Poster van Dierenbescherming in Parijs . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Frankrijk, Islam. Bookmark de permalink .

17 reacties op Poster van Dierenbescherming in Parijs . . .

 1. fransdewit zegt:

  Ach lief schaap, ze beschermen zelfs geen eens de eigen bevolking in hunner landen

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  De poster met dat schaap erop in Parijs doet me haast denken aan sprookjes over draken die schapen en jonge meisjes als offer aangeboden kregen opdat het onderdrukte volk niet door de draak werd verslonden! Zo las ik ooit in de jaren ’90 een verhaal in de Donald Duck getiteld ‘De draak van de Brullende Bergen’. Deze draak waakte over een fabelachtige schat en werd op zijn beurt belaagd door jonge ridders die nooit terugkeerde waaronder een zekere Isidoor en Rasp. Deze laatste, die een enorme adelaar bezat en deze Isis (!) noemde, was een arrogante kwast die de hand van prinses Isabel (zover dat haar echte naam is) begeerde en hij trok ten strijde om later terug te keren met een gouden beeldje van een draakje waarna hij pochte de draak te hebben verslagen.
  De koning wilde hem meteen tot schoonzoon hebben maar Rasp wasveel te ongeduldig, koud en zo narcistisch dat hij de koning al meteen wilde opvolgen. Toen deze steeds weigerde werd Rasp, hij bleek namelijk een boosaardige tovenaar te wezen, zo kwaad dat hij het gouden draakje met een toverspreuk tot leven wekte en deze veranderde in de draak van de Brullende Bergen! Het dier richtte een gigantische slachting aan onder de soldaten en hij ontvoerde Isabel waarna Rasp aan hem meedeelde dat hij de meester van de draak was en hem moest gehoorzamen. De draak was hier totaal niet van onder de indruk en hij doodde Rasp waarna de adelaar opeens veranderde in de verdwenen Isidoor! Deze schakelde hierna met een waterspuit de draak uit en verloste de doorgeslikte ridders uit diens maag waarna Isidoor vertelde dat Rasp een gewetenloze magiër was geweest en de wereldheerschappij nastreefde en juist om deze reden koning wou worden! Met zijn toverkracht had hij ooit zijn rivaal uitgeschakeld en de hulp van de betoverde draak ingeroepen maar doordat Rasp alleen zijn toverkracht verloor kon hij het dier niet meer in toom houden.
  De filosofie van het verhaal is dat Rasp de EU-elite vertegenwoordigd, Isidoor de anti-EU-Europeanen, het koninkrijk de EU en de draak de islam! Want ook de EU verwacht nog steeds dat zij, gelijk aan de draak, gemakkelijk de islam kunnen gebruiken om de EU overeind te houden terwijl de islam daar gewoon lak aan heeft en zelfs hun linkse “bondgenoten” zullen verpletteren! Wat mij betreft had zelfs een echte draak de achterwerken van de EU-elite en de moslimterroristen in vuur en vlam mogen zetten zodat ze allemaal op de blaren gaan zitten!

  Like

  • BertG. zegt:

   Niet alleen dat schaap op die poster doet jou denken aan een sprookje.
   Alles wat jij ziet, leest, ervaart of meemaakt, doet jou denken aan een sprookje of aan de Donald Duck.
   Elke reactie van jou bestaat zelfs uit een sprookje of een Donald Duck verhaal.
   Maar wel leuk voor jou dat jij zo fanatiek met je hobby bezig bent.
   Of je wat er aan hebt, is wat anders.
   Maar dat is vaker zo met hobby’s.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @BertG., ga dan anders gewoon maar het artikel ’70 jaar Molotov-Ribbentrop’ eens lezen van Michel Krielaars waarop Anti-fascist jou voorging.
    Nee, ik weet eigenlijk iets veel beters: ik zal hieronder een reactie van mijzelf, Anti-fascist en Eduard Filusch (een anti-bolsjewist) plaatsten om erachter te komen wat zij van mijn reacties vonden al heb ik het met Anti-fascist alleen niet over draken gehad! Die laatste vent hield volgens mij al helemaal niet van sprookjes en Donald Duck!

    Jules Vismale: Oostenrijk werd in elk geval in 1955 eveneens bevrijdt van het bolsjewisme en daarbij zijn er nog zat onder hen (niet allemaal!) die fascistische ideeën hebben waaronder het antisemitisme. Oostenrijk heeft zich, zoals ik eerder vermelde, in 1938 vrijwillig bij Nazi-Duitsland aangesloten omdat het eerstgenoemde land na WO I (voor die tijd hoorde Hongarije, Tsjechië en delen van Servië, Roemenië en Polen bij Oostenrijk) verkleind werd zoals we Oostenrijk tot op de dag van vandaag kennen.
    Er als er tegenwoordig iets is waar ik, net als vele andere Nederlanders en Europeanen, voorgoed van verlost wil worden dan is het wel van die ondemocratische en geldverslindende EU waarin het grootkapitaal (waar veel communisten op deze site ook een bloedhekel aan hebben) inderdaad niets dan ellende brengt! Maar wat zou eigenlijk de mening van de fanatieke anti-communist Eduard Filusch zijn over mijn verhaal? Want de meningen van de pro-communisten ken ik maar al te goed en die hoeven niet te gaan beweren dat ze zelf zo perfect en eerlijk wezen want dat is namelijk geen enkel mens!

