Nu maar eens een dagje Arnhem!!

Screenshot_31

(Door: Ellen Kuipers)

Iedereen die PEGIDA een beetje kent, weet dat er, naast de demonstraties, ook nog surprise-acties worden gehouden. Deze week was er weer een, nou, eigenlijk twee. Omdat er nog weleens risico’s aan de acties kunnen zitten en mogelijke gevolgen, worden deze niet gemeld bij de achterban.

De eerste actie van de dag

1 september 2017 was het begin van het offerfeest voor de ideologie islam. Hierbij worden de dieren zonder verdoving op een barbaarse manier geslacht. Dit noemen zij halal slachten, wij noemen dit dierenmishandeling! Deze actie wilden we uitvoeren om aandacht te vragen voor dit dierenleed en te laten zien dat de islam hier niet thuishoort.

Speciaal voor die gelegenheid hadden we een T-shirt gecreëerd. In T-shirt, gewapend met spandoek en ons eigen lammetje naar een islamitisch slachthuis gegaan en voor de deur, maar wel op de openbare weg, onze actie gehouden. Het resultaat was dat de “werknemers” van het slachthuis naar buiten kwamen om te jammeren dat wij hun offerfeest aan het verzieken waren, maar de autochtone passanten gaven ons allemaal twee duimen omhoog!!

Deze actie hadden we net afgerond, toen we politie spotten. De eerste auto kon nog wegrijden, maar de tweede auto werd gesommeerd te stoppen en uiteraard werden de inzittenden gecontroleerd. Hierna heeft de politie ons nog even gevolgd. Uiteindelijk zijn ze afgedropen toen we ergens wat gingen drinken.

Conclusie: Als wij Nederlanders bellen naar de politie zie of hoor je haar niet, maar als mensen met een bepaalde ideologie bellen, weet ze niet hoe hard ze moet rennen.

De tweede actie van de dag

1 september 2017 was de beëdiging van Ahmed Marcouch als burgemeester van Arnhem. Wij  zijn het er niet mee eens dat deze man, die zijn ideologie boven alles stelt zoals deze ideologie dat eist van al zijn volgers, een positie krijgt waar hij de ideologie islam nog meer kan promoten. Marcouch heeft in het verleden al laten zien dat hij zijn positie heeft misbruikt voor promotie van deze ideologie.

Hier in Nederland is het altijd nog zo dat Kerk (godsdienst /ideologie ) en Staat gescheiden (moeten) zijn.  Bij Marcouch kan ik zeggen dat dit niet zo is.  Uit zeer vertrouwelijke bron hebben we begrepen dat de eerste veranderingen door de burgemeester, met de ideologie islam,  zijn gedaan in het gemeentehuis Arnhem. Er werd, vanaf het moment dat bekend was dat  Marcouch burgemeester zou worden van Arnhem, per direct géén alcohol meer geschonken in het gemeentehuis van Arnhem en op de receptie waren alleen halal-hapjes, Turkse thee, water met een takje mint en koffie! Dit werd niet aan de gasten verteld en de catering was er ook niet happy mee!!

We wisten dat deze actie niet probleemloos zou zijn, en dat bleek ook wel. Maar we hebben wel ons doel kunnen bereiken, voordat we hardhandig uit de zaal verwijderd werden. In eerste instantie wilde de beveiliging ons er gewoon uitgooien, maar toen kwam de politie tussenbeide. Allereerst moesten we ons legitimeren. Daarna werd gevraagd of we even ergens anders konden gaan staan, zodat de pers, die buiten het gebouw stond, ons niet kon zien. De drie demonstranten hebben dus geen contact gehad met de pers. Mijn vader werd, vóór hij in de auto mocht plaatsnemen, gefouilleerd, want er was hem gevraagd of hij scherpe voorwerpen bij zich had en hij had geantwoord met de opmerking ‘een scherpe zakdoek met resistente MRSA/TBC bacteriën!!´ Zonder opgaaf van reden werden we afgevoerd naar het Hotel van Justitie twee straten verder. Hier mochten we 2½ uur voor een X bedrag blijven logeren. Kan niet zeggen dat de accommodatie erg goed was. De ‘roomservice’ was afgestemd op maar één ideologie! Het eten was halal, geen varkensvlees te bestellen. Ook hing er een ‘Air d’urine’ in het cellencomplex van het hotel. Verschil moest er wezen, 3 logees en drie verschillende behandelingen gekregen. Wel moet opgemerkt worden dat we correct door het personeel zijn behandeld.

