De logica van corrupte politici

Screenshot_84

Staatssecretaris van Onderwijs Sander Dekker (VVD) spreekt zich uitermate hard uit tegen de mensen (turks.nl noemt hen een stelletje idioten) die met spandoeken op de al langere tijd omstreden salafistische moskeeën en scholen hun zorgen uiten. Puur als noodkreet, omdat niemand hen WIL horen. Want ondanks diverse bewijzen van openlijke terreurverheerlijking en sympathieën voor Al Qaida en ISIS van zowel de betreffende moskeeën als schoolbesturen, móesten en zóuden deze projecten van Dekker tòch doorgang vinden en worden criticasters door zowel de media als politici (uiteraard) als racistisch en extreemrechts omschreven.

Wat het doel is van deze (binnen Nederland van het overige onderwijs sterk afwijkende) scholen met navenante extremistische en vrijheidsbeperkende ideologieën geeft te raden. Scholen hebben anders dan in vroeger jaren (gelukkig) niets meer met godsdienst of vermeende religie te maken. Sterker nog, de inmiddels zowel links als rechts met hoge snelheid ingehaalde voor-eeuwse ideologie voor wat betreft Katholieke en Protestants-Christelijke scholen wordt steeds verder ondermijnd en uitgehold. Vreemd daarin is dat deze scholen volgens de wet en het leerstelsel verplicht zijn moslims toe te laten èn daarmee vervolgens het gehele christelijke beleid (van overheidswege opgedrongen) moeten laten vallen wegens ‘belediging of discriminatie’ van diezelfde moslimkindertjes (leest u vooral: hun met islam gehersenspoelde ouders en roze gebrilde politici!), maar zullen úw kinderen als Katholieken of Protestanten absoluut NIET worden toegelaten op de betreffende islamitische scholen! Vanuit overheidswege meten met twee maten heet dat, zoals alles wat met islam of andere huidskleuren of afkomst te maken heeft, gretig als ‘positieve discriminatie’ recht/goed gepraat wordt. Het is dan ook hoogst verbazingwekkend dat de bouw en vestiging van scholen en moskeeën met extremistische ideeën blijkbaar kosten wat het kost doorgang moeten vinden.

Het wordt mijns inziens hoog tijd om de privérekeningen van Dekker en andere politici eens tegen het licht te houden wegens neveninkomsten/islamfinancieringen afkomstig uit o.a. Saoedi Arabië. Bij een VVD ‘staats’-persoon vraag ik mij namelijk onwillekeurig af waar het egocentrische verdienmodel zit, en exact datzelfde geldt voor o.a. Rutte, Merkel, Macron en Juncker. Waarom zou men anders met alle geweld (toepasselijke woordspeling overigens) dergelijke extremistische scholen en moskeeën toestaan in een vreedzame samenleving. Ter vergelijking; als ú een neonazi-school of Arische broederschapskerk wilt vestigen die vanuit Zuid- Duitsland of de VS gefinancierd wordt, wordt u daar per direct in geblokkeerd èn gearresteerd wegens rechts-extremisme, racisme en aanzetten tot haat. Vreemd dus dat het uiterst vrijheid berovende en extremistische salafisme wordt gezien en erkend als ‘vrijheid van geloof’, want als er één stroming wereldwijd(!) aanzet tot discriminatie, haat en excessief geweld dan is het wel deze nazi-islamitische groepering die kinderen op school van een weloverwogen hersenspoeling voorziet.

