Canada: anti-sharia feestwagen verboden op gay-parade

Screenshot_28

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Het ene na het westerse land neemt onder de opkomende halvemaan slaafs afscheid van de vrijheid van meningsuiting. De nieuwste knieval komt opnieuw uit het links gerichte Canada. In Vancouver werd een “anti-sharia”-feestwagen, die dit jaar in de gay-parade zou meerijden, verboden.

journalistenwatch

De feestwagen, die was aangemeld door een groep homoseksuele activisten die uit het Midden-Oosten komen en zichzelf “Cirque de So Gay” noemen, zou “cultureel tactloos” zijn, meldt de Canadese krant “Vancouver Sun”.

Mede-eigenaar van de wagen is Shawn Shirazi, een in Iran geboren homoseksueel, die woedend is over de afwijzing. Voor hem zou het hypocrisie van de mensen zijn, die anders zoveel waarde hechten aan het in acht nemen van internationale mensenrechten, culturele en religieuze belangen.

De medeorganisator van de Gay Pride Parade, Andrea Arnot, daarentegen verdedigt het besluit. Wat haar betreft zijn de gevoeligheden van de nieuwe islamitische burgers belangrijker dan homoseksuelen die tegen de sharia protesteren, waaronder zij in hun landen van herkomst zo hebben te lijden.  “Veel vrouwen dragen een boerka. Dat is deel van hun identiteit, van hun religie en hun cultuur. Vast en zeker zijn er ook plaatsen waar ze hiertoe gedwongen worden”, geeft ze in ieder geval toe.

Ze zou met moslims hebben gesproken die de wagen als een belediging zouden hebben gevoeld. “Juist nu wil ik sensibel zijn, als het erom gaat wat e rin onze samenleving gebeurt”, verdedigt Andrea Arnot zichzelf.

Tot de verkiezingen van 2015 werd er in Canada heftig gediscussieerd over de rol van de islam en de islamisering, toen de toenmalige minister-president Stephen Harper had aangekondigd de gezicht-versluiering te verbieden. De Canadezen besloten liever op de “liberale linkse Justin Trudeau te stemmen, die als nauwelijks iemand anders strijdt voor de snelle islamisering van zijn eens vrije land. Zo nam het parlement in maart als reactie op de aanval op een moskee in Quebec, waarbij zes mensen om het leven kwamen en 19 mensen gewond raakten, de “Motie M103” aan. Deze voorziet erin dat de regering elke vorm van zogenaamde “Islamofobie en alle vormen van racisme en van religieuze discriminatie bestrijdt”.

Men zag af van een definitie van “Islamofobie”, zodat critici van de motie de vrijheid van meningsuiting in gevaar zien.

Justin Trudeau maakt geen geheim van zijn liefde voor de islam. Ook zijn kleding is een bekentenis. Zo vierde hij het einde van de ramadan met toepasselijke sokken (scroll down, 4e foto).

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Canada, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, establishment, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Canada: anti-sharia feestwagen verboden op gay-parade

  • paulzwueste zegt:

   Als ik erbij was geweest en ik had gezien dattie van die islam-sokken aan had, had ik z’n schoenveters aan elkaar gebonden met ’n zogenaamde “Gordiaanse knoop”…
   Die heb ik in Griekenland van m’n vriend “Oeidiepoes” geleerd.
   Zijn vrouw heette “Nymphomane”.
   Zodattie languit op z’n bek was gegaan en z’n schoenen niet meer had kunnen uittrekken.

   Like

   • Republikein zegt:

    Oude foto want vierkanten neuzen, helemaal niet zo 2017.
    Overigens maakt de foto in het topic gewaar van de illuminatie.

    Like

 1. Cynicus zegt:

  De politiek correcte waanzin ten top. In de shariawetgeving gaat elke homofiel omgekeerd met de kop naar beneden het dak af. En daar valt meneer of mevrouw de homosexueel te pletter.

  Geliked door 3 people

 2. T.Troubadour zegt:

  Canada eens vechters tegen facisten nu voorstander van islamfacisten

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Zo zie je maar weer Troubadour dat je met ’n volk kunt doen en laten wat je wilt…

   En wat wil jij later worden…
   Brandweerman?
   “Heerser” natuurlijk.
   Eerst laat ik ze vechten tégen fascisten, en later laat ik ze zèlf allemaal fascist worden.