Kwart over zeven s ’avonds stonden we weer buiten, en wat nu? Ma, die niet mee gedaan had door omstandigheden, was opgevangen door mede-Patriotten. Edwin en zijn vrouw, die al uit Arnhem vertrokken waren na de eerste actie,  waren op de hoogte gebracht wat er was gebeurd en zijn terug gekomen naar Arnhem voor steun en support. Ook hadden we telefonische steun van Asje. Dit werd zeer gewaardeerd door ons.

De actie was in mijn ogen een groot succes. Ten eerste hebben wij  onze mening nog een keer kunnen geven en ten tweede hebben we de mensen weer kunnen bereiken en de discussie ‘weg met de ideologie islam’ weer nieuw leven ingeblazen. In korte tijd waren er veel stukjes en reacties op internet te vinden. Veel positief en ook wat negatief.

Zoals bij GeenStijl over mijn vader geschreven werd, wil ik even kwijt dat mijn vader geen haat-opa is, maar een bezorgde vader/opa/Nederlander die graag zijn vrijheid behoudt, zowel in woord als zijn manier van leven. Laat die grijze haren je niet misleiden, als het nodig is klimt hij op die moskee!! Wij staan de mensen niet naar het leven, zoals bij de ideologie islam, maar willen wel graag dat ze óf geheel integreren óf teruggaan naar hun eigen stukje land op aarde. Dat is toch niet te veel gevraagd?

Wij hebben ons best weer gedaan, en nu U!  Komt U ook naar Fortress Europe 17 september om 14.00 uur  Villa de Bank in Enschede? Met zowel nationale  als internationale sprekers uit o.a. Finland, Engeland, Rheinland-Pfalz, Oostenrijk en de band Kategorie C.

Zie ik U daar, dan tot ziens!!!

Screenshot_32

Door:
Ellen Kuipers
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, christendemocraten, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nu maar eens een dagje Arnhem!!

 1. H J zegt:

  Ik wordt zo ziek van die wouten. Omdat Nederlanders makkelijk geidentificeerd kunnen worden, een baan hebben die ze kunnen verliezen en verder gewoon makke schapen zijn en dat de wouten daar dus machtsmisbtuuik van maken en blijk geven dat ze grote lafaards zijn.
  Een auto met vier moslappen laten ze maar gaan want dat wordt weer een hoop tramelant en buro werk. Nee, liever Hollandertje pesten, vuil gajes van de elite; niks geen ome agent is je vriend.

  Geliked door 3 people

  • H J zegt:

   Ja, vergeet ik in mijn kwaaigheid nog, dat het altijd anti linksen zijn die worden aangepakt. De echte patriotten. De linkse fascisten ontspringen altijd de dans.
   En verder goed verhaal over de acties, maar het is al diep triest dat je ze niet eens voortijdig kunt aankondigen om tramelant te voorkomen. Ja, de vijand kijkt mee.

   Geliked door 1 persoon

 2. Sjaak zegt:

  Vorgemerkt ! Ik kom in ieder geval !

  Geliked door 1 persoon

 3. N.E. Derlander zegt:

  Nederlanders, met autochtone achtergrond, mogen streng worden aangepakt. Het partijkartel vindt het blijkbaar prima. Waarom staan wij überhaupt toe, dat er halal (dierenleed) recepties worden gegeven, betaald van door Nederlanders, met autochtone achtergrond, bijeengebrachte belastinggelden?

  Geliked door 3 people

 4. Marian zegt:

  Helaas kan ik ze alleen maar veel sterkte en succes wensen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Helena zegt:

  Dank jullie wel voor dit mooie verslag helden van Pegida! Jullie hebben je sterk gehouden door ongemerkt, onder een enorme druk en ondanks de strenge beveiliging, in het hol van de leeuw door te dringen.Vanaf 15.00 uur is de hele inauguratie live te zien geweest via omroep Gelderland, dus het was me een spektakel. Gezien de vele positieve reacties (o.a. op social media)
  zijn er heel veel gelijkgestemden in ons land, maar waar blijven de helden als het er op aan komt? Waar blijft de PVV, FvD en PVDD?? Sta op en doe mee, het gaat om de toekomst van je geliefden. Er is geen tijd meer om te twijfelen en bang in een hoekje te kruipen, de islamisering grijpt als een roofdier om zich heen, dus wacht niet tot er geen ontkomen meer aan is. Mocht je toch niet durven steun ons dan met een financiele bijdrage (pegidanederland.com) zodat wij ons acties, die we uit eigen zak betalen, verder kunnen bekostigen. Alvast dank.

  Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  “Omdat er nog wel eens risico’s aan deze acties kunnen zitten, en mogelijke gevolgen, worden deze niet gemeld bij de achterban.”
  Nou, Ellen, als jij dat een goede gang van zaken vindt en er vrede mee hebt, is dat jouw zaak, maar het is precies één van die aspecten -er waren er méér, zoals je zult weten- die m i j hebben doen afhaken en eeuwig in wrok doen omzien:Jij mag dat voor mijn part met de mantel der liefde bedekken en het als zoiets van “bescherming” willen zien, maar i k zal het hier eventjes benoemen, zoals het voor mijn gevoel is en dat is: Zelf met de eer gaan strijken! (De organisatie, wel te verstaan, of wat er nog van over is.)
  Je moet een zéér bepaalde instelling hebben, om als achterban dáár toe te willen blijven behoren en de mijne is het niet, dat is me eens te meer duidelijk geworden.
  Daar zal ik het in vredesnaam maar weer bij laten, al zou ik er nog oneindig veel meer over kunnen zeggen.

  Like

 7. Mooie acties… Pegida! 17 September ben ik er weer bij met dit schilderij… vanmiddag was ik ermee klaar; https://plus.google.com/u/0/105792476709984401449/posts/MzPNMr9Bo66

  Geliked door 1 persoon

 8. José zegt:

  ‘Nou, Ellen, als jij dat een goede gang van zaken vindt en er vrede mee hebt, is dat jouw zaak’

  Wat is dat toch, alweer diegene die verslag doet persoonlijk ‘aanvallen’!

  Ooit weleens bij acties, die wij nu weer in Arnhem hebben gehouden, gezien dat die met b.v. 20 man werden gehouden? Kijk naar Venlo afgelopen zaterdag. De bezetting van een Moskee door Identitair Verzet, 4 personen en een zéér geslaagde actie en zo zijn er nog veel meer acties gehouden!
  Als de actie in het stadhuis met een grotere groep was gedaan, waren we waarschijnlijk niet eens binnen gekomen met alle bewaking die er rond liep en met de aanhouding door de politie die ’s morgens al was geweest na de eerste actie! De politie had dan wel gealarmeerd geweest, nu hebben ze zitten snurken en konden wij rustig het stadhuis in komen. We hadden voordat we naar het stadhuis gingen, vlakbij het stadhuis in het centrum van Arnhem, zelfs in t-shirts gelopen met Pegida Nederland er op!!

  De aansluiting bij Pegida voor jou is v.v.t. maar wat let je om zelf iets te starten want in je commentaren laat je vaak genoeg blijken dat jij het zeker beter zal doen! Ik wens je veel succes met mogelijk komende acties met héél véél aanhang!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Op een treiterige manier gaan zitten uitdagen is bepaald nogal goedkoop, José:
   Jij weet donders goed, dat ik het in mijn eentje niet red, dusdanig iets op te zetten, dat het veel aanhang trekt -al zul je niet kunnen ontkennen, dat ik het het vorige jaar nog wel geprobéérd heb: Ik heb jullie toen zelfs nog een mail gestuurd met de vraag, of jullie óók zouden willen komen.
   Antwoord: Nul op rekest, want jij had, naar ik me herinner, moeilijkheden met je been en het was jullie trouwens “te riskant.” Duidelijk: Jullie zijn alléén maar te porren als de onovertroffen Edwin Wagensveld een kik geeft!
   Wat ik echter nog het ergste vond -nu we het er tóch over hebben- was, dat je in je afwijzende antwoord M i j óók weer probeerde te ontmoedigen: “Ik moest er nog maar eens goed over nadenken blablabla….”
   Alleen de grote leider mag van jullie initiatieven nemen en elk ander moet liever ‘nederig’ zijn en z’n bek houden, hè? “In de luwte blijven,” zoals Wim het destijds zo ‘fraai’ wist te formuleren.
   Misschien, dat dat in jullie belevenis alleen maar goedbedoeld was, “een goede raad,” maar als je eens wist, hoe glóeiend kwaad díe houding van jullie me toen heeft gemaakt! En nóg trouwens!
   En wat ik in mijn vorige comment zei, méénde ik: Ik vind het een mínne manier van doen, om, met een paar uitgeselecteerde leden/medewerkers privé-actietjes te plannen en daarvan de rest van de achterban onkundig te laten. Helaas is het een praktijk, die inderdaad bij PegidaNL al vanaf het begin af aan werd toegepast: Ik kan me nog goed herinneren, dat er bij één van de eerste manifestaties een bezoek aan het binnenhof gepland was, dat door de omstandigheden geen doorgang kon vinden. Oké, so be it. Moet je vervolgens twee dagen later op facebook lezen, dat de “grote leider” de andere dag tóch met een aantal “uitgeselecteerden” naar dat Binnenhof was gegaan! In die periode had Pegida NL mijn verslagen al benut voor hun website, maar een reden om bv. MIJ daar even bij te betrekken, ho maar! (Achteraf bekeken zit daar ook nog wel een goede kant aan, anders had ik misschien wel nooit of in ieder geval veel later beseft, wat een selectieve, elitaire manier van doen dat is; zo’n ervaring behoedt je althans om zèlf in die foute houding tegenover de rest te vervallen.) Het was wat mij betrof de eerste zeperd en er zouden er meerdere volgen, tot de bom barstte!
   En dan nog iets: Spreek toch telkens algemeen van “Pegida” als je een en ander als een aanval opvat: Zowel ikzelf als al die anderen, die inmiddels bij Pegida NEDERLAND zijn afgehaakt, hebben totáál níets tegen het initiatief-Pegida in het algemeen: Waar zij op zijn afgeknapt, is NIETS anders dan: -neem het nu eens even goed in je op, s.v.p.- Het INTERNE BELEID van Pegida NL. Dát staat ze tegen en níet het initiatief! (Pegida in het algemeen, in het bijzonder de moeder-organisatie in Dresden hebben daar trouwens intussen niets meer mee uit te staan, als je je herinneren wilt.)
   Wat trouwens je eerste opmerking betreft over het “aanvallen van het verslag”: Dat mág toevallig. Dit is gewoon een site, weet je wel, geen propaganda-middel, en als
   iemand hier het oprecht ergens niet mee eens is, dan mag hij dat te kennen geven. Je kunt voor mijn part ook mijn commentaar nog gewoon negéren; dat wordt mij bij andere gelegenheden vaak genoeg aangeraden, dus zou ik willen voorstellen: Begin daar van jouw kant dan ook maar eens mee.
   OF je neemt het stilzwijgend ter harte en doet er je voordeel mee; kan ook.
   En voorts tegen iedereen in het algemeen, die alweer klaar zit om me hévig verontwaardigd over zóveel heiligschennis “af te branden”: Boter aan de galg, want ik heb nu mijn zegje gezegd en zal niet meer naar dit topic omkijken. Een inmiddels beproefd middel van mij om het niet te laten uitlopen op een complete woordenwisseling.

   Like

   • H J zegt:

    Oei, rooie oortjes.

    Like

   • Ton zegt:

    Theresa, Theresa toch. Wanneer word je nu eindelijk eens een keer beter???

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @Theresa Geissler
    Je geeft een ongezouten mening op een reactie zo ongeveer ter grote van een A 4tje
    Om dan af te sluiten met ongeveer zo iets als……
    Iedereen die hier op reageert daar kijk ik niet meer naar(je leest het natuurlijk wel)
    Waar ben je zo bang voor……

    Like

  • Harry zegt:

   Mevrouw Geissler is niet in staat om dingen achter zich te laten , José .
   Ik vind dat triest , want ik ken jou – van de bijeenkomsten – als een heel lieve vrouw .

   Ze bijt zich in dingen vast als een pitbull .

   Nou was mijn zwager dierenarts en die werd min of meer regelmatig geconfronteerd met dat soort vechthonden die een andere hond aanvielen en nóóit meer loslieten .
   Hij heeft me ooit eens verteld dat ie slechts met de grootste moeite twee koevoeten in zo’n hond z’n bek heeft kunnen rammen om die open te breken , om een heel lief onschuldig hondje te redden , vreselijk gevaarlijke honden .
   En men zegt dat dat door de opvoeding komt en dat zal gedeeltelijk ook wel , maar als bij dergelijke sujetten de stoppen doorslaan , is er maar één uitweg , een van de twee moet dood . Ze zijn daar tenslotte voor gefokt .

   Ik zie helaas enige parallellen .
   Zij het in afgezwakte vorm .

   Ik denk ook dat mevrouw Geissler een heel prominente rol wil spelen bij diverse groeperingen .
   Bij de PVV , bij Pegida en denkelijk ook enkele andere gegadigden .
   Maar daarvoor zoekt men representatieve vlotte figuren die zeer goed van de tongriem gesneden zijn , anders werkt het toch niet ?
   Dan moet je ook voldoende geld zelf kunnen investeren in de eerste aanloop , maar als je al geen geld hebt voor een treinkaartje wordt het wel heel lastig !
   Als iemand dan ZO verdomd weinig zelfkennis heeft , dat ie dat zelf niet inziet , dan is dat uitgesproken jammer . Echt een gat in je realiteitsbesef .
   Sommigen functioneren prima op papier of op een scherm , maar niet in het openbaar debat .
   Waarom hou je je dan niet bij vertaalwerk en reageren ?
   En niet proberen te regeren .
   Waarom moet je dan op de voorgrond ?
   Geldingsdrang ?

