“Onze neutrale politie” . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Onze neutrale politie” . . .

 1. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Wat een schijnheilige agent !!!

  Like

 2. Trucker zegt:

  Hoe neutraal is de overheid, en wie is de werkgever van die : “Onze neutrale politie” . . .
  Als het kwartje in al die tijd nog niet gevallen is zal het wel nooit vallen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Kots, kots. Wanneer wensen ze een keer een fijne Pesach of een gezegende Yom Kippoer. Alles doet het walgelijke politiek correcte gemeen volk om de islam het achterste schoon te likken. Ik zou mezelf niet meer in de spiegel kunnen aankijken als ik tot dat volk zou horen.

  Geliked door 2 people

 4. carthago zegt:

  Niks aan de hand hoor op deze foto , deze neutralgender is slechts sporen van explosieven aan het onderzoeken .Gewoon doorlopu mensu !

  Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De politie: Wás fout, is fout en zal altijd fout zijn.

  Geliked door 2 people

 6. exmarineman zegt:

  Kan ook niet anders met een “ambassadeur voor/van het Marokkofonds” aan het hoofd van OM?Justitie, want die “neutraliteit” is daar ook al lang weg bij het OM en vrouwe justitia is ook al heel lang niet meer geblinddoekt in het westen/EG.

  Like

 7. Ingrid zegt:

  Als je het hier niet mee eens bent: Heel graag een klacht indienen bij de politie !
  Dat kan bijv op https://www.facebook.com/search/top/?q=overtoomse%20sluis
  Ik stuur een brief naar Politie Overt Sluis, Hoofdweg 785, 1055SC Amsterdam.
  Ben benieuwd naar het antwoord.
  Ga aub protesteren; spreek de mensen aan op hun handelen.
  Wie zwijgt stemt toe !

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Dank Ingrid .Klacht zojuist onmiddellijk doorgestuurd! Er moet eigenlijk gewoon aangifte gedaan worden tegen die politie daarginder. Waar ze mee omgaan worden en zijn ze mee besmet. Maar die aangifte zal per direct in de schredder belanden. We zullen in de toekomst veel van deze linkse kerk stumpers moeten ontslaan bij de politie. In hun DIENSTTIJD ook nog knielen voor hun meesters en afgod! TOTAAL GEEN respect voor politie !!!

   Geliked door 1 persoon

 8. Wolf zegt:

  Dit is HET voorbeeld van angstige knielende Braaf Slaven!!! Om je kapot te schamen voor onze eigen politie,SCHANDE!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Dankzij de mohamadaan,
  zijn we de banaan !

  Like

 10. koddebeier zegt:

  We weten allemaal dat in 40-45 een groot deel van het politiekorps niet helemaal fris was, ze heulden met de vijand, je zou denken dat ze ervan geleerd hadden, maar zie wederom gaan massaal de fout in en verraden ze de Nederlandse burgers, net als hun politieke baasjes trouwens.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Wij hoeven die wens niet, want die heeft voor ons een andere betekenis en wij doen niet mee aan dit ‘feest’. Offeren kun je op verschillende manieren en als een moslim dit zegt, zie ik alleen maar messen en afgesneden hoofden, terroristische aanslagen en arme mensen en dieren die letterlijk worden afgeslacht. Nogmaals, wij hoeven en WILLEN die wens niet!

  Like

 12. Marian zegt:

  Hier ga je alleen maar van over je nek. Toppunt van schijnheiligheid.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Goed dat je dit probleem aankaart, Gerard.

  Het bijgeleverde plaatje illustreert genadeloos wat de houding van de politie meer en meer wordt.: allesbehalve neutraal waar het religies betreft, of beter: allesbehalve onzijdig als het om de islam gaat..

  Het eertijds zeer eerbare beroep van politieman was dat agenten inderdaad nog het duidelijke besef hadden dat politiewerk zich afspeelt in de neutrale ruimte van de openbare orde.
  In die publieke ruimte heerst slechts één wet, de Nederlandse. Deze wet strekt haar invloed uit over iedereen in het land, zonder daarbij tot een religieuze stellingname te komen.
  Onze wetten zijn immers voor iedereen en dus religieus neutraal.
  Bij de beoordeling van een situatie waarin een of andere strafbare ontsporing zich had voorgedaan werd de strafmaat niet toegesneden op de godsdienstige achtergrond van de dader. Iedereen kreeg wat het neutrale strafrecht in zo’n geval toewees.

  In zo’n situatie was een agent dan ook een betrouwbaar, rustgevend, gezag uitstralend persoon. Een bron van geruststellende aanwezigheid. : Onze wetten werden GEHANDGHAAFD en dat zorgde voor rust, orde en veiligheid voor de burgers..

  Vooral in Islamsterdam heeft zich een griezelige vermenging van religiositeit en strafrecht voorgedaan.

  Islamitische personen met een -zeg maar- twijfelachtige reputatie kregen van overheidswege ,om onduidelijke redenen, zeer ruim betaalde baantjes aangeboden als adviseurs van de politie en de stedelijke overheid. We zagen zelfs hoofdcommissarissen van politie devoot geknield op een soort matje in een moskee.. Er werd in de hoofdstedelijke politie zelfs nagedacht over politiekleding die de diversiteit van de maatschappij zou weerspiegelen.
  In de voorstellen die aan de orde kwamen zagen wij afwijkende kledingstukken die slechts naar een islamitische achtergrond verwezen, dit om de diversiteit van de maatschappij te illustreren: er kwam gewone politiekleding en kleding met islamitische elementen erin. SLECHTS TWEE soorten kleding dus: gewone en islamitisch gerelateerde kleding. Deze tweedeling stemt opvallende genoeg .precies overeen met de opvattingen die in de islam gelden:: een samenleving kun je opdelen in TWEE groepen : in gelovigen (moslims) en niet-gelovigen ( iedereen die niet moslim is)
  Precies die indeling aanhoudend kwam de politie van Islamsterdam dus tot die tweedeling in de voorgenomen nieuwe uniformering van de politieagenten. Dit politiegedrag maakt duidelijk aan wiens kant het islamsterdamse politieapparaat staat.

  En laten we er verder niet om heen praten: WIE WORDT IN HET politie denken met de meeste egards behandeld”De ”Gelovigen” of de” Ongelovigen?”??

  Wenst het politieapparaat van de hoofdstad alle Joden een prettig Loofhuttenfeest? Worden de Chinese inwoners, wanneer er weer een Chinees nieuwjaar aanbreekt overstelpt met goede wensen van de politie?
  En hoe staat het met de Hindoestaanse inwoners: kregen zij ook gelukwensen wanneer zij iets te vieren hebben? En hoe zou het met de komende kerstdagen gaan: een prettig winterfeest gewenst, of iets dergelijks? Om niemand te ‘’KWETSEN’’??
  Het gezever over ‘’kwetsen’’ van mensen met erg lange tenen moet echt OPHOUDEN!

  Het bestaan van een politiek correct politieapparaat vervult mij met afkeer en schaamte!
  Respect voor jullie ?? Vergeet het!
  Jullie zijn een schande voor het ooit zo goede politieapparaat dat ons land kende!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s