Het is zover: De door Erdoğan op afstand aangestuurde Turken-partij “AD-DEMOKRATEN” treedt aan bij de parlementsverkiezingen

Screenshot_233

Erdoğan liet Turken-partij “Alliantie van Duitse Democraten” oprichten. VERNIEUWEN in plaats van splijten! Alliantie van Duitse Democraten.

De nieuwkomer onder de partijen, “Alliantie van Duitse Democraten”, wordt gedomineerd door hier al langer wonende immigranten, die allemaal Turkse roots hebben. De afkorting “ADD” mag wegens een rechtsconflict met de AfD niet worden gebruikt, reden waarom de partij zich tandenknarsend heeft uitgesproken voor de krabbel “AD-Democraten”. Verbaal klinkt dat dan als “Ade (vert.: adieu), democraten!”

Michael Mannheimer Blogjournalistenwatch

De programmapunten met betrekking tot onderwijspolitiek van deze Turken-partij hebben het behoorlijk in zich. De Alliantie van Duitse Democraten zet zich er bijvoorbeeld voor in dat ouders ook mogen stemmen voor hun niet-volwassen kinderen. Aldus moet de kinderzegen zo mogelijk reeds tijdens de kinderleeftijd zijn doelstelling vervullen. De instrumentalisering van kinderen is binnen de islam nochtans geen onbekend fenomeen en dient uiteindelijk slechts de enige juiste, hoogste zaak.

NOCH DUITS NOCH DEMOCRATISCH:

DE NIEUWE TURKENPARTIJ “AD” HEEFT ALLEEN HET DOEL VAN DE VEROVERING EN DAARMEE DE ISLAMISERING VAN DUITSLAND

Alles aan deze partij is Turks – zo goed als niets is Duits. Het doel van deze partij is de islamisering van Duitsland – ook als ze het niet openlijk uitspreekt. Maar een islamitische partij als “Alliantie van Duitse Democraten” presenteren: dat is je reinste Taqiyya. Deze partij is NET zo democratisch als de “Duitse Democratische Republiek”.

MET DE “ALLIANTIE VAN DUITSE DEMOCRATEN” REGEERT VOORTAAN ERDOĞAN MEE IN DUITSLAND

En ze is de verlengde arm van Erdoğan, die nu politieke medespeler in Duitsland zal zijn. Dankzij Merkel, de gevestigde partijen, dankzij het politieke establishment, dat de islam – om te beginnen met de Turken – naar Duitsland heeft gehaald.

En nu met deze partij de belangrijkste eis van de sharia-islam wil doorzetten. Het volledige verbod op alle islamkritiek. mocht dit succes hebben (religiekritiek wordt door onze grondwet in art. 5 in principe beschermd) – dan is onmiddellijk iedereen die de islam bekritiseert een crimineel. En vanaf dán is Duitsland een islamitisch land: want een dergelijk land herkent men daaraan, dat elke islamkritiek verboden is.

NIEMAND KAN AAN DE ISLAM TIPPEN WAT BETREFT ZIJN BEKWAAMHEID OM NIET-ISLAMITISCHE LANDEN OVER TE NEMEN

U zult zien dat niemand aan de islam kan tippen wat betreft de overname van niet-islamitische landen. Moslims mogen dan voor het merendeel niet de knapste koppen zijn, ze mogen dan totaal geen wetenschappelijke inzichten verworven hebben, ze mogen dan het Westen in alle technologische, humanitaire en sociale belangen vèr achterna hobbelen, maar met betrekking tot de overname van niet-islamitische landen zijn ze de rest van de wereld bijlange na de baas. Geen andere cultuur, geen andere politieke ideologie en geen andere religie heeft zo’n lange traditie in de islamisering van de landen van de Dar-al-harb: de “landen van oorlog”, zoals de islam de gebieden noemt die het enige ware geloof” nog niet hebben aangenomen.

(Michael Mannheimer)

__________________________________________

Het is zover: Turken-partij treedt aan bij de parlementsverkiezingen – ‘Ade’ democratie?

