Rimini: alle verkrachters opgepakt – 2 Marokkanen, 1 Nigeriaan, 1 Kongolees

Screenshot_52

(Door: “Roland” – Vertaling: E.J. Bron)

Een week geleden hadden vier “verdachten van Noord-Afrikaanse herkomst” een Pools stelletje op het strand van Rimini overvallen, de man bewusteloos geslagen en de vrouw meerdere keren verkracht. Men kon ook bewijzen dat zij slechts twee uur later een Peruviaanse transseksueel hadden verkracht, bovendien lieten rechercheurs weten dat alle vier de daders bekend zouden staan als drugshandelaars.

politikstube

Het gaat om een goudparel uit Kongo, een seksueel geschoolde kracht uit Nigeria en twee broers uit het toerismeland Marokko. Behalve het juweeltje uit Kongo zijn ze allemaal nog minderjarig. Daar kun je als ouders toch echt trots op zijn!

De jacht op de vierde man eindigde ´s ochtends op het station van Rimini: de 20-jarige Guerlin Butungu (foto boven, hoofdverdachte), een “vluchteling” uit Kongo, werd door politieagenten uit een Intercity gehaald en afgevoerd. Butungu had geprobeerd om te ontsnappen, hij was ´s nachts in een trein naar Milaan gestapt. Van daaruit wilde hij vermoedelijk verder vluchten naar Frankrijk, zei men, of gewoon onderduiken in de anonimiteit van de metropool.

De toekomstige geschoolde kracht uit Kongo werd op het station betrapt toen hij probeerde met de trein te ontsnappen, waarschijnlijk om daarna met een droevig gezicht en een emigratiesprookje of een belevenistocht met een boot dankzij de NGO´s te scoren. Het is slechts een van de ontelbare voorbeelden wat Merkel ons op de hals heeft geschoven en wat de NGO´s met hun watertaxi´s naar ons thuisland Europa verschepen. Nu is men in zijn eigen land niet meer veilig en zelfs op vakantie wordt men overvallen door een horde economische vluchtelingen die datgene doen wat ze eigenlijk zelf zeggen te zijn: anderen traumatiseren!

En hoe gevaarlijk de goudparels van Martin Schulz werkelijk zijn, bewijst ook de volgende zin:

Want afgezien van de brute misdaden van afgelopen weekend zou de bende ook wel eens voor nog meer roofovervallen en pogingen tot verkrachting verantwoordelijk kunnen zijn, die in Rimini en in het verder naar het zuiden aan de Adriatische kust gelegen stad Pesaro sinds begin augustus hadden plaatsgevonden. Steeds werden stelletjes op het strand overvallen en beroofd. Die konden echter steeds op het laatste moment nog vluchten. De daders hadden steeds volgens hetzelfde patroon gehandeld: ze probeerden de mannen neer te slaan en de vrouwen te verkrachten. Al op 12 augustus overkwam dat een stelletje uit Noord-Italië. Meer pogingen tot geweld vonden ook daarna nog plaats.

En wie weet hoeveel daarvoor nog? In Leipzig moeten vrouwen alleen nog maar met z´n tweeën gaan joggen, alleenstaande autochtone bejaarde vrouwen zijn voor niemand meer veilig en op toeristenstranden zijn vrouwen niet eens meer veilig met een partner? Geen spoor van schuldbewustzijn bij de daders, integendeel: ze moeten er plezier in gehad hebben, anders zouden ze het niet meerdere keren geprobeerd en ook uitgevoerd hebben.

Maar zal de daad snel in vergetelheid raken? De Poolse minister van Buitenlandse Zaken heeft in zulke gevallen de herinvoering van de doodstraf en marteling geëist, de chef van Lega Nord zelfs de chemische castratie van de daders. Zulke uitspraken zijn voor wereldvreemde en ver van de realiteit af staande politici natuurlijk altijd veel belangrijker, omdat in principe dader- voor slachtofferbescherming gaat, iedere niet-blanke heeft meer rechten dan wie dan ook, omdat hij blijkbaar vanaf zijn geboorte vervolg en geterroriseerd wordt. Maar er niet over praten welke golf van criminaliteit ons Merkel´s illegale invasie van economische vluchtelingen heeft opgeleverd, nu weer te zien in Rimini.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Roland”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

