Migrantenbonus: voorwaardelijk versus 10 jaar gevangenisstraf

Screenshot_9

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds vaker verbaast zich niet alleen de juridische leek als Duitse rechtbanken “in naam van het volk” rechtspreken. Niet alleen, maar vooral in het strafrecht schijnen het gezonde mensenverstand en het gevoel voor rechtvaardigheid buiten werking gesteld te zijn. Onder rechtvaardigheid verstaat de schrijver dat de opgelegde straf in overeenstemming is met het delict – zonder aanzien des persoons. Dat dit niet (meer)  zo is, maken twee zaken uit de Duitse deelstaat Sachsen duidelijk.

PI News (2)

Zaak 1: Begin januari 2016 waren vier jongeren in Chemnitz rondom middernacht op weg naar een discotheek. Tijdens de rit werd een 19-jarige onwel, dus stopte men (midden in een bewoond gebied) en de jongeman stapte uit om een frisse neus te halen. Vanuit de struiken vielen twee Tunesiërs over hem heen, die bruut op hem insloegen en intrapten. De andere inzittenden van de auto schoten hem te hulp en werden volgens de politie door drie andere personen uit de “Arabische regio respectievelijk Noord-Afrika” aangevallen. Het 19-jarige slachtoffer werd zwaar in zijn gezicht verwond, een ander slachtoffer brak zijn enkel, omdat hij met stenen werd bekogeld. Het 19-jarige slachtoffer met verwondingen in het gezicht moest meerdere tandheelkundige en kaakchirurgische operaties ondergaan, die hij zelf moet betalen. De zaakschade door de binnendringers aan twee auto´s bedroeg ongeveer € 3000,-, bovendien werd een smartphone geroofd. In de leugenpers werden de daders “rowdies” genoemd; dus allemaal niet zo erg, een paar jongens hebben gewoon een knokpartij gehad. Zo suggereert men dat aan ons.

Het vonnis

Het gezonde mensenverstand vertelt ons: roofoverval met toebrengen van zwaar lichamelijk letsel: gevangenisstraf, ongeveer vier jaar in ieder geval! Helemaal fout!: het kantongerecht Chemnitz besliste viermaal voorwaardelijk en eenmaal vrijspraak!*

Zaak 2: tijdens het Zonnewendefeest in juni 2016 in Polenz kwam het tot een vechtpartij tussen bio-Duitsers en Bulgaren. Daarbij viel een Duitser twee Bulgaren en een Roemeen aan en verwondde een van zijn slachtoffers zwaar. De Bulgaar had een schedelbreuk, omdat de aangeklaagde hoofddader toesloeg met een bierglas. Dus toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Ongeveer 4 jaar gevangenisstraf? Nee.

Het vonnis van afgelopen vrijdag: negen jaar en tien maanden gevangenisstraf! De voorzittende rechter van de arrondissementsrechtbank Dresden noemde de daad mens-verachtend.

Dat kan wel kloppen, maar dat schijnt voor de daders uit zaak 1 in Chemnitz niet te gelden; daar was het slachtoffer een Duitser.

* Wat betreft zaak 1 ging het Openbaar Ministerie Chemnitz in beroep. Resultaat: zaak geseponeerd!

Welterusten rechtsstaat!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, discriminatie, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Migrantenbonus: voorwaardelijk versus 10 jaar gevangenisstraf

 1. wereldvreemde en partijdige rechters zijn overal in de EU

  Geliked door 2 people

 2. T.Troubadour zegt:

  Precies als in de dertiger jaren

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter Rissing zegt:

  Sprakeloos!

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Voor die geweldplegers die toch niet gestraft worden is dit de bevestiging om door te gaan met hun gewelddaden. En de tam tam in Afrika doet ook zijn werk. Zegt het voort, zegt het voort. Kom met zijn allen naar Duitsland, want daar kun je flink de crimineel uithangen zonder er ooit voor gestraft te worden !

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Ik heb het vermoeden en jullie mogen me uitlachen, dat veel rechters en politici drugs gebruiken. Hun denkwijze veranderd daardoor en wat recht is word krom. Ik heb gezien in mijn omgeving wat drugs of alcohol doet met de denkwijze van mensen. Recht word krom etc links word rechts rechts word links in die hoofden etc etc. Knetterknettergek. Als je weet dat jongeren steeds meer en vroeger met deze rommel beginnen dan kun je zelf verzinnen hoe het er over 20 jaar uit gaat zien. Een hel. Reken daar maar op.

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en heren.
  Het zijn tegenwoordig zware tijden, ook voor vrouwe Justitia. Zij staat reeds onder grote druk.


  Vrouwe Justitia uit de goeie oude tijd.


  Vrouwe Justicia hedendaags.


  Vrouwe Justtiia past zich aan aan de tijd.


  Haar opvolgster vrouwe Sharia.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s