Paus Franciscus overtreft zowaar Merkel: hem gaat de omvolking in Europa niet snel genoeg

Screenshot_49

Zelfs Merkel stelt hij gemakkelijk in de schaduw: paus Franciscus eist grenzeloze massa-immigratie naar Europa – inclusief complete familieclans. “Voor grenzeloze massa-immigratie”.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

VERMOEDELIJK DE ERGSTE PAUS IN DE KERKGESCHIEDENIS

Hij behoort zonder twijfel tot het internationale netwerk van de vernietiging van Europa. Paus Franciscus is de ergste paus die Europa kon treffen in zijn tegenwoordige islamiseringsfase. 1400 jaar lang hielden de pausen zich bezig met het afweren van de stormloop der islam tegen het christelijke bolwerk Europa. Franciscus zet met zijn 21 punten omvattende eisencatalogus, waarin hij uitdrukkelijk de gezinshereniging, “grootouders, broers en zusters en kleinkinderen inbegrepen”, eist, de 1400-jarige strijd van de kerk tegen de islamisering op zijn kop en handelde de facto als een islamitische kalief.

Michael Mannheimer BlogRT

“PAUS FRANCISCUS DOET DAT ALLEEN, OMDAT HIJ ALS LINKSMENS HET WESTEN VERACHT”

Welnu, uiterlijk sinds een interview met Marcello Pera, een intieme vriend van de onder raadselachtige omstandigheden teruggetreden paus Benedictus XVI, begrijpen wij beter wat deze linkse paus Franciscus, die voortkomt uit de Latijns-Amerikaanse protestkerk, tot dergelijke uitlatingen brengt.

Marcello Pera, de voormalig president van de Italiaanse Senaat, oefende meerdere malen scherpe kritiek uit op paus Franciscus en verwijt het hoofd van de Katholieke Kerk,

“een paus te zijn, die alleen maar aan politiek doet. Hij beoefent slechts politiek, die noch door het verstand, noch door het Evangelie wordt geleid.”

Paus Franciscus zou met “sterke en explosieve stellingen” ingrijpen in de politieke debatten,

“die men kort geleden nog betiteld zou hebben als “links”.

Pera verder:

“ik kan daar voor mijzelf maar één antwoord op geven:

“De Paus doet dit, omdat hij het westen veracht, ten doel heeft om het te vernietigen en alles doet om dit doel te bereiken.”

(meer daarover hier https://michael-mannheimer.net)

De islam wilde altijd al het Vaticaan innemen. Hij is daarin thans geslaagd – zonder dat de moslims er ook maar één enkele jihadist voor naar Rome moesten sturen.

Als linksmens is Paus Franciscus per se islamofiel – en werkt net als de rest van de westerse linksen nauw samen met de islam. Hij heeft de facto het Vaticaan geïslamiseerd. Alleen wil niemand dat toegeven.

PAUS FRANCISCUS: POLITIEK IN PLAATS VAN RELIGIE

Hij bedrijft politiek in plaats van zich te bekommeren om het zielenheil van zijn twee miljard gelovigen. Terwijl hij bij elke gelegenheid de islam het hof maakt, vernam men uit de mond van het katholieke opperhoofd nog geen enkel woord van protest tegen het feit dat in de islamitische landen jaar na jaar tussen de 100.000-150.000 christenen worden gedood. Door moslims, omdat deze christenen het “verkeerde” geloof zouden hebben.

Als ik geen atheïst zou zijn, zou ik denken dat Satan persoonlijk de macht niet alleen in de meeste westerse landen, maar thans ook in het Vaticaan heeft overgenomen.

(Michael Mannheimer)

________________________________________

Paus Franciscus gaat de omvolking (islamisering) van Europa niet snel genoeg

Hij eist de gezinshereniging, “grootouders, broers en zusters en kleinkinderen inbegrepen.”

Paus Franciscus stelt 21 maatregelen voor ter “vergemakkelijking van de immigratie”.

De Paus formuleerde in een geschrift 21 concrete voorstellen om, zo heet het, immigratie een menselijker gestalte te geven

Hij spreekt zich daarin onder andere uit voor de toekenning van “humanitaire visa” en voor de gezinshereniging bij vluchtelingen. Het gaat bij het geschrift van Paus Franciscus niet om een programma, maar om een brief van de paus ter gelegenheid van de 104de zogenoemde werelddag van migranten en vluchtelingen. De vijf dicht beschreven bladzijden bevatten 21 concrete voorstellen, die zijn positie met betrekking tot de tegenwoordige immigratiebewegingen samenvatten. Het geschrift richt zich in dezelfde mate tot zowel de landen van herkomst- als die van opname van vluchtelingen.

Immigratie, zo luidt de quintessens, moet niet langer als illegaal worden gezien.

Paus bekrachtigt vergelijking met concentratiekamp: Sommige vluchtelingentehuizen zijn kampen

De paus eist bovendien een grootscheepse welkomstcultuur en het scheppen van legale structuren voor vluchtelingen. Tegelijkertijd wijst hij er op dat er ook restricties zouden moeten zijn, die de opnamecapaciteit van de individuele landen verschuldigd zouden zijn.