62 reacties op Rimini: alle verkrachters opgepakt – 2 Marokkanen, 1 Nigeriaan, 1 Kongolees

 1. ReaGluurder zegt:

  Het ging/gaat rond in Afrika/Azië …. Lekker nöken in Europa en je krijgt nog een huis/geld toe!! Zegt het voort, zegt het voort!!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Duidelijk eerste klas kansenparels.
  Dit is precies het type dat zo door links bejubelt wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   We kunnen enkel maar hopen dat er geen menseneters tussen zitten

   Geliked door 1 persoon

   • Golden Girl zegt:

    heer Rene, IS gaat ons nu vergiftigen door in de supermarkten voedsel met gif in te spuiten, je zou haast hopen dat het zooitje wilden daar hun boodschappen gaan doen
    en die verkrachters mogen ze net zoals al die onschuldige dieren die een vreselijke dood hebben ook zo dood gemaakt worden

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk zitten er talloze menseneters tussen de massa’s negers die hier arriveren.
    Geen wonder.
    België heeft duizenden missionarissen uitgezonden naar haar Kongo, al waar zij bijna allemaal eindigden met een mistroostig gezicht over de rand van de gietijzeren kookpot gevuld met heerlijk blank missionarissenvlees.

    Like

  • Thomasson zegt:

   Toen wilde iedereen het weten, nu niet meer.

   Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Ander “verrijkings-nieuws”…………….
  /////
  Zou dit niet een goed “Reklame-videootje” van de NS, voor REIZEN MET DE TREIN, kunnen zijn.

  Ze kunnen dan gelijk de Culturele Verrijking, die de nieuwkomers nu eenmaal met zich meebrengen, erin verwerken.
  Met de trein in Italië.

  Een goed uitgeruste, zichzelf goed verzorgende, “gevluchte” Afrikaan, probeert een UITGEBLUSTE, vermoeide Italiaanse forens in de trein te beroven.
  /*/*/*

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Nog een “Verrijking”, op ander vlak………..
   / / / /
   Een andere Afrikaan, ( wel in Italië ? );

   “In Afrika gooien we ons afval gewoon op straat.
   Waarom zou ik dat hier anders doen ? “.
   ////////
   Italiaanse vrouw tegen “vluchteling” uit Africa:
   Wat wil je daar mee zeggen ?
   Omdat het in Afrika zo gaat, moet dat hier ook maar !
   Jammer voor jou, maar ik begrijp dat niet.
   Op 10 m afstand staat een afvalbak en jij gooit alles op de grond ?
   AFRIKAAN: “Dat is jullie zaak”.
   De vrouw: “donder toch op naar Afrika………..”

   https://vid.me/oq90C

   https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/09/OGBFTGciWEtW_45c.mp4?_=1

   Like

   • Sjaak zegt:

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    die islamitische neger schijterd had ik met mijn 30cm stalen gereedschap ( 🙂 ) vol in zijn kruis geslagen en ik weet dat ik zijn “voortplantingsapparaat” onherstelbaar zou beschadigd hebben (eufemisme).
    Verdere aktie is daarna niet nodig, overigs : je houd het niet voor mogelijk dat geen éne in dat vreethok dit zo maar laat gebeuren.
    Kan zijn dat het in één van die achterlijke landen is waar het normaal is dat een neger op de toonbank staat te dansen (na eerst de tafel omgegooid te hebben) om te duiden dat het lekker was, want in China (*) is luidruchtig eten (slurpen én boeren) een teken dat de maaltijd lekker is en op prijs wordt gesteld.
    (*) Dat ik China en islam(ieten) in één zin vermeld is wat ongelukkig geformuleerd maar was nodig om te duiden en verder : heb pakweg voor één Chinees meer respect dan voor de totale islamieten bevolking op deze verdoemde planeet, duidelijker kan ik niet zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Gewoon ’n 9 mm-gat tussen z’n ogen schieten en de zaak is weer oké.
    Maar dat is nu juist het probleem.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Paulzwueste denk je dat je die neger niet meer pijn doet met één of beide teelballen aan gort te slaan (ben héél zeker in één klap rond te krijgen) dan jouw geweld ?
    Ik zou er mee wegkomen maar jij met je oplossing… denk het niet, hoewel ik keur buitensporig geweld tegen islamieten altijd goed 😉

