VIDEO Zweden: teveel verkrachtingen om te onderzoeken – verkrachting van 12-jarig meisje is GEEN prioriteit meer – sommige slachtoffers zijn 3 jaar oud

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", Barbarisme, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO Zweden: teveel verkrachtingen om te onderzoeken – verkrachting van 12-jarig meisje is GEEN prioriteit meer – sommige slachtoffers zijn 3 jaar oud

 1. Sabeltant zegt:

  Geen medelijden met de Zweden. Ze hebben zelf gekozen voor de ondergang.

  Het wachten is op een groep échte Zweden die de gewapende strijd oppakt om Zweden weer verkrachting/moslim vrij te maken.

  Geliked door 2 people

 2. Schofterig arrogante Ronald Plasterk probeert Martin Bosma te ontmenselijken

  De bij herhaling breed geëtaleerde uiterste kalmte van minister Plasterk begint komisch te worden. Zó erg kan je namelijk alles niet onder controle hebben. En je geeft aan je opponenten het gevoel dat je je superieur aan hen voelt. Je zou het ook omgekeerd kunnen zeggen: voor je opponenten zit er iets vernederends in. Maar als je daarbovenop dan ook nog in woord, houding en toon openlijke verachting voor je opponent toont, terwijl die opponent een redelijk verhaal heeft, dan moet je niet gek staan te kijken als . . . . . . . tsja . . . . . . nou, kijk: in het normale leven krijg je dan op een gegeven ogenblik klappen op je arrogante bek of erger. Maar ik begrijp dat het Tweede Kamer-leven niet het normale leven is.

  Neem nou het grafstemmetje dat Plasterk opzet op 8:12: Lees verder >>>> https://martienpennings.wordpress.com/2017/07/08/schofterig-arrogante-ronald-plasterk-probeert-martin-bosma-te-ontmenselijken/

  Geliked door 3 people

  • D.DAY zegt:

   Het gaat in deze video over diversiteit. In de afgelopen 60 jaar is er bij de komst van ‘nieuwe Nederlanders’, zoals Italianen, Grieken, Spanjaarden, Antillianen, Surinamers, etc., nooit gepraat over diversiteit. Maar nu we overspoeld worden door moslims is diversiteit een hot item geworden. Zal wel met EU-beleid te maken hebben om moslims op hogere posities te krijgen, zodat de beoogde islamisering nog makkelijker zal verlopen.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Adriaan Jansens op 3/9 om 18:45

   SCHANDALIG zoals Ronald Plasterk op de woorden van Martin Bosma reageerde.
   Uit de antwoorden van Plasterk maak ik persoonlijk op dat hij zich hier niet op een eerlijke en fatsoenlijk manier weet uit te redden. Plasterk hóórt Marcouch niet uit de wind houden, want wat Bosma zei is volledig de waarheid. Het is gewoon tenenkrommend hoe Plasterk het desondanks voor Marcouch opneemt!

   BESCHAMEND, het gedrag en de arrogantie van Plasterk!!

   Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Ze hebben het veels te druk met blanken vervolgen die hun mond open doen…

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  De slachtoffers van een verkrachting hebben er levens lang problemen mee en de verkrachters komen overal mee weg, wat volgt pas geboren baby’s verkrachten, zieke rotzakken

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Allemaal meisjes en vrouwen met een levenslang trauma dankzij de linkse kerk.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Met verbijstering gekeken en geluisterd. Politici die hiervoor verantwoordelijk zijn, tegen de muur zetten en doodschieten. Kind van 3 jaar verkracht en dit niet als prioriteit zien. Walgelijk. Meer kan ik hier niet van zeggen.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Die bavianen raken natuurlijk niet meer opgewonden van jong en ze komen er nog mee weg ook! Dan gaan ze nog maar naar heel erg jong. Dat kom natuurlijk dat ze zeer klein geschapen zijn dan voelen ze zich nog een beetje een hengst. Nou kan je garanderen als ik het voor het zeggen had was gelijk het hele zakie eraf gesneden.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Er is iets erg ziek gaande in Zweden; niet enkel van de kant van de autoriteiten maar ook van het volk zelf. Het is onbegrijpelijk hoe men eigen kinderen laat verkrachten (zelfs peuters) ten bate van het welzijn van (asielzoekende)moslims. Geen normaal volk laat dat toe. Ik denk niet dat een islamitische vluchteling met brandende kloten die Hongaars, Tsjechisch of Pools kind zou verkrachten in leven zou blijven. Het enige dat de politie zou moeten doen, is zijn karkas oprapen en in de vuilnisbak gooien. Het kan ook zijn, dat er een hele pogrom zal plaats vinden. De politie zou behoorlijk wat islamitische karkassen moeten opruimen.
  In Zweden zijn de mensen geduldig, maar voor hoe lang nog? Volgens de 3de wet van Newton over actie en reactie: hoe meer kracht men bij een actie zet, zal de reactie in gelijke mate zijn van de actie. Met andere woorden de Zweedse autoriteiten spelen met vuur. Op de dag dat de boel daar uiteenspat, kunnen verschrikkelijk dingen gebeuren. Dan zouden behoorlijk wat mensen op de ‘schotten van Schauble’ worden gespietst.

  Like

 9. Marian zegt:

  Wat een walgelijk land is Zweden geworden.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Zweden zal ik nooit bezoeken, zeker niet nu het vergeven is van de Mohamedanen en zo’n verziekte culttuur, dat verkrachting van een jong meisje geen prioriteit meer heeft.
  Waar is die Saoedische VN gezant voor de mensenrechten…oh wacht….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s