   Lijkt me gewoon leuk.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die Trudeau moet veroordeeld worden tot de “Wiegendood”.
    Lijkt me weer eens wat anders als altijd maar dat ophangen, vierendelen enz.

    Like

 3. Perfide Albion zegt:

  We zijn in oorlog. Wat mij betreft eerst met gasten als Trudeau en zijn kiezers. Pakken we daarna de islam aan…

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Waar is die FrieseCanadees reaguurder? Zal wel anti-homo zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sjaak zegt:

  Hoe zag de verboden pronkwagen eruit ?
  Drie homo’s hangrend an een strop aan een galg ?

  Geliked door 1 persoon

  • Sjaak zegt:

   (hangend)

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Shawn Shirazi had als mede-eigenaar wat Iraanse homo’s losjes aan die kraan gehangen.
    Maar we weten hoe die Trudeau als aanhanger van het regime in Iran is.
    Zo kinderachtig, die man laat zich ècht heel erg kennen.
    En dan ook nog met die sokken…
    Hij had dat van z’n neef Jesse Klaver gezien.

    Like

 6. abouneenee zegt:

  Het gaat er zeker om wat er in onze samenleving gebeurt, dat heeft Shawn Shirazi goed gezien, maar om de vrijheid van meningsuiting te beknotten door een statement tegen de sharia, die alle homo’s beter kunnen omarmen, monddood te maken is als het invoeren van juist die sharia.

  In Europa is het dhimmitude gedrag van onze ‘onbevreesde leiders’ in datzelfde licht goed te duiden. Men heeft hier minimaal 50.000 “radicale moslims” naar binnen geharkt, dan wel toegestaan dat zij zich hier hebben kunnen ontpoppen tot radicale moslims. De overige moslims zijn natuurlijk in potentie ook ‘vlinders’ in wording.

  Links heeft onze cultuur inderdaad ‘verrijkt’ met het toelaten van een monocultuur waardoor iedere vorm van diversiteit moet wijken zodra de islam voldoende volgelingen en momentum heeft bereikt.

  Niet iets om ze dankbaar voor te zijn. Als de ideologische nazaten van Den Uyl zichzelf nu van kant maken, scheelt dat jaren in evolutie voordat de dromende massa bij de pinken is en voorkomt men dat zij verantwoording hoeven af te leggen voor hun genocide op de oorspronkelijke christelijke en atheïstische inwoners van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Wéér een eens zo mooi land wat ten prooi valt aan de islam!

  Is de mensheid wereldwijd haar ‘gezonde’ verstand aan het verliezen?
  Wat zit er achter die ootmoedige houding jegens moslims?
  Waarom mogen moslims straffeloos spotten met en dreigementen uiten tegen alles wat niet volgens de regels van de islam is, maar kom niet aan de islam en de moslims zelf, want dan zijn ze tot op het bot beledigd!

  Wat een wereld waarin wij leven! Wat voor wereld laten wij na aan ons nageslacht?

  Geliked door 1 persoon

 8. Oeps48 zegt:

  Goede morgen Dames en Heren.
  Met Justin Trudeau als premier heeft Canada geen vijanden meer nodig.
  Kennelijk heeft de veel te jonge en over het paard getilde politicus nog teveel stoere branie en bravour en te weinig levenservaring, om te beseffen, waar hij mee bezig is. Hij is kennelijk nog niet droog achter zijn oren en de leeftijd, om nog in sprookjes te geloven, niet te boven. Kan hij zijn eigen billen al afvegen, of moet zijn mama dat nog doen ??? De populist is kennelijk ook nog te onervaren, om te beseffen, hoe gevaarlijk zijn islamitisch speeltje in werkelijkheid is.


  Die Justin Trudeau lijkt wel wat op Yasser Feras.

