Theo Hiddema is door de mand gevallen

Screenshot_30

[Webmaster]: Hiddema pleit voor rassenvermenging. Hij vindt dat Marokkanen zich met Hollandse vrouwtjes moeten vermengen. Zou Hiddema er wel bij hebben stilgestaan dat al die Hollandse vrouwtjes dan moslima moeten worden en dat hun eventuele kroost verplicht zal worden opgevoed in de leer van de islam?:

Het Tweede Kamerlid Theo Hiddema van Forum voor Democratie zegt dat hij een voorstander is van “rassenvermenging”. In het radioprogramma De Overnachting van BNNVARA zei hij dat “de beste integratie plaatsvindt door rassenvermenging”. “Als al die Marokkanen zich gingen vermengen met Hollandse vrouwtjes is er verder niks aan de hand. Dan heb je geen integratieclubjes en deskundigen nodig (….) Integratie onder de lakens, dat is toch prachtig?”

Hij verweerde zich tegen het verwijt dat hij racistisch is. “Ik heb de geslachtelijke vermenging bepleit. Is dat racistisch? Ik dacht het niet. Integendeel”.

Lees verder>>>
(h/t E. van B.)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Forum voor Democratie, Islam, Islamisering, Moslims, Multiculti, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

193 reacties op Theo Hiddema is door de mand gevallen

  1. Rensk. zegt:

    Ik las het idd en dacht: wat doen ze godverdomme nou? Precies wat hierboven staat en daarbij vrouwen van Nederland zo’n kutvent toewensen in je huis? Dat soort mannen voelen zich heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel snel miskend als je even laat merken dat je je niet laat vertellen wat wel of niet mag. Nou dat gaat lekker.De blijf van me lijf tehuizen puilen uit.

    Laat ze alstublieft eerst even goed heel goed nadenken voordat ze beginnen te roepen. Fouten maken mag, maar er zijn grenzen hoeveel.

    Geliked door 4 people

    • tjonge zegt:

      mr hiddema is gek op die mocro kamervoorzitster, hij vind die jongens van denk tof, en nu dit ?
      .
      die hiddema is fouter dan fout en doet een nsb-er uit 40-45 op een goedaardige kleuter lijken…

      Geliked door 1 persoon

    • Anoniem zegt:

      “De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.”
      – Richard von Coudenhove-Kalergi (oprichter Paneuropese Unie)

      PS; ik kaap hier de bovenste reactie, sorry 😉

      Geliked door 1 persoon

  2. Elisah zegt:

    Wat denigrerend om de Nederlandse dames “Hollandse vrouwtjes” te noemen…
    Dat hij zichzelf maar lekker gaat mengen met “mosselvrouwtjes”.

    Geliked door 3 people

  3. Marian zegt:

    Dat is nou precies wat ze met ons van plan zijn. Fout, fout en nog eens fout Hiddema. Ik had je hoger ingeschat.

    Geliked door 4 people

  4. Sjaak zegt:

    Wel mooi uit elkaar houden debile ouwe klootzak !
    De Islam marrokaan hoort hier niet thuis ! Punt uit !
    Met alle andere geloofsrichtingen hebben we geen probleem !
    Begrepen, senile ouwe broodzak ?

    Geliked door 5 people

  5. A.J. de Koning zegt:

    Ik heb nooit op Forum voor democratie gestemd en blijf trouw aan de PVV maar ik denk en hoop dat dit de partij van Thierry Baudet een hoop stemmen zal gaan kosten en dat verwacht ik eigenlijk ook, het is te gek voor woorden.

    Geliked door 4 people

    • Rensk. zegt:

      Wat Hiddema heeft gezegd is voor mij een enorme stomme uitspraak. Ook zijn gevoelens voor Denk bevallen mij helemaal niet. Vergeet echter niet dat ook Wilders domme uitspraken heeft gedaan zoals b.v. de Koran verbieden. Dat zijn uitroepen die gewoon niet waar te maken zijn. Wou hij de huizen doorzoeken b.v.? Dat soort dingen moet je gewoon je bek (ik noem het bek in dit geval) houden en eerst na denken wat wel en niet mogelijk is.Intellectuele luiheid noemen we dat om de woorden van Baudet te gebruiken. Laat die stomme politici eens leren na te denken voordat ze allerlei domme uitspraken doen. Het lijkt wel of dat tegenwoordig gewoon niet meer mogelijk is. Ik verwacht wijsheid van politici als je een land wil leiden En die zie ik NIET.

      Like

      • Peacepipe zegt:

        Als ik mij goed herinner heeft Wilders gezegd: Als je “Mijn Kampf” van Hitler verbied, moet je óók de “Koran” verbieden! De Koran gebied alle moslims, om elk mens die geen moslim is en het ook niet wil worden te doden. Dat lijkt mij toch de ultieme vorm van HAAT ZAAIEN! Wilders is zelfs tégen een verbieden van boeken, maar zegt alléén als je het ene HAATBOEK verbied moet je het andere HAATBOEK óók verbieden.

        Geliked door 1 persoon

  6. delamontagne zegt:

    Aan de grenzen van “Assimilatie” –
    Mondialisering !

    Parijs of ABIDJAN ? ? ?

    Geliked door 1 persoon

    • Oeps48 zegt:

      @ delamontagne (3 september 2017 om 12:32)
      Goede middag Dames en Heren.

      Oui, c’est ça. Je viens de connaître Paris très bien. Mais la ville a changé si beacoup les diernières années. Chaque fois que je suis là je constate qu`il y vivent là plus et plus et plus des étrangers d`Afrique noir et des pays d’Arabes. Ce n`est plus normal. Les Parisiens où sont ils disparus? Les problèmes sont immences. Ça ne marchera bien plus longue. Je me demande chaque fois quand les Français vont aux barricades à nouveau.

      Ja, zo is het. Ik ken Parijs toevallig erg goed. Maar de stad is de laatste jaren wel heel erg veranderd. Iedere keer, als ik er kom, stel ik vast dat er meer en meer en meer buitenlanders uit Zwart Afrika en de Arabische landen wonen. Het is niet meer normaal. Waar zijn de Parijzenaars naar toe? De problemen zijn enorm groot. Dat gaat niet lang meer goed gaan. Ik vraag me elke keer weer af, wanneer de Fransen weer de barricaden op zullen gaan.

      Geliked door 3 people

  7. J. C. Th. Köhler zegt:

    Theo Hiddema mag dan een succesvol advocaat zijn, als politicus is hij een absolute flop. Maar laat hij vooral z’n gang gaan, zoveel te eerder is FvD weer van het toneel verdwenen. En blijven de PVV en Geert Wilders weer onze enige toeverlaat.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 8 people

    • Giny zegt:

      J.C. Th. Kohler

      Ben het helemaal met u eens, daarom hoop ik nu niet op nieuwe
      verkiezingen, deze figuren gaan nog veel meer fouten maken.
      Baudet had al zo’n uitdrukking dat die hoofddoekjes er toch wel
      kwamen en nu dit weer!

      Geliked door 2 people

    • H J zegt:

      Ja, sterker nog, zit ik net te bedenken dat de FvD een fake partij is, opgezet om de PVV de wind uit de zeilen te nemen. Komen ze straks misschien samen uit op 20-25-30 zetels en kunnen geen vuist maken. Wat ook verdacht is naar mijn mening is die intelligente set-up van de FvD. Speciale kasteel workshop voor potentiele FvD (kamer)leden; wat moet je daar van denken. De gemiddelde bevolking heeft denk ik niet zoveel op met de intelligentia door wie ze keer op keer verneukt worden.
      Ook die latijnse openings speech van TB was een beetje walgelijk.
      En dan nog Heerema, die zgn een oogje heeft op de kamervoorzitster. Blauwbaard!

      Geliked door 1 persoon

      • H J zegt:

        Sorry, ik schrijf Heerema, is dus Hiddema.

        Geliked door 1 persoon

      • Helena zegt:

        Ik had ook zo’n vermoeden maar nu ben ik helemaal overtuigd HJ, ik heb niet op ze gestemd maar op de PVV maar ben wel enthousiast lid geworden omdat ik dacht dat de ‘mannen’ toegankelijker zouden zijn dan Geert Wilders. Maar: na enkele mails gestuurd te hebben over de schandalige manier waarop er met mensen, met een niet-politiek-correcte mening wordt omgegaan in dit land, en het verzoek om dat eens ter sprake te wilden brengen in de politiek, kreeg ik als antwoord dat ze met 2 zeteltjes toch niets konden beginnen,! Nou nou wat een doorzetters, dacht ik. Ik heb mijn lidmaatschap intussen opgezegd middels een pittige mail. Wat een stelletje over het paard getilde dandy’s zijn het bah!! Ze vallen nu wel heel erg door de mand, zeker met die idiote uitspraak van Hiddema wat valt die man me tegen zeg, verschrikkelijk! De PVV krijgt mijn stem zoals altijd en mijn onvoorwaardelijke steun!

        Geliked door 5 people

    • Claudia M. zegt:

      Ik heb erover nagedacht, ja… om FvD te stemmen, die gedachte is bij dezen verdwenen…

      Geliked door 1 persoon

    • Marlies zegt:

      Wat een gènante vertoning van Hiddema. Totale afgang. Dit kwam voor mij volkomen onverwacht.. Ik heb hem zeer overschat.

      Like

  8. Cathja zegt:

    Ik verwacht niet dat de ster van Baudet door deze uitspraken nog verder zal stijgen. Hiddema heeft zich ook al laten ontvallen dat hij zich bij ‘die jongens van Denk’ wel op zijn gemak voelt…..
    Ik blijf onze PVV trouw! Van Wilders zullen we nooit soortgelijke uitspraken te horen krijgen. Eerlijk gezegd had ik deze uitspraken van Hidding niet verwacht. De aap komt nu uit de mouw.