Islamisering als algemene Europese doelstelling

De ‘heren’ en ‘dames’ politici zijn na hun luxe, uit úw overheids-/belastinggeld gesponsorde vakantie/reces weer terug in de Kamer. De kabinetsformatie gaat, wederom van úw geld gefinancierd, op luxueuze wijze nog wel even verder (goh zeg, wat moeten ze hard ‘werken’…gaap!). En daarmee zijn ook de foutjes van de natuur onder de naam DENK helaas weer teruggekeerd en hebben zij direct een ‘belangrijke’ Kamervraag die een moslimgemeenschap in het in Zuidoost-Azië gelegen Myanmar betreft. Een moslimgemeenschap die (uiteraard) onlangs zelf is begonnen met gewelddadige aanvallen op o.a. politie- en legerposten, maar die, toen het leger keihard terugsloeg, nu op de vlucht is. Tja, DENK vertegenwoordigd in de Kamer tenslotte het Nederlandse volk… Als het om ‘zielige’ moslims gaat, die het ook dáár over zichzelf afroepen, hoor je de islamitische partij DENK wèl, maar als er in toenemende mate in moslimlanden massaal christenen en Joden worden vermoord vanwege hun geloof hoort u haar NIET! Deze, evenals NIDA en de PvdE, antisemitische partij houdt zich dan ook uitsluitend en alleen met de Islamisering van Europa en haar eigen moslimcultuur bezig. Waarschijnlijk wil men deze ‘vluchtelingen’ maar wat graag óók hier opvangen, maar blijft het qua Kamervragen oorverdovend stil als het om recent moslimgeweld en aanslagen op Europese bodem gaat. Dàn is men zelfs uiterst beledigd als u hen daarop aanspreekt en ‘staan zij daar volledig buiten’… U zou het bijna gaan geloven.

Sterke werkwoorden en etikettering

Men schat dat er in moslimlanden jaarlijks ongeveer 110.000 christenen worden vermoord vanwege hun geloof en nog eens honderdduizenden worden om die reden ernstig mishandeld. Europese politici, kerk-/moskeeleiders en uiteraard ook de media besteden heel nadrukkelijk géén aandacht aan deze door moslims systematische etnische en religie gerelateerde zuiveringen, omdat men bang is te worden beschuldigd van ‘racisme’. Wat eens te meer aangeeft hoe bang men is voor deze ‘sterke werkwoorden’. Stickers en opnaai-emblemen met ‘racist’ en ‘rechtsextremist’ worden door partijen als DENK namelijk (en blijkbaar nog altijd uitermate effectief) te pas en te onpas op u geplakt als u hen en/of de islam bekritiseert. Dan lijdt u plots aan islamofobie en/of xenofobie en bent u daarmee op slag racistisch en extreemrechts. Zeer vreemde ziektes!

Xenofoob betekent overigens letterlijk dat iemand bang is voor andere culturen. Gezien de decennia lange bewuste afscheiding van ‘Europese’ moslims t.a.v. de westerse samenleving en de uitsluitend op haar eigen ‘cultuur’ gerichtheid van deze islamitische ‘cultuur’ roept bij mij persoonlijk de vraag op wie er nu eigenlijk xenofoob is…

Een islamofoob bent u als u (overigens geheel terecht!) kritisch bent t.o.v. de vanuit terroristisch geld gefinancierde scholen en moskeeën èn u zich ook nog ernstig zorgen maakt over de opvoeding van moslimkinderen thuis en in de moskeeën met de daarmee gepaard gaande sterk in aantal toenemende aanslagen die men ‘uit naam van Allah’ pleegt. Blijkbaar lijdt u dan spontaan aan een nieuw verzonnen ziekte of afwijking die islamofobie heet.

De moderne uitleg van democratie

Rationeel is het moeilijk te bevatten maar als het om islam of democratie gaat, zijn liegen en het verdraaien van de feiten, maar voornamelijk bedreiging en intimidatie blijkbaar geheel legitiem.

Kijkt u hoe Polen momenteel wordt behandeld en aangepakt door het Europese rapaille dat zich ‘gekozen’ staatslieden noemt. Het heeft werkelijk niets met democratie te maken, maar alles met een door de strot geduwde dwang (zoals men een gans vetmest voor de omstreden ganzen-paté), economische dreiging en Europees-maatschappelijke intimidatie die zij ‘democratische waarden’ noemen. Alleen betreft het hier geen ‘snelgroei’-voedsel, maar de opvang van nu ‘zielige’, maar straks criminele, steeds meer islam eisende en daarmee meer en meer gewelddadige moslims die men als ‘vluchtelingen’ wil verdelen. Enkele landen willen zogenaamd iets ‘humaans doen’ en hebben zonder ook maar enig grondig doordacht overwogen beleid miljoenen ‘vluchtelingen’ binnengelaten en de rest wordt het hardhandig door de strot geduwd op straffe van economische sancties. Zie hier: de moderne versie van ‘Democratie’.