Het document moet, aldus de intentie van het opperhoofd der Rooms-Katholieke kerk, de instelling met betrekking tot vluchtelingen positief veranderen en een meer menswaardige immigratie mogelijk maken.

Franciscus had in het Vaticaan speciaal een ministerie voor de “totale menselijke ontwikkeling” opgericht, die zich bezighoudt met vluchtelingsvraagstukken. De Paus herinnerde bovendien in zijn brief aan een christelijk basisprincipe:

Iedere immigrant die bij ons aanklopt, is een gelegenheid om Jezus Christus te ontmoeten, die zich te allen tijde met de vreemdelingen heeft geïdentificeerd – met de geaccepteerden of met de afgewezenen.

Hierbij de lijst van 21 maatregelen, die Franciscus voorstelt:

 1. Het scheppen van mogelijkheden voor een veilige en legale immigratie in de daartoe beoogde landen: vooral door de toekenning van ‘humanitaire visa”, het scheppen van “verder uitgebreide en vereenvoudigde modi” en de stimulering van gezinshereniging.
 2. Het scheppen van meer “humanitaire corridors voor de sterkst in gevaar verkerende vluchtelingen”, zodat dezen geen illegale wegen zouden hoeven te zoeken.
 3. Het vervaardigen van een systeem van “speciale tijdelijk visa” voor diegenen die vluchten voor conflicten in buurlanden.
 4. Geen “collectieven en willekeurige afschuiving”, vooral niet naar landen die “de achting der waarden en de grondrechten niet kunnen garanderen”.
 5. “Altijd de persoonlijke veiligheid laten prevaleren boven de nationale veiligheid”, de grensposten verstandig vormgeven, zodat de eerste ontvangst van de vluchtelingen “gepast en waardig” verloopt.
 6. Voor diegenen die illegaal het land zijn binnengekomen alternatieven voor vastzetten vinden.
 7. Oplossingen in het land van oorsprong vinden, die een legale emigratie toestaan en zo optreden tegen mensensmokkelaars.
 8. In het land van aankomst “de migranten consulaire hulp aanbieden”, het recht van de vluchtelingen om hun papieren bij zich te houden, in acht nemen van en toegang verschaffen tot het rechtswezen, toestemming geven voor het openen van bankrekeningen en een “bestaansminimum garanderen”.
 9. In het land van aankomst “zowel bewegingsvrijheid en toegang tot werk als instellingen voor telecommunicatie veiligstellen.”
 10. Voor allen, die naar hun land willen terugkeren, “beroepsmatige en sociale wederopnaneprogramma’s scheppen”.
 11. Minderjarige vluchtelingen beschermen, “iedere vorm van vastzetten vermijden”, toegang tot opleiding veiligstellen.
 12. Ieder geboren kind het staatsburgerschap verlenen.
 13. Strijd tegen de “stateloosheid”van migranten en vluchtelingen door het scheppen van een “burgerrecht”.
 14. Onbegrensde toegang van migranten en vluchtelingen tot de nationale gezondheids- en pensioenstelsels en “overdragen van bun bijdragen ingeval van hun repatriëring.”
 15. Garantie van de vrijheid van beroep en uitoefening van religie voor alle in het gebied aanwezige buitenlanders.
 16. Stimulering van sociale en beroepsmatige integratie van migranten en vluchtelingen, asielzoekers inbegrepen – veiligstelling van de mogelijkheid tot arbeid, taalcursus en actief burgerschap.
 17. Verhinderen dat minderjarige vluchtelingen worden uitgebuit.
 18. Stimulering van de gezinshereniging – grootouders, broers en zusters en kleinkinderen inbegrepen – “zonder inachtneming van hun economische capaciteiten.”
 19. Meer aandacht en ondersteuning voor migranten, vluchtelingen, asielzoekers met beperkingen.
 20. Ontwikkelingslanden, die vluchtelingen opnemen,sterker helpen.
 21. Integreren “zonder de migranten hun culturele identiteit af te nemen”, een “aanbod van het actieve burgerschap” scheppen, “economische kennis van talenkennis scheiden” en vluchtelingen, die langer in het land wonen, een legalisering van hun omstandigheden aanbieden.

(Bron: https://deutsch.rt.com)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Paus Franciscus, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

66 reacties op Paus Franciscus overtreft zowaar Merkel: hem gaat de omvolking in Europa niet snel genoeg

 1. Sjaak zegt:

  Apropo famieliclans !

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Kan iemand mij vertellen waarom je je adresgegevens in moet voeren als je doneren wil bij idverzet,org? Ik wil alleen doneren en geen adresgegevens achter laten. Als ik die niet invul dan kom ik niet verder. Waarom is dat?

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘BEPAALDE’ !!…instanties! …willen de..’geldstroom’ ( controle) in de gaten houden, (zelfs als het maar een klein bedrag is, ( van GEVER! Donateur, naar…ontvanger!, ,( allebeide dus), trouwens IEDEREEN, ……Maar op thuiscomtanten hebben ze geen controle op, ( daarom moet men er ook op het in te zenden biljet inkomstenopgave, opgeven hoeveel men contanten inluis heeft! heeft, en de ‘in bezit zijnde …gouden …artikelen!!!

