EINDELIJK: MAROKKANENJACHT

Screenshot_1

(Door: Petra de Geus)

Tot op heden begreep ik het woord “Marokkanenjacht” als Marokkanen die op jacht gaan naar (Nederlandse) buit en prooi, maar sinds vorig weekend heeft het woord een andere lading gekregen. Elatik (foto), het hoofdstedelijk frauderend hoofddoekje, doet met haar mislukte kop vijf pagina’s huilie huilie in de Volkskrant – het slachtofferschap en de Taqiyya zitten haar diep in de genen. Eerst graaien en liegen en dan als het aan het licht komt, klagen en liegen. Ze geeft het begrip Kutmarokkaan op eigen wijze invulling. Wat is dat toch met zo iemand? En wat is er aan de hand met Marokkanen? En wat is er aan de hand met een “journalist” die op geen enkele manier kritisch doorvraagt en alle Taqiyya voor zoete koek slikt? Erger nog, wat moet je denken van een krantenredactie die in haar eindeloze drang naar politiek correcte Gutmenschelijkheid een veel te lang en hopeloos saai stuk antireclame plaatst? En nog erger:  Wat moet je met bestuurders als bromsnor politieman Aalbersberg en burgervader van der Laan die dit soort mensen op zulke posities brengen?

Pinto en Umar hebben al gereageerd en hun reacties waren hier op de E.J. Bon-site gelukkig al te lezen. In het verlengde daarvan wil ik hier de gelegenheid nemen om zout te leggen op een paar onderbelichte slakken in deze onwelriekende materie. Eerst even een korte schets.

De van meerdere frauduleuze zaken bekende Amsterdams Marokkaanse Elatik was recentelijk in het nieuws, omdat zij de Amsterdamse korpschef van politie Aalbersberg adviseerde om onder het mom van “sharia door diversiteit” hoofddoekjes voor de politie in te voeren. Voor dit “werk” toucheert zij een slordige € 12.000,- per maand, terwijl haar competenties niet verder lijken te reiken dan haar schaamteloze brutaliteit en het reeds vermelde hoofddoekje. Zo te zien is dat in elk geval beter dan de competentie van Aalbersberg, die zo te zien niet verder gaat dan gevaarlijke goedgelovigheid. Al wist hij niet één (bloedsuikertje bij het Centraal Station), maar waarschijnlijk twee (mes in de metro) aanslagen in Amsterdam toch goed onder de pet te houden.

Hier zou het bij gebleven zijn als haar vriendin Saadia a.-T. niet ook in opspraak raakte. Zij had het gepresteerd om nota bene iemand van de Hofstadgroep als deradicaliseringsspecialist aan te nemen en raad eens… hij hielp mensen verder met radicaliseren. Saadia was heel goed in het cliëntelistisch strooien met goedbetaalde gunsten aan favorieten in haar netwerk. Ze nam ook de man van Elatik aan in haar team.

Het is godgeklaagd. De Marokkaanse jeugd radicaliseert en verpest onze maatschappij. Er is een oververtegenwoordiging van Marokkanen in Europese gevangenissen, asociaal asiel-hoppen, betrokkenheid bij aanslagen en als ISIS jihadi’s. Wie heeft Theo vermoord? En als hun broertjes en zusjes voor grof geld worden aangenomen om daar met deradicaliseringsprogramma’s “als insiders” wat aan te doen, wat doen ze dan? Ze verneuken de zaak nog verder, maar dan goed betaald en bovendien ook nog frauderend als “consultants” of “professionals”. Wat zullen ze gelachen hebben in huize Elatik en Saadia a.-T.

Het voorval doet me denken aan de situatie in het Rifgebergte waar ze vandaan komen. Toerist koopt drugs of wordt daartoe gedwongen. Verkoper belt broer, oom of neef die bij de politie werkt. Die komt, pakt de drugs af en geeft een boete of erger. Dubbel verdienen en niks geven, zo heet dat.

Nu is Elatik tegen de lamp gelopen – en dan wordt het huilie huilie, vijf fokking pagina’s lang in het Volkskrant katern. Haar verklaringen van meelijwekkend slachtofferschap zijn grotesk en verdacht. Dat zij en haar vriendin met hun netwerk er omheen tegen de lamp gelopen zijn, wordt door haar omschreven als een “Marokkanenjacht”. Een heksenjacht noemt ze het ook, nou een heks is ze zeker. Zo wil ze het op een bepaald moment zelfs doen voorkomen of frauderen een teken van geslaagde integratie is – met corrupte VVD’ers als haar lichtend voorbeeld. Er zal nooit een einde komen aan haar brutale leugenachtigheid.

Haar dubbele agenda is daarentegen wel serieuze ernst, tenminste haar eigen kant ervan. Dit soort mensen staat klaar om met diversiteit als vermomming de “witte werkelijkheid” van Nederland over te nemen en met haar eigen corrupte clan in te richten. Woorden en idealen bestaan voor haar niet – opportunisme en macht wel, het is een fraudejihad.

Pro-Hamas Elatik, zij wil toch zo graag de sharia? Wat staat er op liegen in de sharia? Tong afsnijden of zo? Laten we dat snel doen, want zo een addergebroed met een dubbele tong daar heb je helemaal niks aan.