Begin juli heeft de de federale landelijke verkiezingscommissie een partij voor de aanstaande parlementsverkiezingen toegelaten die zich volkomen openlijk oriënteert op ideeën zoals de Turkse president Erdoğan ze vertegenwoordigt.

De nieuwkomer onder de partijen, “Alliantie van Duitse Democraten,” wordt gedomineerd door hier al langer wonende migranten, die allen Turkse roots hebben. De afkorting “ADD”mag vanwege een rechtsconflict met de AfD niet worden gebruikt, reden, waarom de partij tandenknarsend voor de krabbel AD-Democraten heeft gekozen. Verbaal klinkt het dan als “Ade, democraten.”

Wat volgens de naam overkomt als een hele verzameling van verschillende democratisch gezinde Duitse organisaties is in werkelijkheid een ideologisch strikt geleid politiek platform. Overeenkomstig de vanzelfsprekendheid van de AD-Democraten gaat het om een migrantenpartij met een kiezerspotentieel van 20 miljoen mensen.

Men vraagt zich alleen af waarom bij de in dit land grote internationale bandbreedte van legale en overwegend illegale migranten niet één niet-Turkse naam in de totale, uit negen mensen bestaande, partijleiding, inclusief drie “adviseurs”, opduikt.

Klassiek Duits stuit op migrantencultuur en omgekeerd

De levensbeschrijvingen van deze Duitse Democraten bevatten op hun website opvallend veel onbeholpen uitdrukkingen, schrijf- en leestekenfouten.

Daar kan men dan nog grootmoedig overheen kijken, daar de gedeeltelijk decennia geleden vanuit Turkije geïmmigreerde nieuw-Duitse patriotten cultuur-sensibel streven naar een dekkende “bestudering van klassieke Duitse werken”, dus “voor iedereen voorstellingen van het goede, het ware en het mooie” toegankelijk willen maken. Dat geldt dan weliswaar alleen in combinatie met de “migrantencultuur”, die “voor vele oorspronkelijke Duitsers een uitgangspunt (is) om de nieuwe burgers en datgene wat dezen beweegt beter te leren kennen.”

Duidelijk? Een vreedzaam wederzijds geven en nemen. De migranten houden zich bezig met Goethe en de Duitse klassieken, de oorspronkelijke inwoners leren daarvoor in de plaats hun “migrantencultuur” kennen en op waarde schatten.

Welke verplichtingen daarbij komen kijken en wie daarbij in het land van aankomst tenslotte de toon aangeeft? Dát laten wij voor de volgende jaren over aan het grote mensen-experiment. Ergens zal iets of iemand zich wel doordrukken!

De lange arm van Erdoğan

Bij de onderhavige herkomstachtergrond van de “gemeenschap van geëngageerde Duitse burgers en patriotten” wordt aldus duidelijk dat het partijprogramma voor 100% compatibel is met Erdoğan´s AKP.

Met de hulp van trouwe volgelingen werd er een partij geïnstalleerd die Turkse machtsbelangen in Duitsland wil verbreiden en doordrijven.

De voorzitter van de AD-Democraten, Remzi Aru, is tot nu toe in meerdere talkshows opgetreden als geëngageerde voorspreker van Erdoğan. Daarbij gedroeg hij zich uiterst onverschillig ten aanzien van de nazi-beschuldigingen van de Turkse president. Ook van de arrestatiegolf na de mislukte putsch van vorig jaar en van de overige willekeurige juridische maatregelen van het land heeft Remzi Aru zich allesbehalve ondubbelzinnig gedistantieerd.

Halfgaar en ongenietbaar

Meteen in het voorwoord van het partijprogramma van de AD-Democraten wordt met zwaar geschut losgegaan op Duitsland:

De meeste Duitsers kennen de inhoud van de grondwet en diens taak helemaal niet, en ook de meeste politici kennen deze niet. Daarom stappen ze ook steeds opnieuw eigenmachtig over de grondwet heen en beroven het land van zijn kansen voor de toekomst, om machtspolitieke redenen, uit ideologisch fanatisme of ook wel slechts uit angst voor de ongecontroleerde macht van de media.”

