Noorse minister van Integratie: Zweedse toestanden vermijden

Screenshot_18

Sylvi Listhaug, de Noorse minister van Integratie en Immigratie, bezocht het stadsdeel Rinkeby in het Zweedse Stockholm, begeleid door een horde journalisten.

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

Sylvi Listhaug van de FRP (Vooruitgangspartij) is de minister van Integratie en Immigratie van Noorwegen van de burgerlijke regering, en heel anders dan de integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering, Aydan Özoguz, wil zij wel graag de zorgen van haar Noorse landgenoten weghouden en de cultuur van Noorwegen behouden. Sylvi Listhaug laat het koud dat zij, waar mogelijk, door de media bekritiseerd en getreiterd wordt; inmiddels heeft ze van de buiten zijn oevers tredende haat van de media tegenover haar gebruik gemaakt en van hen haar nuttige idioten gemaakt. Zodoende profiteert de burgerlijke kant, en vooral de FRP groeit duidelijk door de hysterische woede en verontwaardiging van de media.

PI News (2)

Begeleid door veel Noorse en Zweedse journalisten bracht Sylvi Listhaug dinsdag een bezoek aan het No-Go stadsdeel Rinkeby in Stockholm en zorgde zodoende voor nog meer mediale hysterie. Ze zou van de fouten, die daar gemaakt werden, willen leren om ze in Noorwegen te vermijden.

Tegenover de krant “Aftenposten” zei ze:

“Al voordat ik naar Zweden vloog, was de kritiek immens, maar te midden van al deze moeilijkheden had ik een zeer nuttige reis, die me een blik gaf in de uitdagingen die Zweden heeft in bedreigde gebieden. De Zweedse politiechef gaf me een zeer goed advies. Hij zei dat het belangrijk is om op tijd inspanningen te ondernemen als de problemen zich voordoen. Dat is de les die ik graag mee terug wil nemen naar Noorwegen. Want hoewel Noorwegen er ver van verwijderd is om zulke omstandigheden zoals in de bedreigde gebieden in Zweden te hebben, heeft onze politie gemeld dat er een ongelukkige ontwikkeling in delen van Oslo met bendes en toenemende misdaad bezig is. Het is belangrijk om dat vroeg te bestrijden en er meer aan te doen… We moeten veiligheid teruggeven aan de inwoners van Oslo. Goede integratie en criminaliteitsbestrijding zijn belangrijke sleutels om Zweedse toestanden in Noorwegen te vermijden. Pogingen om de discussie te vermijden, zijn geen oplossing.”

Op de vraag waarom ze de reis nu in de verkiezingscampagne zou hebben ondernomen, antwoordde ze: “Dat ik dat nog niet gedaan heb, had alleen te maken met mijn zwangerschap en de geboorte.”

De Trump-vergelijking

Sylvi Listhaug kreeg onlangs haar derde kind. De linkse oppositie, de media in Noorwegen en nog meer politici en media in Zweden waren razend. “Zweedse toestanden” – het gebruik van dit begrip maakte van Listhaug de Trump.

De Zweedse minister van Migratie, Hélene Fritzon, weigerde haar Noorse collega volgens plan te ontmoeten. Ze verkondigde dat Listhaug “onzin” en een misleidend beeld van Zweden zou verbreiden. De voorzitter van de gemeenteraad van Stockholm, Karin Wanngård, eiste zelfs een verontschuldiging tegenover de burgers van Stockholm. De voormalige Zweedse staatsminister van 1991 tot 1994 en minister van Buitenlandse Zaken van 2006 tot 2014 zei: “Zweden is een goed functionerende samenleving en we hebben vooruitgang geboekt met onze immigratiepolitiek.”

Nu lijkt het erop dat het bezoek van Sylvi Listhaug aan Zweden eraan bijgedragen heeft om een debat te beginnen over hoe de realiteit er in Zweden werkelijk uitziet. De krant “Göteborg Postet” vindt dat Listhaug hetzelfde zou hebben omschreven als hetgeen de politie zegt en valt de Zweedse minister van Migratie aan: “Minister van migratie Hélene Fritzon reageerde verkeerd door haar Noorse collega Sylvi Listhaug niet te ontvangen. Fritzon zou zich niet alleen moeten verontschuldigen bij de Noorse minister van Integratie, maar ook bij de mensen, wier werkelijkheid zij niet wil zien.”

In augustus 2017 organiseerde Sylvi Listhaug (midden) een conferentie over vrijheid van meningsuiting met de Deense minister van Migratie Inger Støjberg en de islamcritica Ayaan Hirsi Ali.