   Like

 3. Elisah zegt:

  ISIS releases statement to all Catholics – ‘ we are going to take over the Vatican and slaughter the Pope for allah’. ( oa te lezen bij Fenixx)

  Like

 4. Mr D. Umass zegt:

  Beetje gelinked met dit, timmerfrans bij Alex Jones:

  Like

 5. Jan zegt:

  Ook de krankzinnige Woelki gaat de islamisering niet snel genoeg

  Het is deze psychopaat:
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/11/kardinaal-van-keulen-menswaardigheid-ook-voor-isis-terroristen/

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Dus maar goed ook dat de kerken, in het bijzonder de Rooms-Katholieke, leeglopen. Geloven in God kan men thuis ook, achter een kaarsje met een Kruisje met een stil gebed.

  Like

 7. Jean zegt:

  Wordt het niet hoogtijd om die leegloper terug te sturen naar Argentinië??? Die is nog gevaarlijker dat die Duitse fuhrer en die Luxemburgse zuipschuit samen en dat zijn al drama’s op zichzelf voor ons Europa en dan hebben we die overige leeglopers nog niet meegeteld.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Franciscus………….?

   In Argentinië was hij een “eenvoudige” Aartsbisschop in Buenos Aires en reisde dagelijks met de metro naar z’n werk.
   Hier zit hij in de oudste metro van B.A., op eenvoudige houten bank…..

   Like

   • hendrikush zegt:

    Franziscus heeft volgens eigen zeggen veel te danken aan zijn psychoanalyse.
    Misschien is Frans Timmermans bij dezelfde psychiater is geweest.

    Like

 8. paulzwueste zegt:

  Zeg luister,
  Ik heb er nu helemaal genoeg van.
  Zoek mij de een of andere Jezuïet, Kardinaal of ’n andere ouwe Roomse zak die die Paus wil vergiftigen.
  Kan me niet schelen wat het kost, als het maar gebeurt.
  We maken er daarna ’n film over met Tom Hanks in de hoofdrol.
  Houwen we nog ’n boel geld over.
  Bestellen we on-line bij de duivel, die in Moskou woont, ’n nieuwe Paus.
  Het eerste wat die doet is Merkel op bedevaart naar Lourdes sturen, waar ze voor de rest van haar leven in een klooster moet.
  Daarna Trump heilig verklaren en het huwelijk van Macron ontbinden zodat die met de zoon van zijn vrouw kan trouwen.

  Dat zal voorlopig genoeg zijn want de EU is inmiddels geïmplodeerd, zonder Merkel en Macron.
  Marine le Pen en Wilders zijn getrouwd en doen nu samen NL en La France.
  Dat scheelt ook direct ’n stuk in de kosten.
  Rutte heeft voor de rest van z’n leven taakstraf in ’n AZC waar hij TransGender het zogenaamde “staand plassen” moet leren.

  Geliked door 1 persoon

 9. boorzalf zegt:

  Werkelijk krankjorum die paus.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Volgens mij was er in de tweede wereldoorlog ook een totaal foute paus,En dan dat kindermisbruik in die geloven. BAH

   Like

   • fleckie zegt:

    H te boek van schrijver JOHN CORNWELL,: ..’.HITLERS..PAUS, De VERBORGEN..GESCHIEDENIS..van..PIUS..Xll. ‘. …..uitg. Balans,uitg. VanHalewijck. Isbn, balans 90.5018.434.0, uitg. VaHalewijck, Leuvenisbn90.5617.247.6…………………….
    ( PACELLI meende )dat de KERK alleen met behulp van pauselijke diplomatie successen kon behalen.Door het systeem vanconcordaten haddenhijen deandere VATICAANSE hoogwaardigheidsbekleders minachting gekregen voor het parlementairesysteemende democratie(…) Zemeenden dat alleen een strenge regering,een sterk cenrptraal gezag en…uitgekiende verdagen voor stabiliteit,vrede en rust konden zorgen…………….Heinrich Bruning,rijkskanselier Duitsland 1930-1932.^^^^^^^^^^ Piu Xll en de Joden (…) . Het is allemaal te droevig en te ernstig om er bitter over te zijn. (…) een stiltediemedeplichtigheid verraadt aan alle krachten die verantwoordelijk zijnsoordelen onderdrukking,onrechtvaardigheid,agressie exploitatie, oorlog……Thomas…Merton.^^^^^^
    ^^..De zaligverklaring en canonisatie van paus Pius Xll ,die terecht door miljoenen wordt vereerd,zal niet worden tegengehouden door onrechtvaardige en lasterlijke aanvallen op ..deze grote en vrome man. …..PATER PETER GUMPEL S.J..,relateren VOOR DE HEILIG ERKLARING VAN PAUS PIUS Xll.<<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

   • fleckie zegt:

    ‘VON PAPEN! HITLER..en….DE..PAUS’..( uit de ANTI-FASCIST no.2, 1985. )……………..
    Ik..heb..indertijd….eens..een..artikel..geschreven..over..het..in..het..begin..van..HITLERS macht gesloten concordaat tussen Hitler en de paus. ……….Het was von Papen van het..KATHOLIEK ..Centrum in Duitsland , die hiervoor had gezorgd. ..Thans lees ik in ..VRIJ. NEDERLAND dat dit concordaat ook nog een andere betekenis had….HITLER MOEST JAARLIJKS EEN …MILJARD…MARK ..AAN HET VATICAAN BETALEN VOOR DE HULP AAN ZIJN REGIME. …Dit bedrag werd..tot..het..einde..van..de..oorlog..betaald……….Is het dan een wonder ..dat..het..Vaticaan..voor ALLE..MISDADEN..VAN..HET..HITLER-REGIME..VOLSLAGEN
    ..BLIND..WAS?……….Voor…zoveel..geld..moet..je…een…oogje…dichtknijpen………..Sch.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Vandaar dat ik al héél lang niet meer geloof in de aardse Kerk.
    Als kind wordt je gehersenspoeld.
    Als volwassene kan je perfect het feilen van die aardse organisatie waarnemen en je met de nodige walging afkeren van dat zooitje schurken, mafketels, waanzinnige pedofielen, en zelf bedriegers.

    Datgene wat rest is de bijbel.
    Meer niet.

    Like

 10. Golden Girl zegt:

  Wie denkt die paus wel dat hij is? Hij veracht het westen hij woont zelf in Rome,als hij de pest aan Europa heeft ga dan terug naar Argentinië
  Is zeker raar dat de paus voor hem is afgezet,en poos terug ook een paus die na korte tijd dood was, waarvan ze denken dat hij vermoord was
  Vreemde club daar in het Vaticaan, hebben jongens misbruikt , haal opa oma kleinkinderen enz maar binnen, we zitten met smart op jullie te wachten kan hij nog meer voeten kussen

  Like

 11. Astrid zegt:

  We zijn beland in een époque, waarin de mondiale jokers hun ware gezicht laten zien. Jokers, waarmee geprobeerd wordt om de onrustige massa’s te sturen, dit i.v.m. de vele eigenbelangen, waaronder decimering van de wereldbevolking.

  Onder de vele jokers dus ook deze paus, die helaas nog steeds veel mensen in slaap weet te houden, ook al betreft het een nachtmerrie, waarin zij verkeren. Geloof is ten slotte voor dualisten, twijfelaars, en die zijn in conflict met zichzelf en dat is knap onrustig leven… Men hecht aan allerhande waarden en normen die niet natuurlijk en spontaan zijn. En dat wekelijks samen met elkaar ja-knikken geeft een veilig groepsgevoel. Echter, het brengt de ‘ja-en-amen-knikkers’ slechts schijnheiligheid en schijnveiligheid. In de islam is daqt heel goed te zien, waarbij de rangordes duidelijk zijn afgekaderd en er eindeloze geboden en verboden zijn, waarbinnen het haast onmogelijk is, om niet ooit een keer per ongeluk daar van af te wijken. De islam is extreem intolerant en dus liefdeloos.
  Als je de wereldbevolking wilt decimeren, dan moet je dus de islam alle ruimte geven….. het levert gratis soldaten die nergens voor terugdeinzen, omdat ze nu eenmaal get resultaat zijn van generatieslange hersenspoeling van een extreem giftig geloof. Zou deze paus er ooit wakker liggen?

  De Kerk die enerzijds haar god aanbidt en die anderzijds zelf op de plaats van god wil zitten, om te kunnen oordelen. Het ‘oordeelt niet’ van Jezus, is door haar volgers dan ook niet begrepen. Jezus was namelijk steeds naast de mensen, terwijl religies – van welke stroming dan ook – steeds boven iedereen proberen te staan, om op hen in te kunnen preken. Jezus ging mee in de stroom des levens, terwijl de kerk nog steeds de controle probeert te houden.

  Afijn, deze paus is een van de vele jokers die wereldwijd worden ingezet, om ons in te doen zien dat geluk en zekerheid alleen in je Zelf te vinden zijn, door je vooral nooit iets aan te laten praten dat geen overeenkomst heeft met het werkelijke leven. De Kerk en de paus zijn een illusie en het is aan een ieder op deze aardkloot om dat t.z.t. in te zien. Geef ze geen macht en het is met ze gedaan.

  Overigens moet die paus lekker op een kieslijst gaan staan en de polletiek in gaan. Waar bemoeit die zalver zich mee!

  Like

  • H J zegt:

   Pausen waren in het verleden niets anders dan politieke figuren die dmv de godsdienst (en de niets ontziende Jezuiten) zelfs de meest eigenwijze koningen konden bedwingen. Dat is door de scheiding van kerk en staat een redelijke tijd anders geweest, maar vanwege de NWO met één religie wordt het ook voor het Vaticaan weer machtspolitiek. De katholieke kerk lag toch al op zijn gat, dus dat boeit ook niet meer en zeker omdat ze het zelf verkloot hebben met hun pedofielerij e.d.
   Waar het de paus om gaat is om de christenen (feitelijk dus geen RK’ers, maar nu dus lood om oud ijzer) om zeep te helpen en daar gebruikt hij weer ongegeneerd de moslims voor, die het vaticaan al eerder misbruikte om christenen en joden te elimineren. Het vaticaan heeft niks tegen Europa, maar sinds de verlichting wel alles tegen de christenen.
   Niets anders dan haat. Tevens heeft het vaticaan altijd geheuld met de fascisten of met andersoortige machtige leiders. Addergebroed net als de moslims en met de Jezuiten als commando organisatie achter zich en in bed met de Illuminati kun je dit allemaal verklaren inclusief de 21 eisen die de Europeanen dus bij de strot hebben.
   F the poep.