    Geliked door 6 people

  9. Wolf zegt:

    Wat een vieze vuile smerige LANDVERRADER!!!. Go, Go, Go, GEERT! pak die FVD aan. die lui verdienen GEEN zetels. Hiddema, ” DE” advocaat van de ISLAM. Smeerlap.

    Geliked door 6 people

    • paulzwueste zegt:

      Wolf.
      Niet doen.
      Laat die oude man.
      Wellicht heeft hij zich vergist in het land.
      Misschien dacht hij aan Saoedi Arabië, of iets dergelijks.
      Toch geen reden om deze oude baas gelijk maar te lynchen.
      “Integratie tussen de lakens”.
      Wat kan er mooier zijn in de natuur.
      En als je niet meer weet hoe het vroeger ging.
      Bel de Marokkaanse NVSH.

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Ik kan tenminste – ik was vanmiddag afwezig en lees dit nu pas – geen andere verklaring bedenken, dan dat die ouwe zak aan het dementeren is!
        Kom er verderop wel op terug, maar wat mij betreft alvast: Fini, Hiddema, Baudet en FvD! Nú helemaal!!!

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Nou Theresa.
        Da’s wel héél erg hard.
        Ze zitten net in de Kamer.

        Like

  10. Claudia M. zegt:

    Vrouwtjes??? Ik zal ‘m [uitermate zware censuur] een “vrouwtje” geven!

    Is ie nu helemaal besodemieterd; die meiden worden al als oefenmateriaal gezien en mis- of gebruikt en vervolgens trouwen die besneden snikkels met hoofddoek uit eigen gemeenschap. Onze meiden moeten helemaal niks!
    Daarnaast zie ik hier geen wederkerig voorstel; “laat onze “mannetjes” maar eens fijn tussen de lakens duiken met moslima’s!

    Geliked door 2 people

  11. koddebeier zegt:

    Slaat dan toch de dementie toe bij deze man ???

    Geliked door 4 people

  12. Golden Girl zegt:

    integratie onder de lakens? ik denk dat meneer zelf graag een paar troetel marokkaantjes in zijn bedje wil, of heb ik het mis dat hij van mannen houdt

    Geliked door 2 people

  13. Steven zegt:

    Met andere woorden…het blanke ras mag wat hem betreft worden uitgeroeid.

    En waarom is de stelling ALTIJD.. allochtonen mannen met BLANKE vrouwen, en waarom nooit…allochtone vrouwen met blanke mannen?

    Geliked door 2 people

  14. Rini willems zegt:

    Zeker erg dom van Hiddema!!!!!!

    Geliked door 2 people

  15. BertG. zegt:

    Dat waren ze al wanneer je voorstelt om de banden met Turkije aan te halen.
    Ik zie ze nog wel een keer in een mossel partij veranderen, want die zullen zich daar uitstekend thuis voelen.
    Hoe meer je er van leest, hoe harder ze je strot uitkomen.
    Oppervlakkig gezien lijkt het nog wat, maar de bedoeling zijn toch echt geheel anders.
    Ze proberen als rechts over te komen maar ze zijn zo links als de neten.

    Geliked door 2 people

  16. dutchess43 zegt:

    zou nog geen turk of marokkaan willen, al had hij een gouden l.l

    Geliked door 3 people

    • paulzwueste zegt:

      Toch denk ik dat je niet weet wat je mist.
      Oké.
      Het ligt aan het Karaat-gehalte.
      Dat ben ik met je eens.
      We gaan niet gelijk liggen beffen als ze met 14 Karaat aan komen zakken.
      Dat doen ze maar in de Serail.

      Geliked door 1 persoon

  17. IkBenHet zegt:

    Dit kan best eens een geniale stellingname/uitspraak zijn.
    In de praktijk zal hier namelijk helemaal niets van terecht komen.
    Hij snoert hiermee echter wel de mond van alle partijen en lieden die het FvD betichten van discriminatie en islamofobie.

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      IkBenHet.
      Jij bent het helemaal voor mij!
      Daar had ik nou ook al de hele tijd aan liggen denken.
      Maar ik dacht laat ’n ander dur nou maar eens op komen.
      Inderdaad.
      Die ouwe lepe advocaat!
      En onderwijl wordt hem ’n leuk Marokkaans meisje, dat nog maagd is dus nog niet geboren, in het vooruitzicht gesteld door DENK!

      Like

  18. Cleo zegt:

    Helaas toont Hiddema hiermee aan dat hij het gevaar van de islam voor de vrijheid van Nederlandse meisjes en vrouwen NIET ONDERKENT!
    Gelukkig nemen de PVV en WILDERS nemen hierin WEL EEN DUIDELIJK STANDPUNT in!
    KOESTER UW VRIJHEID EN STEM VERSTANDIG!

    Geliked door 4 people

  19. islam is geen ras, dus oliedomme opmerking

    Geliked door 1 persoon

    • Petra DeBoer zegt:

      @Alphons Mantel, dat klopt dat de islam geen ras is maar Marokkanen zijn ook geen ras. Het word tijd dat mensen stoppen met de verachtelijke rassenleer van de linkse fascistische bende. Er is maar één menselijk ras en die bestaat uit volken en etniciteiten. Dat Hiddema zich bedient van de rassenleer vind ik walgelijk en een advocaat onwaardig.
      Verder vind ik Hiddema zijn uitspraken over “vrouwtjes” walgelijk en het is beneden alle peil om tussen de lakens integratie te bewerkstelligen. Alsof “vrouwtjes” hoeren zijn om de Marokkaanse jongens op het rechte pad te krijgen. In de islam mogen mannen wel met een christen, atheïst of anderszins trouwen maar dan moet diegene zich bekeren tot de islam. Marokkaanse meisjes mogen van de islam niet met een christen, atheïst of anderszins trouwen omdat vrouwen in de islam een ondergeschikte positie hebben ten opzichte van mannen.

      Dat Hiddema zijn oren nu laat hangen om maar niet beschuldigd te worden van racisme en met deze zeer kwalijke uitspraken komt is echt walgelijk!

      Geliked door 5 people

    • paulzwueste zegt:

      Het ligt er helemaal aan hoe je “Ras” interpreteert.
      Mijn moeder placht vroeger te zeggen.
      Kom Paul, doe dat eens, èn Ras!
      Kijk.
      Daar gaan we dan.
      Hier raken we in verwarring.
      Hoe bedoelt die ouwe Hiddema e.e.a.
      Ll. zijn de Marokkanen door de gerechtelijke Justitie in NL officieel tot “Ras” verklaart, expres om Wilders maar te kunnen veroordelen.
      Niets is ons te min of te groot om Wilders te vernietigen.
      Ik zou bij God niet weten hoe Hiddema hier uit de hoek komt.
      Volgens mij zittie de hele zaak goed op te naaien…!

      Terwijl Baudet vingers de ivoren toetsen teder beroeren op de achtergrond…

      Geliked door 1 persoon

      • Petra DeBoer zegt:

        @paulzwueste, dat Geert Wilders op basis van racisme t.o.v. Marokkanen is veroordeelt omdat het om een ras zou gaan komt door jurisprudentie van het Europese hof. Dat Europese hof is een bende en daar word nu ook onderzoek naar gedaan. Marokkanen zijn geen ras en die walgelijke rassenleer van de linkse fascistische kerk ban o.a. Hitler en het Kalergi plan hangt me mijlenver de strot uit.

        Like

      • Kostelijk aanblik tover je weer te voorschijn: Sjerrie die de piano ligt te vingeren. Als dit de norm in die club is dan begrijp ik de Hiddema wel, beetje stoere taal uitslaan en met de jonges (m/v/x/sjerrie) meedoen is wel handig als je mee wilt vingeren.

        Geliked door 1 persoon

  20. Johan zegt:

    In principe heeft Hiddema wel gelijk. Hij vertelt namelijk precies, hoe integratie behoort te werken en ook hoe het niet werkt. Als binnenkomers in ons land zich vermengen met de oorspronkelijke bevolking, dan is er verder niets aan de hand. Hiddema geeft echter in hetzelfde radio interview al aan dat dit in het geval van de islam niet schijnt te lukken. Volgens hem willen islamieten namelijk helemaal niet integreren.Dat laatste is een juiste conclusie. Het is dan ook niet duidelijk wat de titel van dit stukje nou precies moet aanduiden. (Hiddema is door de mand gevallen).
    Het probleem met moslims is dat ze blijven drammen met hun religie, terwijl ze bij normale integratie in Nederland juist afstand zouden moeten nemen van die religie. Dat doen ze dus niet. Ze eisen zelfs dat hun partners ook moslims worden. Dat is natuurlijk absurd.
    Een ander punt is dat Nederland veel te lankmoedig is geweest tegenover moslims en alles maar toegestaan heeft wat die moslims wilden. Het resultaat is dat we nu opgescheept zitten met honderden moskeeën. Had men dit vanaf het begin verboden, dan zouden we nu niet op een burgeroorlog afstevenen.

    Geliked door 2 people

    • Petra DeBoer zegt:

      @Johan, dat klopt maar dat blijft nu juist niet hangen omdat de nadruk op “rassenvermenging” ligt, en de manier hoe hij het brengt echt walgelijk is.

      Geliked door 2 people

    • paulzwueste zegt:

      Inderdaad.
      Helemaal met je eens Johan.
      “De fijne nuance.”
      Noemt men dat.
      Dat staat er ook heel duidelijk.
      Met de islam in huis naai je je te vergeefs ’n gat in je kruis.

      Maar nu even HEEL serieus.
      Hiddema geeft aan de ene zijde aan dat natuurlijke integratie via vermenging van rassen de enige manier is om integratie tot een volslagen succes te maken.
      ’n Andere manier is er namelijk niet.
      “Laat de natuur haar werk doen.”
      Heet dat.
      Aan de andere kant stelt hij oók héél duidelijk dat de islam NIET WIL integreren.
      Wat is er dus mis met de uitlatingen van d’ouwe Hidema…?

