Waarom ik AfD stem (19)

Screenshot_239

(Door: Melanie D.  – Vertaling: E.J. Bron)

Waarom ik op de AfD stem? Dat is een proces geweest van twee en een half jaar. En het is een dagboek dat ik sindsdien bijhoud. Eerst heel onschuldig, omdat het me opviel hoezeer de media ons wilden opvoeden. Dat wilde ik vastleggen. En daarna radicaliseerde ik steeds meer. Ik ben een ander mens  geworden.

PI News (2)

Opdat we elkaar goed begrijpen: ik reis graag, ik vertoef graag in het buitenland, ik spreek Engels en Italiaans, ik kan een biertje in het Spaans bestellen en als het echt moet, spreek ik ook nog een paar woorden Frans. Ik ben graag in het buitenland en keer ook graag naar mijn vaderland = Duitsland terug. Ik ben geen vreemdelingenhater. Ik heb vier jaar lang een Chinese scholier bij ons opgenomen, met wie ik nog steeds een hartelijk contact onderhoud.

Ik ben, pardon, ik was een veeleer onpolitiek mens. Vroeger heb ik op de FDP gestemd en af en toe op de CSU, omdat zij hier in Beieren de grootste partij is en omdat mijn vader, een ondernemer, destijds al schreeuwde: “Als jullie niet op de CSU stemmen, worden jullie onterfd!” Destijds begreep ik die zin niet en vond het nogal aanmatigend. Maar nu weet ik wat hij bedoelde: hij dacht dat wanneer de socialisten aan de macht zouden komen wij successievelijk steeds minder geld in de zak hebben. Wie verbaast dat? Het belangrijkste is dat hun eigen zakken goed gevuld zijn.

Bij de laatste parlementsverkiezingen heb ik voor het eerst niet meer gestemd. “Het loont de moeite niet!”, dacht ik bij mezelf. Op welke partij ik ook zou stemmen, het zou uiteindelijk toch op hetzelfde terechtkomen. Als belastingbetaler word je sowieso alleen maar leeg gezogen, uitgemolken en moet je je uitkleden tot op je hemd. En die doen allemaal immers toch alleen maar wat ze willen. Ik was op het platteland gaan wonen en om te stemmen zou ik 20 kilometer naar de dichtstbijzijnde districtsstad hebben moeten rijden. Van de AfD wist ik nog niets.

Tijdens mijn spreekvaardigheidscursus Italiaans hoorde ik voor het eerst over de AfD. Op de cursus sprak men in toenemende mate graag over politiek. “Heb je al van die nieuwe partij gehoord?”, vroeg men mij. “Nuova partita…???” – geen idee. Ze lachten. Typisch – die in zo´n koeiendorp krijgen immers toch niks mee.

En inderdaad, ik kreeg hier niet veel mee. Voor mijn neus zijn weilanden, koeien, paarden en helemaal in de verte kun je, afhankelijk van het weer, de bergen zien liggen. Een droom. Een idylle.

Welnu, in deze idylle knalde in mei 2015 de werkelijkheid binnen. In de vorm van een asielzoekersonderkomen. Een relatief bouwvallig huis werd gerenoveerd (op wiens kosten?) en daar zouden 20 “asielzoekers” in komen wonen. In een dorp met ongeveer 287 inwoners.

Daarover werd niet openlijk gesproken. Nee, we zagen het in de online versie van een plaatselijk dagblad. We hebben het artikel snel uitgeprint en het opgehangen – bij de bushalte, in het gemeentehuis enz. We bezochten de volgende openbare gemeenteraadsvergadering. Die moeten heel erg verbaasd over ons geweest zijn. Ze kenden ons immers niet in het dorp en wij waren de enigen die wilden weten hoe de zaak ervoor stond.

In het kort: later vond er een grotere vergadering plaats. De hele sporthal zat vol. Nauwelijks kritische geluiden. De dwaze dorpsonderwijzeres bood een kringgesprek aan, de plaatselijke arts vond vragen over wat de huiseigenaar eraan zou verdienen “onfatsoenlijk” en vertelde met een rood hoofd van een vriend uit Gambia, die “Duits” getrouwd was. Ja, zo moet je dat aanpakken . . .