De meeste Turken kunnen de Turkse grondwet net zo foutloos van buiten opdreunen als de koran en ook de meeste politici van het land gedragen zich absoluut grondwet-getrouw. Ideologisch fanatisme is het land aan de Bosporus volkomen vreemd. Angst voor een ongecontroleerde macht van de media hoeft niemand daar te hebben, omdat de media onderhorig zijn aan de controle door de staat.

In Duitsland is het nog niet eens zo erg, daar de meeste media de machtigen vrijwillig dienen, waardoor de laatsten dan ook geen angst hoeven te hebben voor de officiële berichtgeving.

Mag het ook een beetje meer zijn?

Natuurlijk is de Duits-democratische alliantie tegen welk verbod op hoofddoeken dan ook, eist verder het dubbele staatsburgerschap en verordonneert het volwaardige lidmaatschap van Turkije binnen de EU. Bovendien verzoekt men dringend verschoond te blijven van

“zo genaamde ‘islamkritiek’….. wier kern blindelings totalitair is.”

Blindelings is een goeie. Hoe kómen ze er op?

Men wenst een ‘voor de wereld openstaand, multi-religieus en multi-nationaal Duitsland, dat een gezond patriottisme en een gezonde nationale trots koestert.”

Nu wordt het komisch. Tot nu toe kan men zich een door Turken begunstigde Duitse nationale trots slechts moeilijk voorstellen. Er zal bij de voorvechters van de multiculti in dit land nog veel overtuigend werk moeten worden verricht om van hen enig enthousiasme voor Duitse nationale trots te kunnen verlangen, laat staan voor een multiculti-nationale trots.

Zo groot mogelijke invloed op en door de nakomelingen

De programmapunten met betrekking tot de vormingspolitiek hebben het behoorlijk in zich. De Alliantie van Duitse Democraten zet zich er bijvoorbeeld voor in dat ouders ook voor hun niet- volwassen kinderen mogen stemmen. Kinderzegen moet aldus zo mogelijk reeds in de kinderleeftijd zijn doelstelling vervullen. De instrumentalisering van kinderen is binnen de islam nochtans geen onbekend fenomeen en dient uiteindelijk de enige juiste, hoogste zaak.

Geen wonder dus, dat men zich inzet “voor een onderwijsplicht” in plaats van voor een “schoolplicht”. In een afgedwongen “externe verzorgingsinstelling”, in plaats van ééntje van de staat, heeft men natuurlijk de gewenste greep op de opgroeiende generatie. Tegelijkertijd kan men ze beschermen tegen de verderfelijke invloeden van het verkiezingsvaderland van hun ouders en grootouders.

De vraag dringt zich op hoezo immigranten van verschillende generaties, die hier naar het schijnt prima, gedeeltelijk sinds decennia zijn geïntegreerd, op hun gastland per se het stempel van hun land van herkomst willen drukken.

https://ad-demokraten.de/ad-demokraten-parteiprogramm-erstentwurf/

http://www.bundestagswahl-bw.de/parteien_btwahl2017.html

Vooruitzicht op succes op korte, middellange of lange termijn?

Of een migrantenpartij in een dergelijke toestand in de parlementsverkiezingsstrijd een reële kans maakt, hangt er onder andere van af of Erdoğan zijn verkiezingsoproep van vorige week (niet op de CDU, SPD en de Groenen te stemmen) effectief aanvult met aan wíe zijn landgenoten hun stem moeten geven.

Voor de stemgerechtigden, die hij omschrijft als “mijn burgers in Duitsland”, is het tenslotte een vraag “van eer” om een politieke partij te steunen “die Turkije niet vijandig gezind” is.