      Dat vraag ik u af meneer Zonneberg…?

      Like

    • We dollen maar wat. Natuurlijk heeft Hiddema gelijk en Donner toendertijd ook. Interpretatie is alles. Maar we gaan toch wel gewoon door met die pianovingeraars te zouten, hè?

      Geliked door 1 persoon

    • D.DAY zegt:

      Je moet het stuk helemaal lezen om precies te begrijpen wat Hiddema nou precies bedoelt. Jij, Johan, hebt het klaarblijkelijk goed gelezen, maar bij andere reageerders heb ik zo mijn twijfel. De integratie van Spanjaarden, Italianen, etc. kon slagen omdat deze met Nederlandse meisjes gingen trouwen en niet een bruid uit hun herkomstland hier naartoe haalden. Dit is wat Hiddema beoogde met ‘integratie tussen de lakens’. Maar hij zegt er ook bij dat dit met Marokkanen (eigenlijk met geeneen moslim) NOOIT zal lukken, omdat de islamitische ideologie de moslims gevangen houdt. Ik kan dan ook niets racistisch in de woorden van Hiddema vinden. Wel vind ik de kop van dit stuk, zoals die ook op Teletekst is verschenen, tendentieus en op geen enkele wijze rechtdoen aan de opvattingen van Hiddema. Ik ben een PVV’er, maar heb wel een zwak voor Hiddema en Baudet. Wat zou het mooi zijn als deze partijen samen groot worden!!!

      Like

    • ReaGluurder zegt:

      1e reactie waar ik achter kan staan! ‘Denk’ en al die 100en mosketen hebben we aan onszelf te danken!! Resultaat van decennia wegkijken, negeren, onverschilligheid.

      Like

  21. Frans Brassens zegt:

    Hiddema kletst als een glibberige advocaat om zijn draak van een (onmogelijk) idee te verdedigen.
    Hij rekent er vermoedelijk ook op dat, als men zijn uitspraken niet pruimt, men het als een soort ‘grapje’ zal willen zien, zoals hij daar ook op rekent voor wat betreft zijn waarderende uitspraken over Denk.
    Ja, als je je daarop baseert kom je met alles weg natuurlijk. Maar de politiek is heden ten dage geen gebied waar grapjes gemaakt moeten worden.
    Het mannetje viel overigens al eerder door de mand door de voorkeur te geven aan een (straffeloos afknipbare) enkelband boven gevangenisstraf. Beroepsdeformatie zullen we maar zeggen.

    Ik herinner ook even aan zijn ‘argeloze’ uitspraak, ooit in een interview: “Ik ben nu de taal van het volk aan het leren”. Wat hem als elitair ingesteld persoon kenschetst. Passend dus bij de steeds op allerlei manieren de aandacht trekkende elitaire snob Baudet, die voornamelijk op het erfgoed van Geert Wilders drijft, maar die doet of het eigen ideeën zijn.

    Wel, er is dus al enkele malen in de FvD bubbel geprikt. Voor wie het zien kan en wil dan wel.
    Dat zal gevolgen hebben, al is dat misschien niet van de ene dag op de andere..

    Geliked door 5 people

    • paulzwueste zegt:

      Helaas ook gij Brassens.
      Dient bij deze afgevoerd te worden naar de afdeling figuren die het niet door hebben.
      Ik ga er verder geen woorden aan verspillen.
      Ik raad je aan om mijn reactie die ik op 17.03 uur schreef eens ter harte te nemen.
      Wellicht breekt dan het licht eens bij je door.

      Zal wel weer héél erg boos worden…

      Like

      • Frans Brassens zegt:

        Boos worden op iemand die kennelijk -door welke oorzaak dan ook- verkeert in een manische periode, waarin mensen niet altijd serieus genomen mogen en moeten worden, doe ik niet, Paul. Ik heb begrip voor menselijke omstandigheden.
        Ik las hier ook andere reacties van je en die ondersteunen -helaas- mijn zienswijze van je huidige toestand. Een toestand waarin ook het leesvermogen aan enige beneveling onderhevig is. Probeer je rustig te houden, ga lekker slapen, en sta morgen met een wat helderder hoofd op.

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Oh jee. Frans toch.
        Je bent héél boos maar blijft minzaam zalverig.
        Zo als zo’n doosje Vaseline dat je eerst niet open, en daarna niet meer dicht kan krijgen.
        Tenminste die indruk krijg ik helemaal voor me.
        Wat moet dat erg zijn, en je krijgt nog bijval ook.

        Weet je wat ik zo typisch vind bij en met figuren zoals jij, dat je nooit een inhoudelijk antwoord kunt produceren, of de vraag stellen wat de ander bedoelt en zo, maar direct vlucht in ’n negatief en zorgelijk oordeel over de psychische gezondheid van je “tegenstander”.
        Je moet weten dat je hiermee het onderwerp ontwijkt en je tevens tamelijk “laag” opstelt.
        Ik denk dat je tamelijk jaloers bent op Hiddema omdat hij ’n beroemd advocaat is, die jou en dat op zijn leeftijd, ver achter zich laat.
        Hij zit zelfs in de Kamer…
        En zie, hij stelt zich daar excentriek op en heeft uiterst creatieve ideeën!

        Bovendien kan je het niet hebben dat Baudet zo goed kan pianospelen.

        Like

      • H J zegt:

        Woeoeoehahahahaaaaaaaaaaaaaaa

        Geliked door 1 persoon

      • Frans Brassens zegt:

        Paul, ik zal het maar kort houden: Je bent een lul.
        (En mocht je nog meer quasi grappige debiliteiten komen vertonen hier, dan zal ik daar niet meer op reageren.)

        Geliked door 2 people

      • paulzwueste zegt:

        Goed zo Frans.
        In de 19e eeuw had ik je nu verzocht voor de loop van mijn pistool plaats te nemen.
        Maar we zijn nu toch “beschaafd” dus dat doen we niet meer.
        Heb jij even geluk…
        En schelden doen we ook niet meer.
        Weet je Frans.
        Elke keer als jij niet meer reageert weet ik zeker dat je mijn reactie hebt gelezen…
        En oh, dat geeft me toch zo’n ongelofelijk heerlijk fijn gevoel.
        Ik zal ze daarom voor jou extra pikant maken.

        Speciaal voor jou.

        Like

      • BertG. zegt:

        Paul, dat gevoel heb ik nou ook, op iedereen die niet meer op mij reageert, 2 volgens mij.
        Je kan zeggen wat je wil, zelfs beledigen soms, ze reageren nergens toch meer op dan.
        In mijn geval is het, Tistochwat en Oeps .
        De rest kan nog wel tegen een geintje gelukkig.

        Like

  22. Pietersen zegt:

    Theo is altijd in voor een goede scherts. Zijn citaat over de islam in dit verband kan niet worden los gezien van het eerste. Natuurlijk probeert de linkse media hiervan gebruik te maken om de FD in een kwaad daglicht te stellen, maar daar gaan wij bij E.J.Bron toch niet in mee ?

    Geliked door 1 persoon

    • Petra DeBoer zegt:

      @Pietersen, ik kan hier echt geen scherts in zien. Zijn uitspraken heb ik gehoord en zijn niet door de linkse media gekleurd. Het zijn dan wel korte fragmenten die ik nu heb gehoord en de totale context valt dan weg maar wie het o.a. over “vrouwtjes” en “rassenvermenging” heeft is voor mij af. Mannen die het over “vrouwtjes” hebben, zien vrouwen als minderwaardig.

      Geliked door 2 people

      • paulzwueste zegt:

        Hoe kom je dáár nu bij Petra.
        Mannen spreken allemaal, geen een uitgezonderd, over dè vrouwtjes, of over hèt vrouwtje, of ik heb weer ’s ’n vrouwtje opgescharreld.
        Nee, daar steekt absoluut geen kwaad in.

        Stel je voor dat ze zouden zeggen “Ik heb weer ‘ns ’n vrouw opgescharreld.”
        Iedereen zou gelijk vragen, Hoezo? Was je vroeger homo dan…?
        Kijk.
        Dat kun je als man nooit meer goed maken.
        Iedereen blijft je wantrouwig bekijken.

        Nee, geef mij maar “’t vrouwtje”…

        Like

  23. Oeps48 zegt:

    Goede middag Dames en Heren.
    Ik ben heel erg benieuwd, hoe Thierry Baudet hierop gaat reageren.
    Als deze uitlating van Theo Hiddema past in het raamwerk van de FVD, dan is Thierry Baudet een wolf in schaapskleren. En dan heeft de FVD zijn langste tijd gehad.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Oeps toch.
      Je bent beter thuis in complottheorieën dan in de interpretatie van spirituele uitlatingen van een wijs man.
      Mag natuurlijk.
      Maar in deze moet ik je vertellen dat je er naast zit.
      Maakt niets uit.
      Volgende maal zijn we het weer eens samen.

      Komt goed.

      Like

  24. hslot4 zegt:

    Je moet ook wel behoorlijk naief zijn wil je een advocaat vertrouwen lmfao .
    Altijd al gezegd dat de fvd is opgericht om stemmen bij de PVV te roven ik bedoel als je het over populisten hebt dan staat de FVD wel bovenaan .
    Allemaal van die clubjes die worden opgericht net maanden voor een verkiezing en dan nog een ziellige geenstijl probeersel maarja mensen trappen er in .

    Geliked door 1 persoon

  25. Joannes den Hollander zegt:

    Dit is de meest ernstige vorm van racisme die je je maar kunt bedenken. En net zoals de meesten van onze rasgenoten weten dat dit soort rasvermengingen het einde betekent van het blanke ras weet Hiddema dit ook. Dankzij deze zeer slimme, politiek correcte zet van Hiddema.wordt de collectieve afkeer alleen nog maar groter dan hij al is.
    Al vraag ik me af of velen de boodschap van Hiddema wel zullen begrijpen, want het degeneratieproces is dankzij het doorgeschoten feminisme de laatste vijftig jaar beslist niet achter gebleven.

