
    Na de aanslag goed reinigen en daarna nog jaaaaren in geluk en goede gezondheid te gebruiken.
    En dat valt nu eenmaal te betwijfelen bij een mes dat je zomaar, uit de losse hand, bij Blokker zou kopen…
    Want Blokker heeft islamitische trekjes…
    Ze sluiten zomaar voor het offerfeest…

    Zou het misschien zo kunnen zijn dat ze maar een a twee moslima-meisjes in dient hebben?
    Eén achter de kassa… en een in het magazijn om dozen uit te pakken?
    En dat die meidekens door grote broer gedwongen werden om naar het “Offerfeest” te moeten gaan…
    Tsja, dat heb je met moslima-meisjes.
    Ze zijn goedkoop dus niet duur, maar dit gesodemieter krijg je er dan dus ook gratis bij…

    Maar nu even terug naar onze aanslag…
    Hoe had je…

    Like

   • Ron zegt:

    @anna, @paulzwueste
    Blokker was geen goed voorbeeld, maar er zijn tegenwoordig niet zoveel winkelketens over die nog niet gehalalliseerd zijn of trekjes in die richting hebben. In de AH wordt ook bestek verkocht maar die hebben zichzelf ook niet zo populair gemaakt. En niet iedereen heeft een keukenwinkel in zijn of haar stad zitten.
    Maar goed, je snapt de strekking van het verhaal. Ga naar een willekeurige nog niet gehalalliseerde winkel en koop daar een vleesmes. Dat zou eigenlijk voor alle boodschappen moeten gelden hoewel ik niet weet hoeveel winkels er nu nog overblijven.

    @paulzwueste
    Thuis heb ik al uitstekende vleesmessen liggen maar als oom-policor-agent mij aanhoudt en ik zo’n mes in mijn zak heb krijg ik op zijn minst zeer lastige vragen en mag ik het mes inleveren. Da’s nou jammer, mes kwijt. Tenzij ik het mes zogenaamd net gekocht heb en het nog in de winkelverpakking zit.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Er zijn meer mensen die als ons denken en dit alles herkennen als bedrog en hoe goed de overheid ook alles probeert te verdoezelen of een andere betekenis te geven, deze mensen zien de waarheid. Daarom, wees maar niet bang, Claudia, er zullen er altijd meer van ‘ons’ zijn dan van hen, want we slikken die leugens niet voor zoete koek.

   Like

   • rony stokart zegt:

    “Niet bang en denkend dat er altijd meer van ons zouden zijn” waren de Duitsers in de dertiger jaren ook. En kijk de naamlijstjes van de schoolkinderen in lagere scholen eens na: meer dan 80% zijn Mohammedjes en Rachida’s. Eén, één generatie nog en het is gedaan. Met ons…

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Kijk, als je de moed opgeeft, dan kun je jezelf als het ware het beste zelf begraven, want dan helpt je toch niets meer. Maar dat moet je juist niet doen. Dingen en situaties kunnen veranderen, en wie zegt dat alles zo ‘donker’ blijft als het nu is.
    In de tweede wereldoorlog waren mensen ook niet positief over de toekomst en dachten ze dat er geen einde zou komen aan de Hitler ellende. Toch is echter alles veranderd en heeft Hitler het onderspit gedolven.
    Dus wat toen is gebeurd, kan net zo goed ook nu weer gebeuren, zowel positief als negatief, maar het stond en staat niet vast. Ik denk niet dat de Europeanen, hun landen totaal naar de knoppen zullen laten gaan, zonder er iets aan te doen om het te voorkomen en uiteindelijk te stoppen. Kop in het zand steken kan nog altijd, maar als het even kan, doe je dat niet en vecht je tegen de overheersing en verovering en draai je het om. Maak je korte metten met alles wat je leven bedreigd en ik denk dat dat laatste uiteindelijk toch zal gebeuren en mutti Merkel de pot op kan.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Goed zo Mirjam.
    Altijd de moed er in houden.
    Nooit luisteren naar ontstellend dom uit den nek gezwam van doem-denkerts op deze prachtige site.
    En goede raad.
    Beter om er niet meer op te antwoorden.

    WIj weten beter…

    Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Maar Jimmy laat tegelijk ook zien dat waar de NL. se staat miljoenen nodig heeft om een tig aantal ”ICT ers” aan te stellen doet deze jongeman hetzelfde in zijn eentje met veel meer resultaat.
  Een afgang van jewelste uiteraard en daar moet en zal hij voor bloeien.

