“Burgemeester laat vrouwen in bikini afplakken op kermis”

Screenshot_13

Sint-Agatha-Berchem – De CDH-burgemeester van de Brusselse gemeente Sint-Agatha-Berchem zou de uitbater van een kermisattractie verplicht hebben om enkele tekeningen van vrouwen in bikini af te plakken. Deed hij dat niet, zou hij naar eigen zeggen niet meer welkom zijn. Volgens de man zou de maatregel genomen zijn om moslims niet tegen de borst te stuiten.

Het is Karl Vanlouwe (N-VA) die de kat de bel aanbond. Hij tweette over de situatie en deelde ook enkele foto´s van de attractie op zijn Twitter-account. Volgens Vanlouwe kan zoiets niet wettelijk worden afgedwongen, maar werd de uitbater wel onder druk gezet. Later meer.

Bron:
www.hln.be
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op “Burgemeester laat vrouwen in bikini afplakken op kermis”

 1. Luchtpint zegt:

  Bloewete Tètte !

  🙂

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Ahh, het Centre démocrate humaniste de omhooggevallen humanisten met een religieus randje.
  Deze van de wereld losgeslagen personen hebben geen idee wat voor onheil ze aanrichten bij verreweg 95% van de bevolking.

  Het CDH is ook zo’n partij die 1% van de bevolking de mogelijkheid geeft het leven van 99% van de anderen te verzieken.

  Je zou de Belgen wat meer gezond boerenverstand willen geven.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Ik hoop dat het nep nieuws is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Ik heb altijd gedacht dat moslims niet naar de kermis mochten. Muziek en westers vermaak mag toch niet van allah? Wat weer een onderwerping aan de islam, deze maatregel! Het wordt de islam uiterst gemakkelijk gemaakt om Europa te veroveren. Totaal geen weerstand! Juist het tegendeel. Er wordt flink meegewerkt om ons werelddeel te islamiseren.
  Ongepast en onbegrijpelijk!

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   MANNEN mogen -onuitgesproken- immers álles.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   Cathja en waarom zijn ze massaal op Duitse feesten als ze daar volgens hun geloof niet mogen zijn, ja de boel voor de lokale bevolking verzieken daar zijn ze goed in
   Was een jongen van 17 onthoofd in Syrië omdat hij naar westerse muziek luisterde en idd het westen geeft stap voor stap meer toe voor mensen die we niet in onze samenleving willen

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Vergis je niet die gaan wel alé de “jongeren” dan en maar om één reden problemen zoeken, vechtpartijen uitlokken en meisjes lastigvallen.
   Is waarschijnlijk over heel europa zo verworden.

   Like

  • Elisah zegt:

   Op de Prater in Wenen (giga grote kermis) liepen, tot mijn verbazing, opvallend veel moslimfamilies rond toen wij er waren, zelfs vrouwen helemaal in zwarte gewaden gingen in de attracties. Ik wist niet dat zoiets voor hen toegestaan was, normaliter is alles wat enigszins leuk is toch verboden, tenminste, voor vrouwen dan.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Achterbakse landverrader, overgieten met pek en veren en de stad uit jagen !!

  Geliked door 2 people

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik ben maar weer eens gaan googlen:
  Het CDH is de Waalse zusterpartij van het Vlaamse CD&V; christen-democratisch dus.
  Ja, wat moet je dáár nu weer van zeggen?
  Misschien heeft zo’n burgemeester opeens wel besloten, dat hij de moslims op dit punt begrijpt, omdat nog niet zo heel lang geleden de rechtgeaarde katholiek – want een christen-democraat is in België katholiek- óók nog zowat dóódviel van afbeeldingen van vrouwen in bikini. Dan zou het een kwestie worden -de zoveelste- van “Die moslims geloven tenminste nog wát.”
  En anders is het dood-ordinaire dhimmitude, oftewel: land- en cultuur-verraad.

  Geliked door 3 people

 7. Eduard uit Breda zegt:

  Past in het langzaam veroveren van Europa door de islam denk hierbij de uitspraak van de moslim burgemeester van Londen over posters in stations van de underground (metro)

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Dat afplakken wordt gedaan voor dat soort volk dat ondertussen vaak niet met hun poten van onschuldige vrouwen af kunnen blijven….schijnheiligheid in uiterste vorm.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  zou de maatregel genomen zijn om moslims niet tegen de borst te stuiten.

  Zo is dat, men moet de mohammedaan niet tegen de borst stuiten en daarom stel ik voor om in het vervolg plaatjes van mooie mannen in bikini te gebruiken.

  Gaaf hè?

  Nou ja, vooruit, nog één mooie vrouw in bikini moet mogen, vind ik:

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Hoeveel gekker kan het nog worden ???
  Als ik in de schoenen van die kermisexploitant zou hebben gestaan, zou ik de eer aan mezelf hebben gehouden en de gemeente een koekje van eigen deeg hebben gegeven. Tijdens de grootste drukte van de kermis zou ik mijn attractie met heel veel lawaai en toestanden zijn gaan afbreken en zou ik heel opzichtig zijn vertrokken. En met mijn vrachtauto(‘s) heel langzaam en luid toeterend dwars door door het kermisvolk zijn weggereden. En de platen van de dames in bikini zou ik opzij aan de vrachtauto(‘s) hebben gehangen. En daags daarna zou ik een advocaat naar de gemeente hebben gestuurd, om het stageld terug te vorderen en een schadeclaim in te dienen. Gewoon een kwestie van een beetje klasse tonen.
  Kermis is kermis. Ja, toch.

  Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Spekman moet zn bek houden en truien gaan breien.

  Geliked door 2 people

 11. rony stokart zegt:

  Zo doet men dat in katholiek Belgie. Niks officieel verbieden maar sluiks “druk uitoefenen”. En wat dàt betekent weten de Belgen maar al te goed. Waardoor alles en iedereen in de pas loopt. De pers en TV voorop.

  Like

 12. msn2017 zegt:

  Lastig hoor. Hoe zo, kermis? Kermis hoort leuk te zijn. Geen flauwe kul. Weg met die burgemeester!

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Hallo dames, kijk eens hoe heerlijk bij 30 graden in de zomer?

  Het is gewoon niet te geloven.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Gaat hij ‘de vrouw met de drie borsten’ een tot ons cultureel erfgoed behorende kermis-attractie incluis afbeelding, ook afplakken ? Dat zal hij wel niet durven, net zo min als hij het afplakken in Brussel niet zelf deed. Wat een lafaard, die al buigt voor de islam voor het nodig is.

  Like

 15. Marian zegt:

  Wanneer roept iemand dit eens Halt! toe? Het wordt hoe langer hoe zotter.

  Like

 16. Asgard zegt:

  Je kan het met de burgermeester eens zijn of niet, hij heeft hierin wel een punt, de menselijke psyche is nog steeds een mysterieuze wereld,…al dan niet kan deze afbeeldingen leiden tot meer onaangepaste aanrakingen richting de vrouwen, het beeld word onbewust waargenomen in het brein, en mensen met een zwakke psyche ervaren dit als een gewoonlijk beeld dat je vrouwen mag aanraken waar je maar wilt,…laten we de rollen eens omdraaien en i.p.v naakte vrouwen naakte mannen erop af te beelden, het kan gewoon niet, en dit heeft niets te maken met het beledigen van de mossels, dit is gewoon not done,..hetzelfde met het reclamespotje op TV van secondlove,…kom op mensen dit heeft niets te maken met vrijheid van meningsuiting maar met dom kudde gedrag.

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb jij daar soms zelf last van, dat jij je poten niet kan thuis houden bij het zien van dames in bikini.
   Want daar ging het over, niet over naakt afgebeelde dames.
   En ja, wat mij mij betreft mogen er ook heren in een zwembroek op een kermis attractie afgebeeld worden als daar vraag naar is.
   Maar ik denk dat deze reactie voortkomt uit jou eigen beperkte en preutse houding en instelling.
   Zeker als je er ook nog een reclame spot bij gaat halen.
   Het waren dan ook christelijke partijen die zich hier druk om maakten.
   Ik denk vooral omdat ze mekaar niet eens vertrouwen.
   Alsof iedereen denkt, kom, laat ik eens vreemd gaan, als ze die reclame gezien hebben.
   Iemand die dat van plan is, heeft daar geen reclame voor nodig.

   Like

  • Marian zegt:

   Asgard , wij hebben die vrijheid nu eenmaal als vrouw verworven .En moeten nu eens onze vrijheid gaan opgeven omdat wij ongenodigd een stelletje klootzakken hier naar binnen gekregen hebben die hun poten niet thuis kunnen houden. Dat zal lekker wezen . En de mannen mogen lekker in hun zwembroek lopen, van mij mag dat boven stuk er ook wel af.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @Marian, er zijn thans een aantal Duitse burgemeesters die nou rijkelijk terug krijgen wat zij hun burgers aandoen met hun linkse correctheid en wat ik hieronder zal afbeelden:

    Duitse burgemeester die teveel vluchtelingen toeliet in Altena (Noordrein-Westfalen) werd op 26 november 2017 neergestoken door dronken vluchteling-hater.

    De conservatieve burgemeester van de West-Duitse gemeente Altena is maandagavond neergestoken in een kebabzaak waar hij op bezoek was. Volgens de minister-president van de staat Noordrein-Westfalen, Armin Laschet, gaat het hier om een politiek geïnspireerde aanval.
    De dader, die klaarblijkelijk dronken was, vroeg Andreas Hollstein of hij de burgemeester van Altena was. Nadat de verdachte doorkreeg dat hij inderdaad oog in oog stond met de enige echte burgemeester beet hij hem toe: “U laat mij hier verrotten en haalt wel 200 vluchtelingen hierheen.” Vervolgens stak hij Hollstein met een scherp mes in zijn nek.
    Hollstein belandde hierdoor in het ziekenhuis maar zijn leven was niet in gevaar

    De dader, die gearresteerd werd door de politie, maakte herhaaldelijk opmerkingen over vluchtelingenbeleid. Altena staat erom bekend dat het meer vluchtelingen opneemt dan de nationale quota vereisen. Hollstein is lid van de CDU van bondskanselier Angela Merkel en hij kreeg thans datgene op zijn dak wat er gebeurd als je vreemden boven je eigen soort verkiest en ook was te verwachten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s