    Geliked door 1 persoon

    • Petra DeBoer zegt:

      Joannes den Hollander, hou op met die walgelijke rassenleer die niet bestaat. Dat is een bedenksel van de linkse fascisten zoals Hitler. Er is maar één menselijk ras met verschillende kleurtjes door meer of minder pigment om te kunnen overleven op verschillende plekken op deze aarde.

      Like

      • Asgard zegt:

        Klopt Petra,…maar wat Johannes denk ik bedoeld is, dat het westen overwegend caucasian is en zich gewoon aan caucasian moet houden,..de mossels hebben hier geen boodschap aan, hen maakt het niet, alles is goed te doen voor hen schaap, geit of kameel/ezel..

        Like

      • Joannes den Hollander zegt:

        Petra de Boer, rassen bestaan wel degelijk al willen wetenschappers om politiek correcte redenen ons de laatste jaren doen geloven dat dit niet zo is.
        Puur wetenschappelijk gezien klopt uw stelling dat er maar een menselijk ras is dat uit volken en etniciteiten bestaat.
        Volken en etniciteiten kan men echter gewoon vervangen door subrassen. Dat daar enorme verschillen in zitten moge duidelijk zijn. Je hoeft echt geen antropoloog te zijn om de uiterlijke verschillen te zien tussen een Gambiaan en een Arische man. Daar hoef ik niet eens een schedel voor te meten. De innerlijke verschillen ben je ook zo achter als je een paar uur met ze samengewerkt hebt. Als je verschillen kunt duiden tussen de diverse subrassen ben je nog geen racist. Je constateert slechts feiten.

        Elk subras is uniek en zorgt voor diversiteit in het aardse landschap. Dat is toch prachtig, allemaal unieke mensen met unieke eigenschappen, een eigen cultuur op hun eigen stukje grond. Dat moeten we proberen zo te houden.
        Gaan we een aantal subrassen nu mengen dan gaan van beide soorten de unieke eigenschappen verloren. Bij de eerste nazaten, de z.g. F1 hybriden valt dat vaak niet gelijk op omdat het om 50/50 eigenschappen gaat. Bij verdere teelt, vanaf de F2 generatie wordt het echter al een heel ander verhaal. Bij de F vijfjes zal de genetische ramp zo’n beetje compleet zijn. Recessief gezien is er niet veel goeds te verwachten. Denk bij bepaalde vormen van incrossing o.a. aan erfelijke aandoeningen die bij het blanke ras zelden of nooit voorkomen, extreme agressie, aangeboren luiheid, laag IQ etc. Bovendien levert rasvermenging bij de nakomelingen veelal een enorme identiteitscrisis op. Dat is toch triest als je als kind niet weet waar je bij hoort. Ook dat levert vaak psychische problemen op. Als volk, in ons geval overwegend het Arische ras met Faalse inslag, moeten wij dat niet willen.

        Zij die voorstander zijn van rasvermenging zijn in mijn ogen dan ook de echte racisten. Petra, persoonlijk vind ik niet dat er iets mis is met rassenleer. Het is zeker geen uitvinding van Hitler met zijn companen, want het bestond al veel eerder. Dat ze erop door borduurden in zeer extreme vorm is een heel ander verhaal. In een aangepast modern jasje juich ik het zelfs toe. Erfelijkheidsleer, rassenleer en met name de eugenetica zou wat mij betreft een verplicht vak mogen worden op de middelbare scholen. Dat zou ons als maatschappij voor veel onheil kunnen behoeden.

        Geliked door 1 persoon

      • H J zegt:

        Maar volgens de politiek correcte justitie en de rechters bestaan er wel degelijk rassen anders waren er geen processen vanwege rascistische uitlatingen.

        Geliked door 1 persoon

      • Petra DeBoer zegt:

        @Asgard, ik weiger mee te gaan in de zieke niet bestaande fascistische rassenleer en als iemand uit liefde wil trouwen met iemand met meer of minder pigment heb ik daar absoluut geen problemen mee. Ik vind het mensonwaardig om de rassenleer aan te hangen en de rassenleer van Hitler veracht ik, evenals de rassenleer van Kalergi of van “Black lives matter”. Daarnaast moet ik ook niks hebben van mensen die het hebben over het Kaukasisch ras want er is geen Kaukasisch ras. Alle mensen worden blank geboren, want in de baarmoeder schijnt geen zon, en pas na dagen, weken, maanden of zelfs jaren verschijnt de uiteindelijke tint. Dat meer of minder pigment hebben komt omdat mensen zich in de loop van hun bestaan hebben aangepast aan waar ze wonen op aarde. Blanke mensen in Afrika die zich niet beschermen tegen de zon zullen al jong huidkanker krijgen en donkere mensen in Nederland lopen een tekort aan vitamine D op.
        Gedwongen wel of niet met iemand moeten trouwen met een andere tint is ook het aanhangen van de rassenleer en veracht ik.

        Wie als blanke met een blanke wil trouwen moet die vrijheid hebben en denk eerder dat het daar om draait bij u en Joannes den Hollander en dat er niks gedwongen of afgedwongen word in deze.

        Mensen aanraden om met iemand te trouwen die de islam aanhangt is van de zotte maar goed dat weet elke weldenkende hier op de site wel. En het opdringen of dwingen om te trouwen met iemand uit een geheel andere cultuur is ook uit den boze.

        Like

      • Petra DeBoer zegt:

        @Joannes den Hollander, er is maar één menselijk ras en subrassen bestaan ook niet.
        De ontwikkeling van de genetica en het DNA-onderzoek maakten duidelijk dat het menselijke genoom te divers is gestructureerd om te kunnen spreken van afzonderlijke rassen. Er bestaat geen apart kern-DNA voor zwarten, blanken of welke groep mensen dan ook.

        Wie nu nog steeds geloofd dat er een Arisch ras zou zijn is echt van de pot gerukt en doodeng.

        Ik raad u aan om zelf eens uw DNA te laten onderzoeken om te kijken wat uw afkomst is.

        Like

      • Joannes den Hollander zegt:

        Petra de Boer, ontkennen dat er subrassen bestaan betekent niet dat ze er niet zijn. Hoe graag de linksmensch ons dat wel wil doen geloven. Het rode, zwarte, bruine, gele en blanke ras bestaan wel degelijk.
        Het DNA voor de diverse kleurtjes kan wetenschappelijk gezien dan wel hetzelfde zijn, voor mij houdt daar echter elke verdere vorm van vergelijking op.
        Wellicht goed bedoeld van u, maar ik zie het nut er niet van in om mijn DNA te laten onderzoeken. Ik ben zelf stamoudste van een Arische sibbe. De eugenetica staat bij ons hoog in het vaandel en vreemde smetten komen bij ons niet voor. Verder zijn wij kerngezond, bereiken hoge leeftijden en erfelijke aandoeningen zijn bij ons onbekend. En dat willen wij ook zo houden.
        Zonder uitzondering zijn wij allemaal erg groot, hebben lichtblond haar en overwegend blauwe ogen. Ook de typerende Arische achterhoofdsknobbel ontbreekt bij niemand van ons. Zonder uitzondering zijn het allemaal harde werkers die overal inzetbaar zijn vanwege de aangeboren polyvalente eigenschappen.
        U geeft aan dat u ons Ariërs eng vind. Klaarblijkelijk heeft u dan weinig blanke mensen ontmoet. Mogelijk heeft u zelfs een ander kleurtje. Maar dat geeft niets. U bent zelfs welkom bij ons. Onze volksaard is namelijk dat wij heel vredelievend, sociaal en behulpzaam zijn. Racisten zijn wij zeker niet. En overeenkomsten met de voormalige nazi’s hebben wij ook niet, integendeel zelfs.
        Waar wij echter niet zo goed tegen kunnen is dat als vreemde mogendheden ons hun wil willen opleggen en ons vervolgens willen knechten. Onze tolerantiegrens ligt weliswaar erg hoog en wij zeggen nooit veel. Als echter de grens bereikt is gaat het echt goed mis. En dat stadium is bijna bereikt omdat onaangepaste vreemdelingen die hier te gast zijn en nota bene door ons onderhouden worden, onze levensvreugde steeds meer beginnen te vergallen.
        En als wij opstaan Petra de Boer, geloof me, dan zijn de rapen echt gaar. Vanuit een collectief aanwezig onderbewustzijn staan dan ineens bijna 14 miljoen blanke mensen oftewel Caucasiers op, die dat niet meer pikken.
        Misschien is dat laatste gegeven misschien wel datgene wat u eng aan ons vind.

        NB: Elk ras is trots op zijn afkomst. Gelukkig maar.

        Like

      • Petra DeBoer zegt:

        @Joannes den Hollander, kom maar op met wetenschappelijk bewijs dat u een Ariër bent en vergeet niet op tijd uw pillen in te nemen. In elk geval leeft u nog in 19e eeuw met uw afbeelding met zogenaamde rassen. Dat zijn etniciteiten en geen rassen.

        Like

      • Asgard zegt:

        Petra,..Zwart is zwart, en wit is wit,..een aap is een aap en geen vleermuis,…een vrouw is toch ook een vrouw,..nou ja tegenwoordig weet je dat ook niet meer zeker, kan kan ook zomaar een Shemale zijn.:-)

        Like

  26. Tistochwat zegt:

    Ik heb die Hiddema altijd al een clown gevonden. Hij is toch ook zo gecharmeerd van de jongens van DENK?
    Ik mag die vent niet. En die Baudet is eveneens een flapdrol met z’n piejaanoo.
    Een zeer slap aftreksel van Geert Wilders, dat ‘forum’.
    Ik moet er eigenlijk heel hard om lachen.