  Geliked door 1 persoon

 9. Williaan zegt:

  Andrea Arnot en mede westerse verraders zullen ook eens de sharia wet aan den lijve ondervinden als het zo door gaat.. Het zijn uiterst gevaarlijke lieden voor het (nog) vrije Westen

  Geliked door 2 people

 10. Qvic zegt:

  Ik heb gay parades nooit begrepen, van waarom zouden er mensen zijn die hun natuurlijke afwijking zo uitbundig willen vieren in het openbaar en dat zij zich willen presenteren als een uitverkorene en dat daar iedereen blij er mee moet zijn. Daar zijn de lesbiennes het ergste in, deze vrouwen zijn het meest hypocritische mensensoort die er rondlopen op de aarde. Deze mannen haters, haten enkel hun eigen blanke soort mannen, maar staan tegelijk met open armen klaar voor alle getinte en bruine huidskleur mannen om deze te mogen ontvangen, die hen figuurlijk en letterlijk willen verkrachten. Hier uit concludeer ik dat die vrouwen macht ziek zijn. Zij zijn zo gefrustreerd in deze westerse mannenwereld, dat zij alles beter denken te weten dan de blanke mannen voor de (plaatselijke)gemeenschap of land. Zodra zij een machtspositie in de politiek hebben vergaard, zullen zij alles proberen af te breken wat de autochtonen blanke mannen ooit opgebouwd hebben. Het verschrikkelijke voorbeeld is wel het land Zweden, waar de lesbiennes de macht over het land hebben. Daar zien we dat het land door hen in een rap tempo in de verdoemenis raakt, door hun kortzichtigheid en niets willen aannemen van de autochtonen blanke mannen. Door deze mannen weg te zetten als racisten of iets dergelijks en/of zelfs rechtelijke te vervolgen als deze mannen kritisch zijn over hun beleid. Door hun eigen kortzichtigheid en onverantwoordelijke houding van alles beter denken te weten slopen zij hun landen in een rap tempo. Het ergste is wel dat zij het niet eens beseffen dat zij hun eigen landgenoten verraden en hun landen laten overspoelen met een achterlijke middeleeuwse religie de islam, die hen zelf uiteindelijk weg zal vagen of hen als seksslaaf zullen (mis)gebruiken en hen geen enkel recht of macht zullen toestaan. Dit beleid wordt door de extreme linkse miljardair Sorros financieel ondersteunt met behulp van Sorros vele organisaties, waaronder de Antifa de knokploeg van de linkse beroeps demonstranten die met grof geweld alles slopen en twee dracht scheppen in de samenlevingen in de desbetreffende landen. Door deze chaos te creëren in de landen waar de islamisering vrij spel krijgen en de autochtonen bevolkingen vogelvrij worden verklaard, door die machtslesbiennes. Dit wordt tevens door de regulieren media ook nog eens gepromoot. Rusland heeft niet voor niets de gay parades verboden en zijn ook alle Sorros organisaties verboden, om zijn land te behoeden voor deze verloedering en de twee dracht in de samenleving tegen te gaan.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Qvic.
   En zo is het…

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Beste Qvic
   Je bent uit de kast gekomen als iemand die niets verbloemt en de zaken aardig op een rijtje zet.
   Men zegt wel: C’est le tone qui fait la musique.
   Wel je hebt keihard op de trom geslagen door waarheden als koeien te benoemen.
   De trom werd begeleid door een keiharde snerpende fluit. Dat deed zeer aan de oren.
   Ik denk dat een aantal van je lezers, waaronder ik, het met delen van je betoog eens zijn.
   Andere delen van je betoog zullen worden afgewezen op de inhoud of de manier van brengen.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Ik bespeur een politiek correcte houding door de vorm te bekritiseren, waar je stelt het in beginsel eens te zijn met de inhoud. Die vorm moet er helemaal niet toe doen, tenzij je de vorm verwerpelijker vindt dan de gedragingen waartegen in dit geval geageerd word.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou Qvic.
    Daar kan je het mee doen.
    Sloof je je eens goed uit. Weer niet goed.

    Het leven is een hel.
    Let voortaan beter op de vorm en de edele delen.

    Like

 11. Jan zegt:

  Trudeaustan 2017, nieuwe postzegel want het heeft zelf niets aan cultuur te bieden

  https://www.canadianpostagestamps.ca/stamps/18718/eid–muslim-festivals

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s