Hoofddoekendebat: waarover men niet spreekt

Screenshot_227

(Door: Sam van Rooy)

Voor de zoveelste keer woedt in Vlaanderen een hoofddoekendebat. Alwéér geen discussie over de keppel of tulband, laat staan over het christelijk kruisje, maar over de islamitische sluier. Aanleiding is het feit dat de Vlaamse overheid een vacaturetweet stuurde met een foto (boven) van een gehoofddoekte VDAB-medewerkster (Amina), die deel uitmaakte van een diversiteitscampagne.

Racificatie

Er kwamen heel wat negatieve reacties, zeer divers van aard, maar mainstream media en de knuffelmoslims die door die media graag op het podium worden gehesen, frameden ze vooral als ‘racistisch’. In een recent artikel heeft de Nederlandse rechtsgeleerde Prof. Paul Cliteur dat ‘racificatie’ genoemd, wat betekent: ‘iets tot rassenkwestie maken wat daar in feite niets mee te maken heeft’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Overheid, Racisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hoofddoekendebat: waarover men niet spreekt

 1. jantjeuitnl zegt:

  Dames met een sluier of erger staan dagelijks bloot aan geweld en onderdrukking door hun mannen. Ze laten dit, helaas, op een uitzondering na, gelaten over zich heenkomen.
  Ze lijden hierdoor collectief aan een ernstige vorm van PTSS .
  Ze leven hierdoor in een concentratiekamp.
  Zo erg is het, vrees ik.
  Vrouwen worden in de islam als minderwaardig beschouwd en zo denken de mannen te mogen handelen.
  Verschrikkelijk satanisch geloof, dat islam.

  Like

 2. rs zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29102278/__Blokker_dicht_vanwege_Offerfeest__.html bij Blokker in Amsterdam sluiten ze maar zo de winkel. Of zouden daar alleen maar Moslima’s werken die aan het offerfeest mee MOETEN doen……?

  Like

 3. zwartschakel zegt:

  Door die “Hooftdoek en boerka,s in bescherming te nemen omdat een stupid gûtmensch dat nu eenmaal doet,bereiken zij het tegenovergestelde ,namelijk “hun mannen gelijk geven in hun önderdrukking van vrouwen ,en meisjes ! Ben dit “kruiperige valse gedoe zô zat ! Is er nog iemand in staat “rationeel na te denken ? En daar ook voor uit te komen ?

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Voor mij is intussen volkomen duidelijk dat de moslims heel erg aan het provoceren zijn. Vandaag liep ik met de oppashond op de rechterstoep (vlakbij is een moskee) Een oude man zag ik in de verte aankomen op de fiets en wel op de stoep. Deze keer dus niet omdat ik het was. Want hij kon niet weten dat ik daar zou lopen. Hij fietst dus en op de stoep (wat ik heel soms ook wel eens doe als er niemand is) en ook nog aan de linkerkant. Meneer kwam dichterbij en zei met accent: bedankt. Ik moest namelijk voor hem aan de kant, want meneer reed gewoon door. Ik bleef staan en keek achterom waar ie heen ging. En jawel meneer fietste het terrein van de moskee op.

  Niemand maakt mij meer wijs dat ze niets onderling afgesproken hebben zoveel mogelijk te provoceren en last te geven. Maar tegelijk als je toegeeft bedankt te zeggen. Ik riep m nog na u rijdt op de stoep ja. Het zit goed fout. Heeeeel erg fout. En mijn gevoel bedriegt me niet.Weer dat beroerde gevoel. Het is goed mis hier. Je ziet het toch ook al aan die imam in Den Haag. Ze gaan steeds meer schijt aan ons krijgen. Dat hebben ze nu al. Dit gaat helemaal fout. Ik begin me met de week onveiliger te voelen. Waar gaat dit in vredesnaam eindigen?

  Like

 5. Steven zegt:

  We gaan langzaam aan naar een systeem waarbij de allochtoon de beste baantjes krijgen (ook al passen ze niet geheel in het profiel) en de blanken staan straks allemaal de straat schoon te maken en alle risicovolle werkjes te doen omdat die straks niks anders meer krijgen.
  Het ambtelijk apparaat is daar al een goed voorbeeld van..daar worden blanken zoveel mogelijk geweerd!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Beste Zuiderburen, verlies u niet in een zinloze strijd tegen de hoofddoek. Het kopvod is slechts de deksel op de beerput, die islam heet. Alles wat met de islam te maken heeft is schadelijk. Bestrijd de ideologie en verspil niet te veel tijd aan de kleding.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s