Democratie betekent letterlijk ‘volksheerschappij’. Een haaks op een dictatoriaal beleid staand bestuurssysteem waarbij het volk zèlf beslist over de wetten. Er is volgens deze officiële uitleg dus slechts één land in Europa dat, o.a. middels referenda, daadwerkelijk democratisch is, en dat is Zwitserland. Nota bene hèt land dat zich wijselijk NIET heeft aangesloten bij de utopische één-Europa droom van de Juncker-bende! In alle wèl ‘aangesloten’ landen is democratie een uitermate eenzelvige en ronduit smerige verdraaiing van de werkelijke betekenis. Uitsluitend omdat die hen beter uitkomt en waarmee zij ú het idee geven dat u (vóóraf!) zelf uw (dictatoriale) bewind mag kiezen dat vervolgens àchteraf doet wat zij zelf wil/‘goed acht’. Ofwel: men houdt u vooraf een visuele vette worst voor die uiteindelijk slechts een uitgedroogde en verschimmelde sperzieboon blijkt te zijn, met voedingswaarde nul.

Deze mensen lijken te lijden aan een ernstige vorm van ÜPS (een eveneens nieuw verzonnen term). Een afwijkende vorm van OPS (ontwijkende persoonlijkheidsstoornis) die zelfhaat en sterke vermindering van eigenwaarden definieert, maar waarbij mensen die aan ÜPS lijden zichzelf als “Übermenschen” zien en de huidige bevolking en cultuur hartgrondig haten en willen vernietigen. Daarbij zijn zij naast een volko-fobie overduidelijk ook nog behept met een uiterst besmettelijke referenda-fobie en een hardnekkige democrato-fobie.

U hoeft als politicus geen verstand van zaken te hebben. Een cursusje bestuurskunde of historicus blijkt ruim voldoende om een land en haar bevolking lachend en liegend om zeep te helpen en te verkwanselen voor een (voormalige geldstroom uit de VS), maar momenteel blijkbaar een Saoedische financiering. Daarnaast draagt u natuurlijk zelf al ruim bij aan de financiering van de “vluchtelingen”industrie, maar dan indirect uit de overheidspot die zoals te verwachten o.a. gespekt wordt door (totaal onnodige) wederom aankomende hogere zorgkosten. Het gaat namelijk ‘weer goed met de economie’… Wie stopt deze egocentrische, hebzuchtige en roekeloze, excessief blinde genegenheid voor de islam onder beleidsmakers en politici?!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, corruptie, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op De logica van corrupte politici

 1. Asgard zegt:

  Gisteren op Radio 1,…ze noemdem de jongens van Identiar een stel idioten, aan de andere kant van de lijn werd gezegd tegen de omroepster van Radio 1, dat de jongens van Identiar wel zeker een punt hebben wat betreft de bezetting boven op het dak van de school, omdat het een school is die voornamelijk op Salafisme indoctrineert, dat was een moslim die op de lijn op Radio 1 in het debat was met de omroepster waardoor de omroepster ff niet wist wat ze nog verder moest zeggen,…hoe krijgt ze het uit hare gore porum om te zeggen dat het een stel idioten zijnvieze stink staatshoer!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Asgard zegt:

  En nogmaals lees de Protocollen van de wijzen van Sion, lees alles zeer geduldig, ik kan het niet vaak genoeg kenbaar maken, dus hier nogmaals,..De Protocollen van de Wijzen van Sion.

