Seksaanvallen bij stadsfeest in Essen: uitsluitend buitenlandse daders

Screenshot_83

(Vertaling: E.J. Bron)

Nog nooit hoefde de politie op het, alom geliefde, stadsfeest in Essen met de naam “Essen Original” zo weinig op te treden wegens dronkenschap of vechtpartijen als dit jaar. Desondanks waren de politieauto´s schijnbaar gedwongen om voortdurend aanwezig te zijn. De reden:

Mitteleuropa

Seksuele overvallen door “personen met een ogenschijnlijke migratieachtergrond”, zoals de politie het voorzichtig formuleerde. De voor het festival verantwoordelijke chef van de Essen Marketing Gesellschaft (EMG), Dieter Groppe: “Zoiets hebben we nog nooit eerder meegemaakt”.

Tot nu toe kwamen er tien aangiftes wegens seksuele intimidatie en belediging bij de politie binnen. Men sluit niet uit dat dit er duidelijk meer zullen worden. De zeven verdachten, die deels uit de Noord-Afrikaanse regio afkomstig zijn, werden allemaal weer vrijgelaten, nadat ze werden verhoord.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Seksaanvallen bij stadsfeest in Essen: uitsluitend buitenlandse daders

 1. paulzwueste zegt:

  “Ze werden allemaal weer vrijgelaten…”
  Daarna hoor je er nooit meer iets over.
  In plaats dat ze gelijk de zaadballen van de verkrachters hadden verwijderd en ze op azijn gezet meegegeven…
  Volgende week (als het zo lang duurt…) verkrachten ze weer ’n vrouw.
  Grote kans dat ze tegelijk ’n moord plegen…
  Gore beesten.
  En dat zou onze hoogbeschaafde samenleving verrijken…

  Hoe kan je het met je volle verstand begrijpen dat men zo iets brutaals kan verzinnen.
  De overheid is zo ongelofelijk diep schuldig aan dit hele drama…

  Geliked door 4 people

  • Charles Martel zegt:

   “op azijn gezet meegegeven”? Zeker niet: in het openbaar door een zeug laten opeten!. 100% zeker dat dit soort spelletjes dan afgelopen is, want allaat lust het dan niet meer.

   Geliked door 1 persoon

  • Ronald zegt:

   Je hebt mensen, dieren en beesten……deze laatste zijn natuurlijk de moslims op deze wereld!!!

   Groot gelijk dat dit natuurlijk weer die gore beesten zijn!!! En wij zijn, dankzij de regering en de EU, slachtoffer van deze gore beesten!!! Meteen castreren en daarna, met hun eigen ballen in een zakje, terugsturen naar waar ze vandaan komen!!!!!!!!!! Gore beesten!!!!!!!!!!!!!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Waarom op azijn….?
   Je kunt ze moeilijk op zoutzuur gezet meegeven.
   En waar haal je altijd weer die “zeug” vandaan?
   Leuk neergepend, maar zo’n beest moet er maar net zijn, en het ook willen natuurlijk.

   ’n Zeug is ook ’n mens moet je maar denken.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Wat schiet je daar nou mee op, verhoren en daarna weer vrijlaten? Zodra ze weer op vrije voeten zijn zoeken ze gewoon weer een nieuwe uitdaging.
  De straffen op dit soort misdrijven -want zo noem ik dit walgelijke gedrag- moeten fórs verhoogd worden! Sluit ze op als er feesten zijn. Maar daar zullen linkse rechters en advocaten wel geen genoegen mee nemen, want je mag toch iemand niet van zijn vrijheid beroven?

  Walgelijk, waar wij mee opgezadeld zitten. Want niet alleen in ons buurland gebeurt dit, maar net zo goed bij ons.

  Geliked door 3 people

  • zonnigbrazil zegt:

   Toegangsverbod en je hebt ook geen last.

