Politie Antwerpen opnieuw aangevallen door “jongeren”

Screenshot_2

Tijdens een interventie op de Turnhoutsebaan heeft een groep “jongeren” Antwerpse politieagenten aangevallen. Twee agenten wilden een vrouw aan de kant zetten voor gevaarlijk rijgedrag, maar de bestuurster reed op hen in. Toen de agenten hun wapen trokken, werden ze omsingeld door enkele “jongeren” die hen klappen uitdeelden. Dat meldde VTM Nieuws gisteravond.

Het ging om twee inspecteurs van de fietspatrouille. “Iets voor zeven merkten twee inspecteurs van de fietspatrouille de wagen van de vrouw op”, vertelde Wouter Bruyns van de Antwerpse politie aan VTM Nieuws. “De bestuurster reed in de richting van de collega’s, die gelukkig konden wegspringen. De vrouw reed een zijstraat in en vernielde daarbij wat straatinfrastructuur. De wagen kwam uiteindelijk tot stilstand waarna de patrouille het wapen trok en de vrouw dwong om uit te stappen.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Politie Antwerpen opnieuw aangevallen door “jongeren”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Een aanval naar de politie houdt in, gewoon doodschieten. Dat moet de normaalste zaak van de wereld worden. Geen verhoren, geen onderzoeken, van alles niets.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Dat had je gedacht ,@Joannes:

   http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3202441/2017/07/07/Rechter-hard-na-dubbele-aanval-op-politie-door-jongere-Agent-klappen-krijgen-hoort-bij-uw-job.dhtml

   Rechter hard na dubbele aanval op politie door jongere: “Agent, klappen krijgen hoort bij uw job”

   Een Antwerpse politieman die slaag kreeg en een collega die werd omvergereden door één en dezelfde jongere uit Borgerhout, moeten tevreden zijn met één symbolische euro schadevergoeding. De rechter vindt dat klappen krijgen “een risico van het vak” is voor een politieman en wijst een hogere vergoeding af.

   De politiemannen hadden respectievelijk 500 en 750 euro geëist. De rechter vindt dat “een politieman ­altijd de kans loopt geconfronteerd te worden met een persoon die zich weerspannig gedraagt”. Daarom wijst hij een hogere schadevergoeding af.

   Like

   • Wachteres zegt:

    En tja, dan krijg je dit ….:

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3194027/2017/06/28/Helft-van-geweldincidenten-tegen-politie-geseponeerd.dhtml

    Helft van geweldincidenten tegen politie geseponeerd

    Justitieminister Koen Geens (CD&V) probeert vandaag alle procureurs-generaal op één lijn te krijgen over een nieuwe omzendbrief rond het vervolgingsbeleid voor geweld ­tegen politie. “Broodnodig”, klinkt het bij politievakbond VSOA.

    “Amper de helft van alle geweld­incidenten wordt behandeld, de andere helft wordt gewoon ­geseponeerd. Wij willen dat alles vervolgd wordt.”.

    Stoere woorden, maar wat als de rechter er om lacht?

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Heel triest Wachteres. Maar helaas, een revolutie kun je niet forceren. Ik voorzie binnen afzienbare tijd een ommekeer in Europees verband. Maar daar zullen eerst nog een fors aantal terroristische aanslagen aan vooraf dienen te gaan.
    Tegen beter weten in politiek correct blijven liegen, daar kan zelfs de meest linkse roeptoeter niet in blijven volharden.
    Zoals ik al zei, aanslagen waarbij vele duizenden van ons het leven laten zullen het tij keren.

    Like

   • Rensk. zegt:

    O wat zou ik het prachtig vinden als deze rechter een keer de klos zou zijn van dit soort tuig. Dat ie helemaal lens geslagen word. Zo boos kan ik hier van worden. Ik krijg de indruk dat sommige rechters totaal niet sporen.

    Like

   • M. zegt:

    Zij die voor de elite sjouwen worden door dezelfde elite verraden. Maar het vergt hersengebruik om dat te zien.Misschien kan men beter gewoon de kant van het volk kiezen voordat men overgeleverd word aan waar ze zelf aan meewerken.

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Uhhhh, waren de wapens ongeladen, misschien ?????

