Britse parlementariër adviseert slachtoffers van verkrachting: bek houden voor de diversiteit!

Screenshot_16

(Door: Ben Lazarus – Vertaling E.J. Bron)

Het bekende Britse parlementslid van de Labour Party, Naz Shah (foto), een belangrijke bondgenote van partijleider Jeremy Corbyn, verspreidde onlangs een mededeling op de sociale media dat de slachtoffers van het afschuwelijke seksuele misbruik  “hun bek moeten houden voor de diversiteit”.

EuropeNews

Naz Shah twitterde een antwoord op het parodistische Twitter-account van van de linkse schrijver Owen Jones, die schreef: “Deze misbruikte meisjes in Rotherham en elders moeten gewoon hun bek houden. Voor de diversiteit.” Haar antwoorden zouden de ruzie over de Pakistaanse (vert.: islamitische!) seks-bendes opnieuw hebben aangewakkerd, die ertoe geleid heeft dat de afgevaardigde van de Labour Party, Sarah Champion, uit het voorste gelid van de partij werd verwijderd, omdat zij een artikel in “The Sun” had geschreven waarin zij dit thema aansprak.

Shah verwijderde haar Tweet later weliswaar en verwijderde haar “like” voor de oorspronkelijke bijdrage, maar ze was een sleutelfiguur bij een shit-storm tegen een artikel van Trevor Kavanagh, een journalist van “The Sun”, die afgelopen week over het verkrachtingsschandaal had geschreven.

Gisteravond veroordeelde de voorzitter van de gelijkheids- en mensenrechtencommissie, Rebecca Hilsenrath, de afgevaardigde van Labour. Ze zei: “Mevrouw Shah had beter moeten weten. We moeten de slachtoffers van deze vreselijke misdaden in het centrum van de discussie plaatsen en er altijd aan denken dat de diversiteit er niet mee gediend is door te zwijgen.”

De in Groot-Brittannië geboren moslimafgevaardigde, die een van de belangrijkste helpers van schaduwpremier John McDowell was, beschuldigde Kavanagh ervan gebruik gemaakt te hebben van “nazi-achtige terminologie”.

Ze organiseerde een open brief aan “The Sun”, die door 107 parlementariërs ondertekend werd en waarin consequenties geëist werden. Shah, die in de belangrijke commissie Binnenlandse zaken van het Lagerhuis zit, schreef dat het artikel van “The Sun” onverantwoordelijk” zou zijn en een “gevaarlijk precedent” zou scheppen. De voorzitter van de Labour Party, Jeremy Corbyn, prees Shah voor haar brief op haar Facebook-pagina.

Vorig jaar werd de afgevaardigde van Bradford West geschorst vanwege haar antisemitische postings online. In een bijdrage op Facebook ging ze tekeer door ertoe op te roepen Israël uit te roeien en Amerika op de vuilnisbelt te gooien. In een andere posting plaatste ze Israël op hetzelfde niveau als Hitler en schreef erbij: “De Joden verzamelen zich”.

Later verontschuldigde zij zich voor haar antisemitisme met “domheid”.

In totaal 20 meisjes hebben in de processen in het Crown Court in Newcastle verklaringen afgelegd, waarvoor 17 mannen en een vrouw tot gevangenisstraf veroordeeld werden wegens grooming.

Een woordvoerder van Shah zei: “Dat was een uniek incident acht dagen geleden, dat binnen minuten werd gecorrigeerd. Iets anders aan te nemen zou onzin zijn. Haar successen spreken voor zich. Naz heeft meer dan 20 jaar meegewerkt aan gevallen van misbruik van kinderen, geweld tegen vrouwen en grooming, dat is goed gedocumenteerd. Ze zal zich blijven inzetten voor alle slachtoffers en eraan werken het kwaad uit de samenleving te verbannen.”

Jeremy Corbyn wilde niet ingaan op vragen die “The Sun” hem hierover had gesteld.

Bron:
https://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.thesun.co.uk
Door: Ben Lazarus

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Britse parlementariër adviseert slachtoffers van verkrachting: bek houden voor de diversiteit!

 1. Rensk. zegt:

  Als ik de kop van die meid zie dan weet ik meer dan genoeg. Geen prettig mens.

  Geliked door 2 people

 2. Oeps48 zegt:

  Goed avond Dames en Here.
  Hoe politiek incorrect zou het zijn, als de slachtoffers van verkrachting deze Britse politica op haar bek zouden slaan voor haar aantasting van de Britse identiteit ???