   Like

   • Mirjam zegt:

    De nationale en internationale (Europese èn soevereine wetgeving) hadden allang aangepast moeten worden vanaf het begin van deze rampzalige toestroom.
    De termen ‘sie haben es gewusst’ of ‘sie hätten es wissen können’ is op dit alles van toepassing. Ze hebben het geweten, want ze hadden het kunnen incalculeren.
    Dáár zijn onze landen in voorbijgeschoten. Het duidelijk maken aan deze primaten, bij het binnenkomen van onze landen, dat geen sexuele en/of criminele acties en daden zullen worden geaccepteerd van ‘vluchtelingen’/immigranten/of wie ook die onze landen binnenkomt. Sowieso al niet van iedereen die al hier is.
    En dat diegenen die dit wel doen, meteen gevangenisstraf kunnen verwachten van langer dan één jaar en/of uitzetting zonder pardon, auf nimmerwiedersehen oder wiederkehr.
    En dit niet duidelijk maken door een flyertje of een velletje papier, welk ze toch niet lezen kunnen, maar door duidelijke taal en handelingen.

    Behalve de Oostbloklanden. Zij hebben hun gezonde verstand wèl gebruikt door hen helemaal niet toe te laten, maar jammer genoeg is het gezonde verstand niet voor iedereen weggelegd en hebben wij de pech dat we over de rest van Europa alleen maar idioten in de regeringen aan de macht hebben, die slaafs de oelewappers in Europa volgen.

    Like

 3. Jade zegt:

  Sluit ze op en vergeet ze een paar maanden…
  Met als smoes, onderbezetting.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sjaak zegt:

  Strache oosterijk in hoogvorm !

  Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik lees dan wel hier dat ze vast gehouden moeten worden, maar dat zit er in het geheel niet in en het zal niet al te lang meer duren dat dit soort gajes zelfs bij moord niet meer in voorarrest komt.
  Discriminazie en zo heeft daar alles mee te maken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  En de moslims gaan maar door, met het geloven in de duivel.

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Toen Jezus op aarde rond liep bestond de islam niet eens, wat lult die gek nou. 2.48

   Like

   • Mirjam zegt:

    Juist, Boorzalf.

    Like

   • Cynicus zegt:

    Sja het is een vieze hoer van de profeet Mohammed.

    Like

   • BM Fidel zegt:

    De koran verhaalt in een aantal verzen over Jezus (Isu). Volgens Mo’ waren christenen misleide joden. Hij was jaloers op beide omdat ze hun zaakjes beter op orde hadden dan zijn eigen zootje half wilde geitenneukers. Hij kende ook de joodse bijbel, maar zei dat de joden die vervalst hadden. Dat ging Mo’ dus wel even recht zetten. Met bekende gevolgen.

    Like

  • Cynicus zegt:

   Dat ventje zit zo te blaffen dat het lijkt alsof hij als opgepompte relnicht de versteende piemel van de profeet Mohammed in zijn vieze Magrebbijnse reet heeft zitten. Vandaar dat rellerige hogere geschreeuw. Wat een hoer van de profeet zeg Tjonge jonge.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Kijk, da’s nou heel duidelijk het essentiële verschil tussen die vervloekte islam en het Christendom.
   Christen zijn bereid voor hun geloof te sterven, zij zijn niets meer dan vuige moordenaars!

   Like

 7. Sabeltant zegt:

  Ik snap niet dat de Duitsers geen knokploegen inzetten om hun vrouwen tegen islamitische barbaren te beschermen.
  Zodra er zo’n ongeletterde zijn neus laat zien gewoon helemaal lens slaan dat zal ze leren.
  Ze willen niet integreren, en ze hoeven van ons ook niet te integreren, ze moeten gewoon oprotten naar landen waar verkrachting van vrouwen de gewoonte zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. R.R van Zeijlen zegt:

  Zijn D66 rechters naar Duitsland verhuist of zo, daar straffen ze ook niet net zoals Nederland, gek,vreemd die zand ratten komen er altijd goed van af integenstelling tot de eigen bevolking die om het minste geringste al wordt opgepakt en de cel in wordt gegooid en nog blijft zitten ook.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @R.R. van Zeijlen. Nee! De Nederlandse D66 rechters hoeven niet naar Duitsland te verhuizen. Daar hebben ze hun eigen D66-achtige rechters. Natuurlijk komen de zand ratten ALTIJD er goed van af. Dat is ook de bedoeling van “The Boys of Kalergi”. Hun snode plannen op slinkse wijze uit te voeren. De uitvoering van hun plannen is een soort Endlosung van de Europese vraagstuk’; maar op een lange termijn. Er mag geen haast bij komen. Fase 1. Europa vol te proppen met zand ratten uit de Derde Wereld; vooral uit islamitisch en Afrikaanse landen. Fase 2. de wet van de Sharia toe te passen aan
   ’s lands wet en de Europeanen laten wennen dat zij paria’s zijn, die 50% minder recht hebben dan bijvoorbeeld een Afrikaanse Baviaan die net hierheen is geïmporteerd of de Übermenschen van Allah. Fase 3. zal kennelijk langzaam de Europese bevolking uitroeien en plaats maken voor de nieuwe creatie die afkomstig is uit massa verkrachtingen van blanke vrouwen die (met opzet) geen bescherming krijgen van enige strafrecht en geen kant uit kunnen (in Zweden is dat al in werking) . De Europese mannen zouden in een soort zombies veranderen. De bedoeling van de nep elite van de Valse Munters is dat de “Nieuwe Europeanen” zouden vooral dom, onwetend en beschikken over lage IQ. Ze zouden dezelfde mentaliteit en karakter hebben als de krottenwijkenbewoners van Rio de Janeiro: dansen, Carnaval, zingen, voetballen, Bossa Nova, lachen, dealen in drugs, crimineel gedrag en vooral niet beschikken over de nieuwsgierigheid om te leren. De Gutmenschen elite willen geen kritische mondige mensen zoals de oorspronkelijke Europeanen. Zij zouden samen met de moslims er uitkomen. ‘La Vite e Belle’. .
   WIJ ZITTEN NOG OP DE TWEE EERSTE FASEN EN WIJ KUNNEN DEZE ELITE VIA DEMOCRATISCHE WEG STOPPEN. .MITS ALS WIJ DAT WILLEN! …ALS DE DUITSE PUBLIEK HET WIL, HEBBEN ZE BINNEN AFZIENBARE TIJD DE MOGELIJKHEID HUN VRIJHEID TERUG TE WINNEN.

   Like

 9. jungleelephant zegt:

  Na verhoor vrijgelaten?Wtf????Het wordt steeds maffer!Verhoor maakt totaal geen indruk en,eenmaal buiten gaan ze nog eens zo hard te keer!Om te vieren dat ze weer buiten staan!

  Like

 10. Steven zegt:

  Een blanke had meteen 2 weken vast gezeten en had er een heel onderzoek gevolgd…

  Like

 11. zonnigbrazil zegt:

  Zij moesten alleen maar even uitrusten op het politieburo.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucie zegt:

  Dit is het plan van de elite,de mensen tegen elkaar opzetten en razend maken.
  Daarom worden die moslims ook steeds weer vrijgelaten,wat ze ook uitvreten.
  Wij moeten kwaad zijn op die criminele elite,alle ellende is hun schuld.
  Ook de smerige ellende in die moslimlanden,is alles de schuld van de elite,die hebben daar alles in puin gehakt en vele duizenden mensen vermoord.
  Begrijpelijk dat veel moslims daarom de pest hebben aan de Westerlingen,maar het is niet onze schuld,nee de elite,enkel alleen de elite.

  Like

  • Mirjam zegt:

   De moslims zijn het zelf schuld, Lucy, door hun ‘religie’, de islam, die geen enkele andere manier van leven tolereert, behalve de hunne, door deze indoctrinatie.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Lucie. ‘Blame it on the Boogie”. was vroegere hit van de “Jackson 5” https://www.youtube.com/watch?v=mkBS4zUjJZo Natuurlijk is het de plan van de elite om ons langzaam kapot te maken. Of liever gezegd uit te roeien. Dat past bij hun schemerige ideologie gebaseerd op de Kalergi-plan., Maar mensen tegen elkaar op te zetten? Razend maken? Dat hoort bij de plannen van hun vrienden; de moslims. Dus degenen die ons direct aanvallen, moeten per direct met ijzeren vuist geslagen worden. Als de moslims de pest hebben aan de westerlingen wat doen ze hier? Waarom blijven ze niet bij hun geiten en kamelen in de zandbak? Lekker oprotten.