   Like

 12. Astrid zegt:

  Al die gekke jurkjes en petjes van de geloofsuitdragers ook, het is net een non-stop carnaval bij die quasi-verlichte lui. Alles goud dat er blinkt….
  Gij zult niet oordelen…….. Slechts 21 oordelen op een rij van deze dope pope? Zie je wel, hij is het alweer niet eens met Gods Plan, de egotripper met de warmte van een mortuarium.

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Hij moet weesgegroetjes bidden, geen politieke bemoeienis voor deze kwast.

  Geliked door 1 persoon

 14. delamontagne zegt:

  GOED ARTIKEL ****

  //////////
  Die brief van de paus is al van 21 Augustus.
  Ik heb er al verschillende artikelen over gelezen in de Fr Pers, van veel schrijvers.
  Misschien eerder in de Zuidelijke landen gepubliceerd, omdat die van oudsher R.K. zijn.
  Alle artikelen keuren in heel scherpe bewoordingen de paus af.
  Een noemt hem:”François SOROS”

  De Paus “AKTIEF-MEDEPLICHTIGE” aan het verdwijnen van de Christernen en van EUROPA.

  Op het religieuze vlak is deze katholieke Paus relativerend en erg toegeeflijk tegenover de islam

  Volgens Franciscus heeft Europa niet alleen Christelijke wortels en ergert hij zich aan de toon waarover men van een Christelijk Europa spreekt.

  Volgens hem:”We moeten spreken over de
  vele verschillende geloofs-oorsprongen in europa “[ buiten de christelijke ! ]
  ( De auteur:”Oh ja? Welke? Laat hem duidelijk aangeven welke” ).

  Alle religies zijn gelijk omdat, volgens hem,

  HET IDEE DAT “VEROVERING- IDEOLOGIE”, INHERENT IS AAN DE ISLAM onjuist is als men het op dezelfde manier interpreteert als het Evangelie van Matteus, waarin Jesus zijn discipelen de wereld instuurt om te prediken.

  ( de auteur:”moeten wij hem gaan vertellen dat dit gebeurde door te preken en niet [ zoals in de islam ] door het zwaard

  Is hij de grote episode van de katholieke missies over de hele wereld vergeten en die van de Jezuïeten in Azië?

  Hoe kan het hoofd van de katholieke kerk op hetzelfde niveau de boodschap van liefde van Jezus vergelijken met die van de islam, zijnde die van Haat en Oorlog.
  Hij is in de war………….

  Hij wil niet praten over het islamitisch geweld omdat de Christenen ook hun fundamentalisten hebben. ? ? ? ?

  ZIJN ER DAN OOK KATHOLIEKE TERRORISTEN DIE UIT NAAM V AN DE HEILIGE MAAGD MARIA ZICHZELF LATEN ONTPLOFFEN OM “ONGELOVIGEN” TE DODEN ? ?

  Maar de paus heeft nog veel meer ONZIN te vertellen………..

  André Posokhow
  https://www.polemia.com/le-message-immigrationniste-et-ultra-gauchiste-de-francois-soros-souverain-pontife-de-leglise-catholique/

  Ook LE FIGARO:
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2017/08/22/01016-20170822ARTFIG00186-le-pape-francois-propose-21-mesures-pour-l-accueil-des-migrants.php

  Like

 15. fons zegt:

  die paus heeft een nieuwe god GEORGE SOROS, hij is meer een moslim dan een katholiek, tovert het vaticaan om in een grote moskee, hij is totaal gestoord. ik hoop dat hij zal branden in het hellevuur.

  Geliked door 2 people

 16. BertG. zegt:

  Alles wat die ouwe zak vind, komt bij net zo over als een mening van Gerard Joling.
  Ik snap dan ook niet dat er iemand is die daar nog naar luistert.
  Een compleet onbetekenend figuur die iets meent te vertegenwoordigen over een soort van sprookjes voor onbenullen, en andere die niet in staat zijn om zelfstandig door het leven te gaan.
  Mensen die nog altijd de stevige hand van hun vader missen, om ergens houvast op of over te krijgen.
  Anders zouden ze totaal onbeholpen achter gebleven zijn, triest eigenlijk, als je er zo over nadenkt.

