Weinig geschikte kandidaten voor docentenopleiding “vluchtelingen”

Screenshot_240

LEIDEN – Slechts vier Syrische “vluchtelingen” komen in aanmerking voor de docentopleiding van de Universiteit Leiden.

Volgens project- en docentenleider Henk Frencken was er wel veel belangstelling. Daarvan hebben echter alleen deze vier “vluchtelingen” de juiste vooropleiding om aan de cursus mee te doen. Het was de bedoeling dat per 1 september voor de vakken natuur- en scheikunde, wiskunde en informatica gestart zou worden met een speciale opleiding voor “vluchtelingen”.

Die vier die in aanmerking komen moeten eerst nog een taaltoets doen. Als ze slagen gaan ze de opleiding in een andere vorm doen. Mogelijk gaat dit kleine klasje eind november van start. De Universiteit Leiden wilde met de opleiding het grote tekort aan docenten voor de vier vakken terugdringen.

Bron:
www.omroepwest.nl
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Syrië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Weinig geschikte kandidaten voor docentenopleiding “vluchtelingen”

 1. Cynicus zegt:

  Huh wat ? Er zijn zat Arabisch sprekende de schrijvende mensen van daar

  Like

 2. Thom zegt:

  Hahaha die grote talenten dat zullen me een stel wiskundigen worden met hun vooropleiding.

  Eerste les algebra over worteltrekken. Ze halen dan allemaal hun Sjarel te voorschijn en gaan een potje rukken, want dat staat er toch: Trekken aan hun wortel.

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Even een ander iets.
  Die zijn hiernaartoe gekomen als vluchteling, maar ze gaan lesgeven, ondertussen is Syrie zo ongeveer bevrijd.
  Moet mij eens iemand uitleggen waarom ze niet in Syrie les gaan geven.
  Of worden we weer met open ogen verneukt.

  Geliked door 2 people

  • Karen zegt:

   Precies!!!
   Het is toch belachelijk deze 4 hier (jaren) gaan opleiden terwijl het in het thuisland weer rustig is en dat land weer opgebouwd zal moeten worden.Terugsturen en ook de rest allemaal mee terug nemen. Maar elke Syriër die hier blijft laat wel even duidelijk zien dat oorlog, vervolging etc. niet de reden was dat ze allemaal hier heen kwamen. Echt bizar wordt het zodirect, dan krijgt 1 zo’n “vluchteling” toestemming om zijn familie (waarschijnlijk minstens 10 personen) uit het inmiddels zo goed als bevrijde Syrië definitief te laten overkomen naar Nederland.

   Like

   • Ivanneau zegt:

    En dat is nog niet alles want het jaar daarop gaan ze met z’n tienen op kosten van de Nederlandse Staat naar Syrië op vakantie. Leuker kunnen we het niet maken..!!

    Like

  • Marian zegt:

   Zo als gewoonlijk kiezen zij vor de makkelijkste weg, zoals ze hier geboden worden. Grabbelen maar, want alles is gratis.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Nou dan is dat miljard per jaar aan vluchtelingen werk goed besteedt zou ik zo zeggen.

  https://www.trouw.nl/home/hoeveel-kost-een-gevluchte-syrier-eigenlijk-echt-~a8db7660/

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ja lach maar Thom, maar het zijn wel de Arabieren die de algebra hebben uitgevonden. Althans dat zegt men ter linkerzijde. Dat ze daar eerst miljoenen Hindoes voor moesten vermoorden om daarna met de daar aanwezige kennis aan de loop te gaan doet er niet toe. De geschiedenis is geduldig vooral als je deze zelf kunt vormgeven als overwinnaar.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Indiase_wiskunde

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Degene die kennis hebben gebracht naar India zijn de Atlantiers, rood harige mensen die ongeveer 2,5 meter waren. Deze mensen zijn uitgestrooid ook over Egypte, wat zij voor de vloed van 12000 jaar geleden hebben gebouwd. En verder over Assyrie en Europa. De Assyriers en Egyptenaren en India hadden blond en roodharigen als leidende klasse en een mooie civilisatie, dat vonden de anderen mooi en daarom zijn de donkerharigen daar ook komen wonen en hebben deze mensen verdrongen. Ook in Griekenland, denk aan achilles. Nee roodblondharigen (strawberry of honingblond) vind je daar niet meer of ze hebben het geverfd. Waar komen deze vandaan, van de indusvallei, oost van Assyrie, de gewone assyriers werden aangeduid als zwart harig, en Turkse volken uit Rusland.
   En niet vergeten rond 200-300AD werden zij door de mensen uit constantinopel allemaal uitgemoord omdat zij pagans waren en geen christenen, zo konden zij zich van de laatste blondharigen ontdoen uit griekenland. En nu zijn wij aan de beurt. Echt blauwe ogen hebben velen niet meer, steeds meer gaan wij lijken op Amerikanen. Bij ons zijn de turken/slaven ook uit het oosten binnen gekomen. Wel eens de mooie goudkunst gezien van 3000 jaar geleden van de gauls en Germanen? Kwamen zij daarom allemaal naar Europa. Boedha en Hindoe allemaal hebben ze blauwe ogen. Wij zijn degene die begiftigd zijn (of vergiftigd als een last) met dromen en visioenen uit de esoterische wereld wat die volkeren veel minder kunnen. KOning David is uitgekozen om zijn rode haren en te kunnen communiceren met god. India weet best wie bij hun de kennis heeft gebracht. Ik wil niet zeggen dat wij dat zijn geweest, in ieder geval wel de atlantiers. De huidige Egyptenaren hebben de pyramides niet gebouwd. Er is een verhaal vanuit Assyrie dat zij mensen (dus hun reuzen) hebben uitgezonden naar Rusland om nieuwe steden te bouwen, zoals te zien is bij oeralgebergte en st petersburg. hele grote stenen die niet rechthoekig zijn en in elkaar passen. Die reuzen bestonden nog 1500 jaar geleden en bezochten dorestad zoals beschreven in Beowulf. Ze vroegen toestemming om door te varen naar keulen om daar die oprukkende christelijk assyriers te verdrijven, en werd teveel bekend en oh als de handel maar niet invalt, dus werden ze van meerder kanten aangevallen en gedood en hun grote meer als 2 meter lichaam werd op display gezet.

   Like

 6. hendrikush zegt:

  Wie zit er eigenlijk te wachten op leraren uit islamitische culturen die gewend zijn met het rietje en de plak hun autoriteit te handhaven?
  Onze lerarenopleidingen bestaan slechts voor 25% uit echte vakkennis; zoals wiskunde, natuurkunde etc. De rest wordt gevuld met ‘onderwijskunde’, pedagogiek, puberpsychologie, onderwijswetgeving en andere bijzaken. Daar krijgen de Syriërs vast een hartverzakking van.

  Like

 7. Slechts vier Syrische “vluchtelingen” komen in aanmerking voor de docentopleiding van de Universiteit Leiden, dat zijn naar mijn mening 4 docenten té veel, wanneer deze indringers een maal hun diploma hebben behaald dan doen ze misschien voor het gutmenschen publiek een jaartje les geven, daar na gaan ze werken op een islamistische school. Die vermaledijde gutmenschen verzieken met hun achterlijk overdreven humanitaire geldingsdrang heel Nederland.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  3 Van de 4 op het fotootje zien er al moedeloos. Misschien dat er 1 overblijft maar dan heb je het wel gehad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s