Topadviseur radicalisering van Eberhard van der Laan ontslagen

Screenshot_211

(Door: Annabel Nanninga)

Saadia a.-T. gunde opdrachten aan ex – Sjoemelde met offerte

De van belangenverstrengeling verdachte adviseur van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan is ontslagen. De programmamanager van het team radicalisering en polarisatie werd vorige maand geschorst na een onderzoek van Bureau Integriteit na een melding van mogelijke integriteitsschendingen.

De vrouw krijgt strafontslag, zo schrijft Van der Laan donderdag in een brief aan de gemeenteraad. Ze heeft zich volgens hem schuldig gemaakt aan het gunnen van diverse opdrachten aan een persoon met wie zij een relatie heeft gehad. Daarover had zij niets gezegd tegen haar leidinggevende. Ook zou ze met een offerte hebben gesjoemeld.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Topadviseur radicalisering van Eberhard van der Laan ontslagen

 1. Sabeltant zegt:

  Langzaam maar zeker komt de stront van de PVDA en onze democratie hatende import uit de beerput gelopen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Als Hein nou een beetje opschiet zijn wij ook van Van der Laan verlost

  Geliked door 1 persoon

 3. VarAway zegt:

  ” Straf ” ontslag?
  Waarom geen AANGIFTE gedaan ivm pure CORRUPTIE door een ambtenaar?
  Oh, neu, toch maar niet. Anders wordt de Marokkaanse mafia maar boos.
  Het is in Amsterdam en daar gelden andere regels.
  Toch?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ach jé, die van der Laan toch: Komt met één been in het graf nog eens ergens achter!
  Ontdoe het hele college van B&W nu nog even gauw van alles wat Marokkaans is, dan kun je tenminste rustig sterven!

  Geliked door 1 persoon

 5. rs zegt:

  https://ontslag-krijgen.nl/ontslag-krijgen/redenen-voor-ontslag/strafontslag Ze zal wel niet in hoger beroep gaan en krijgt als het goed is ook geen WACHTGELD!!!!!!!

  Like

 6. Harry zegt:

  Je bent toch ook wel een mongool als je een moslim vertrouwt !
  En het woekert maar verder ………………………

  Like

 7. Jean zegt:

  Wie zoiets in dienst neemt weet dat hij/zij bedrogen uitkomt. Moslims horen hier niet thuis.

  Like

 8. tjonge zegt:

  wordt dan ook met terugwerkende kracht al haar uitbetaalde salarissen terug geëist ?
  want er is dus frauduleus met gemeenschapsgelden omgegaan, dus terug betalen met die hap !!
  en daarna droppen zonder parachute boven zandbak van afkomst incl familie, vrienden en kennissen (en alles wat er ook maar op lijkt ).

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29094504/__Beveiliging_trekpleister_A_dam__.html

  Amsterdam gaat toeristische trekpleisters beveiligen
  2 uur geleden Mike Muller

  Amsterdam – De gemeente Amsterdam gaat samen met ondernemers ook toeristische trekpleisters in de stad beter beveiligen tegen terroristische aanslagen. Het gaat in elk geval om de Heineken Experience op de Stadhouderskade en het Museumplein.

  Dat schrijft burgemeester Van der Laan in een brief aan de gemeenteraad, nadat hij met OM en politie om tafel heeft gezeten met een aantal eigenaren van grote toeristische attracties. Enkele concrete maatregelen zijn het verkorten van wachtrijen of het plaatsen van ram-palen om te voorkomen dat voertuigen op de mensenmassa kunnen inrijden. Ook kan gedacht worden aan slimmere inrichting van de openbare ruimte en verkeersdoorstroming. Bij het Anne Frank Huis staan al tijden dergelijke ram-palen.

  Nou nou, Amsterdam wordt van de harde aanpak.Toch fijn, zo’n multiculturele samenleving.

  Die zorgt in elk geval voor extra werk.

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Helpt niks, want IS verzint wel weer wat anders. Is alleen maar symptoombestrijding. Volgende stap is een chemisch wapen op een menigte gooien. Of een mitrailleur gebruiken Genoeg andere methoden om een menigte te doden en de rest angst aan te jagen. Dit gaat niet stoppen op deze manier.

  Like

 11. Ah, dan mag ze de opbrengst zeker houden in plaats dat ze nog ff ter compensatie geplukt wordt zoals elke andere crimineel die zich niet publiek met een zekere misogyne levensovertuiging associeert en/of een PvdA lidmaatschapskaart overleggen kan.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Ze krijgt gelukkig geen WW. Dat is ook nergens voor nodig, want ze heeft de belastingbetaler al meer dan ongelofelijk is, bestolen! Samen met haar vriendjes en familieleden heeft ze ons land enorme bedragen ontfutseld.
  Laat dit een stevige les zijn voor ons land, en voor alle gemeenten waar men vindt dat buitenlanders gerust op belangrijke posten mogen zitten, omdat NL nu eenmaal een multicultureel land is, en dat dit te zien moet zijn in alle organisaties en op bestuurlijke posten.
  De realiteit is dat we met die buitenlanders ons eigen graf graven! We worden niet alleen bestolen, maar wie weet hoeveel en welke gevoelige informatie er ons land uit lekt, en in welke terroristische handen dit terecht komt?

  Geen buitenlanders meer op belangrijke posten. Dat gejammer over ‘discriminatie’ moet maar eens ophouden. We zien keer op keer hoe we vreselijk bij de neus genomen worden!
  Wanneer trekken we hier nu eens lering uit? Kom mij niet vertellen dat ‘niet alle moslims zo slecht zijn’, want verreweg de meesten zouden hetzelfde gedaan hebben als deze kenau. Als ze de kans gekregen hadden…

  Like

 13. Marian zegt:

  Volksverlakker van der Laan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s