De “asielzoekers” kwamen stiekem in juli 2015. Er werd een heel belangrijke internetsite, “MyAsyl”, in het leven geroepen. Ze heet inmiddels “MyIntegration” – wat een onzin!  Er werd een idioot theecafé ingericht en bij gebrek aan deelnemers weer gesloten. De “asielzoekers” zagen we nauwelijks – en als we ze zagen, dan riepen ze in hun mooiste Beiers “Griass Di!”, terwijl ze op hun fietsen voorbijreden. Een buurvrouw ging met een zogenaamde Achmed haar hond uitlaten (´s winters om 06.00 uur ´s ochtends!!!) – zo zou hij en passant de Duitse taal moeten leren, de Afghaan = mens, niet de hond . . . eigenlijke doel van de oefening: een paginagroot artikel in het plaatselijke dagblad ter meerdere “glorie” van de lerares zelf. Inmiddels fluistert men tegen elkaar dat de “asielzoekers” zo goed als vertrokken zouden zijn en dat men nu Poolse arbeider sin het huis zou stoppen.

Wat heeft dat allemaal met de AfD te maken? Heel veel. Ik was er in het voorjaar mee begonnen een dagboek bij te houden, omdat ik me door de Duitse media in toenemende mate voor de gek gehouden voelde. Ik kreeg alleen maar voorbeeldasielzoekers te zien, er kwam geen Aldi-, Lidl- of IKEA-prospectus meer uit zonder negerkinderen en koffiebruine schoonheden met krulletjeshaar. De spaarbank maakte reclame met een foto waarop een “Zuidlander” uit het onheilspellende Zuidland een vrouw in de metro “aanstaarde” (omdat ze haar bankzaken online kon doen . . . of omdat ze zo´n mooie mobiele telefoon had . . . of . . .???)

Op mijn cursus Italiaans werden bijna alleen nog politieke onderwerpen behandeld. Omdat ik gestimuleerd werd om te praten, moest ik ook iets zeggen – toen liet ik me onvrijwillig uit als “rechts-radicale”.  In werkelijkheid had ik alleen maar dingen gezegd die het gezonde mensenverstand je dicteert, als je in ieder geval niet compleet achterlijk bent.

Inmiddels bestaat mijn dagboek uit bijna 400 bladzijden, gevuld met allerlei abnormaliteiten van de afgelopen twee en een half jaar. Met de enorme golf “asielzoekers”, met de niet stoppende stroom illegale immigranten, met het falen van de staat, met de eigenmachtigheid van onze op God lijkende bondskanselier, met de Stasi-wetten van onze wetteloze minister van Justitie, maar ook met de terreurdaden (Parijs, Würzburg, Ansbach, Nice, Berlijn, Londen, Barcelona enz.), met de vrachtwagenbestuurders, de messentrekkers, de bommen-gooiers, de vrouwenverkrachters, de moordenaars = illegalen.

En onze politici en de media? Ze doen niets. Ze verheimelijken, ze verzwijgen en bespotten de doodgestoken, platgereden, verkrachte en doodgeslagen meisjes, jongens, vrouwen en mannen. De zogenaamde bio-Duitser is niets meer waard. De nobele wilde mag alles en wordt vooral door Justitie voorgetrokken. Uitzetting? Alleen met mate, niet en masse. Verblijfsrecht voor alle criminelen uit Afghanistan, uit Irak, uit Eritrea, Syrië (ja, ook zij zijn hier illegaal!!!) en de Maghreb-landen. En – last but not least – wie moet dat betalen?

En daarbij nog de weerzinwekkende betutteling door de EU. Ik heb niets tegen een sterk Europa – maar ik wil toch liever niet mijn nationale identiteit opgeven. Voelde ik me vroeger niet speciaal Duits, nu vind ik het des te belangrijker dat ik Duits zijn mag als ik daar zin in heb.

Als men niet kan of wil emigreren – ik denk daar absoluut wel over na, de vraag is alleen WAARHEEN? – kom je automatisch uit bij de AfD om op te stemmen. Wat daar wordt voorgedragen, klinkt plausibel, is doordacht, heeft zin – zou eindelijk een einde maken aan de waanzin. Natuurlijk alleen maar Wanneer de AfD met minimaal 10%+ in het parlement zou komen.

Oké, de partij interne geschillen zouden ze zich hebben kunnen besparen. Maar: ik wil de AfD en haar spelers eerst eens in het Duitse parlement zien, en dat tot iedere prijs. Zoals iemand hier op PI-News al eens eerder zei: ik zou op dit moment zelfs op een bezemsteel stemmen.

Ik voel me echter niet alleen maar een proteststemmer. Ik heb me beziggehouden met het partijprogramma van de AfD en ik sta er achter.