    Geliked door 1 persoon

  27. louis-portugal zegt:

    Ik kan me dat wel voorstellen MITS men dan zonder geloof verder gaat.
    Als die marokkaantjes moslim willen blijven gaat het natuurlijk niet werken.

    Geliked door 1 persoon

    • Ron zegt:

      Helemaal juist.
      Het probleem is juist dat deze Marokkaanse mossels juist dat ellendige islamitische geloof niet achter zich laten.
      Die mosselmannen willen graag autochtone vrouwen hebben, een moslim man mag wel een niet-moslim vrouw hebben.
      Het omgekeerde had Hiddema dan ook moeten noemen, dat de autochtone niet-mossel mannen dan met Marokkaanse vrouwen onder de lakens zouden rassen mengen. Dat laat hij echter na.
      Die laatste mogelijkheid is namelijk niet mogelijk, een mossel vrouw mag niet met een niet-mossel man trouwen. Pas als Marokkanen dat ellendige geloof achter zich laten is dat laatste wel mogelijk en zou de uitspraak van Hiddema wel logisch kunnen zijn.
      In de huidige situatie als een mossel man met een niet-mossel vrouw trouwt en later met een mossel vrouw, verwacht ik dat de later gekomen mossel vrouw de baas zal zijn over de niet-mossel vrouw. Poligamie is immers bij de mossels toegestaan en mossels zijn in de mosselgemeenschap de baas over niet-mossels. De getrouwde mossel man is automatisch de baas over de mossel vrouw en zeker over de niet-mossel vrouw.
      Dat.vertelt die Hiddema allemaal niet.
      Laten die autochtone niet-mossel vrouwen die zo nodig met een mossel willen trouwen daar goed over nadenken.

      Like

  28. Tistochwat zegt:

    terwijl hij het “fantastisch” vindt “dat de schepper allemaal kleurtjes heeft gecreëerd met dito eigenschappen”.

    En dat werk van de Schepper moet je vooral zo laten. Iedereen z’n eigen kleurtje en andere eigen raskenmerken, en vooral ZIJN EIGEN PLEK OP DEZE PLANEET!
    Een neger is niet voor niets bruin of zwart. Dat maakt hem buitengewoon geschikt om in Afrika te leven. Hij heeft hier niets te zoeken omdat hij hier vanwege het vele pigment in zijn huid een ernstig tekort aan vitamine D3 oploopt. Niet dat ik daarvan waker lig, maar het kost ons zo veel geld om dat met Divisun e.d te laten behandelen.
    Bijna elke blanke heeft trouwens (misschien zonder het te weten) een vitamine D3 gebrek. Zéker de bejaarde mensen, die toch al bijna niet buiten komen en van wie de huid niet meer goed in staat is om vitamine D3 aan te maken.

    Geliked door 2 people

  29. Asgard zegt:

    Nou ja door de mand gevallen, hij maakt er wel deel van uit, lees het onderstaande maar even.

    28. Wij waren de eersten, die het volk eenmaal de woorden vrijheid gelijkheid en broederschap
    toewierpen, woorden, die sindsdien zoo dikwijls door onwetende papegaaien werden nagebrabbeld,
    die, door deze lokstem van overal vandaan werden aangetrokken als de welvaart van de
    wereld, de ware persoonlijke vrijheid, die eens zo goed tegen de druk van het gepeupel beschermd
    was, alleen maar verstoorden. Mensen, die zichzelf voor verstandig, hielde, beseften de verborgen
    zin van deze woorden niet, voelde niet de tegenstrijdigheid daarin. Zij zagen niet, dat er in de natuur
    geen gelijkheid is, dat de natuur de ongelijkheid van het verstand, van het karakter, van het vernuft
    in afhankelijkheid van haar wetten heeft geschapen. Deze mensen hebben niet begrepen, dat de
    massa een blinde macht is, dat de door haar gekozen parvenu’s in de politiek net zoo blind zijn als
    de massa zelf, dat de ingewijde, ook als hij een domkop is, regeren kan, terwijl de niet ingewijde, al
    is hij een genie, van de politiek niets begrijpt. Dit alles is de niet-ingewijde ontgaan

    Like

  30. ruben zegt:

    We worden door iedereen verraden. Btw ook wilders. Alles is verraad. Al deze mensen krijgen ooit (als ze niet tot inkeer komen en oprecht berouw) ooit het loon vd verrader. Dit soort van verraders vind ik vele malen erger dan die zogenaamde moslimextrimisten. Ze zitten overal, in alle ordes en instituten. Ook misschien in onze familie (althans bij mij wel). De wereld is gek geworden. Doodziek. De verdrukking is zeer nabij. Hierna komen de verschrikkelijke oordelen over de wereld. Gelukkig is er nog een God en eeuwig leven. Anders hield ik het echt niet meer vol. Ik heb in stilte al afscheid genomen van ons land en familie en al tijd geaccepteerd dat mijn leven bijna ten einde loopt. Erg jammer dat de mensheid zo diep gezonken is. Maar we hebben het dik verdiend op watkkomen gaat. Helaas. Het had heel anders kunnen lopen. Sterkte alle mensen

    Geliked door 2 people

    • paulzwueste zegt:

      Ruben.
      Dank je.
      Meer kan ik niet zeggen.
      Wat een grootsheid.
      De woorden alléén al.
      Man, hoe haal je het uit je toetsenbord.
      En nu die pil van Pechtold zeker.
      Tsja, dan moet je nog wel ’n paar jaartjes wachten.
      In die tijd kan je er nog eens over denken.
      Ik zou zeggen zoek ’n leuke hobby.
      ’n Vrouw?

      Nou ja, ’n hond dan…
      Die zegt tenminste niks terug.

      Like

  31. Japio zegt:

    En daarom Geert Wilders, hij is de enige die consequent is en blijft.

    Geliked door 2 people

  32. boorzalf zegt:

    Nee Hiddema, je had beter kunnen zeggen, als die Marokkaanse vrouwtjes zich gingen vermengen met Hollandse mannen. Dan hebben die vrouwtjes nog een kans op een normaal bestaan.

    Geliked door 2 people

  33. anna zegt:

    ik had nog ooit sympathie voor deze man ….. nu dus niet meer …

    Geliked door 1 persoon

  34. H J zegt:

    Godver, wat maakt die lul nou? Luis in de pels, godvergeten NWO neo nazi?
    De weelde moet hem in de kop zijn geslagen. Dit gaat niet goed aflopen met de FvD.
    Wat een mafkikker…nee, ik….had die man redelijk hoog, maar nu is het een rotte appel. Hoop dat het niet waar is, maar ja, hij heeft het gezegd.

    Geliked door 2 people

  35. Harry zegt:

    Nou , raar verhaal !
    Kan het niet helemaal rijmen , ook .

    In ieder geval weer een teken aan de wand om gewoon op Wilders te blijven stemmen .

    Geliked door 2 people

  36. Sjerrie van de Piano vanaf vandaag Sjerrie van de [Trojaanse] Paarden.

    Geliked door 1 persoon

  37. fleckie zegt:

    Bij het ‘eerste zicht’. straalde de ARROGANTIE’ al van die man af.

    Geliked door 2 people

  38. zrast zegt:

    Waarom zegt ie niks over Hollanders die zich gaan vermengen met Marokkaanse vrouwtjes?
    Vreemde opmerkingen van Hiddema.
    Ik had hem hoger ingeschat, jammer!

    Geliked door 1 persoon

  39. koddebeier zegt:

    Kortzichtig gewauwel, daar zal Thierry Baudet blij mee zijn !!

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Koddebeier.
      Laat ik het nu maar gewoon zeggen.
      Baudet is ’n zoon van Hiddema.
      Dus Hiddema is de vader van Baudet.
      De moeder van Baudet werd op de piano…
      Inderdaad, door Hiddema tijdens ’n wild “Intermezzo”.
      Dat is ’n piano-attitude in drie delen.
      Voorspel in A-kleine terts.
      Tussenspel en hoogtepunt in Crescendo waarbij omvangrijke lengtes worden gehaald.
      Naspel. Langzaam wegstervend, en zoeken naar waar is dat ding nou gebleven.

      Je moet er dus gewoon niks achter zoeken.

      Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Baudet was zelf als enige voor het “handhaven van goede betrekkingen met Turkije,” joh!

      Geliked door 1 persoon

  40. Heer M zegt:

    Dit had die al een keer eerder gezegd 2016. https://www.youtube.com/watch?v=W12GjQAVoHI

    Like

  41. ruben zegt:

    Meneertje Hiddema zal het boek wel gelezen hebben van Kouwenhove Kalergie. Ziekelijk gewoon. Een kerkvader uit de ik meen de 9e eeuw wist het toen al: de mensheid in de laatste dagen zoudrn krankzinnig zijn. Ik wist dat wij ons in de laatste dagen begeven, maar dat het zo erg zou worden had ik nooit kunnen voorspellen. En het ergste moet nog komen.

    Geliked door 1 persoon

    • BertG. zegt:

      Wees blij dat jij dat dan toch een keer mag meemaken, iets waar ze al eeuwen over kletsen en hopen dat dat toch echt de toekomst is.
      Totale vernietiging, waar jullie om bidden.
      Enkel en alleen om je gelijk aan te tonen, wat nooit gaat gebeuren.
      Omdat dat iets is wat enkel tussen jouw oren zich afspeelt.

      Like

    • Asgard zegt:

      Ruben,..niet je parels voor de zwijnen gooien,..de wijsheid hier is vele malen groter dan de schepper van het universum, althans voor sommigen.