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Nee toch. Toch niet deze kletspraat hier bij E.J Bron

   Geliked door 2 people

   • Asgard zegt:

    Ales delarge,…verklaar je nader, kben benieuwd wat je te vertellen hebt,…ik kon niet eerder reageren omdat ik de gehele week van huis was. Graag jou onderbouwing.

    Like

   • Asgard zegt:

    Ahhh wacht een even, volgens mij gaat er hier wat mis,.. wie zegt dat ik hier de Joden mee bedoel???? Het gaat mij om het doel wat geheiligd moet worden vanuit de Protocollen, wie dat zijn maakt mij weinig uit,..mij gaat het erom dat de Protocollen waarheid is, d.w.z waarheid zoals de regeringen en media enz enz werken,…en dat het destijds een ander vleugje had waardoor er een volk door geschofferd werd dat is spijtig,…maar de boodschap die de Protocllen uitdragen zijn herkenbaar bij de wakkere mensen,…ik had er niet bij stil gestaan dat het anders zou overkomen zoals jij het ziet, Bron,..zo zie ik het dus in zn geheel niet.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik ben er van overtuigd dat ik niet de enige ben die het zo ziet . . .

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Asgard
   Heb het gelezen,heel geduldig.
   Dan realiseer je
   je,dat we er al midden inzitten.
   En wat ook opviel.
   Was over het ontwapenen,waar ik je al over vertelde.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ tinekevanschagen :7 september 2017 om 05:01

    Heb Heer Bron’s boodschap gelezen ga dus zeer kort zijn, ik hoef u postings niet, ik heb er al vele gelezen van uw hand en soms komt mijn nekhaar overeind en daar hou ik niet van (eufemisme).

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Dan slaat u die toch gewoon over.
    ik lees ook niet ieder zijn comments.

    Like

   • Asgard zegt:

    Drs.P,…precies deze Pdf heb ik ook tot mijn beschikking, ik geloof al helemaal niet in de Joodse samenzwering ervan, maar dat kunnen sommigen niet zien hier op Bron,…ik zie een duidelijke formatie van oligarchen (God mag weten wie het zijn, ik weet het niet), die uit zijn op absolute wereldmacht om de vrijheid van de mens af te nemen door hem volledig te controleren.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Asgard

   Die ‘wijzen van Sion’ gaan er kennelijk van uit dat zij de volkeren en het leven op aarde ‘naar hun hand kunnen zetten’?
   Eén ding: satans volgers, zoals deze ‘wijzen’ (vanwaar deze naam?), zullen ten allen tijde het onderspit delven, waarmee ik niet wil zeggen dat zij de mensheid geen enorme ellende kunnen bezorgen. De macht van satan zal gebroken worden. Daarmee zouden ze ernstig rekening moeten houden.

   HET LAATSTE WOORD zal nooit aan hen zijn….!!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De Protocollen zijn bewezen en aantoonbaar leugenverhalen. Wie ze hier aanhaalt als zijnde de waarheid is zelf een leugenaar.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Hr. Kohler.
    Omdat ik vind dat u nogal hard en overhaast van leer trekt tegen Asgard,
    gaan we nu heel even de definitie van het “liegen” er bij halen.

    “Liegen is met opzet de waarheid verdraaien om anderen te benadelen…”

    Ik kan mij echt niet voorstellen dat Asgard hier met opzet anderen wil benadelen als zij/hij die anderen er op wijst om het een en ander te lezen dat zij/hij-zelf interessant vindt.
    Zo zie je maar.
    Zo, nu u weer Hr Köhler.

    Hebt u hier ’n antwoordje op.

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Paul Zwueste:

    Heb je wel eens gehoord van “liegen in commissie”? De Protocollen van de Wijzen van Zion zijn aantoonbaar en bewezen leugenverhalen. Inderdaad zoals je schrijft met de bedoeling om anderen te benadelen. Even los van het feit dat de definitie van liegen anders is dan wat je schrijft. Liegen is het bewust over iets onwaarheid (leugens) spreken. Punt. De bedoeling om anderen te benadelen heb je er zelf bij gehaald. Mag je doen, als je dat belangrijk vindt om je punt te maken, maar ook dat is niet geheel overeenkomstig de waarheid.
    Als Asgard hier nadrukkelijk wijst op die leugenachtige Protocollen als zouden die de waarheid verkondigen, dan liegt hij in commissie.