  Like

 17. fleckie zegt:

  Tja, (NOGMAALS) we zijn in ‘ontwikkeling te ver doorgeschoten, ( bepaalde ‘zwendelpraktijken, en uitbuiting van volkeren, dwingelandij,……….is onderkend geworden, dus overheersing verloren. Waar men absoluut NIETS over ‘hoort’ is …OPUS..DEI.. de extreem- rechtse afdeling , ( vooral ‘aanwezig’ in LATIJNS-Amerika.( Weekblad..’De Tijd’ heeft ooit een artikel ‘gewijd’ aan Opus DEI, ( is daarna !! …samengegaan met Haagse Post?.!!) …………………..Men moet wel ‘beseffen’ dat deze paus,( hoe is eigenlijk zijn burgerlijke achternaam?) …..uit het DUITSERS( nazi’s )adorerende ARGENTINIE komt!!,,,,, en er zijn toendertijd …welbewust…DUIZENDEN!!! opgenomen! ..MET hun …THULE- IDEOLOGIE, …..zich …’ÜBERMENSCH’…voelende, en….voor hun ‘afscheid’ v.EUROPA,…….OOK al van plan waren bepaalde volken te vervangen, door….. gedwongen ‘VERHUIZING’ naar de landen die ONTVOLKT, EN…OMGEVOLKT ..MOESTEN..WORDEN.

  Like

  • fleckie zegt:

   Bedenk ook, hij komt uit de JEZUÏETENORDE, de ‘ontwerpers’ van de NIEUWE WERELD ORDE, ………( wil dat niet zeggen…’omverwerping van de heersende wereldorde’??!!)

   Like

   • fleckie zegt:

    Aanvulling: op 31.5.2015, ejbron: AMERIKA BETAALDE miljoenen aan ex-nazi’s, :: betrekking op De genetische manipulatie,( nationaal EUGENETISCH iINSTITUUT GEESTESKIND was van de JEZUIETENPATER en BIOLOOG H.MUCKERMANN……….
    ……………en op 4.6.2016 ..’MEEDOGENLOOS en ONVERBIDDELIJK ..IS….ONZE ..TEGENSTANDER’. <<<<<

    Like

   • fleckie zegt:

    Muckermanns..(JEZUIETENPATER) onderzoek..had..betrekking op de…VRUCHTBAARHEID van..BEPAALDE GROEPEN die hij een positieve EUGENETISCHE WAARDE TOEKENDE, Tot die groepen rekendehij: BOEREN,PROFESSOREN, LEGEROFFICIEREN, …en…POLITIEMENSEN…,etc

    Like

 18. Cynicus zegt:

  Sja het is wel vreemd dat de vorige Benedictus ofwel Josef Ratzinger de pausdienst niet tot de dood mocht invullen en dat er een Jezuiiet kwam op de troon van de paus namelijk deze meneer Bergoglio of zo uit Argentinië …

  Like

 19. Cynicus zegt:

  Is deze paus dan een satanistische paus; deze jezuiiet ?

  Deze paus wil graag wel een soort globalistische nieuwe wereldorde dictatuur zoals beschreven in het Bijbelboek openbaringen

  Dat is een compleet digitale dictatuur waar iedereen slaaf in en leeft en zich kapot werkt om de kop boven water te houden en iedere keer worden er door de media nieuwe problemen gemaakt en uitvergroot om zoveel mogelijk energie van de massa naar de eilte te doen transformeren

  Iedere keer maar weer wordt de kers van de taart door de elite weg gehaald die met heel en heel hard werken bij elkaar is geschraapt

  Voorbeeld is het klimaatsprookje (de onzin dat de klimaatverandering komt door de auto en de fabrielken en zelfs de open haard)

  Klimaatverandering komt door de zon echter die kunnen de vette volgevreten satanische machthebbers niet belasten dus pesten en klieren ze de mensenslaven meer en meer en meer

  Zo is het

  Like

 20. zonnigbrazil zegt:

  Wat wordt er toch slecht gerekend….. De Paus :
  Hij eist de gezinshereniging, “grootouders, broers en zusters en kleinkinderen inbegrepen.”
  In het westen zijn één of enkele die hun familie in Afrika hebben.

  Het is toch honderden malen goedkoper dat je de enkeling terugstuurt en zijn we meteen van een heeeeeeelehoop troep af en dat alleen bespaart al vele honderden miljoenen.

  Minder aan uitkeringen, onderdak, sociale voorzieningen. Inbraken, berovingen, aanrandingen, verkrachtingen, uitmoorden van Christenen, terroristische aanslagen en wat al niet meer.

  Wordt het niet de hoogste tijd dat het roer wordt omgegooid? Moet toch mogelijk zijn om de krachten te bundelen en op te treden? De gevolgen zijn bekent en zonder overdrijving, dan is het gebeurt met de Westerse wereld incl. Europa en Nederland.

  Hoe dat er dan uitziet….. Een kalifaat van de moslims die ONZE vrouwen tot sexslaven nemen, wij mannen voor hun moeten werken, zelf amper te vreten krijgen en geen luxe en moderne verworvenheden meer kennen laat staan vakanties.

  Nu en geen maand langer wachten. Strijdt en sterf eventueel als een held voor volk en ons (nieuw) Vaderland. De moslim met hun totaal zieke ideologie die moet HIER vernietigd worden ander vernietigen zij gegarandeerd ons.