  Like

 3. rony stokart zegt:

  Welke agent gaat nu op de Turnhoutsebaan in Antwerpen fietsen? Zelfs met een tank blijft men daar beter weg, wegens Marokkaans sharia gebied. En dat Belgische rechters(!!?) geen schadevergoeding voor gemolesteerde agenten opleggen is ook volkomen normaal: alle magistratenadressen zijn bekend en openbaar in Borgerokko. En als er al eentje ontbreekt zorgen Groen en de SPa wel voor aanvulling.

  Like

  • Elisah zegt:

   Vroeger woonde familie van mij aan de Turnhoutsebaan, ik ben er al lang niet meer geweest en wist niet dat het daar inmiddels zo erg geworden is.
   Een vriend van mij studeerde ooit medicijnen in Antwerpen, maar werd als Nederlander flink gediscrimineerd en heeft zijn studie niet daar afgerond.

   Like

  • Republikein zegt:

   Zo is het, hier idem dito.

   Like

 4. Trucker zegt:

  Antwerpen is net als brussel verworden tot een islamieten nest.
  Er zijn straten waar politie niet kan ingaan zonder risico.
  Denken dat er zo maar kan geschoten worden door politie (in Vlaanderen of waar dan ook in de Lage landen) is de domste opmerking die ik tot hiertoe al gelezen heb, politie mag alleen in uiterste nood vuurwapen gebruiken en gericht schieten.
  Vuurwapen gebruiken in het softe europa van de HQ brussel dictators is gebonden aan een hele rits voorwaarden, het is echt niet trekken doorladen en vuren vergeet dat maar.
  Het is door de slachtpartijen gepleegd door islamieten terroristen dat het gebruik van vuurwapens groter is als voordien maar het blijft nog steeds een berg papierwerk (waar je niet goed van wordt) om het gebruik van een vuurwapen te verantwoorden.
  Politie leiding (én hun zetbazen de overheid) is zeer bang voor escalatie als er geschoten zou worden door agenten die zich bedreigd zouden voelen, daarom de stringente opdracht alleen vuren in uiterste nood en, dat is zelfs nog niet als twee agenten omring worden door een meute schuimbekkende islamieten.
  Persoonlijke noot: Brennekes (voor de kenners) zéér efficiënt in zo situaties (komen ze niet meer tot leven).

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zo is het Trucker..
   Ik vind persoonlijk de opmerking van ’n rechter dat “klappen krijgen hoort bij het politiewerk” uiterst schandalig en bijzonder onprofessioneel.
   Deze rechter zou ’n blaam moeten krijgen.

   Lieden die dit alles normaal vinden en het tevens normaal vinden dat de politie niet thuishoort in/op de Turnhoutsebaan… horen typisch thuis bij het zooitje islamitisch tuig dat daar hokt!
   Waarschijnlijk kweken ze ’n baard en slaan ze thuis hun vrouw.
   Ik kan me dat zo goed voorstellen…

   Weg er mee!

   Like

   • Trucker zegt:

    “…Lieden die dit alles normaal vinden en het tevens normaal vinden dat de politie niet thuishoort in/op de Turnhoutsebaan…”

    Paulzwueste ik heb al vaak gepend met zo lieden heb ik geen vijanden nodig en het typetje dat je naar refereert hoor daar ook onder.
    Politie zo uitrusten (het kunnen allemaal geen speciale eenheden zijn) dat ze alle wijken in kunnen en een perimeter opstellen en die verkleinen tot ze hebben waar ze naar op zoek zijn.
    Wie zegt onmogenlijk moet maar eens kijken hoe in de US politie uitgerust wordt (kopen “obsolete” materiaal van het leger) en dan spreek ik nog niet over SWAT of HR teams.
    Het is enkel de politiek (ministerie van binnenlandse zaken) die de lijn van de te nemen stappen uittekent waaronder budget, uitrusting en andere.
    De burgemeester heeft een zekere autonomie maar voor federale materie is de leiding in handen van binnenlandse zaken en justitie, geen (hoofd)commissaris kan doen wat hij zomaar zou willen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  De beruchte identiteitslozen, jongeren met een lichte teint, en een lage bloedsuikerspiegel.

  En toch denk ik… Het is nog lang niet erg genoeg anders hadden die agenten er wel wat van neergeknald.

  De klok tikt rustig verder….tik-tak…tik-tak…

  Gaan we het verzet nog meemaken? Neergeschoten “jongeren” wegens obstructie en aanvallen van het gezag of een paar van die ldentiteitslozen beteuterd bij hun afgebrande Audi S8….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s