“Volksophitsing”: Akif Pirinçci moet vóórkomen vanwege zogenaamde “hatespeech” bij Pegida

Screenshot_36

AKIF PIRINÇCI VOOR HET GERECHT VANWEGE “VOLKSOPHITSING”
Hiervan wordt hij beschuldigd: Hij sprak van een “moslim-vuilnisbelt” in Duitsland. Hij waarschuwde voor een “omvolking” Hij betitelde vluchtelingen als “binnendringers” zowel als “toekomstige afslachters” van Duitsland en noemde politici “gouwleiders tegen het eigen volk.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

VANWEGE HET UITSPREKEN VAN DE WAARHEID: AANKLACHT WEGENS ZOGENAAMDE “VOLKSOPHITSING”

Buitenlandse zenders en media hebben alles bevestigd wat Pirincci zei over de omvolking en over het invasiewapen door de politiek van Merkel. Maar Duitsland, dat zich op de lijst van vrijheid van meningsuiting internationaal in razend tempo bergafwaarts beweegt (in Rwanda is meer vrijheid van meningsuiting dan in Merkel-land), mag niet genoemd worden wat een feit is. Wat er met Pirinçci gebeurt, is niets anders dan politieke gezindheidsjustitie, een showproces zoals in de tijden van Stalin en Honecker.

Michael Mannheimer Blog

MOSLIMS MOGEN ONGESTRAFT OPROEPEN TOT JIHAD TEGEN ONS OPROEPEN. DUITSERS, DIE DAARTEGEN WAARSCHUWEN, KOMEN VOOR DE RECHTBANK

Terwijl moslims juridisch officieel en ongestraft mogen oproepen tot Jihad worden diegenen die waarschuwen voor deze jihad en de jihadisten betitelen als de ‘permanente afslachters” van de Duitsers aangeklaagd wegens “volksophitsing.” Wie dus waarschuwt voor het gevaar wordt erger gestraft als diegene van wie het dit gevaar uitgaat. Dat is het Duitsland van 2017.

DE MEDIA ZIJN DE HOOFDDADERS VAN DE GENOCIDE OP ONS DUITSERS

En de Duitsers zullen hun engel des doods Merkel herkiezen. Men staat er als tijdgenoot bij en aanschouwt de vermoedelijk dodelijkste episode der Duitse geschiedenis nog slechts radeloos en met opengesperde ogen van schrik.

De hoofddaders: Dat zijn de media. Dat wij dat nooit vergeten. Daarom, mochten de Duitsers zichzelf bevrijden uit de Stalinistische greep van Links: toon geen erbarmen met hen die geen erbarmen met hun eigen volk hadden.

(Michael Mannheimer)

________________________________________________

Akif Pirincci moet vóórkomen vanwege hatespeech bij Pegida

Vanwege zijn “hatespeech tegen moslims en vluchtelingen” bij een manifestatie van Pegida moet de Duits-Turkse auteur Akif Pirinçci voor het gerecht komen. Het hoofdproces tegen hem vanwege “volksophitsing” begint op 25 september, zoals de arrondissementsrechtbank van Dresden donderdag mededeelde. Pirinçci had reeds in februari een boete ontvangen van € 11.700,-. Daartegen tekende hij beroep aan, waardoor het thans tot een proces komt.

De Duits-Turkse auteur had in oktober 2015 bij een Pegida-manifestatie in Dresden een toespraak gehouden, die doordrenkt was met verbale uitvallen en vijandelijkheden. Pirinçci sprak van een “moslim-vuilnisbelt” in Duitsland, waarschuwde voor een “omvolking”, betitelde vluchtelingen als zowel “binnendringers” als “permanente afslachters” van Duitsland en noemde politici “Gouwleiders tegen het eigen volk”.

Met zijn uitlatingen zou de beklaagde tegen in Duitsland wonende moslims en islamitische vluchtelingen op een bepaalde manier “tot haat hebben opgestookt”, die zou kunnen leiden tot het verstoren van de openbare vrede, verklaarde de rechtbank. Hij zou het maatschappelijke klimaat tegen moslims bewust verder hebben willen aanwakkeren.

Bovendien zou hij met zijn uitlatingen moslims het recht hebben ontzegd “als gelijkwaardige persoonlijkheden binnen de staatsgemeenschap te leven”, heet het verder. Het vonnis zal, naar het zich laat aanzien, op de tweede procesdag op 2 oktober vallen.

Pirinçci had in Dresden voor meer dan 20.000 Pegida-aanhangers tevens een voorval in Hessen geschetst, waar een CDU-politicus tegen een criticus van een vluchtelingeninstelling zou hebben gezegd dat hij Duitsland ieder moment zou kunnen verlaten. Pirinçci zei dat de politiek blijkbaar de angst en het respect voor het eigen volk zo totaal had laten varen dat het schouderophalend de aftocht kon worden aangeraden als het niet gehoorzaamde.

Screenshot_37
OMGEKEERDE UITLEG
De media berichten, dat Akif Pirinçci “het spijtig zou hebben gevonden, dat er geen concentratiekampen meer zijn”.
In feite heeft hij gezegd: “Kennelijk schijnt men bij de machthebbers de angst en het respect voor het eigen volk zo totaal te hebben laten varen, dat men het schouderophalend kan aanraden, te vertrekken als het niet bereidwillig gehoorzaamt. Natuurlijk zouden er andere alternatieven zijn, maar helaas zijn nu eenmaal de concentratiekampen tegenwoordig buiten gebruik.”
Akif Pirinçci heeft dus met behulp van een “kwinkslag” van matige kwaliteit uitgedrukt dat de tegenwoordige politiek in Duitsland niet beschikte over concentratiekampen om met andersdenkenden dienovereenkomstig om te gaan.
FMpolitics

De media gaven aan Pirinçci’s concentratiekamp-uitlating een omgekeerde uitleg. (zie analyse hierboven). Hoewel Pirinçci alle processen won tegen de media die hem de verkeerde concentratiekamp-uitlating aanwreven, hangt deze hem tot op heden als een blok aan het been.

Zijn optreden bereikte het hoogtepunt in de zin: “Er zouden natuurlijk andere alternatieven denkbaar zijn, maar de concentratiekampen zijn nu eenmaal helaas tegenwoordig buiten gebruik.” De uitlatingen zorgden wijd en zijd voor ontzetting. De uitgeversgroep Random House nam als consequentie Pirinçci’s eerdere boeken uit haar fonds. Pirinçci was in 1989 bekend geworden met een katten-detective, maar schreef tenslotte vooral rechts-populistische boeken.

Pirincci’s speech werd van rechtswege allang ontleed en de aantijgingen van de politiek, Links en Justitie zijn zonder uitzondering weerlegd.

www.welt.de

www.faz.net

www.neues-deutschland.de

PS: Overigens ongeacht het waarheidsgehalte hebben alle zogeheten media weer van elkaar overgeschreven. En zoals het er nu naar uitziet zich van nieuw leedvermaak op de dijen geslagen. Ik hoop dat deze linkse pseudo-journalisten en Merkel&Maas propagandablaadjes na de verkiezingen dienovereenkomstig kritisch beschouwd worden, inclusief er over worden geïnformeerd wat feit en wat fake is.

Wie is nu eigenlijk in werkelijkheid het “tuig”?
Duitsland – Absurdistan.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "PEGIDA", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Volksophitsing”: Akif Pirinçci moet vóórkomen vanwege zogenaamde “hatespeech” bij Pegida

 1. Steven zegt:

  Het is afwachten totdat hier ook zweep en stokslagen ingevoerd gaat worden. Het vuurpeleton zal ook wel weer een keer terug komen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  De genocide plegers die terugkeren krijgen een ‘integratie traject’, opleiding en een huis…en niet te vergeten eeen Oetkiering

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  En de Duitsers zullen hun engel des doods Merkel herkiezen…

  Nee…ze gaan niet Merkel herkiezen…de uitslag is al bekend..dus wordt er mee gekloot..
  Ze vermelden niet voor niks dat Merkel de grootste kans maakt..natuurlijk..omdat de strijd al gestreden is. Het moet alleen nog even voor de buhne

  Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Een showproces tegen een politicus met een onwelgevallige meningen komt hier gelukkig niet voor.
  Ahum.

  Geliked door 2 people

 5. ildiko zegt:

  linkse fascisme dat is nu in Duitsland, de geschiedenis herhaalt zich.

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  De Duitse overheid is de vijand van hun eigen volk !!

  Geliked door 2 people

 7. Rensk. zegt:

  Als Merkel weer bondskanselier gaat worden, krijgen wij het ook voor de kiezen. Rutte en aanhang wil eerst weten wat het gaat worden in Duitsland. Is het Merkel dan gaat hij het pad van Merkel volgen. En gaat het hier dezelfde kant uit. Vanochtend Buitenhof gekeken. Het begon met een nietszeggendsimpel verhaal van een simpele vrouw.
  Toen een gesprek tussen ene Sid en een jochie met een brilletje. Deze Sid was in mijn ogen best realistisch. Witteman zei gegeven moment tegen deze Sid: heeft u nog wel een leven? Als je kennelijk niet hetzelfde denkt als Witteman, dan heb je in zijn arrogante kop kennelijk geen leven. Dan baant zich de linke linksheid van lulletje Witteman zich weer een weg naar buiten met deze arrogante opmerking. Jammer dat deze Sid niet zei. Ja hoor en u mag hopen dat u nu en zeker in de toekomst ook een prettig leven hebt. Geen tegenvraag stellen, maar het als een feit presenteren. De media brrrrr

  Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Als deze man moet voorkomen dan is de kans groot dan deze man stopt met de waarheid. Als die haatimams voor moeten komen dan hebben ze schijt aan de uitspraak, want die erkennen ze niet en gaan gewoon door met waar ze mee bezig zijn. Dus is de rechtspraak een wassen neus geworden. Dankzij de import van volk dat onze rechtsspraak niet erkent.

  Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  Bepaalde lui verstoren sowieso de openbare vrede, daar hebben ze geen ophitsing van meneer Akif voor nodig, die ophitsing krijgen ze wel op die bepaalde plek waar allen samenkomen.

  Like

 10. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Tjonge jonge, wat een toestand. Wat die turkse meneer Akif Pirinçci zich in Duitsland meent te kunnen veroorloven, kannnn toch niet. Wat dommm. Ja, dat is een gruwelijke belediging. Het is bijna net zo erg als het “minder minder”. En dat nog wel in Duitsland. En nog wel vlak voor de verkiezingen. Had hij toch kunnen weten. Je zou zo waar gaan denken, dat het een complot was. Nein, Krengela de Merkelse heks is not amused. Ze deed het bijna van schrik in d’r broek. Die zukünftige Kaiserin vom IV. Reich muss mann doch hochhalten und nicht beleidigen. Dat had hij in Turkije moeten zeggen. Daar hebben ze tenminste een democratie en vrijheid van meningsuiting. Erdogan zegt het zelf. Tjonge jonge, wat een flater. Maar hij had wel gelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s