      Geliked door 1 persoon

  42. leefbarbaar zegt:

    Ik vrees dat meneer Hiddema dat toch echt verkeerd ziet.
    Ook dan integreert de moslim niet, Voorbeelden genoeg van de ellende getrouwd te zijn met een haatsik met een bepaald geloof, ideologie en schoonfamilie uit de zandbak.
    Daarnaast is er sprake van een ongelijk speelveld; moslima’s zijn doorgaans te lelijk om iets mee te willen.
    Tot slot; welke vader ziet zijn dochter graag thuis komen met een nietsnut? Een dief, een fraudeur, een leugenaar? Een loverboy? Niemand dus. En nu wil het geval dat juist onder moslims, die groepen het meest voorkomen hoor. Dus ook zonder racisme, diskwalificeren de molsims zichzelf.

    Geliked door 2 people

  43. Voers zegt:

    Wat hij vertelt dat gebeurt al jaren de witte Nederlanders trouwen al jaren met andere culturen maar als mensen zijn uitspraak niet begrijpen
    is dat jammer dan , maar ik ga er vanuit dat een FVD stemmer toch wel genoeg verstand in zijn hoofd heeft om dit te begrijpen wat hij zegt Het is een kwestie van gezond verstand en je geschiedenis kennen.

    Like

  44. Jan zegt:

    Hiddema, een parmantige pauw met stront aan zijn poten en die zich aanhoudend belachelijk maakt door verkleinwoorden te gebruiken

    Geliked door 2 people

  45. Roeland zegt:

    Wat Hiddema zegt zal mij een worst wezen. Zolang FVD de AOW leeftijd op 66 i.p.v. 65 heeft staan , zou ik sowieso nooit op die partij stemmen. Wat mij wel zorgen baart is dat de PVV een zetel verloor vandaag in de nieuwste peiling,.PVV staat immers o.a. wel voor AOW met 65.

    Misschien toch nog een goede raad voor Hiddema. Ga met pensioen. Hij geeft in ieder geval het “goede” voorbeeld , dat je beter met 65 jaar moet stoppen.
    We zijn niet allemaal Donald Trump.

    Like

  46. fleckie zegt:

    Oh ,ja, hoe vergaat het de ‘UITVERKOREN..BELGISCHE…’VROUWTJES’ ‘ die gehuwd zijn met moslems,….. (die door.. een bepaald woord 3X te vernemen van moslem- man-lief, :: die zich …kan …’ ‘bevrijden’ van zijn Bijzit??, echtgenote genaamd, ?

    Like

  47. Marie zegt:

    Wat laten jullie je op de kast jagen door Hiddema. Het is scherts en chargeren van deze vileine schat. Net zoals die keer dat hij zonder een spier te vertrekken het helemaal met DENK eens was. Hij haalt zijn eigen knuppel in het hoenderhok meteen onderuit door te stellen dat er met de islam niks te integeren valt. Volgende keer niet na een halve zin in de gordijnen vliegen maar even tot tien tellen, en doorlezen !

    Geliked door 2 people

    • paulzwueste zegt:

      Zien jullie nou wel.
      Marie heeft het helemaal door.
      Oh wat erg voor al die mensen die doorgaans toch wel bij de tijd waren, maar nu…

      Oh wat errug….
      En bovendien vindt Marie hem “Een vileine schat.”
      Hiermee heeft ze helemaal de kern geraakt.
      En als je er bovendien gelijk “de eigen knuppel” van Hiddema bij haalt, weten wij wel wat er aan de hand is.

      Dames, dames.
      Maar ze heeft wèl gelijk…

      Like

    • H J zegt:

      Daar heb je denk ik wel gelijk in, maar dan nog. Ach mijnheer Theo, wilt u lollig zijn? Laat dat dan maar aan ons over. Heeft ie het niet zo bedoeld, het zal hem nog lang achtervolgen.

      Like

    • Zo is het maar t maar net!
      Hiddema is geen verrader. Maar een zeer geslepen man,die op een nogal vileine manier duidelijk maakt,dat ook al zouden nederlandse vrouwen met marrokanen gaan trouwen er nog niets terecht komt van intergratie.
      Zijn woordkeuze is misschien iets te denigrerend. Maar ik denk,dat Hiddemeister echt wel zijn punt zelf kan maken,zonder te worden geciteerd.
      Eerst maar eens zien wat er gebeurt met dit vast verkeerde geciteerde interview.
      Overigens: Hiddema is geen homo,maar is hetero eh heeft vorig jaar zijn vrouw verloren.

      Geliked door 1 persoon

    • Theresa Geissler zegt:

      @Marie:
      Zelfs als het dat dan zou zijn: Dat moet hij, GVD, niet doe-hoen!
      Politiek is geen spelletje mens-erger-je-niet, het is een serieuze zaak! Hopen we althans.
      Zeggen wat je denkt en denken wat je zegt, is het parool, anders kunnen je kiezers niet langer van je op aan.
      Wat is dít een onbeschrijfelijke zéperd van die vent, gemeend of niet!

      Geliked door 1 persoon

      • Beetje lachuh moet kunnen. Voor hetzelfde geld is de door mij veel benaamde Sjerrie op de Piano onze nieuwe MP, gaat Geert samen met Theo naast ‘m op de Piano liggen en is ’t land gered.

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Theresa.
        Je weet toch dat het FvD vernieuwing in de politiek wenst.
        D66 is ook zo begonnen.
        Jammer genoeg is dat prachtig uitgangspunt totaal verwaterd en is het nu een duistere schurkenbende.
        Maar zo lang als de oprichters van FvD nog leven en bezig zijn om vernieuwing te scheppen moeten we ze, denk ik, niet zo hard vallen en ze onder het grof puin willen begraven zoals zo velen hier.
        Die deze situatie denken te kunnen uitbuiten om hun (zogenaamde) edele inborst te moeten demonstreren…
        Hypocrisie en agressie.
        Dit in de plaats van intelligent proberen te denken over “wat wil die Hiddema nu eigenlijk met zijn opvallend voorstel…?”
        Dan zou blijken dat hij, net wat Kruisvaarder en anderen stellen, dat Hiddema hier de rol speelt van de man die precies de Roos raakt.

        Die Roos heet: “Natuurlijke integratie die totaal onmogelijk is bij die vervloekte islam…”

        Geliked door 1 persoon

    • Ingrid zegt:

      Goedzo Marie.
      Hiddema geeft aan dat islam mens en maatschappij blokkeert.
      Was de marokaan of waar ze ook vandaan komen, islamvrij dan was er geen enkel probleem en waren we allang vermengd.
      Iets met vrije partnerkeuze. Hi hi

      Geliked door 1 persoon

    • biebie zegt:

      @Marie
      In Frankrijk zou men zeggen dat Theo`s denkwijze te complex is om begrepen te worden.
      Dat in de gordijnen springen gebeurt echt niet na het lezen van een halve zin.
      In de opbouw van zijn verhaal laat hij duidelijk blijken dat hij niet racistisch is en de conclusie is duidelijk: Je hebt één categorie mensen die zich niet laat bevrijen. Dat is de islam.

      Geliked door 2 people

  48. rs zegt:

    zijn de Marokkanen dan toch een RAS ? Ik denk dat Hiddema dit een beetje ironisch bedoelde……Laatst toch een discussie over geweest, RAS of VOLK!!!!!

    Like

  49. boorzalf zegt:

    Lullige opmerking Hiddema, zeg maar dag met je handje voor je “Forum van Democratie”.

    Geliked door 1 persoon

  50. Sabeltant zegt:

    Het is de NOS er ook niet aan gelegen om het FVD, Baudet of Hiddema positief te brengen.
    De NOS zaait haat, dat doen ze al zolang ze de EU-mosselagenda beheren.
    Beter voor je gezondheid om de staats leugenpers van ons land links te laten liggen.
    En elk nieuws dat deze propagendakanalen verspreiden met een hele DIKKE korrel zout te nemen.

    Geliked door 1 persoon

  51. Oeps48 zegt:

    Goede middag Dames en Heren.
    Is die Theo Hiddema wellicht de ruttige infiltrant in de FVD, die de partij van binnenuit kapot moet maken ???

    Like

  52. Oeps48 zegt:

    @ paulzwueste
    Zeg Paul, wat heb je vandaag ??? Heb je wellicht iets hallucinerends gebruikt.??? Je bent zo melig en zo soft als een watje. Dat ben ik niet van je gewend.
    Maar het komt wel weer goed. Slaap eerst je roes maar uit.

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Oeps.
      Dank je voor je bezorgde toon.
      Hallucinerends neen.
      Lees mijn reacties van voor naar achteren en allemaal dan zal het bevrijdend licht over je neerdalen.
      Vooral die laatste van mij op vandaag, 17.24 vind ik persoonlijk ongelofelijk geweldig.
      En zo helder en duidelijk.

      Meer kan ik er niet over zeggen.
      Komt overigens wel goed.
      Oh ja, dit is géén complot van FvD
      (Lol, Grapje, Scherts, Humor, Komisch bedoeld, Kwinkslag, Lachen, etc.)

      Geliked door 1 persoon

  53. biebie zegt:

    Door framing kun je zijn verhaal natuurlijk helemaal uit z`n verband halen in hetzelfde artikel lees ik ook:
    Bevrijen’

    Hiddema zei dat Italianen, Grieken en andere vroegere gastarbeiders op die manier zijn opgegaan in de Nederlandse samenleving, maar dat dit bij de moslims niet werkt. “Je hebt één categorie mensen die zich niet laat bevrijen. Dat is de islam. Die willen niet bevrijd worden. Die richten zich op hun geloof.”