Ook een geringe verkiezingsopkomst zou zodoende een positieve effect hebben op hoe de nieuwe partij het er vanaf brengt.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Barnstedt

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, islamofascisme, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het is zover: De door Erdoğan op afstand aangestuurde Turken-partij “AD-DEMOKRATEN” treedt aan bij de parlementsverkiezingen

 1. sabine zegt:

  Domme gans Merkel heeft Duitsland weggegeven aan de Turken !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En wat dacht U in dat verband dan van “onze” domme ezel, Rutte?
   Persoonlijk was ik stevig onder de indruk van de overeenkomsten met “DENK!”

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Nou, ik neem het de PvdA kwalijk en niet Rutte want Denk komt voort uit de PvdA.

    Deze Duitse Turken partij heeft Denk als voorbeeld maar in Duitsland is een kiesdrempel van 5% en de aanhang van Erdogan loopt terug. De Linkse kerk aanhangers zullen niet snel op deze partij stemmen want ze moeten van Erdogan niks hebben.

    Like

   • BertG. zegt:

    Petra, jij bent ook af en toe niet meer aan het doen dan een beetje spannend kletsen.
    “de aanhang van Erdogan loopt terug. ”

    Waar haal jij dit nou weer vandaan allemaal, of ben je weer en paar “vriendelijke” Turken tegen gekomen die jou dit verteld hebben.
    Of hebben ze jou dit verteld toen je weer vrijwilligers werk aan het doen was met de dames van de kerk in zo’n AZC.
    Het doel is om geheel Europa islamitisch te maken, en op een andere mening als mossel staat de doodstraf.

    Like

  • Rensk. zegt:

   Het kan ook kwaardaardigheid zijn van Merkel. Wisten we dat maar, want als mensen zeker zouden weten dat het voor 100 procent kwade opzet is dan is de geest wel uit de fles. Ik zelf vermoed kwaardaardigheid. Ze heeft geen kinderen en geld heeft ze ook meer dan zat. Veel geeft ze niet om kleren of dat soort dingen. Welk doel zou ze anders hebben dan kwaardaardigheid. Een heel volk naar de vernieling helpen. Dat is je reinste verrukking bij een sociopaat Zij is van een ander kaliber dan Hitler, Ze schreeuwt niet, zoals Hitler deed. En ze weet dat dat niet goed over zal komen, Ze kan heel rustig praten alsof ze het beste voor heeft met het volk en dat komt al gauw als verstandig over op veel mensen. Wat ik nog enigszins begrijpen kan als je niet weet wie of wat een sociopaat is. Dat is echt een wolf in schaapskleren.Nog veel meer dan een psychopaat als Hitler. Zo zie ik haar. En die mensen bestaan echt. Hun ultieme doel iemand of zelfs een heel volk naar de vernieling helpen. Ik hoop niet dat de duitsers nu met de opkomst van die turkenpartij juist weer massaal op Merkel gaan stemmen uit angst.

   Geliked door 1 persoon

   • exmarineman zegt:

    Zij staat onder druk en invloed van Soros! 1 Van haar adviseurs werkt bij het adviesbureau van Soros in Berlijn. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe en waar haar bankrekening er uit ziet want Soros staat bekend om zijn financiering van de linkse kerk. Zo ook de democrats en de opstandige bendes in de USA worden door hem betaalt/gefinancierd.

    Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Nee hoor.
   De Duitse kiezer heeft Merkel het mandaat gegeven.
   De Nederlandse kiezer heeft Rutte het mandaat gegeven.
   De Franse kiezer heeft Macron het mandaat gegeven.
   En Merkel, Rutte en Macron geven het mandaat aan de EU.
   En de EU geeft Europa weg aan de islam.

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Ik vraag me toch af hoe Merkel hierin staat en welk spel er door haar gespeeld word. Want als dit volk aan de macht komt dan tolereren ze haar niet. Of misschien speelt zij dit spel graag mee en verdwijnt van het toneel als de islamisering een feit is. Niemand van ons die weet welk spel er gespeeld word. Een ding als ze naar haar huis in Uruguay verdwijnt dan gaat Arnold Karsten haar achterna en volgt haar tot ze ………

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, ja, zeg het maar.
   “Op het toilet zit…”
   Karskens doet dat.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Zelfs daar zal ze niet veilig zijn voor Karskens.
    Desnoods gaat hij er boven op zitten, maar krijgen zal hij ‘r.