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ik heb het vermoeden dat hin bacon tegen kwam in zijn burger.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Hin=hij

    Like

 4. Mary zegt:

  Oh Oh wat ben ik het eens met de Poolse minister van buitenlandse zaken en wat de chef van Lega-Nord voorstelt vind ik dat ze direct moeten doen als ze maar een voet op Europees grondgebied zetten!!!, smerig tuig!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Een stok met prikkeldraad eromheen, en raggen maar.

  Geliked door 1 persoon

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Bij verkrachting in Afrika is dit de straf.
  Ook hier invoeren.

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Hangt die steen aan zijn snikkel?

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Nee Elisah, niet aan zijn snikkel. Met een dun touw strak om zijn ballen geknoopt en daar dat stuk rotsblok aan bevestigd. Ik vermoed dat na een aantal dagen zo gehangen te hebben het weefsel rondom zijn ballen volledig afgestorven is. Bijzonder pijnlijk, maar bij verkrachters en pedofielen vind ik dit dan weer heel erg leuk en grappig.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk hangt die steen aan z’n snikkel.
    Maar waarom niet gekozen voor ’n goed gesprek met deze man?

    Like

   • Elisah zegt:

    Ahaaa, vandaar dat hoge stemmetje.

    Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Met dergelijke straffen zouden onze zwarte broeders zich vlugger thuisvoelen

   Like

  • Cynicus zegt:

   Hou nou dat telefoontje eens op zijn kant. Dan heb je die irritante zwarte balken niet aan de zijkant. Ik weet zeker dat de filmer meer filmt dan ik en nog hebben velen het niet door.

   Overigens wat een sukkel die rotverkrachter.

   Like

  • Harry zegt:

   Een klein kampvuurtje onder zijn kont stoken , had nog een heel wat interessanter filmpje opgeleverd .
   Vind dit nogal een softe straf .
   En werd ie hierna vrijgelaten ?
   Dan werkt het maar drie weken !

   Like

 7. Marco koeman zegt:

  Van mij mogen ze de regeringen in eu afschieten en daarna nieuw beleid. Wil ook wel helpen.

  Like

 8. hans zegt:

  Pik amputeren, (zonder verdoving) goeie, was zelfs ISIS niet op gekomen, ook filmen en op het internet zetten, VIRAAL MET NAAM EN TOENAAM!

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  In de rest van de wereld snappen ze niks meer van Europa.
  En dat snap ik dan weer.

  Geliked door 1 persoon

 10. louis-portugal zegt:

  Ik meen zelfs ergens te hebben gelezen dat het duitsers waren die die streken hadden uitgehaald.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  chemische castratie, eraf hakken met een botte beil!

  Like

 12. Doodstraf via marteling vind ik oké maar waarom nu weer chemische castratie, zijn de bakstenen op?

  Like

 13. Rensk. zegt:

  Zulke gevallen? De doodstraf. Zo snel mogelijk van dit tuig afkomen Die vrouw en haar vriend hebben levenslang.

  Like

 14. kruisridder zegt:

  Eind vorige week voerde de Italiaanse Maffia samen met de Italiaanse politie een razzia uit. De Maffia nam 120 migranten over en trakteerde ze op een vuilnisbelt buiten de stad allemaal op een serie kopschoten. Daarna gecremeerd……

  Geliked door 2 people

  • Die Maffia kun je beter mee van doen hebben dan met die lamzakken die politieke elite wordt grnoemd.

   Geliked door 1 persoon

  • Cynicus zegt:

   Dat ruimt op. De burgeroorlog met deze stelende. rovende, drugshandelende en verkrachtende dobbernegers en hun criminele Marokaanse vriendjes komt er toch wel. De politie mag wat mij betreft het onderzoek naar deze moorden onder in de lade deponeren. Dat doen ze daar wel. Geen zielig gezeik zoals hier in linkse jankprogramma’s.