    Geliked door 1 persoon

  54. Mirjam zegt:

    Sarcasme ten top

    Geliked door 1 persoon

    • Mirjam zegt:

      Hiddema heeft dit al een jaar geleden gezegd, nog voordat hij in de Tweede Kamer kwam door de verkiezingen en nu wordt er pas opschudding over veroorzaakt. Hij heeft dit ook in een algemene context gezegd, waarin deze uitspraken aan andere uitspraken gekoppeld waren. Ik ben het daarom eens met het feit dat dit wat hij zei, niet de intentie heeft gehad waar iedereen nu over klaagt en die intentie nog steeds niet heeft.
      Hij is iemand die recht voor zijn raap zegt wat hij denkt, als advocaat heeft hij geleerd ook de tegenpartij in verwarring te brengen met zijn uitspraken, dus hij pint zich nergens op vast.
      Zijn uitspraken zijn controversieel, maar dat is èn zijn mening èn zijn manier om mensen/concurrenten/cliënten op een dwaalspoor te zetten, zodat hij onvatbaar lijkt. Dat is ongeveer hoe je zijn uitspraken over Denk kunt uitleggen. Sarcasme ten top. Maar hij heeft overduidelijk ook aangegeven dat hij achter Wilders staat en dit zelfs in de Tweede Kamer tijdens een debat, en heeft hem daar openlijk geprezen.
      Deze man doet niet aan hielenlikkerij, maar aan sarcasme en hij goochelt met woorden, omdat hij dit talent beheerst. Maar hij is wel diegenen geweest die Wilders verdedigde met zijn Marokkanen uitspraak, tegenover de linkse roedel, en zei dat hij niets noemenswaardigs verkeerd had gezegd, ondanks dat iedereen hem verketterde.

      Natuurlijk kan hij verliefd zijn op een moslima, maar dat wil nog niet zeggen dat hij zijn verstand is verloren.

      Geliked door 2 people

      • Theresa Geissler zegt:

        Nu hij definitief in de politiek zit, kan hij z’n sarcasme maar beter beteugelen: Voor alles is een tijd en een plaats en dubbelzinnigheden horen er niet bij, in de politiek! -Hoewel je ook nog kunt zeggen: Daar hebben we in de politiek al genoeg van, maar des te erger dan!

        Geliked door 2 people

      • paulzwueste zegt:

        Kijk,
        Dit is Mirjam.
        Verder nog vragen mensen?
        Nee, dacht ik wel.

        Goed zo Mirjam.

        Geliked door 1 persoon

      • Mirjam zegt:

        De politiek die Rutte en consorten hanteren bestaat alleen uit dubbelzinnigheden en er is niemand, maar dan ook niemand in de Tweede Kamer, in de hele politiek die niet dubbelzinnigheden gebruikt. Je hoort niets anders. Allemaal acteren a la carte.
        Daarom is het voor het Nederlandse volk ook zo moeilijk om te weten wie er nu echt de waarheid spreekt, of wie er te vertrouwen valt.

        Geliked door 2 people

  55. jungleelephant zegt:

    Dat gaat ze zetels kosten,en terecht!

    Like

  56. trebor2110 zegt:

    Waarom spreekt Hiddema niet over Marokkaanse moslim kutjes die een lekker genomen moeten worden door een blanke Hollandse dikke penis .

    Like

  57. Theresa Geissler zegt:

    Ik vind het op z’n minst een onvergeeflijke blunder en op z’n ergst een verbijsterend kiezersbedrog!
    Maar het past wel in het stramien van Baudet met z’n “belang van goede betrekkingen met Turkije!”
    Lazer op, FvD, ik weet nú helemáál genoeg!

    Geliked door 1 persoon

  58. guusvelraeds zegt:

    Dit is me dus ontgaan. Maar waarom geen Nederlandse mannen met Marokkaanse vrouwen? Natuurlijk niet, want dat staat de islam niet toe. De islam zegt dat vrouwen zwakker zijn dan mannen. Als een Nederlandse vrouw trouwt met een Marokkaanse man is dat niet zo erg want zij wordt vroeg of laat toch wel moslima. Trouwt een Marokkaanse vrouw met een Nederlandse man die niet islamitisch is dan is dat een probleem want de islam wordt hierdoor zwakker. De vrouw is zwak en dus is er risico dat ze de islam verlaat. Marokkaanse vrouwen die verliefd worden op een Hollandse man hebben dus een groot probleem. Tenzij de Hollandse man onvoorwaardelijk zich bekeert tot de islam dan kan er over gedacht worden dat hij kan huwen met de islamitische Marokkaanse vrouw. Natuurlijk is er wel voorwaarde dat zij nog niet is beloofd aan de een of andere volle neef of achter neef. Dan heeft de Hollandse man ten alle tijden pech.

    Like

  59. Scarlatti Bombatti zegt:

    Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba 35 sec35 seconden geleden
    IRONIE v @THiddema?Hopelijk wel anders tijd voor bezinning want pleiten voor ‘rassenvermenging’ lijkt me onwenselijk https://nos.nl/l/2191122

    Like

  60. Henk.V zegt:

    De heer Hiddema zegt het zelf; ”De islam wil niet ”bevrijd worden”, dat wil zeggen:de islam wil niet gelijk worden aan ons, zich niet aanpassen aan de vrijheid die wij kennen” Met andere woorden: Hiddema begrijpt dat de islam zich nooit en te nimmer zal aanpassen aan het Westen..

    Terwijl hij laat blijken de islam door te hebben,maakt de man een vreemde wending in zijn betoog. Hij WEET dat de moslim zich niet zal aanpassen , maar voor de oplossing van het integratieprobleem raadt hij niettemin een onzinnige weg aan:
    De de niet aanpasbare moslim moet via sex met een niet-islamitisch ”Nederland vrouwtje ” tot een vriendelijker opstelling ten opzicht van onze maatschappij komen.

    Dit is natuurlijk totale lariekoerk, waarmee de vaak schertsende advocaat zich definitief tot een politieke onbenul maakt, tot een schertsfiguur,
    Wie bekend is met TV programma’s die handelen over Nederland vrouwen die proberen hun ontvoerde kinderen terug te halen naar Nederland, vanuit het land waar de moslim vader ze mee naar toe had genomen, die weet dat vrouwen die in hun moslim vriendjes de ideale man zien en er mee gaan trouwen en hem kinderen schenken, dikwijls in ernstige problemen komen, wanneer zij niet precies doen wat hun man hen opdraagt.

    Een moslim man die zijn geloof strict na wil leven eist namelijk gehoorzaamheid van zijn vrouw, of ze zich nu tot de islam bekeerd heeft of niet.
    Is ze niet volgzaam genoeg, dan is op zeker moment de man vertrokken, terwijl hij de kinderen heeft meegenomen.. De strijd die dan ontstaat tiussen de vrouw en de man kennen wij.
    Slaat de zogenaamde scherts van Hiddema op deze situatie??
    Diep religieuze mannen verwachten beslist van zijn vrouw dat de kinderen in de islamitische leer worden opgevoed. Een dergelijk huwelijk loopt doorgaans vast.

    Met zijn opmerkingh plaatst Hiddema zich in de hoek van Dr Wolfgang Schoeble, ook al zo’n voorstander van rassen vermenging . Deze man wilde zijn landgenoten behoeden voor DEGENERATIE..

    Jammer dat deze advocaat zo snel zijn eigen politieke graf heeft gegraven.

    Geliked door 2 people

  61. Bas zegt:

    Hiddema is veelal cynisch tot ergernis van velen.

    Like

  62. toetssteen zegt:

    Rassen mixen prima. Religie, dat is wat anders.

    Like

    • Wachteres zegt:

      Het gaat hier niet om rassen, @Toets, maar om de islam.
      In de EU heerst al de opvatting dat wij degenereren, als wij ons niet met de islam mengen.

      IK heb er niets op tegen als iemand trouwt met een persoon van een ander ras,

      Ik heb er heel veel op tegen, als wij ons in opdracht van de EU met de islam moeten mengen.

      Ook al zou Hiddema dit cynisc bedoelen, dan vind ik het nog een stomme opmerking, omdat het anders kan worden geïnterpreteerd.

      Net als zijn liefdesverklaring aan DENK en aan de kamervoorzitster.

      Jammer, want ik had een hoge dunk van hem.

      Geliked door 3 people

      • Wachteres zegt:

        De 4e alinea: cynisch

        Like

      • delamontagne zegt:

        U zoudt eens moeten weten wat de Paus momenteel over “mengen” met de islam zegt.
        Dan begin ik toch te denken aan de Anti-Christ, die zoals ik op R.K.School leerde aan ,t einde ( +-) zou verschijnen………..

        Geliked door 1 persoon

  63. Evil Zorro zegt:

    Theo Hiddema: integratie vindt plaats onder de lakens. We moeten ons meer vermengen, ook met elkaar kinderen krijgen. Hoe zorgen we ervoor dat integratie lukt. Door goed te mengen, en niet met integratiecursussen. Samengevat zegt Hiddema: ik ben voor integratie, maar het gebeurd niet. De moslimcultuur is te protectionistisch, die wil nauwelijks vermengen, of eist een bekering tot de islam. Het heeft ook aan dat Hiddema geen racist is. Welke racist promoot interetnische relaties?

    Deze video uit 2016 verduidelijkt zijn uitspraak

    (beste mod, zag deze post te laat, de vorige reactie mag u verwijderen, dank bij voorbaat)

    Geliked door 2 people

  64. christdus zegt:

    Mengen uit liefde is prima ! opgelegd mengen is GENOCIDE , zodra politici zich bemoeien met
    partnerkeuze is het mis , dus Hiddema en heel het Haagse zootje , bemoei je er godverdomme niet
    mee , wij bepalen wel met wie we neuycen .
    Bemoei je met het verbieden van die kut-iSSlam , die maakt ons KAPUT !!!!

    Like

  65. Marco koeman zegt:

    Dat noemen ze volksverrader nr zoveel.

    Like

  66. De mens leest in al die letters toch alleen maar dat wat ie wil dat er staat, dus waarschijnlijk onnodig maar:
    Bevrijden = vrij maken
    Bevrijen = een beurt geven

    Geliked door 1 persoon

  67. Leuk eigenlijk. Iets van 150 reacties en dat worden er nog meer waarvan 141 van schuimbekkende oudjes die een brilletje nodig hebben, 5 zoutende trollen (o.a. Ikke) en de rest heeft echt de inhoud begrepen. Er zijn hier in de afgelopen dagen ruim 98.000 kijkers en lezers geweest die hoofdschuddend en met biggelende Timmerfranztraan schreeuwden van angst omdat ze dachten dat ze bij de Joop of Marokko.nl terecht waren gekomen en Bert Bron ermee was gekapt. Jullie mogen die Theo en Thea van dat Forum niet echt hè, oudjes.

