Wordt Frankrijk door “islamisten” opgekocht?

Screenshot_38

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De terreurfinanciers uit de Arabische staten doen in grote stijl inkopen in Frankrijk. Dit heeft effect op de Franse buitenlandse en binnenlandse politiek. Frankrijk geldt dankzij de corrupte elites inmiddels als de “toekomst van de islam in Europa”.

Contra magazine

Het is geen geheim dat Frankrijk economisch en financieel de zwakste schakel in de VN-veiligheidsraad is, waarvan de voormalige Europese koloniale macht het permanente veto-lid is. Dat maakt het voor de van de olierijkdom profiterende Arabische staten gemakkelijk om invloed op de politiek in Frankrijk uit te oefenen en bovendien ook veel politieke dienstbewijzen te krijgen.

De Arabische olie-miljarden zorgen ervoor dat de “Grande Nation” haar sterke positie in de VN-veiligheidsraad er ook voor gebruikt om de belangen van deze landen te vertegenwoordigen – bijvoorbeeld wat betreft Syrië of Iran. Wat dit betreft is Parijs op het internationale politieke toneel altijd opgekomen de belangen van de soennitische radicale positie.

Zowel Saoedi-Arabië (wahabieten respectievelijk Salafisten) als Qatar (Moslimbroederschap) weten hoe ze de corrupte elites van Frankrijk moeten benaderen om hun zin te krijgen: met investeringen, het opkopen van grote ondernemingen en voetbalclubs en met economische contracten voor de Franse ondernemingen. Maar ook diverse geldstromen en geschenken zouden de stemming wel eens duidelijk ten gunste van de Arabieren verbeterd kunnen hebben.

Bijzonder interessant: terwijl de Amerikanen bijvoorbeeld wapens aan de Qatari leveren en daar militaire bases onderhouden, kopen de Qatari zich in de Franse wapenindustrie in (bijvoorbeeld de onderneming Veolia). Bovendien profiteren ze van belastingvrijstelling en gereduceerde belastingtarieven – speciaal door ex-president Nicholas Sarkozy en diens regering op maat gesneden en sindsdien nooit meer veranderd.

Maar niet alleen wat betreft de buitenlandse politiek is deze betrokkenheid van de Arabieren te merken. In de binnenlandse politiek zie je een sterke islamisering van het land. Nauwelijks een andere West-Europese industriestaat laat een dergelijke toename van moslims zien. Ook wordt de moslimbroederschap (in tegenstelling tot andere Europese landen) niet als terreurorganisatie gekwalificeerd. Het is dus niet zomaar dat Tariq Ramadan, de in Zwitserland geboren en getogen kleinzoon van Hassan al-Banna, de oprichter van de Egyptische Moslimbroederschap, en belangrijk islamitisch/”islamistisch” voorbereidend denker in Europa, Frankrijk inmiddels als de “toekomst van de islam in Europa” ziet en niet meer Groot-Brittannië (dat altijd nog op de 2e plaats staat).

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, cultuurrelativisme, Elite, Frankrijk, Graaien, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wordt Frankrijk door “islamisten” opgekocht?

 1. delamontagne zegt:

  Een “publiek” Geheim in Frankrijk…………..

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   De ene helft van Frankrijk schijnt van Saoedi Arabië te zijn en de andere helft van Qatar. Tja, dat krijg je als je als socialistische heilstaat in armoede beland en om het hoofd boven water te houden je laat financieren door sjeiks. Daarnaast kost het globalisme de Fransen ook nog eens handen vol geld.

   Geliked door 1 persoon

 2. Prettig slachtfeest domme tering moslim etters!

  Geliked door 1 persoon

 3. Europa door islamisten en olieboeren opgekocht!
  Toch knap bedacht, dat de olieboeren een heel continent overnemen, daar hun productie-eenheden naartoe sturen en die door plaatselijke overlopers uit en op het paard te laten hijsen tot ze het ook zelf kunnen en dan een kudde schapen overhouden die gehoorzamer zijn, helemaal niks van democratie snappen of van petities en zonder zeuren meer belastingen opbrengen dan dat ouwe kudtvolk dat volgens hun handboek volledig geript wordt en dan pas het continent mogen verlaten. Dit zou ook wel eens de reden kunnen zijn dat de EU bij elkaar moet worden gehouden en bijvoorbeeld het leger moet worden afgeschaft..

  Geliked door 1 persoon

 4. Williaan zegt:

  Dat is toch al vele vele jaren aan de gang vooral in Engeland wordt men nu pas wakker?

  Like

 5. Republikein zegt:

  Vreten van diverse walletjes, zie de landbouwsoepsidie.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Wat te denken van het voetballuh?

  Like

 7. Jan zegt:

  Christine Tasin Résistance Républicaine et Riposte Laïque

  Like

 8. Elisah zegt:

  In Boedapest wilden we in een prachtig monument foto’s gaan maken, dat monument was gesloten omdat het opgekocht was door een “Palestijn” die het gaat verbouwen tot luxe hotel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s