  Geliked door 2 people

 4. weethetwel zegt:

  Wim, fantastisch dat je dit zo schrijft. Ik hoop dat het een steun in de rug is voor Jimmy en zijn familie die zo gruwelijk misbruikt worden door onze falende staat en haar verantwoordelijke politici. Wat moet je met dit onrecht en de machteloze woede die daar het gevolg van zijn. De verantwoordelijken hiervoor horen voor het tribunaal. Nog steeds denken ze dat ze onaantastbaar zijn en zich dit allemaal kunnen permitteren. Gezegend de dag dat ze ter verantwoording worden geroepen.
  Het is een beetje de vergelijking tussen de moslim die met een doorgeladen kalasjnikov wordt aangehouden in Rotterdam en kort daarna wordt vrijgesproken omdat hij niks had gedaan. In Venray gaat een woedende tiener met een fles wasbenzine en een dot katoen op weg naar de moskee. Zijn familie waarschuwt de politie die hem onderweg aanhoudt. Ook niks gebeurd dus maar ze hebben hem een paar jaar in de gevangenis gezet. En een paar jaar geleden kon dat niemand iets schelen. Wat een onrecht. Hopelijk zal er nu meer steun zijn voor Jimmy want het is ten hemel schreiend.

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   Voor verboden wapenbezit krijg je volgens mij ook al 2 jaar voor.
   Dus die mossel had ook achter de tralies gemoeten.
   Maar er is tegenwoordig een gigantische heksenjacht op blanken met meteen flinke straffen bij het minste geringste, terwijl de kwaadwillende allochtoon zoveel mogelijk wordt ontzien voor vervolging.
   Het enige waar blanken nog goed voor zijn is om de staatskas te vullen met belastinggeld en als slaafjes te dienen (werken) voor al dat import tuig om hun uitkeringen te betalen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nou 2 jaar gratis leven, wonen, kleding, verzorging en nog zakgeld ook… en je uitkering wordt op de bank gezet
    Wat wil je meer.
    Als je weer thuis bent gelijk naar de wapensite om dat prachtige wapen te kopen waar je al 2 jaar lang voor hebt kunnen sparen…!

    Geliked door 1 persoon

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Als ik niet kijk
  Heb ik het niet gezien
  Heb ik het niet gezien
  Wist ik er niets van
  Kunnen ze mij niets maken
  Dus ik kijk niet

  Als ik niet praat
  Heb ik het niet gezegd
  Heb ik het niet gezegd
  Wist ik er niets van
  Kunnen ze mij niets maken
  Dus ik praat niet

  Politiek, politiek
  Ik ben er niet, ik ken ze niet
  Politiek, politiek
  Ik kijk niet en ik zeg niets

  Als ik niet lees
  Weet ik het niet
  Weet ik het niet
  Wist ik er niets van
  Kunnen ze mij niets maken
  Dus ik lees niets

  Politiek, politiek
  Ik ben er niet, ik ken ze niet
  Politiek, politiek
  Ik kijk niet en ik zeg niets

  Ik kijk niet en ik zeg niets
  Ik praat niet en ik zeg niets

  Als ik niet luister
  Hoor ik het niet
  Hoor ik het niet
  Wist ik er niets van
  Kunnen ze mij niets maken
  Dus ik luister niet

  Politiek, politiek
  Ik ben er niet, ik ken ze niet
  Politiek, politiek
  Ik kijk niet en ik zeg niets

  Politiek, politiek
  Ik ben er niet, ik ken ze niet
  Politiek, politiek
  Ik kijk niet en ik zeg niets

  Ik praat niet en ik zeg niets
  Ik luister niet en ik hoor niets

  Bram Vermeulen

  Geliked door 2 people

  • rony stokart zegt:

   De meerderheid aan het woord (gelaten).

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Statler & Waldorf.
   Dit prachtig poëtisch lied doet me denken aan dat lul-gezegde: “Ik heb er niks van en ik krijg er niks van…”
   Dat “MEN” zo gemakkelijk bij de hand heeft als je “Men” vraagt wat ze dáár of dáár van vinden of wat ze er tegen of mee zouden willen doen…

   Het volk is zo ontstellend dom, en als ze niet dom zijn kijken ze weg.
   Wat moet je er mee aanvangen…?

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Thers’s something rotten in the state of the Netherlands/European Union.

  Like

 7. ildiko zegt:

  ze hebben nu niet alleen Jimmy maar met hem vele duizenden echte Nederlanders beschadigd die
  deze rot systeem extreem meer zullen haten.