    Geliked door 2 people

    • H J zegt:

      Je schrijft zoals Hiddema praat. Ga zo door en je hebt heel Bron forum over je heen.

      Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Heerlijke reactie Breinbrouwsels.
      Jij hebt het helemaal door.
      Zalig, 141 oudjes die ’n brilletje nodig hebben en dan die 5 zoutende trollen.

      Vroeger deden ze dat met ’n paard.
      Die zijn er nu niet meer, dus als je tegenwoordig op de parking van de supermarkt wil wegrijden in je open auto blijf je aan ’n lichtreclame hangen.
      Effect hetzelfde, je wordt gelyncht als je het licht hebt gezien.
      Mijn naam is Hiddema.
      Aha, ouwe hier is de strop, wat zijn je laatste woorden?
      Hiddema, “Ik bedoelde het helemaal anders…”
      Dit waren dan je laatste woorden schurk, trekken maar mensen…
      Je kunt zo iets als wat Hiddema zei ook maar niet zo maar zeggen.
      Je moet rekening houden met het begrijpend vermogen van de wat oudere lezer.
      Je moet eerst uitleggen wat je bedoelt, en dan pas iets zeggen.
      Denk ik dan…
      Zo en nu een ontspannend pianoconcert U aangeboden door de PvD in de zendtijd voor politieke partijen.

      Het gaat over ’n kip die in het water ligt.

      Geliked door 2 people

      • Zomaar met een piano als bruggetje naar een kip die in het water ligt is natuurlijk weer briljant en brengt mij naar het volgende:

        Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris imperdiet sagittis dolor, in blandit quam faucibus nec. Quisque fringilla lorem eros Theos, mollis lacinia arcu condimentum id. Aenean at malesuada felis Sjerrie esse. Donec mauris odio, condimentum non diam vitae, molestie posuere nulla. Mauris ut sapien eu velit consectetur mollis ornare eu velit ad Brillem. [Lipsum & Breinbrouwsels]

        Ik hoop echt dat ik hiermee ook de lezers met zonder bril een groot plezier doe.

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Ja, ja.
        Ik ben vroeger ook misdienaar geweest en dat werkt nog steeds na.
        Wat ik hier uit haal zijn de woorden: “Eros”, Lorem, en Sjerrie.
        Voor mij duidt dit er op dat
        Je teveel Sjerrie hebt gedronken waardoor je in de Lorem geraakte en een gemakkelijke prooi werd van ’n dame van publieke zeden die met jou de liefde, “Eros” bedreef….

        Geliked door 1 persoon

      • Niks in de lorem ik vertaal het even voor je:

        Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

        Mauris imperdiet sagittis dolor, in blandit quam faucibus nec.
        [Een asielzoeker ruikt aan iedere steen om er achter te komen wat NEC gemaakt heeft.]
        Quisque fringilla lorem eros Theos, mollis lacinia arcu condimentum id.
        [Hij die Theo eruit wil zuipen moet vroeg opstaan, dikke melkmeisjes genieten de voorkeur.]
        Aenean at malesuada felis Sjerrie esse.
        [In de Aeneas worden de avonturen beschreven van het gekke broertje van Sjerrie. (Theo? vert.)]
        Donec mauris odio, condimentum non diam vitae, molestie posuere nulla.
        [Geef asielzoekers nooit een spreekbeurt (iets te vertellen, vert.), dan wordt je voor je leven geschorst en sta je voor lul.(Iets met voetballen, vert.)]
        Mauris ut sapien eu velit consectetur mollis ornare eu velit ad Brillem.
        [En daarom proberen asielzoekers mollige vrouwen te versieren om hun bril te poetsen.(Is dat echt zo, is het niet om hun billen af te vegen, ornare EU, in de EU? vert.)]

        Lipsum & Breinbrouwsels
        [Hotlips & Breinbrouwsels]

        ’t Is een tijd terug met dat Latijn dus sommige abblativi heb ik maar in de dativus gezet.

        Geliked door 1 persoon

      • Ik zie dat ik de eerste zin uit het oog ben verloren, de belangrijkste nog wel:

        Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
        [Als je zelf met Achmed zit te zuipen, ga dan niet bij de elite vissen. (PvdA versus DENK?, vert.)]

        Ik ga nu Arabierisch leren. Hebben ze ook van die wollige woorden en zinnen.

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Heel leuk Breinbrouwsels.
        Nu ik het zo las, met de vertaling er bij, kwam het weer allemaal terug.
        Ik heb Baudet wel even moeten bellen natuurlijk.
        Maar het klopt allemaal.

        Hoe jij dat kunt…?
        Ik doe het je niet na.
        Wel gemakkelijk natuurlijk als je op vakantie in Italië bent, denk ik zo….
        En je kunt ook direct op audiëntie bij de Paus.
        Nou, ik zou ‘m ‘ns even goed de waarheid vertellen Brein…!

        Geliked door 1 persoon

  68. Republikein zegt:

    Mentaal niet in orde, dandyisme.

    Like

    • H J zegt:

      Yes, he is dandy from the look of his face. Da ken je tog an z’n tronie zien.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Liever 10 welriekende dandys met ’n aangenaam uiterlijk en ’n meer dan normaal begrijpend vermogen dan het achtergebleven gezeur van producten die al jaren over hun houdbaarheidsdatum heen zijn, en bij openen ’n onbetamelijke en onaangename stank afgeven…

        Like

      • Republikein zegt:

        Mooie kleding en mooie meisjes, en ook zelf meegedaan, heb er wel afstand van gedaan, van dat kleren de man maakt.
        Wat een tijd, een mooie leerzame periode, dat wel.
        Voor de rest kon ik nog geen haar velen, en nog niet.
        Dandy by the Kinks,
        Mooi, nog gepingeld op gitaar, klonk goed.

        Geliked door 2 people

      • Jeugdsentiment The Kinks. Lola was haar naam, nu weet ik ’t weer.

        Like

      • Republikein zegt:

        De broertjes Ray en Dave Davies waren hun tijd vooruit.
        In dat rijtje horen zeker ook dedicated follower of fashion en mr. Pleasant thuis.
        Lola werd geschreven nadat hun manager een dansje begon met een drag queen.

        Geliked door 1 persoon

  69. Scarlatti Bombatti zegt:

    Heerlijk paulzuweste, Marie, Breinbrouwsels, Mirjam en de mensen die de #Hiddinkironie doorzagen 😉
    en dan heb ik hier nog wat om ‘woedend’ over te brainbrouwselen LOL
    http://nicovandenham2.blogspot.pt/2017/09/theo-hiddema-tweede-kamerlid-voor-het.html

    Geliked door 2 people

    • Tis wel een wesp hè, die Nico, hij zoemt iedereen in z’n doelgroep de moeder.

      Like

      • Meer een horzel eigenlijk. Laat Nico maar schuiven, wie weet wat ie nog losmaakt in die bende. Hiddema reageerde trouwens wel heel netjes, ik had Nico kennis laten maken met een sierlijke high kick.

        Like

    • paulzwueste zegt:

      Figuren als “Nico” zijn ’n argeloze prooi voor Hiddema.
      Ze hebben niet in de gaten dat Hiddema spreekt vanuit het tijdperk rond het einde van WOI.
      Dan krijg je ’n situatie waarbij Nico slechts wanhopig kan roepen dat hij een “fatsoendelijke” vraag heeft gesteld.
      Als dat voor Nico “fatsoendelijk ” is, dan is de afstand tussen Hiddema en Nico slechts in lichtjaren te berekenen.
      In feite is dit gebeuren ’n bevestiging van het feit dat Hiddema als Dandieuse Gentleman
      slechts via ’n ruimtesonde in de Kamer kan communiceren met het 21ste-eeuwse plebs dat heden ten dage aldaar de zetels bevuilt.
      Hiermede wil ik deze eindeloze reeks reacties-detonaties graag beëindigen.
      Alles wat gezegd moest worden is geschreven.
      Lang leve Hiddema!

      En Baudet ook natuurlijk.

      Geliked door 1 persoon

  70. rs zegt:

    de vraag is en blijft natuurlijk waarom Hiddema zich NIET heeft aangesloten bij de PVV ? Wist Geert Wilders teveel ????

    Geliked door 1 persoon

  71. Republikein zegt:

    De juf vraagt aan de kinderen in haar klas of er iemand een

    rijmpje of gezegde weet dat met hun vader’s beroep te maken heeft.

    De juf vraagt aan Liesje wat haar vader doet en Liesje vertelt dat hij makelaar is.

    “Aah”, zegt de juf , “..en heb je daar iets op gevonden?”.

    “Ja hoor,” zegt Liesje, “Oost, west, thuis best”.

    “Dat is goed”, zegt juf, “en weet er nog iemand iets?”.

    Thomas steekt zijn hand op en zegt dat zijn vader een
    horlogemaker is.

    “Aah”, zegt de juf, “….en heb je daar iets op gevonden?”.

    Heel trots zegt Thomas, “Ja. Zoals het klokje thuis tikt, tikt
    het nergens”.

    “Bravo! En weet er nog iemand iets?” vraagt de juf.

    Helemaal achterin de klas, steekt Jantje zijn hand op en zegt
    dat zijn vader in de bouw werkt.
    “En?”, vraagt de juf, “vertel eens”.

    “Wel, mijn vader zegt altijd ‘Beter tien Marokkanen in de
    spouw, dan één in de bouw”

    “Maar Jantje”, zegt de juf geschokt, “dat is discriminatie!”

    “Nee”, zegt Jantje, “dat is isolatie.”

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie