Waarom er in Europa geen terrorisme, maar een volkerenmoord plaatsvindt

Screenshot_221

(Vertaling: E.J. Bron)

Het “terrorisme”, zoals we het hierna ook ten onrechte zullen noemen, is in het Europa van de 21e eeuw alomtegenwoordig. Er gaat nauwelijks een week meer voorbij, waarin een moslim niet op een menigte inrijdt, schoten afvuurt op een groep mensen of op andere manieren mensen doodt. Bij deze aanslagen gaat het echter geenszins om terrorisme, maar om volkerenmoord.

Mitteleuropa

Terrorisme veronderstelt een hoger motief als voorwaarde, ook al is dit motief nog zo verwerpelijk. Verschillende terreurgroepen willen verschillende dingen bereiken. Ze doden om daarmee een voorbeeld te stellen, de terugtocht van troepen af te dwingen of een ander doel te bereiken. In het geval van het moderne “terrorisme”, waarmee Europa zich bezig moet houden, is echter geen sprake van een hoger doel. Moslims hebben in Europese landen alle vrijheden van de wereld, mogen zich vrij bewegen, ja, zelfs openlijk hun haat tegen “ongelovigen” propageren. Wat zouden ze dus met terreuraanslagen willen bereiken terwijl ze alles al hebben?

ISIS is geen organisatie zoals Al-Qaida. Ze plant niet een zo groot mogelijke aanslag met een zo groot mogelijk publiek effect, maar voert een openlijke oorlog tegen “ongelovigen”. De doden van een aanslag zijn voor haar niet het middel tot het doel, maar het definitieve doel.

Volgens VN-criteria is er sprake van een volkerenmoord wanneer, onafhankelijk van het aantal slachtoffers en van de tijdsperiode waarin deze plaatsvindt, leden van een bepaalde groep gedood worden, hen lichamelijke of geestelijke schade wordt toegevoegd, aan hen zwaardere en vernietigende levensomstandigheden worden opgelegd, maatregelen ter geboortebeperking (doden van jongeren) worden ingevoerd en kinderen gedwongen opgevoed worden.

Wat er dus in Europa gebeurt, is niet de som van verschillende terreuraanvallen, maar doelgerichte volkerenmoord met het motief alle “ongelovigen” te doden.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Jihad, Terrorisme. Bookmark de permalink .

36 reacties op Waarom er in Europa geen terrorisme, maar een volkerenmoord plaatsvindt

 1. Rensk. zegt:

  Net weer op tv lieten ze zien 1 ding zien hoe goed het ook kan gaan. Maar tegelijk zie je ook op tv dat een groot deel niet van plan is in te burgeren. Want waarom zouden ze. Ze krijgen meer dan ze ooit in land van herkomst zouden kunnen verdienen. Helemaal gratis en voor niets Waarom zou je dan gaan werken als je toch niet gekort word. Merkel ligt goed in de peilingen. Maar mensen gaan natuurlijk niet zeggen als ze AFD willen stemmen. Ik hoop dat dat de reden is dat ze hoog staat in de peilingen. Ik hoop het en ik wacht met spanning. Ik wil niet nog meer van dat rot volk . (grootste deel)

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  I feel blue…

  Daarom maar deze leuke video.
  Op een gegeven moment gaat-ie helemaal los:

  Geliked door 1 persoon

 3. Een zeer mooie gedachte. Geen terrorisme maar volkerenmoord!!!

  Like

 4. Thom zegt:

  Klopt als een zwerende vinger, alleen zijn de echte moordenaars de “boven ons gestelden”die tot op heden de uitvoerende moordenaars binnenhalen, pamperen en in bescherming nemen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  dit artikel maakt voor de zoveelste keer duidelijk waar wij mee te maken hebben, dit volk dient ‘geruimd’ te worden asap, tezamen met hun useful dhimmies, de democRATen, de socialisten die dus de enablers zijn!
  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba 22 sec22 seconden geleden
  WHY shld he idd? #OURIDIOTGOVERNMENTS ‘ve LET THEM ÍN @POTUS @geertwilderspvv Jihadi Refuses 2 Stand 4British Judge https://pamelageller.com/2017/08/jihadi-refuses-stand-british-judge.html/
  Jihadi Refuses to Stand for British Judge

  Like

 6. delamontagne zegt:

  VERRIJKING I

  Calais, Frankrijk: Twee minderjarige “migranten” proberen een meisje van 16 te verkrachten midden op straat……..
  ………………
  Het meisje zou midden op straat door mannen zijn verkracht als voorbij-gangers niet tussenbeide waren gekomen.