Dat de Blokpartijen nu dingen uit dit programma halen, is alleen maar de schuld van de verkiezingscampagne. Op dit moment zou ik noch op de FDP (Lindner = een vaantje in de wind) noch op de CSU stemmen. De AfD is het enige alternatief, het enige echte alternatief, omdat we eindelijk weer een oppositie in het parlement en de deelstaatparlementen nodig hebben die niet alleen de heersenden op de vingers kijkt, maar er af en toe ook op tikt.

Ik zou mensen in mijn omgeving er graag van willen overtuigen om de AfD een kans te geven. Maar zelfs families zijn gespleten. Onze directe buurvrouw heeft dezelfde mening als wij. Mijn collega´s op de cursus Italiaans zijn allemaal goedmenschen en eentje rijdt zelfs “asielzoekers” naar de dokter of naar de een of andere test of naar de fitness-studio, waar ze helaas niet naar binnen mogen, omdat het immers geen fuckness-studio is. Het volstaat dat op de Italiaanse cursus iedereen me stiekem als een uitgesproken nazi beschouwt.

Mijn schoolvriendin zegt: “We moeten de CSU groot houden, zodat ze in Beieren de absolute meerderheid heeft.” . . . ja, natuurlijk, en samen met Merkel nog meer onheil in ons land kan aanrichten.

Mijn zuster zegt: “Als je op DIE stemt, hoor je niet meer bij de familie.” Maakt me niets uit. Want ik heb mijn oorsprongsfamilie al lang verlaten. En in mijn eigen gezin is de stand nog 3,5 tegen 1,5 (3,5 voor de AfD uiteraard).

En ik heb nog een troef: wie nu niet op de AfD stemt, zal meer kwijtraken dan de eigen kleine familie . . . wie de ogen sluit voor de realiteit en dus voor de AfD, zal zeer binnenkort geen land meer hebben. Duitsland zal ten onder gaan.

In deze zin – hartelijke groeten uit de deelstaat die niet goed snik is, genaamd Beieren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Melanie D.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Waarom ik AfD stem (19)

 1. Cynicus zegt:

  Sja alweer een verhaal die de massa-immigratie zat is met alle problemen die massa-immigratie geeft.

  De boodschap is duidelijk lieve Duitsers

  Stem AFD !

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Idd waar moet je heen? Hongarije? Als heel West-Europa onder de knot zit van Islam (met behulp van eigen politie en politiek, dan is Hongarije ook snel aan de beurt en de rest van Oost-blok Of Rusland gaat er met de poet vandoor.Daarom is het ook totaal bezopen dat ze schuldgevoelens proberen aan te praten bij de regeringen dat ze moreel verplicht zijn meer mensen op te nemen. Totaal onzinnig en krankzinnig. Waarom 40000? Wie bepaald dat? En de landgenoten van die 40000? Mogen die verder verrekken? Of is het de bedoeling het jaar daarom te verdubbelen? Wat willen ze nou? Heel Afrika hierheen? Ze blijven vaag in wat hun werkelijke doel is. In ieder geval de mensen willen het NIET Laat ze hun eigen morele waarden maar eens goed bekijken. Maar dat is tegen dovemansoren. Die lui zien alleen zichzelf als de goedheid zelf Dat ze dat over de rug van anderen doen dat deert ze niet en als ze heel narcistisch aangelegd zijn dan komt het niet eens in ze op dat ze het over de rug van anderen doen. Timmermans zal het afdoen als hysterie. Ook behoorlijk manipulatief. Net zoals zijn uitspraak: IEDEREEN staat achter de EU Iets in die geest heeft hij gezegd. Dat Iedereen moet mensen het gevoel geven: dat zij dan ook maar bij die iedereen behoren te zijn, want iedereen staat erachter dus…Dat varken doet niets anders dan manipuleren.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Weer een verhaal van de zoveelste omgeturnde NSB-er anno 2017 die eindelijk het licht ziet.
  Sorry hoor maar ik word moe van mensen die het bestaan van criminaliteit pas beseffen als er een mes tussen hun schouderbladen is gezet.
  De onvoorstelbare onnozelheid.
  En het achter de feiten komen wanneer deze feiten geschiedenis zijn.

  Like

  • Lot zegt:

   antifa = anti fascist = nazi = fascist = internazi = internazo = nsb = alle huizen goede banen en egards die je tegoed zal komen, als je maar ons fascistisch groene doelen dient.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s