    Anti-fascist: @Jules Vismale, hoe kun je beweren dat in 1955 Oostenrijk bevrijdt werd van het bolsjewisme, als dat reeds in Jalta en Potsdam in 44/45 werd afgesproken, dat de S.U zich in Oostenrijk zou terugtrekken in 1955? Dat is geen bevrijden maar je aan grondwettelijke regels houden.
    Het fascisme is het hoogste stadium van het kapitalisme, lees de Bulgaar Georgi Dimitrov de held van de Rijksdagbrand maar op naar. Als het kapitalisme zich namelijk niet met z.g democratische regels in stand kan houden, grijpt zij altijd terug op fascisme.
    Je laatste zin zit natuurlijk weer vol met psychologie, perfect en eerlijk zijn van dat soort nietszeggende begrippen. Historisch materialisme en dialectiek zijn begrippen waarin je mensen en systemen kunt ontrafelen. Een inleiding op het Kapitaal van Marx zou je ook al helpen.
    Ik wil je best wat daarbij helpen, omdat de Surinaamse verzetsstrijder Anton de Kom onze gezamenlijke verzetsheld is. Wist je trouwens dat Anton op de erebegraafplaats van Loenen begraven ligt?

    Eduard Filusch: @ Jules Vismale, ik ben niet zo anticommunistisch als je wellicht zou denken…ik heb alleen een hekel aan die communisten die Stalin als een godheid vereren en de revolutie en al zijn gevolgen als een grootse gebeurtenis.
    Wat ik van de EU vind? Ik ben absoluut pro EU. Zo’n geldverslindende bureaucratie is het nu ook weer niet. En verder heeft de EU na de oorlog voor stabiliteit en economische voorspoed gezorgd. De voedselproductie is gegarandeerd en dictaturen zijn omgevallen (ook de fascistische). Dat er een grote ontwerpfout zit in de euro en het oplossen van de schuldencrises en massieve speculaties met de rente op leningen moge duidelijk zijn. Het zogenaamde uit de klauwen gegroeide en ongebreidelde superkapitalisme volgens Agelsaksisch model is mij een doorn in het oog.
    Alleen hoe dat op te lossen? Wat voor sociaal-economisch model moet er komen dat de hebzucht van ons mensen beteugelt en de welvaart op een acceptabel peil houdt? Al is het maar om deze planeet leefbaar te houden! We leven helaas niet meer op een eiland. Grootmachten India, China, Brazilië, Rusland, VS cirkelen om ons heen. En hoe dat zo op te lossen dat de solidariteit tussen landen gewaarborgd blijft maar ook in de landen zelf, lijkt me pas een echte uitdaging. Een antwoord van de sociaal-democratie?
    Het communisme volgens Stalin en de revolutie zoals die Rik Min en Anti-fascist het verdedigen? Dat lijkt me rampzalig. Zeg het maar! Zo makkelijk is het niet….Je kunt wel azijnpissen over de EU, maar waar op de wereld is het prettiger toeven dan in Europa en de EU? En wat is het alternatief?

    Like

  • BertG. zegt:

   Mijn hele leven is ook als een sprookje.
   Als ik thuis kom, dan zit de heks al op bank.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dat is een lastig spagaat voor de links, groene milieu religie. Van een kant willen ze de religie van de vrede alle rugdekking geven en van de andere kant willen ze opkomen voor de rechten van het dier, de rechten van de homo medemens en het hele gender circus. Dat is heel ongemakkelijk om lang vol te houden. De linksmensch legt dagelijks vele kilometers werkelijkheid ontkenning af. Dat is afmattend. Misschien wel de rede waarom ze het links groene schuim op de lippen hebben staan in de multiculti discussie.

  Like

 4. Marian zegt:

  Daarom waar ook ter wereld door oorlog of dergelijke er moslims sneuvelen, kan ik niet erg meer vinden. Hoe meer des te liever dat het mij is. Wat zij dieren aan kunnen doen, het is gewoon smerig vuil tuig en niets anders.

  Like

 5. Salwator zegt:

  Het AD noemt deze dierenmishandeling een ‘originele’ manier van vervoeren en deze martelgang blijkbaar leuk genoeg om er een vrolijk bericht over te schrijven:

  https://www.ad.nl/buitenland/van-kruiwagen-tot-taxi-hoe-moslims-wereldwijd-hun-offerdier-vervoeren~a898c900/

  Like

 6. Voers zegt:

  Zolang wij linkse regeringen hebben en aangesloten blijven bij de EU zal dit zich herhalen. Dus indirect zijn de regeringen de daders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s