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Met zulke allochtonen word je vanzelf racist.

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Als iemand zoiets in mijn nabijheid zou zeggen dan krijg diegenen een nog grotere bek terug en niet misselijk. Vroeger was ik niet zo, maar levenservaring heeft mij geleerd dat je zulke lui direct terug op de plek moet zetten op exact dezelfde manier die ze zelf hanteren. Dan maar geen nette dame. Punt. Maar ze binden wel in en dat is de bedoeling ook Het gebeurd gelukkig maar heel af en toe dat ik zoiets tegenkom. Tot nu toe.

  Geliked door 1 persoon

 5. Alex Delarge zegt:

  Naz Shah is een stompzinnige parasiterende inteelt muᛋᛋlim.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Dat gebeurt gewoon wanneer men de smerige troep van de Kalergi-plan omarmt en plaats geeft in onze parlementarische systeem. Niemand ziet hoe gevaarlijk de Labour is voor mens en dier. Dit wijf is gewend uit haar cultuur dat de helden van haar geloof kinderen mogen verkrachten, met 6 of 7 jarige meisjes mogen trouwen en het beest uithangen, ze mogen in tijd van nood (of zo maar voor de hobby) aan kannibalisme doen. Mits de steek is gemaakt van een lende afkomstig van een ongelovige. Ze kunnen, als zij zin in hebben, mogen ze rollebollen met dode vrouwen. Dat heeft hun profeet ook gedaan. En natuurlijk moeten wij niet vergeten …de overbekende geitenneukerij. In Marokko doen ze dat met ezels en ze krijgen rabiës.

  Het is onbegrijpelijk hoe de autochtone Britse bevolking nog steeds stemt op zo’n pathologische partij Toen mijn dochter nog klein was, had ze vaak gezegd: ‘Ze zijn niet goed bij hun paasei’.

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Als het allemaal waar is (er is veel fakenieuws) dan is mijn wensdroom dat deze Troelah zelf verkracht wordt en hier een levenslang trauma van overhoudt!! Het wordt met de dag idioter in w-Eu!! Er komen dan ook dagelijks wensdromen opborrelen bij mij.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Nou nou nou……
  Ten behoeve van de ‘diversiteit -lees: omvolking- is álles geoorloofd. vindt Links kennelijk.
  Eh…..zouden we langzamerhand maar niet eens beginnen met een prijs te zetten op het hoofd van alles, wat LINKS is….?

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Jon Donnis Ⓥ ‏ @JonDonnis
  * * *
  So first Naz Shah was suspended for anti-semitic comments, and now she “likes” and “RTs” this! Welcome to the modern day Labour party!
  https://pbs.twimg.com/media/DH5xsvlWAAArXFv.jpg:large
  Ook van de Britse Linksen mag je geen nare dingen zeggen van de Paki’s, ook niet van de muslims……….
  Anders ga je eruit.!
  * * *
  Sarah Champion forced out of Jeremy Corbyn’s shadow cabinet after warning Pakistani men are raping white girls

  16 August 2017 • 11:24pm
  Jeremy Corbyn has forced one of his senior ministers to resign after she claimed that some Pakistani men groom and rape young white girls, it has emerged.
  Sarah Champion, the Labour MP for Rotherham and former shadow secretary of state for women and equalities, was asked to resign after writing an article in The Sun newspaper warning that more must be done to stop gangs of Pakistani men targeting young girls for sex.
  etc
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/08/16/sarah-champion-quits-jeremy-corbyns-shadow-cabinet-warning-pakistani/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ze zei,( Sarah Champion ), o.a. dit:

   “We hebben al veels te lang de afkomst van deze misbruikers genegeerd, maar nog erger we hebben geprobeerd het te verbergen.
   Niet langer.
   Dit soort mensen zijn roofdieren en de gemeenschappeljke noemer is hun ethnische afkomst.

   We moeten er eens als volwassenen over gaan praten, hoe onaangenaam dit ook is.
   Anders hebben we over 6 maanden weer hetzelfde scenario.
   De ironie van dit alles is dat door niet te spreken over de ethniciteit van de misbruikers, de politieke correctheid het tot een rassenkwestie heeft gemaakt.

   De daders zijn criminelen en we moeten ze als zodanig behandelen en er niet voor terugdeinzen het juiste te doen voor de vrees als racist weggezet te worden.

   Ik schrijf dit omdat ik niet weet wat ik anders zou moeten doen om onze kinderen te beschermen tegen groepsverkrachting en seksueel misbruik door bendes.