   Het is jammer en zielig , maar het is niet anders !
   Maar als madame daar niet op het schild gehesen wordt en er anderen naar voren geschoven worden , dan is de beer los !
   Dan kan niemand meer goed doen , ook de sympathisanten van Pegida niet .
   Laat staan die goddelijke Tatjana !

   Ik snap dat niet , ik ben ook wel eens niet uitgekozen voor iets , dan slik je een keer , trek je ’s avonds een prima fles wijn open , geniet van de goeie dingen , kroelt wat met de hond of je vriendin en je accepteert je tekortkomingen .
   En morgen ga je vrolijk met nieuwe moed verder .
   Desnoods zoek je een nieuwe weg .
   En niet je opponenten tot in lengte van dagen blijven bestoken ,
   bespieden en beschieten .

   Zat te bedenken , omdat we het toch over dieren hadden , welk dier een vergelijkbaar karakter ten toon spreidt .
   Ik denk een horzel , daar kom je ook niet van af voordat ie je gestoken heeft .

   En of we voortaan maar duidelijk PEGIDA-NEDERLAND willen vermelden , want in Duitsland doen ze het zoveel beter !
   Alles is beter in Duitsland , snap ook niet waarom men dan niet daarheen verhuist .
   Kan dan ook niet begrijpen , als je heel goed Duits spreekt waarom ze zó’n geniaal iemand dáár die kans dan niet bieden .

   Jammer hoor , vrouwen horen lief te zijn , zorgzaam , gehoorzaam , meegaand .
   Maar als je al in brand vliegt bij de minste geringste kritiek , dan bezit je geen van die eigenschappen en ben je chronisch kansloos .
   Iedere kerel vliegt dan toch ook gillend de deur uit ?

   Vandaar @ Ton , ze wordt niet beter , Theresa is chronisch aangetast .
   Maar als je daar mee behept bent , dan wordt je leven toch een hel ?
   In een helse bui bestak ze het ook mijn volledige naam en woonplaats hier op de site te vermelden .
   Ging een soort per ongeluk ! Ja , ja . We zijn onder het kroos geboren , hoor !
   De achmeds en de mohammeds zullen haar wel dankbaar zijn !
   Die zijn nu ook ineens een stuk wijzer .

   Triest hoor , zo’n bestaan .

   Ben bang dat mijn opbeurende woorden daar ook geen verbetering in aan zullen brengen .

   Like

   • Ton zegt:

    Briljant Harry. Wellicht kan Bron jou een contract aanbieden. We liggen in een deuk 🙂

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze heeft een complete geluid/ omroep installatie staan op zolder, gratis.
    Maar dat zelf iets organiseren, is toch wel een puntje.
    Daar is toch wat meer talent voor nodig.

    Like

   • Ingrid zegt:

    Ik sluit me aan bij Harry, en met mij vele anderen, denk ik zo.
    Mag hopen dat aan deze soap nu een definitief einde is gekomen !

    Like

 9. Onno zegt:

  De gewapende macht (w.o. Politie) van Oranje (nep vanaf het begin, want van oorsprong, typisch gewetenloos hondsbrutaal en reteglad, binnen de adel geïnfiltreerde criminele volkse psychopaten die, moreel debiel, moreel hoogbegaafde adellijke manieren voor de spiegel geoefend hebben en deze echter dan echt schijnend, doch in feite hol en ledig, de wereld ten beste geven) wordt vanouds zorgvuldig geselecteerd om de bevolking te tiranniseren (met dank aan het wetenschappelijk onderzoek van dr. Leo Adriaenssen):

  Het terrorisme van Oranje
  Oranje wist tijdens de verschroeide-aardecampagnes precies wat hij deed. Hij wist dat hij gedeciviliseerde soldaten op de bevolking afstuurde. Hij wist wat de gevolgen zouden zijn. Omdat het niet primair zijn bedoeling was om de burgerbevolking uit te roeien, kan niet worden gesproken van genocide in de moderne volkenrechtelijke betekenis, hoewel de uitwerking van zijn militaire beleid wel degelijk genocidaal was. Het beste woord voor zijn oorlogsmisdaden is holomodor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s