In Memoriam . . .

Screenshot_62

Het is vandaag 45 jaar geleden dat islamitische “Palestijnse” terroristen 11 Israëlische sportmensen vermoordden tijdens de Olympische Spelen in München.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op In Memoriam . . .

 1. fleckie zegt:

  Moet men zich ..NU..SCHRAPZETTEN.. i.v.m. de LAATSTE STUIPTREKKINGEN van ISIS? WIL DAT ZEGGEN…..’WEES DUBBEL OP JE HOEDE’?……….’ een………in nood, maakt rare sprongen’, nietwaar.<<<<<

  Like

 2. Trucker zegt:

  Mij is één zaak bijgebleven: de slachting op onschuldige Israëlische burgers was zelfs niet een moment om de “Spelen” stil te leggen en te stoppen..
  Dat is het enige (naast de beelden die in mijn geheugen gegrift staan) dat ik onthouden heb van de olympische “Spelen”.
  Heb er later altijd met een wrange smaak naar gekeken en sinds China was het over and out.
  Die schoft van een belg Jacques Rogge opperhoofd van de “Spelen” zei dat China dank zij de “Spelen” de mensenrechten meer zou respecteren.
  Honderdduizenden zijn verplicht moeten verhuizen door de overheid voor de bouw van de sport infrastructuur, nooit een Rogge of consoorten daar één woord horen over verspillen.
  Na München is het nooit meer hetzelfde geweest.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Mijn ouders waren destijds “ontzet”. -die generatie was toen óók al “ontzet” bij zulke gebeurtenissen; niet veel verschil met nu- “want de spelen stonden toch in het teken van de vréde…?”
   De naïevelingen…….
   Er is immers nóóit vrede geweest en die zál er nooit zijn, zolang er islam bestaat.
   Dat zag je tóen dus al: Ook dít waren moslims!

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Ja Theresa gelijk heb je ik hoef geen jota aan je tekst te wijzigen.
    Die laatste zin is tekenend voor wat er aan het gebeuren is.

    Like

 3. Elena zegt:

  Schofterig dat de Olympische spelen niet stil gelegd zijn,
  de beelden staan op mijn netvlies geschreven.
  Ach ja….het waren “maar”Joden.
  Toen heerste al wereldwijd de Israelhaat.

  Alsof het nog niet genoeg was vielen Egypte en Syrië één jaar later in oktober geheel onverwacht Egypte en Syrië opnieuw Israel aan, tijdens Jom kippoer, met het doel de israelische bevolking te doden en/of te verdrijven..
  Voor de moslims was het Ramadan, u weet wel de HEILIGE maand, zum kotzen !!!

  Tijdens ramadan hoefden zij niet 5 X per dag te bidden.
  Allah vond het goed dat zij gezamenlijk Israel gingen vernietigen.
  Achterlijke kudt religie.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Ach Elena wat maakt het uit,..de wereld is al heel lang naar de klote,..wij vandaag de dag zijn tot zoveel mooie dingen in staat, onze technologieen maken het mogelijk om iedereen op deze aardbol een leven te geven van volle vreugde en gelukzaligheid, maar het tegenovergestelde heerst, het grootste probleem is het geld/materialisme,..het zou zo moeten zijn dat iedereen van een grote Villa en zwembad zou moeten kunnen genieten, evenals in een zeer mooie bolide/auto te mogen rijden, evanals een luxa Yacht om te kunnen varen door exotische plekken op onze moeder Aarde, dit zou voor elk mens op deze aarde gewoon moeten zijn,…van mijzelf hoeft bovengenoemde niet echt, maar ik zegt het alleen als voorbeeld dat het zo had moeten zijn,…in dit leven worden we hooguit 80 jaar zoiets of nog iets ouder,…welk belang heeft die kleine selectieve oligarchen hierbij kan je jezelf afvragen. om de wereld te knechten tot armoede en oorlog, daar moet gewoon een startegie achter zitten, niet alleen een NWO, waarom zou bijvoorbeeld de Paus de NWO nog sneller tot regerings instituut willen zien, welk belang heeft die ouwe hierbij, want zolang heeft die ouwe ook niet meer te leven, ik denk dat wij als mens de plank volledig mis slaan als wij als mens hierin gaan denken, zoals wij ook onze meningen hier op Bron schrijven, er bestaat zoiets als een orde die de mensheid in slavernij willen dompelen wat ook weldra zal en kan gebeuren, we leven per slot van rekening al in een moderne slavernij, ik kan mij alleen maar voorstellen dat er iets moet bestaan die de blauwdruk heeft over het menselijke ras, daar bedoel ik mee iets die ons van binnen en buiten zo goed kent, nog beter als ons zelf, en nog 40 stappen verder is dan wij, sind ik een etherische verschijning hebt gezien bij mn volle verstand en in alle nuchterheid is er voor mij veel veranderd, de andere wereld bestaat ook, die heb ik zelf waargenomen, ik heb altijd dit soort dingen naar het rijk de fabelen gestuurd als men mij daarmee confronteerde, ik dacht echt rijp voor het gekkenhuis,..maar eerlijkheidszeggende van mij is gewoon dat ik mij erbij neer moet leggen omdat het echt bestaat (de andere kant),..ik geeft het geen naam zoals bijvoorbeeld het hiernamaals omdat ik dat gewoon niet weet, maar die verschijning staat gebrand op mn netvlies en gaat er echt nooit en te nimmer meer van af,..wat ik hiermee wil zeggen is dat het mogelijk zou kunnen zijn dat de heersende oligarchen wellicht onder bewind staan van een etherische macht, ik zou niet weten hoe het anders te noemen, wat ik wel weet is dat ik de verschijning maar 1 keer heb kunnen waarnemen, en gelukkig was ik niuet de enige die het gezien heeft, gelukkig niet, familieleden hebben het ook gezien.

   Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  En zegt een van de kinderen van de slachtoffers dat er in diezelfde tijd een trainingskamp was voor Palestijnen. Raar he dat je dat nooit uit Duitsland hebt gehoord.

  Like

 5. Asgard zegt:

  Praqchtige mensen, met een mooie voorliefde van sport, heb je je top bereikt, en dan kom je zo aan je einde, gewoon erg ook wat ze doorstaan moeten hebben, en dat alles wat niet is en wat niet zal zijn,…respect voor deze Israeliten!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s