De Rif-bewoners van Marokko zijn Berbers. Het is toch bekend dat het woord barbaar af stamt van Berber? Het heette de kust van Barbarije en de piraten daar heetten vroeger de Barbarijse zeerovers. En lang daarvoor toen de Berbers in “Al-Andalus”, het ten onrechte als multicultureel paradijs beschreven Spaans-Marokkaanse kalifaat, aan de macht kwamen, wisten mensen als Maimonides niet hoe snel ze moesten vluchten. De Marokkaanse machthebbers hadden zo een hekel aan de Rif-bewoners dat de Duitsers er voor de WO1 met hun gifgassen mochten oefenen. Toen er zich in de jaren ‘60 Nederlandse bedrijven aandienden om arbeidskrachten te werven, wisten ze in Marokko niet hoe snel ze naar het Rifgebergte moesten wijzen, daar, neem die maar, veel succes! Marokkanen werden ze in Nederland, omdat Nederlanders in termen van landen denken in plaats van etniciteit.

Ja Marokkanen, wat is er aan de hand met jullie in Nederland? Had Oudkerk dan toch gelijk? Het lijkt wel duidelijk dat jullie het hier in Nederland – en trouwens ook in andere landen – volledig hebben verkloot. Jullie smerige sar- en treitergedrag, de bedreigingen en het geweld, de viezigheid, de criminaliteit, de moorden en aanslagen, het heulen met de ISIS en nu jullie fraude en witteboordencriminaliteit, naar goed gebruik opgevolgd door een klaagzang met recht op het eeuwig slachtofferschap. Het komt ons de keel uit. Genoeg is genoeg! De dag dat jullie uitgezet worden kan niet snel genoeg komen. De tijd is voorbij dat we minder, minder, minder wilden. We willen nu geen, geen, geen.

Zijn er dan geen goede Marokkanen? Natuurlijk wel! Maar ze wegen niet op tegen degenen die overlast geven. En aangezien er geen enkel zelfreinigend vermogen binnen deze groep is, weg er mee, terug de woestijn in! Kan je lekker kamelen voor de gek houden.

Wat te doen met zo een journalist van de Volkskrant? Cursusje Taqiyya? Workshop islam voor dummies? En wat te doen met de Volkskrant zelf die zich in haar wanstaltige portie politieke correctheid verslikt en er op eigen beweging een stukje anti etnisch profileren van maakt? Ga wat nuttigs doen: ga journalistiek in plaats van politiek bedrijven. Hou op met mensen meningen op te dringen, mislukte opiniemakers!

En dan, last but not least, wat moeten we met onze Amsterdamse “leiders”? Onze hoofdstad begint steeds meer trekken te vertonen van een open en “diverse” inrichting. Wat moeten we met een PvdA die dit soort figuren cultiveert en naar voren schuift? Wat moeten we met mensen als Aalbersberg en Van der Laan?

Over Van der Laan heb ik het liever niet, gezien zijn persoonlijke omstandigheden, maar van een gezonde burgervader zouden dergelijke blamages niet geaccepteerd worden. En Aalbersberg? Die man is de risee van het corps geworden. Het is wel duidelijk dat deze man niet geschikt is voor zijn functie. Hoe moet hij nou verder functioneren? Het is moeilijk om hem nog serieus te nemen. Laat iemand hem uit zijn leiden verlossen. Eberhard wees wijs: ontsla net als Saadia a.-T. je commissaris en houd de eer aan je zelf, treed af.

Door:
Petra de Geus (augustus 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Berbers, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op EINDELIJK: MAROKKANENJACHT

 1. Thomasson zegt:

  Er is niets nieuws onder de zon. Ook een kind die dondersgoed weet dat hij een standje verdient, gaat huilen.

  Like

 2. Marc zegt:

  Dus voor dit wijf heeft Mo B Theo van Gogh vermoord?

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Voor dit wijf? Oh nee! Een islamiet, zeker een geradicaliseerde islamiet, moordt principieel voor de Zaak van Allah en de Proféét, n i e t ten behoeve van één individueel iemand! Nooit!
   Sterker: Individualiteit bestaat niet voor ze; alle draait bij hen om het collectief van de ideologie!
   Moslims zijn bij wijze van spreken maar één stap verwijderd van het “We are The Borg” uit “Star Trek, the next generation.”

   Geliked door 1 persoon

 3. reageerbuis zegt:

  Elatik wenste toch de kiezers van Wilders dood?

  Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Wierd Duk zaagt Frans Timmermans bij de enkels af: ‘Hij is een veel groter gevaar dan het nationalisme!’
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/wierd-duk-zaagt-frans-timmermans-bij-de-enkels-af-hij-is-een-veel-groter-gevaar-dan-het-nationalisme/

  Geliked door 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Fantastisch verwoord, Petra. Helemaal juist!

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Bespaar mij het lot van een provocerend kopvod.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Ik vind dat van der Laan af had moeten treden. Hij is ziek, maar dat is geen reden om zijn verantwoordelijkheid te nemen. Dat doet hij echter niet. Ik vind het beschamend dat deze man zich niet kapot schaamt. Met wat er gebeurd is vind ik dat je niet op dei plek kan blijven en zijn ziekte heeft daar niets mee van doen.

  Like

 8. Robby E. zegt:

  st. Eberhardus was gewoon op de hoogte van de praktijken van deze twee door en door corrupte wijven Sadia en Fatima.
  Maar zolang er geen ophef over gemaakt werd kneep dit slappe, glijerige braakmiddel alle twee z’n ogen stijf dicht!

  Like

 9. roland zegt:

  Dit alles riekt naar hoogverraad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s