Italië sluit geheime deal: wrede smokkelaars worden betaald om migranten tegen te houden

Screenshot_210

“Vluchtelingen” op de Middellandse Zee worden overgeheveld van een gammel smokkelbootje naar een schip van de Maltese marine.

(Door: Michael van der Galien)

West-Europa kan wel weer heel boos worden, maar wat verwacht je anders van Italië? Dat land kan de instroom al lang niet meer aan.

Het Vlaamse “De Standaard” bericht vandaag ademloos dat die vervelende, nietsontziende, arrogante en egoïstische rot-Italianen een geheime deal hebben gesloten met “wrede” mensensmokkelaars. Het doel van die deal? Zoveel mogelijk migranten tegenhouden.

De krant legt uit:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afrika, asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

14 reacties op Italië sluit geheime deal: wrede smokkelaars worden betaald om migranten tegen te houden

 1. Sabeltant zegt:

  Nou wat een gewéldig goed nieuws.
  Hoe minder parasiterende opvreters hoe beter!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  De beste deal die je je maar kunt wensen.
  Hier heb je 1 miljoen, en het maakt ons geen bal uit wat je er mee doet maar wij willen ze niet meer zien. 😀

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Dus de smokkelaars ‘vreten’ van twee wallen: ze krijgen betaald door Italië om de vluchtelingen tegen te houden en de vluchtelingen betalen hen om ze Europa binnen te smokkelen. Wie doet je wat?! Italië zou zich moeten schamen en niet op deze manier het brood op de tafel brengen van het tuig dat ons overlaad met gelukzoekers. Ze zijn strafrechtelijk bezig.

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  ’n Paar dagen geleden merkte ik hier al op dat er iets niet klopte in het beeld van brave Libiërs die negers tegenhielden om op reis te gaan naar Europa.
  Nu ligt de realiteit op tafel.
  Inderdaad grof geld.

  Wij kopen ons bestaan bij de grootst mogelijke boeven….
  Dat dat middel niets zal helpen zal de toekomst uitwijzen.
  Als wij niet van plan zijn om voor onze zelfstandigheid de wapens op te nemen, zullen wij ten onder gaan…

  Like

  • Wolf zegt:

   Daarom moet eerst Brussel met zijn extreem linkse Eurofielen bende tot het fundament afgebroken worden. Dat zijn de wegkijkende mede [ moordenaars uit naam van hun heilig verklaarde islam] daders van de islam invasie. Daarna kunnen wij pas met miljoenen tegelijk de wapenen opnemen.

   Like

   • @ Wolf
    Welke wapenen?
    A: er is niks toegestaan
    B per 1 januari is onze politie voor de helft ontwapend
    C ik trek ten strijde met mijn aardappelschilmesje,das geen geintje dat doe ik al heel lang als ik weg ga, en als er DAN iets gebeurt pakken ze mij op .
    Ik ben het wel absoluut met jouw eerste zin eens!

    Like

 5. Mary zegt:

  Nou ja iedereen moet doen waar hij goed in is in deze strijd anti EU club en tja toevallig zijn de Italianen eh laten we zeggen inventief……, en dat komt ons goed uit in dit geval toch???, trouwens als je daar klachten over hebt moet je het maar in de bron smoren en dat is in Duitsland bij nazi Merkel.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ik heb er bezwaar tegen, Mary, omdat ze daardoor het probleem nog groter maken dan dat het al is en ze zichzelf en Europa chantabel maken voor dit tuig. Ze geven ook de indruk hiermee dat ze te chanteren zijn en dat houdt nooit op, want dat spreekt zich rond in het ‘smokkelaar’ circuit, Ze hadden beter, net als Libië, gewoon de EU elite en de smokkelaars het hoofd moeten bieden door geen tuig meer Italië binnen te laten en net als Libië strenge straffen in het vooruitzicht te stellen voor hen die het toch proberen, inclusief de smokkelaars en rigoureus hun wateren afschermen, zodat niemand meer binnen kan komen.
   Je ziet nu al een kentering, nu dat de NGO schepen en hun achterbakse praktijken tegen worden gehouden, en dat komt alleen omdat mensen het niet meer pikken en de regeringen zien dat het volk in opstand komt tegen hun beleid. en het blootleggen. Daarom zien we nu dat Italië zelf ook strenger optreedt tegen de smokkelaars en de NGO’s, omdat ze geen ‘vluchtelingen’ meer willen. Maar juist door dit, het geven van geld aan die bende, nu weer op deze manier te doen, lokt dan weer iets anders uit, n.l. nog meer smeerlappen die dit ‘beroep’ bewust gaan uitoefenen voor het ‘losgeld’ dat hen gegeven wordt.
   Er verandert echter niets, als men het zelf niet veranderd en ze, Merkel en consorten en de landen die zich bij haar aansluiten wat haar dwang en waanzin betreft, willen en zullen hun zin krijgen, op wat voor manier dan ook, dat is hoe ze het zien.
   Orban zou dit nooit doen, niet voor mevrouw Merkel en niet voor iemand anders, Hongarije in de uitverkoop gooien en zich en de rest van Europa onderwerpen.

   Like

   • Wolf zegt:

    De politie en het leger in Italië kunnen het al niet meer aan. De Maffia heeft er reeds 120 omgelegd , hulde.

    Like

 6. christdus zegt:

  Beste Wolf , het zijn watjes , het hadden er 12000 kunnen zijn !

  Like

 7. Jan zegt:

  Terreurorganisatie Amnesty is tegen ‘outsourcen’ (jawel, het staat er echt) van migraines

  Like

 8. Jan zegt:

  Italië ontkent afspraken smokkelaars

  Like

 9. Mirjam zegt:

  HAPPY TIMES IN MERKEL’S NEW GERMANY

  Like

 10. Jan zegt:

  Ongedierte verrijkt Parma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s