  Ik ben geen Paus maar luister en handel naar wat IK hierboven is geschreven.
  God zegene U in uw strijd tegen den boze. AMEN

  Like

 21. fleckie zegt:

  Even uitleggen waarom BOEREN, moeten blijven: zij zijn DE PRODUCENTEN van levensmiddelen,(zonder boeren, HONGERSNOOD!! ,)…..PROFESSOREN : kunnen ‘toestanden’ berekenen, …..OFFICIEREN : in legers, drillen soldaten om ‘eventuele’rellen in de kiem te smoren,’ INZETBAAR ‘ OVERAL!!…..,, POLITIE-AGENTEN: …DIREKT KONTAKT… met bevolking, EN waarneming, van (‘gisten,) broeien van op handen zijnde opstanden!!

  Like

 22. Bob Fleumer zegt:

  De paus bewijst dat god niet bestaat want anders zou de bliksem inslaan in het vaticaan!

  Geliked door 1 persoon

 23. kampersrene zegt:

  De Paus is volgens mij heel ruimdenkend . Ik heb hem nooit zijn afschuw horen uitspreken over
  verkrachtingen , het doden van onschuldigen en dergelijke fratsen, gepleegd door zijn neger en islam oogappels .Hij wil dat de grenzen open blijven en Europa dat krapuul blijft binnenslikken .Is dat het hoofd van de zogezegde heilige Katholieke Kerk , de vertegenwoordiger van Jezus op aarde. Ik heb het reeds geschreven , die vent is dement zoals vele machthebbers maar bij die
  “elite” valt dat niet onmiddellijk op , integendeel ! Diegenen die hun leven hebben gegeven om ons in vrijheid te laten leven , keren zich om in hun graf .Ik denk dat zelf Jezus zich afvraagd moest ik daarvoor een pijnlijke dood sterven aan een kruis , om mij te vervangen door een dergelijke idioot

  Geliked door 1 persoon

 24. christdus zegt:

  Deze paus moet eens goed stevig – door een grote iSSlamitische – neger in zijn reet genaaid
  worden , drie maal daags !
  dat ie maar openscheurd , de vieze blanken-hater .

  Like

 25. Sergeant yves zegt:

  Deze paus is de anti paus die de weg vrijmaakt voor het tijdperk van de anti christ

  Like

 26. Marian zegt:

  Er hoeft maar een bom op de kaaba te vallen en een tweede op het vaticaan, dan zijn voorlopig van veel ellende af. Rust in de tent.

  Geliked door 1 persoon

 27. fleckie zegt:

  In de VOLKSKRANT van 4.1.1984, stond een artikel…’JEZUS’…………….De figuur ..JEZUS…..in..evangelien( zie de stukjes ‘KRUISIGING’ in WETENSCHAP en SAMENLEVING van 31 december 1983,) …is gemodelleerd naar gegevens van Apollonius van Tyrana, een neo Pytagoreer die zijn licht had opgestoken bij Brahmaanse vrijmetselaars….De naam Jezus verwijst naar een Joodse groep , neo- Pythagoreers,…de ESSENEN. ……………In Evangeliën wordt de geschiedenis van de sekte in allegorische termen verteld…..Het verhaal is verspreid om T.Flavius Vespasianus ,keizer- kandidaat ,de religieuze motivering te verschaffen,die hij nodig had om zich te kunnen ontslaan van de eed van trouw aan de zittende keizer. ……………VESPASIANUS, aanhanger v.d.neo-Pythagorese ascetische idealen, kan zo figureren als een reïncarnatie van een GOD,..JAHWEH! wiens kwaliteiten via Evangeliën werden aangeprezen. …Tacitus meldt zelfs dat Vespasianus om zulks geloofwaardig te maken, wonderen..heeft..verricht in Egypte, waar hij APOLLONIUS heeft geconsulteerd……De..FIGUUR..JEZUS heeft dus nooit geleefd, en de bloedrode lucht is een literair gegeven<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 28. fleckie zegt:

  …..’WOORD..VOORAF.’…….boek:HITLERS PAUS! …de VERBORGEN GESCHIEDENIS van PIUS Xll, door John Cornwell, uitg.Balans,A’dam, isbn 90.5018. 434.0…+ uitg.Van Halewijck,Leuven isbn.90.5617.247.6 ………’ Een paar jaar geleden ging ik uit eten met een groep puderejaarsstudenten van wie er een paar katholiek waren. Op een gegeven moment kwam de paus ter sprake en werd de discussie feller.Een studente zei dat ze niet goed kon begrijpen hoe een weldenkend mens tegenwoordig nog katholiek kan zijn,want de katholieke Kerk had alle verderfelijke rechtse dictators van deze eeuw gesteund: Franco, Salazar,Mussolini,Hitler,.Haar vader was Catalaan en haar grootouders van vaders kant hadden tijdens..de..SPAANSE..BURGEROORLOG.. onder Franco..zwaar..te..lijden..gehad. Hierna kwam het gesprek op de paus in oorlogstijd,Pius Xll ( Eugenio PACELLI), die niet genoeg gedaan zou hebben om de Joden v.d.vernietigingskampen te redden……………..Als de meeste katholieken van mijn generatie kende ik deze beschuldiging maar al te goed. Het begon in 1963 met Rolf Hochhuths toneelstuk’Der ..Stellvertreter( de Plaatsbekleder), waarin PACELLI– volgens de meeste katholieken weinig overtuigend – werd afgeschilderd als een gewetenloze cynicus,die meer geinteresseerd was in de financiele besognes van het Vaticaan dan in het lot van de Joden. Hochhuths toneelstuk leidde tot een controverse over de vraag of de paus en de katholieke Kerk medeschuldig waren aan de genocide. ..Elke nieuwe bijdrage aan het debat dat volgde,leidde tot een extreme reactie uit het tegenover gestelde kamp.De deelnemers aan deze decennialange discussie( die ik aan het eind v.h.boek bespreek) richtten zich vooral op Pacellis houding tijdens de oorlog.Pacellihad echter al vanaf het begin v.d. 20 e eeuw veel invloed in het Vaticaan. Deze invloed nam in een periode van 40 jaar geleidelijk toe,tot zijn keuze tot paus in 1939 ,..vlak voor het uitbreken v.d.Tweede Wereldoorlog. …In mijn ogen verdiende het pontificaat van PACELLI uitgebreider onderzoek dan tot dusver was gebeurd. Daarbij zouden niet alleen zijn vroege diplomatieke activiteiten meer aandacht moeten krijgen,maar ook zijn prive- leven en..zijn geestelijke ontwikkeling..uitgebreider moeten worden besproken. Als ik het hele verhaal zou vertellen- daarvan was ik overtuigd-zou ik de laster tegen zijn persoon weerleggen en de reputatie van paus Pius Xll en de Katholieke Kerk kunnen zuiveren. …Ik besloot een boek te schrijven waar een grote verscheidenheid aan lezers die de rol v.d.paus in de 20 e eeuw in twijfel trok- jong en oud., katholiek en niet- katholiek-, zich in zou kunnen vinden.Ik besefte dat het geen conventionele biografie kon worden: in de eerste plaats niet omdat de..pauselijke archieven ..legendarisch..ontoegankelijk zijn, in de tweede plaats niet omdat een paus zo’n groot spoor nalaat in de wereld dat er weinig onderscheid is tussen biografie en geschiedenis,en in de derde plaats niet omdat de paus en honderden miljoenen katholieken met hem geloven dat hij de vertegenwoordiger van God op aarde is. ……………Bij de belangrijke archieven in Rome vroeg ik toestemming om onderzoek te mogen doen: ik vertelde erbij dat ik aan de kant stond van mijn onderzoeksobject. Bij twee archieven kreeg ik in goed vertrouwen toestemming om een grote hoeveelheid nog niet eerder onderzocht materiaal te bekijken…Dat bestond uit onder ede afgelegde verklaringen voor de zaligverklaring van PACELLI van dertig jaar geleden en oorlogsducumenten van het staatssecretariaat v.h.vaticaan die onlangs waren vrijgegeven voor bonafide onderzoek.Tegelijkertijd verzamelde ik een enorme hoeveelheid artikelen over Pacellis periode in Duitsland in de jaren ..TWINTIG….en dertig,die de afgelopen twee decennia werden gepubliceerd,maar niet altijd toegankelijk waren voor het grote publiek. ……….Toen ik halverwege 1997 het onderzoek voor dit boek echter bijna had afgerond, kon ik niet anders dan tot de conclusie komen dat het materiaal dat ik had verzameld, de beschuldiging tegen PACELLI bevestigde. Ik was volkomen uit het lood geslagen. Uit mijn onderzoeksmateriaal bleek dat PACELLI in zijn streven naar ongeëvenaarde pauselijke macht de katholieke Kerk in..1933…medeplichtig had gemaakt aan de wandaden van het Hitlerregime. Ik vond tevens bewijzen dat PACELLI in het begin van zijn carriere al een onmiskenbare afkeer had van Joden. Bovendien werden katholieke verenigingen die in het Duitsland van de jaren dertig tegenwicht hadden kunnen bieden tegen Hitlers regime en de genocide hadden kunnen vertragen,…door zijn diplomatieke inspanningen..opgeheven. ……….Maar Eugenio PACELLI was geen monster,eerder een gecompliceerde en tragische figuur.Het verhaal van zijn leven wordt gekenmerkt door de tegenstelling tussen de geestelijke roeping en het streven naar ongeëvenaarde macht voor het pontificaat.Er is geen sprake van moedwil maar van morele ontwrichting: christelijke naastenliefde die uit het oog werd verloren bij het streven ..naar…ongeëvenaarde..macht….De consequentie was dat de Kerk …met tirannen ..samenwerkte..en..uiteindelijk medeplichtig werd aan het geweld………..Op het hoogtepunt van het Eerste Vaticaans..Concilie in 1870 omschreef Henry Manning, aartsbisschop van Westminster, de onfeilbaarheid en het primaatschap van de paus als…’triomfen van..het..dogma..over..de..geschiedenis..’. In 1997 noemde paus Johannes Paulus ll tijdens een herdenkingsbijeenkomst voor de vermoorde Joden ..Jezus Christus ‘ de Heer van de geschiedenis’. ..Me dunkt dat de tijd daar is om de lessen van de geschiedenis van het moderne pausdom..onder..ogen..te..zien. <<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 29. Pingback: Paus Franciscus overtreft zowaar Merkel: hem gaat de omvolking in Europa niet snel genoeg! | eunmask

 30. Pingback: Paus Franciscus werkt NWO-critici eruit | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s