PLEASE #Marokkanenjacht

Screenshot_203

(Door: Ebru Umar)

Mag ik de Marokkanenjacht aan me voorbij laten gaan? De vermeende Marokkanenjacht? Die over radicalisering en vriendjespolitiek? In Amsterdam? Dat hele gebeuren van fraude door ‘de rechterhand van Van der Laan’? Die corruptie die elke Nederlander van mijlenver rook – en ruikt – maar waar de Marokkaanse soort met hoofddoek onaantastbaar voor blijkt te zijn? Mag ik alsjeblieft een week gevrijwaard worden van Marokkanen? Van oplichting? Van terreur? Van islamisering? Van Fatima fokking Elatik en haar vriendin? En man? En nog meer vrienden?

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Nederland, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op PLEASE #Marokkanenjacht

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ebru zegt het en wij denken het. Wanneer gaat het eindelijk tot die botte koppen in Den Haag doordringen dat we het niet meer slikken; dat we hun leugens zat zijn; dat we niet meer geloven in de multiculturele samenleving. Omdat er van samenleving geen sprake is. Er zijn twee parallelle maatschappijen, waarin voor de ene maatschappij andere maatstaven schijnen te gelden dan voor de andere.
  De andere maatschappij (je hoeft geen licht te zijn om te begrijpen dat ik de moslimmaatschappij bedoel) doet waar ze zin in hebben, gefaciliteerd door de ene maatschappij, althans de “elite” daarvan.
  Zo is er van samenleving geen sprake, wel van staatsgeïnitiëerde tweedeling. De tweedeling waarvan Geert Wilders al die tijd al beschuldigd wordt. Schuldig is het schoftentuig in Den Haag, mentaal én feitelijk gesteund door het geboefte in Brussel. De grens tussen die twee maatschappijen wordt gevormd door schuivende panelen; die grens is niet constant, maar verplaatst zich doorlopend. Ons gedeelte wordt steeds kleiner en hun deel steeds groter. Hier is zeker het gezegde van kracht dat alle verandering nog geen verbetering is.
  Als we dat willen herstellen is er maar één oplossing:
  DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND.
  Ik denk dat Ebru Umar het roerend met me eens is.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Alles mag ze zeggen over marokkanen. Alles. En ze hoeft wat mij betreft niet te vragen of het mag.

  Like

 3. zwartschakel zegt:

  Helemaal mee eens ,goed artikel ! Turkse vrouw ,uit de Belgiesche politiek heeft “afstand gedaan van haar Turkse paspoort ,jij wilde dat ook ?? [weet even niethaar naam ,jij wel denk ik ]

  Like

 4. Republikein zegt:

  Mag je allemaal zeggen.
  Btw, vanavond voetballuh en dit ook op die site, en wel “leuk”.
  https://www.metronieuws.nl/nieuws/rotterdam/2017/08/rotterdam-trapt-voetbalclub-kocatepe-van-complex-af
  De burger lapt bij, Henk en Ingrid dus.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Waanzinnig, wij willen ook een week gevrijwaard worden, eigenlijk willen we gewoon een week minder Marokkanen, eigenlijk willen wij gewoon een week helemaal geen Marokkanen.
  Eerlijk gezegd mag het ook wat langer dan een week, heel eerlijk gezegd hoef ik ze na die week ook niet meer te zien, eigenlijk hoef ik ze nooit niet meer te zien.
  Behalve als ze lijken op Ebru Umar en dat is al helemaal geen Marokkaan.
  Goed geschreven Ebru!!!

  Like

 6. Stef zegt:

  Lieve Ebru, het is dat ik een prima huwelijk heb. Anders………………..

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Wat is het prettig een normaal mens op het internet tegen te komen, een dame met Turkse voorouders die HELEMAAL NEDEDERLANDER is geworden, één met ons.
  Ik zou graag alle onveranderbare ”verrijkers van ons land” willen vervangen door mensen als Ebru Umar.
  Dat zou ons land een stuk prettiger maken.. Schrijf zoveel je kunt, Ebru, en blijf spreken vauit je hart 🙂

  Like

 8. Marian zegt:

  Ebru is een echte Nederlander.

  Like

 9. Pingback: EINDELIJK: MAROKKANENJACHT | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s