  Geliked door 2 people

 8. Elisah zegt:

  Free Jimmy!

  Geliked door 1 persoon

 9. danny zegt:

  Big brother is fucking you up.

  Like

 10. Wim zegt:

  update
  Een tip van Jimmy F., die werd gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het voorbereiden van een aanslag op een concert in Rotterdam, heeft vorig jaar december een rol gespeeld bij de arrestatie van een mogelijke terrorist in diezelfde stad. Dat blijkt uit gesprekken van de Volkskrant met anonieme bronnen. Het wordt bevestigd door zijn advocaat Karianne Bal.

  Geliked door 1 persoon

 11. Cleo zegt:

  Evenzo werd er ook op politiek-correcte wegmoffelende wijze in de msm verslag gedaan over de jonge man die in het IJsselland-ziekenhuis in Capelle aan den IJssel ‘per ongeluk/expres perazijn rondgoot in het ziekenhuis’, waardoor diverse mensen (medewerkers, patienten (!!!), bezoekers) letsel opliepen.
  In oktober 2017 moet dit voor de rechter komen; ben benieuwd hoe de msm zich wederom in allerlei bochten zullen gaan wringen om de waarheid onder het dikke alles verhullende tapijt te vegen…

  Like

 12. Jimmy is nu vrij wild voor de vijand. Altijd worden deze vrijheidsstrijders in een bajes opgesloten waar hun doelgroep zit. Overlevingskansen 0,1%. Als ie ’t overleeft wordt ’t straks feest want ze weten waar z’n huis woont en dat van z’n familie. Is er al een petitie of wordt die opgesteld na de waxinelichtjesavond?

  Geliked door 1 persoon

 13. D.DAY zegt:

  Wim, ik sluit me hier helemaal bij aan. Het vigerende EU-beleid is erop gericht om moslims het zo makkelijk mogelijk te maken om de “boel” hier binnen deze eeuw nog over te nemen. Hans Jansen, de veel te vroeg overleden arabist, zei al: het is niet de vraag of Europa islamitisch wordt , maar de vraag is wanneer. En het EU-beleid is erop gericht middels wegkijken en massa-immigratie het momentum van de islamisering snel te laten gebeuren. Ik denk weleens dat al die beleidsmakers, die dit het volk aandoet, allang hun veilig toevluchtsoord hebben geregeld.

  Geliked door 2 people

 14. Cynicus zegt:

  De media is net als de duivel. Spreekt halve waarheden en hele leugens. Kijk maar eens goed in de ogen van een verslaggever wanneer die (alweer) zit te liegen en de boel te verdraaien. De valse achterbaksheid straalt ze uit de ogen. Ze kijken ook erg dwingend en zuigend. Zo van je moet me wel geloven. Wat een huichelaars.

  Like

 15. sabine zegt:

  de EU is boerenbedrog. Recent las ik zelfs dat er 40.000 profiteurs uit Afrika per vliegtuig hierheen gehaald gaan worden door Brussel. Aan ons wordt niets gevraagd ! Wij werkende NL gaan steeds meer ziektekosten en belasting betalen om dit allemaal te gaan betalen, En de ouderenzorg daar wordt op bezuinigd terwijl dit de mensen zijn die het land opgebouwd hebben.

  Geliked door 1 persoon

 16. Williaan zegt:

  Ik denk eerder dat de media en politiemannen een zeer strenge zwijgplicht opgelegd hebben gekregen van hogerhand, wie dat ook moge zijn want dat weet je tegenwoordig ook niet meer, als we dat al ooit echt geweten hebben..

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Ik beschouw mijn rooie ‘landgenoten’ als mijn grootste vijand en daarvan zijn er héél veel.
  Rutte heeft het ook al gezegd: “WIJ (de linksdraaienden) zijn met meer.”
  Dat is de enige keer dat hij niet heeft gelogen.

  Geliked door 1 persoon

 18. paulzwueste zegt:

  Ik persoonlijk denk dat Rutte Negerkoning in Afrika wil worden.
  Daarop vooruitlopend riep hij dat.
  Dat van dat meer.
  Je moet een en ander dus in louter toekomstig-overdrachtelijke zin zien.

  Zijn volk is namelijk nog niet helemaal hier.
  Hij al wel, maar zij nog niet.
  Maar dat komt goed, riep hij lachend.
  Want als ze allemaal hier zijn heet Nederland voortaan Afrika.
  Dan klopt het weer.

  Geliked door 2 people

 19. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Hoe ver moet nog gaan totdat er vanuit de burger actie wordt ondernomen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s