Screenshot_19

Op 11 september vinden er in Noorwegen parlementsverkiezingen plaats. Wie de natuurlijke, vriendelijke maar vastbesloten Sylvi Listhaug, omringd door de media, die haar zeer kritische vragen stellen, wil horen en zien: hier een indruk.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Noorse minister van Integratie: Zweedse toestanden vermijden

 1. Perfide Albion zegt:

  Laten we allen deze zin goed in ons opnemen:

  “de integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering, Aydan Özoguz,” Wat een schande voor Duitsland.

  Turkse naam, Turks paspoort. Er is niets Duits aan deze persoon. Ik zou dit wijf nog geen park laten schoonvegen.(niets ten nadele van schoonmakers! Integendeel)

  Turken horen in Turkije. Islamieten horen in Dhar El Islam

  We gaan weer praten als de burgermeester van Mekka Jan de Boer heet…

  Liked by 1 persoon

 2. Drs.P. zegt:

  Slinkse en domme vrouwen in regeringen, Zweden met hun Hélene Fritzon heeft er een heel aantal, Duitsland heeft ook ene merkel die heel de EU kapot wil maken, maar ook de yabyum minister van NL defensie die de troepen inspecteerd mer haar hoerenlaarzen aan, afschuwelijk al deze mutsen, zum kotschen!!!!!! Compleet doorgeslagen idiote emancipatie.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/02/22/video-controversieel-waarom-vrouwen-natiescivilisaties-verwoesten-en-andere-ongemakkelijke-waarheden/

  http://curiales.nl/2016/04/30/vrouwen-feminisme-westen-beschaving/

  Like

  • Ivanneau zegt:

   Het is inderdaad allemaal om te kotsen maar het is wel het gevolg van het beleid dat alle democratisch gekozen regeringen in de EU in 2010 hebben vastgelegd in EU resolutie 1743. En dat er regeringen zijn gekomen die deze misdadige resolutie hebben ondertekend is helaas het gevolg van de totale desinteresse en domheid van de decadente Europese burger. Daarbij komt ook nog dat de linkse kerk alles, maar dan ook alles, in het werk zal stellen om hun trauma, die het Christendom heet, te vernietigen. Als ze daarvoor een pact met de duivel moeten sluiten dan zullen ze dat met een grote grijns op hun smoelwerk doen. We leven helaas weer in 1939 en het enige dat u nog kunt doen is vluchten. Misschien dat Polen of Hongarije een idee zijn.

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Drie vrouwen met lef. Gelukkig ze zijn er nog het handjevol.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De Noren en hun regering hebben nog niet door dat het in hun land al 5 over 12 is.
  Net als in Nederland trouwens !!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Respect voor de Noorse Minister van Integratie. Zweden mocht willen dat zij ook zo’n verstandige minister op die post had zitten. Dan was het misschien niet zo ver gekomen dat Zweden in rap tempo afglijdt naar een bandeloze samenleving!

  Like

 6. fleckie zegt:

  …ROYALTY……………VERKEERDE SJAAL……………NW.ISR.WEEKBLAD 1.9.2017…………….’ Koning Carl Gustaf en koningin Sylvia van Zweden toerden ter ere van hun veertigjarig regeringsjubileum door Zweden en kregen een ..kekke..sjaal ..omgehangen ..door iemand die zei dat hij een IRAAKSE ..VLUCHTELING..was. De man ging vervolgens op de foto met het koninlijke paar,dat ..niet..wist..wat er op de Arabische hoofddoeken ofwel KEFFIYEFS stond:’Al Aqsa is van ons en is niet hun tempel’.’HUN’ moet hier gelezen worden als ‘de Joden’.Dit werd pas bekend nadat ..media..de..foto hadden gepubliceerd.” Het gebeurde allemaal zo snel”, liet een woordvoerder van het Zweedse koninklijk huis weten. De echtelieden deden de sjaals al snel weer af.<<<<<

  Like

  • Cathja zegt:

   @ fleckie

   Wát een blamage! Als je niet weet wat er op een sjaal staat, laat je hem toch niet omhangen?
   Inmiddels zal de gemaakte foto al wel de hele wereld over gegaan zijn, en iedereen kan daar zijn/haar eigen conclusies uit trekken!
   DOM!

   Like

 7. Jan zegt:

  Norway School Includes Koran Verses in Christmas Program

  An elementary school in the city of Skien, Norway has announced its Christmas festivities this year will include not only the usual reading of verses from the Bible by students but also two verses from the Koran.

  When interviewed by the newspaper, the school’s spokesperson said the reason for including the Koran verses was “to create respect and understanding between different religions.”

  http://www.savemysweden.com/norway-school-includes-koran-verses-in-christmas-program/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s