    Zoals je ziet heb ik hier een antwoordJE op.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kohler.
    Ja, het is goed.

    Like

   • Asgard zegt:

    Wat is een leugen, Kohler?? De Protocollen die verwijzen naar Zion,..leg het mij eens uit, kben benieuwd!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Asgard

    Ik wil hier op mijn blog ABSOLUUT GEEN discussie over de zogenaamde “Protocollen”!! Antisemitisme wordt hier niet geduld!

    Webmaster

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik wil hier op mijn blog ABSOLUUT GEEN discussie over de zogenaamde “Protocollen”!! Antisemitisme wordt hier niet geduld!
    Webmaster.

    Dank webmaster, voor deze reactie. Ik kan niet anders dan me hier volledig bij aansluiten.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Asgard zegt:

    Kohler,….Alleen de vader ken de leiugen, als ik de Protocollen lees maak dat mijn nog geen leugenaar, dan moet je bij de auteur van het boek zijn, weet jij wie de auteur daarvan is?? Ga daar lekker je beklag aan doen.

    Like

  • Ivanneau zegt:

   Lees liever EU resolutie 1743 uit 2010. Hierin staat, net als in Mein Kampf, precies uitgelegd wat de landverraders met Europa willen. Totaal islamiseren dus. Ik begrijp overigens niet waarom alle rechtse partijen deze resolutie niet pontificaal op hun website zetten. Laat iedereen zien wat de linksen met Europa willen.

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Dekker past precies bij het partijkartel.
  Slappe kletspraat, een slappe rug en bovenal pappen en nathouden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ingrid zegt:

  De islamisering van ons land is een grote schande van iedereen die er aan meewerkt.
  ‘Geen islam !’ zeg het voort waar u maar kan

  Geliked door 3 people

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wat is de zin nog van elk redelijk argument
  als je bij voorbaat al veroordeeld bent ?
  .

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Wel een erg lange longread van wat we allemaal al weten/denken. Ook Dekkertje is schijtbang dat ie de mohammedanen tegen de haren instrijkt en “zomaar” een raketje door de vooruit krijgt! Ik verdenk veel van dat volk dat ze heimelijk met Wilders sympathiseren! Rottenberg en Oudkerk “onthulden” nog niet zo lang terug dat ze ten tijde van Fortuyn ‘laffe politiek’ bedreven; met hem eens waren, maar publiekelijk hem afvielen! Zal vandaag de dag wel niet veel anders zijn. Walgelijk volk, eigenlijk nog gevaarlijker dan alle jihado’s op een bult!! Maar ze weten ook dat 75% van de NL’ers zich niet drukmaken over Het Binnenhof zolang de portemonnee maar maandelijks bijgevuld wordt, en zodoende komen ze er mee weg, nog wel. ’t Is 1 grote stinkende Zooi en over 25 jaar zullen hun kleinkinderen ze vervloeken!

  Geliked door 3 people

 7. Rensk. zegt:

  Ik had ergens gelezen dat de ellende begonnen is met een verkrachting, welk een lid van de moslimgemeenschap op zijn geweten had. Er is toch iets flink mis in de moslimgemeenschap wat hun sexuele attitude betreft. Goh, hoe zou dat nou toch komen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Wat logica is kunnen we opzoeken, best interessant wat daaronder wordt verstaan.

  Logica of redeneerkunst is de wetenschap die zich bezighoudt met de formele regels van het redeneren. Traditioneel wordt de logica door de filosofie bestudeerd, maar zij wordt ook tot de wiskunde gerekend.