  Dinsdag 23 augustus te Calais. De nacht is net gevallen in de wijk “Beau-Marais” als voorbijgangers plotseling wanhopige kreten horen van een jong meisje.

  Die komen van een teenager van 16. Midden op straat, de Rue Georges Andrique, vlak voor de basisschool vallen twee jongemannen haar aan en proberen haar de kleren van het lijf te rukken.
  Het gaat om niets minder dan een poging tot verkrachting.

  Gelukkig voor dit kind kwamen de voorbijgangers haar onmiddellijk te hulp en de twee aanvallers werden korte tijd later door de Politie aangehouden.

  De gearresteerde verkrachters zijn twee jonge Eritreërs, die geen verblijfsvergunning hebben. Ze zijn respectievelijk 16 en 17 jaar oud.
  Hun slachtoffer is ook een jonge migrant uit de Hoorn van Afrika.

  De aanklager van de Pas-de-Calais heeft gisteren een gerechtelijk onderzoek geopend voor “poging tot verkrachting.

  BRON:
  https://actu.orange.fr/societe/fait-divers/calais-deux-migrants-ecroues-pour-une-tentative-de-viol-sur-une-mineure-erythreenne-CNT000000MElvN.html

  x/x/x/x/x/x/x/x/
  VERRIJKING II

  Een jonge Afghaan, 22 jaar, schuldig bevonden een klein kind van 10 jaar sexueel benadert te hebben;
  Excuus, wilde alleen maar met haar spelen………

  BRON:
  http://www.midilibre.fr/2017/08/31/herault-condamne-pour-abus-sexuel-sur-mineur-six-ans-apres,1553919.php

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  het meest verzwegen woord:
  V o l k e r e n m o o r d !
  .

  Like

  • Steven zegt:

   Daar is de gehele EU feitelijk ook mee bezig. Om verkrachtingen maken ze zich ook al niet meer druk om. Alleen als de dader een Autochtoon is zet men er een heel korps om om de dader te vinden.

   Like

 8. Wachteres zegt:

  Schlägerei in Flensburg Flüchtlinge greifen Deutsche vor Club an

  Erna komt een filmpje met een vechtpartij in Bremerhaven.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Italien/Parma: Brutale Aggression in Autobus

  Like

 10. Wachteres zegt:

  ISLAM IN EUROPA OM SCHRIK VAN TE KRIJGEN !!!!!!!!!!

  Like

 11. Grisjka Nowych zegt:

  Allah is groot en Mohammed is zijn profeet.
  MIS!
  Mohammed is groot en Allah is zijn door hemzelf geschapen marionet;
  De koran is het door hemzelf geschreven Mein Kampf
  Dat boek moet ons wapen worden!
  Publiceer het (verkort en zonder de overtollige banaliteiten) in alle kranten en tijdschriften!
  Kleef het op de 20 m² reclameborden!
  Zend het uit op alle media!
  Wereldwijd!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Een etymologische afleiding van het begrip ‘terrorisme”:Indo-Europese werkwoordelijke stam:’ter’ wat schudden betekent; Oud-Griekse begrip ‘teras’ verwijzend naar een onheilspellend voorteken. Latijn: ‘terrere’, schrik aanjagen. Terreur pas politieke betekenis in Franse revolutie: schrikbewind.

  https://www.studeersnel.nl/nl/document/radboud-universiteit-nijmegen/terrorisme-beeld-en-werkelijkheid/college-aantekeningen/aandachtspunten-eerste-college-terrorisme-2014/185245/view?auth=0&auth_prem=0&new_title=1&has_flashcards=false#

  Like

 13. Jan zegt:

  Gefeliciteerd. Judith Sargentini benoemd tot lid EU Anti-Terrorisme-commissie

  Europa is voltooid, het continent is veilig, het einde van de geschiedenis vangt aan, het boek mag dicht en nog een paar submiddelmatige beeldspraken. GroenLinks-moeke is toegetreden tot de raad der hoeders en behoedt Europa voortaan van het Leger van Mohammed.

  Tot haat nieuwe taken behoren voorts: “The special committee will examine and evaluate the extent of the terrorist threat on European soil and look into any potential faults and malfunctions which might have allowed recent terrorist attacks in member states to occur . (…) The committee will make visits and hold hearings with other EU institutions……
  ……
  https://www.geenstijl.nl/5138466/is-hysterie/

  Like

 14. Pingback: Kerstmarkten: AfD zoekt het mooiste “Merkel-blok” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s