    Eerlijk gezegd, denk ik dat de man wel wat anders te doen heeft.

    Geliked door 1 persoon

  • @Rensk
   Wat voor spel zij precies speelt weet ik niet,
   maar wel dat ze er allemaal aan meedoen.

   Like

  • exmarineman zegt:

   1975, Resolutie van Straatsburg, na de olieboycot. Dan al die geheime bijeenkomsten van de Bilderbergers (prominente leden zijn de Rothschilds, Kissingers en niet te vergeten het Nederlandse koninklijk huis en regelmatige bezoekers zijn Rutte, Pechtold), van de NWO/Illuminatii waarvan ook Soros lid is. En die willen dus een Nieuwe Wereld Orde en gebruiken de “vluchtelingen” en islamieten voor hun doel”ombolking van Europa en ook Canada en USA! Ook roep ik in herinnering de motie-Halsema mede ondertekend door Job Cohen (PvdA), Roemer (SP) en Pechtold (D66). De motie inhoudende geen belemmeringen tegen de islam in Nederland werd met grote meerderheid aangenomen door de 2e slaapkamer (PVV en SGP stemden tegen). En wat te denken van die 2 andere moties 1 van links pro-islam aangenomen en die andere motie van de PVV tegen kindhuwelijken welke door een overgrote meerderheid van de 2e kamer werd verworpen. M.a.w. pedofilie en kindhuwelijken (dus met meisjes vanaf pakweg 10 jaar) zijn/is toegestaan, waarvan akte!

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dit soort partijen kunnen in de toekomst alleen maar groter worden. Niet dat meteen alle in Duitsland wonende Turken hierop gaan stemmen, maar ga er gerust vanuit dat 80 tot 90% dit zeker zullen gaan doen.

  Aantal Turken in Duitsland op een totaal bevolking van 81.000.000 = Turken 2,5%

  2,5 x 81.000.000 = 2.250.000 Turken.

  Als hier de helft van stemrecht heeft dan kan ADD rekenen op een kleine miljoen stemmen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bevolking_van_Duitsland

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  En omdat de media er verder over zwijgen:
  Rotterdam sluit ook een turkse moskeet:
  http://www.rijnmond.nl/nieuws/158766/Rotterdam-zet-Turkse-moskee-uit-schoolgebouw
  Deze moskeet is ook van Erdogan en zit zonder gebouw, raar want in dat turkse pleurisland is ruimte zat voor haat en achterstand.

  Like

 5. Roeland zegt:

  “Prima” ontwikkeling wellicht worden die domme duitsers, ik wilde m-ffen zeggen , dan eindelijk eens wakker. Het blijft natuurlijk intriest dat het al zo ver heeft moeten komen. Wellicht kan het vriendelijke Duitsland dan ook nog wat vluchtelingen uit het overbevolkte Nederland opnemen? Daarna bouwen we een muur aan de grens, a la Trump. Deal?

  Like

 6. Jan zegt:

  Hoe Erdogan Turkse bendes in Duitsland van wapens voorziet om Koerden te liquideren

  Türkisches Netzwerk in Deutschland
  Erdogans Vertrauter zündelt im Südwesten


  ….
  Ein enger Vertrauter des türkischen Staatspräsidenten Recep Tayyip Erdogan finanziert in Deutschland Waffenkäufe der rockerähnlichen Gruppierung Osmanen Germania Boxclub. Das belegen gemeinsame Recherchen unserer Zeitung und des ZDF-Politikmagazins Frontal21, die sich auf Abhör- und Observationsprotokolle sowie Ergebnisberichte deutscher Sicherheitsbehörden, die beiden Medien vorliegen, stützen.

  https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.tuerkisches-netzwerk-in-deutschland-erdogans-vertrauter-zuendelt-im-suedwesten.7cef9078-0d68-45f2-9452-c980b9254d45.html?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s