  De logicus (meervoud: logici) is gespecialiseerd in deze tak van wetenschap, maar ook door wetenschappers binnen veel andere takken en subdisciplines van de wetenschap wordt veel gebruikgemaakt van de logica.

  En dat staat in de wiki, echt waar hoor, en ook o.a. dat er verschillende soorten logica bestaan w.o. propositielogica — proposities zijn eenvoudige beweringen die al dan niet waar kunnen zijn.

  Da’s eenvoudig en logisch, waar of niet waar, en eenvoudig te begrijpen voor Jan en Alleman,dat ligt voor de hand.

  De logica bij de elite, een dun laagje van hoogopgeleiden die het voor het zeggen heeft zit h’m volgens mij vooral in de portemonnee, tenzij je narcist bent, maar ook dan heb je meestal een gevoelig oog voor de pecunia.

  Marja van Bijsterveldt was ooit minister van OCW en sinds vorig jaar burgemeester van Delft.
  In haar nieuwjaarstoespraak van dit jaar sprak ze warme woorden, van o. a. “We zouden het moeten hebben over wie wij in Delft willen zijn, welke waarden wij de moeite waard vinden om voor te gaan, wat ons bindt. In Delft zijn veel maatschappelijk-betrokken organisaties en verenigingen, ik roep u op om ieder op uw eigen terrein ontmoetingen te creëren tussen verschillende groepen mensen en het echte gesprek te stimuleren, zodat mensen te weten te komen wat andere mensen beweegt, er onderling begrip ontstaat.”.

  Ook citeerde ze Kerkvader en filosoof Augustinus die 1600 jaar geleden al zei:

  Het zijn slechte tijden, het zijn moeilijke tijden! Dat zeggen de mensen tenminste. Laten we dan liever goed leven, dan worden de tijden vanzelf goed. Wij zijn de tijden, zoals wij zijn, zijn de tijden.

  .Wie goed doet die goed ontmoet hebben echte Delftenaren gedacht en gingen de daad bij het woord voegen, zie hier:

  Marja van Bijsterveldt is burgemeester en heeft ook nog 23 bijbanen, niet slecht voor iemand met havo en opleiding verpleegkundige A, en samen met het andere zooitje Delftse regentenkliek komen we op 85 bijbanen.
  Ik vraag me af of ze wel tijd hebben om te werken, da’s logisch toch?
  En zo hoog is die Marja niet opgeleid, en de mazzel!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Als er vanuit het Midden-Oosten met miljoenen aan geld gestrooid wordt voor moskeeën en islamitische scholen, dan kunnen we er wel vanuit gaan dat er ook met geld gestrooid wordt om dit alles te stimuleren.

  Waarom zou de ‘elite’ in heel Europa anders voortdurend roepen dat ‘de islam vrede is’?

  Spannen zij zich ook zo absurd in voor andere godsdiensten?

  IK DACHT HET TOCH VAN NIET.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Zo zal later misschien ooit eens blijken dat Rutte 200 miljoen op zijn bankrekening had staan , in een of ander ver land .
   Wie dan informeert naar de herkomst van dat geld , die zal ie dan wel vertellen dat ie een goed salaris had bij de pindakaasfabriek .
   En als langstzittende MP weinig kosten gehad . Niet hoeven stelen .
   Flink gespaard en een prima rente , bouwt bankrekeningen als kastelen .

   Arabieren ? Moslims ? Welnee joh !
   Geen cent ooit van ontvangen .
   Waarom ALLE beslissingen die ze nemen precies de verkeerde zijn , dat zal louter toeval wezen !

   Geliked door 2 people

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Drs. Schilder,

  zoek nou eindelijk het verschil tussen criticus en criticaster eens op. Nu plak je mensen die gefundeerde kritiek hebben het label van criticaster op.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. Republikein zegt:

  Adam betekent aarde=aardbodem.
  Eva is ziek, evil, ze mist een rib.
  Amen betekent dat het zo is.
  Kijk, dat is logica.
  Maar dat is logisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s