   [ door dit te chrijven werd SARAH CHAMPION ontslagen. ]

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ze heeft nu iig een schoon geweten en velen zullen haar wel een Champion vinden.

    Like

   • Thomasson zegt:

    Bij iedere politiek systeem zijn soms mensen te vinden die niet opgewassen zijn tegen de wreedheid en onmenselijkheid die uitgaan vanuit het systeem waarvan ze deel uitmaken. Dat is kennelijk ook met Sarah Champion gebeurd. Zij kwam in conflict met haar geweten en kon niet langer het idee verdragen dat Britse kinderen op grote schaal verkracht worden door geïmporteerde (islamitische) roofdieren die niets in Engeland te zoeken hebben. Prachtige woorden en Mooie frasen kunnen de meest gewetenloze en gruwelijke daden camoufleren. De Sovjets vertelden ons over de noodzaak van de Revolutie om de ontelbare lijken en enorme leed die ermee gepaard gaan. De nazi’s gebruikten speciale terminologie om hun gruwel daden te verbergen. De nieuwe Culturele Marxisten doen precies hetzelfde. In de naam van diversiteit, politiek-correctheid en multiculturalisme dulden ze zelfs misdaden tegen kinderen. Zij accepteren grove misdaden tegen kinderen met dezelfde wrede onverschillige luchtigheid dat ze accepteren misdaden tegenover hun eigen bevolking in het algemeen. Het meest schrikbarend is dat niet een partij staat onverschillig tegenover de misdaden tegen de eigen bevolking (en vooral tegen kinderen), maar bijna het heel politieke systeem. Het zou niet overdrijven zijn om vast te stellen dat alle traditionele politieke partijen kiezen het welzijn van geïmporteerde misdadigers, verkrachters en terroristen en staan vijandig tegenover hun eigen land, hun eigen mensen en zelfs hun eigen kinderen.

    Geliked door 1 persoon

  • rony stokart zegt:

   Ik versta dit niet. Alles toch maar in het Arabisch, moeten we maar één taal leren.
   Of kan de waarschijnlijk geleerde “delamontagne”, Vandenberg dus, ons ook de vertaling bezorgen?

   Like

 10. kruisridder zegt:

  Als zulke zwarte wijven verkracht worden, daar heb ik geen problemen mee. Gewoon doorlopen.

  Like

 11. Dit heeft alles te maken met islam, kleur is irrelevant……………..

  Like

 12. Petra DeBoer zegt:

  Wat een vreselijk mens en totaal geen empathie voor de vrouwen en meisjes die verkracht zijn zodat haar doelen behaald worden. Dan ga je over lijken!

  Geliked door 1 persoon

 13. Cynicus zegt:

  Deze hersenloze muts is maf. Zou deze hersenloze muts zelf de pineut willen zijn geweest van deze ellende ?

  Like

 14. Marian zegt:

  In Engeland verkrachting. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Smeerpijpen.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Links hoort in concentratiekampen thuis !

  Like

 16. fleckie zegt:

  Wat een lelijkerd, het ‘venijn’ … STRAALT…van haar gezicht af!

  Like

 17. peter zegt:

  Het zou haar sieren als ze zich sterk zou maken om dat geteisem het land uit te smijten ,in plaats dat gelul over diversiteit .

  Like

 18. Jan zegt:

  Vrouwen van veroordeelde verkrachters in GB: Blanke vrouwen zijn smerige wijven

  ‘White girls are filthy’: Wives of Asian men jailed for raping vulnerable British girls reveal why they blame the victims


  Only Nusrat and Nila were prepared to condemn the abuse without reservation. The others, it seemed, privately blamed the girls and even their parents. It became clear they had a very confused sense of morality.

  Nusrat fought back, saying: ‘You know our girls are raped by uncles, fathers, brothers and imams. My neighbour’s daughter had a baby when she was 12. It was her uncle. They blamed her. Sent her to Pakistan. We don’t see the truth.’

  But later, at a separate meeting, I encountered Suju, the wife of another jailed groomer. She was afraid of him but she, too, thinks white girls are: ‘Filthy. How they dress. They have no shame, no fear of Allah.’

  Was it OK to hurt them the way the men did?, I asked. ‘No. You can’t hurt people. Allah does not want that,’ she replied. ‘But it is the girls who should be careful. They did something to him, maybe bad magic. I am now alone, no money, no life.’
  …..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4936754/Wives-men-jailed-rape-blame-victims-too.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s