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Euh graag bron want dit soort stoere praat niet gedokumenteerd geloof ik geen bal van.
   Feit is wel dat de georganiseerde misdaad betrokken is bij de smokkel van islamieteninvaders naar Italië en het doorloodsen, daar is wel het één en ander van op het www te vinden.
   Minder film bekijken Kruisridder en meer realiteit.

   Like

   • Trucker zegt:

    Ach daar krijgen we de zoveelste (zal beleefd blijven) niet goed nadenkende die hoopt op een burgeroorlog…
    Je hebt geen idee wat je afroept… totaal geen idee en (ik bleef over de hele reactie uiterst beleefd).

    Like

 15. Leo 1 zegt:

  Castrata Stande Peda !!

  Like

 16. franco bollo zegt:

  De Italiaanse kranten staan bol van deze Rimini-misdaden!! Maar de twee broers van Marokkaanse afkomst (in de media ”ragazzini” genoemd – oftewel jongetjes) hoeven niets te vrezen, zijn nl. 15 en 17 jaar oud! Dat hun ouders trots zijn is een absolute waarheid!! Hun Marokkaanse vader kon hen niet begeleiden naar het politiebureau want hij zat zelf thuis met een enkelband. Moeder zat ook thuis met een enkelband. Maar eenmaal op het politieburau waren de twee ”jongetjes” zo mak als schaapjes en huilden hun oogjes uit. Hun grote ”capo” is een aap van Kongolese afkomst van 20 jaar. Foto’s lieten in de kranten een man zien die zeker een stuk of 10 jaar ouder is dan wat hij zelf aangaf. Momenteel zijn ze alle 4 ”verdachten” heftig verwikkeld in het oude spelletje ”welles/nietes!! De Marokkanen geven aan door de Kongolees dronken gevoerd, gedrogeerd en gesommeerd te zijn om hun slachtoffers aan te vallen en hebben echt nooit never ooit iets misdaan (hun strafblad is langer dan hun leeftijd!!). De Kongolees vertelt part nog deel te hebben gehad in deze (zeer geweldadige) verkrachtigen en geeft aan dat hij dronken was en sliep en zich van niets bewust was en dat het de schuld van die twee broers was. Dit alles ingefluisterd door hun zeer behendige PD-advocaten………..Ondertussen liggen hun slachtoffers (die zich waarschijnlijk zelf hebben verkracht) nog steeds in het ziekenhuis!!!!

  Geliked door 3 people

 17. Trucker zegt:

  Plemp de video hier, heeft in niks te zien met marokanen, nigerianen of kongolees maar is ruim in de context islam(ieten).
  Op de video is een wijf –> links/multikul/islamofiel (oja) kloterige teef te zien die naast het feit dat ze voorbijgaat aan de gruwel van de geslachte dieren de islam(iet) een aanwist noemt..
  Bijna heb ik moeten kotsen, kon mijn kak inhouden gelukkig.
  Lange afstandsschot 7.62 dwars door die grijnzende domme kop van die uitverkoopster van Westerse waarden.
  Krijg echt last van mijn gal als ik zo een grijnzende doodskop zie niet kan wachten op de islam overheersing.

  Geliked door 2 people

 18. peter zegt:

  De bezem door Brussel, en goed ook .Daarna stoppen met het onderhouden van de media, geen stuiver meer naar die lui, laten ze maar d’r eigen broek ophouden ,en niet continu d’r oren laten hangen naar wat een of andere lul in de politiek ze influistert .

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Mag ik nu kritiek uiten op die vier asielzoekers of is dat verboden wegens Xenofobie , racisme, onverdraagzaamheid , geen respect voor een andere kul-tuur en het opzetten van de ene tegen de andere Ik heb geen goesting om zes maanden den bak in te vliegen door een begripvolle rechter en een advocaat die pleit voor een drang waarvan ze konden weerstaan

  Like

 20. kampersrene zegt:

  tussen konden en weerstaan hoort uiteraard NIET

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Aankomst bij het Gerecht met een aantal “luxe”-auto’s.
  Behalve de “verrijking” kosten ze bovendien nogal wat.
  Is een boevenwagen niet eenvoudiger ?

  Like

 22. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  TUIG

  Like

 23. Pingback: Gran Canaria: Deense toeriste meermaals verkracht – vier Marokkanen gearresteerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s