   Geliked door 1 persoon

 13. trebor2110 zegt:

  Ze werden in kader van het onderzoek weer vrijgelaten , met de mededeling dat ze zich netjes moeten komen melden .
  Net als dit persoon zich netjes is komen melden
  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1658089/verdachte-doodsteken-luel-18-aangehouden-in-spanje.html

  Like

 14. Flo zegt:

  Waar blijft de autochtone bevolking met haar vuurwapens?

  Like

 15. Marian zegt:

  Merkel, Merkel wat heb jij de mensheid aangedaan met het binnenhalen van die parasieten. Ik hoop echt dat je een stille beroerte krijgt. Dat zou een zegen voor ons allemaal zijn.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  werden allemaal weer vrijgelaten, nadat ze werden verhoord.. Verhoor ?
  Ben je stout geweest mijnheer Mohamed ? Neeje mijnheer de polis , ikke wete van nikske
  OK je kunt gaan .

  Like

  • Steven zegt:

   Kees ben jij stout geweest? Nee meneer agent ik heb niks gedaan…
   OK, ik geloof je niet..We gaan je vervolgen, en reken maar op de hoogste straf, want jij hebt hier gewoon zitten liegen..en dat valt zwaar bij de rechter!!
   Voorarrest wordt met 2 weken verlengd!

   Geliked door 1 persoon

 17. Thomasson zegt:

  In een van de NL regionale kranten kopte een tittel in een binnenkatern : “Problemen lossen wij zelf op”. In de desbetreffende regio doen ze dat al generatieslang. De bewoners begrepen dat de kerk, parochie, stadsbestuur en de staat zelf zouden ze niet te hulp schieten ..Deze koppige lieden hebben het gered. In hun dorp kwam een school voor jongens om de vakken timmerlieden en bouwnijverheid te leren. Ze hebben met gezamenlijke kracht hun eigen huizen gebouwd en hadden ook op andere terreinen veel bereikt. Zou deze zelfredzaamheid ook niet in onze tijd passen? Als alle instanties houden zich, vooral in Duitsland, afzijdig tegenover de veiligheid van hun burgers, waarom zouden de burgers niet voor hun eigen veiligheid zorgen? …Zonder de gunst van de politie? Waarom zouden de plaatselijke mannen niet naar zo’n stads- of dorpsfeest komen met op maat gezaagde verborgen baseball knuppels, boksbeugels en/of goede stel zware vuisten. Zodra de geïmporteerde Tyfus van Angela Merkel ter tonele verschijnen, zou de show beginnen. De troetelbeestjes zouden per direct worden bewerkt en tot pulp geslagen. Ze zouden geen tijd hebben om vrouwen, meisjes en kinderen lastig te vallen of te molesteren omdat hun bebloede koppen en getrapte ballen zouden zoveel pijn doen, dat ze zelfs niet op eigen benen zouden kunnen staan. De politie, als trouwe dienaars van de staat mag ze wel oprapen.

  Like

 18. Cynicus zegt:

  Dat Noordafrikaanse tuig wordt bewust hier binnengehaald om de vrije westerse samenlevign van binnenuit kapot te maken. In de grote steden wemelt het van Marokkaans straattuig die roven en aanranden. Deze criminelen zijn echt verrot want die deinzen er niet voor terug om oude mensen te beroven en in elkaar te slaan. Dit verrotte tuig heeft echt een kronkel in de kop. Echte vuile vieze intens gemene duivels zijn dit.

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  “personen met een ogenschijnlijke migratieachtergrond”

  Negers die hier de boel komen verneuken.

  http://www.vandale.nl/opzoeken

  ne·ger (de; m,v; meervoud: negers)
  1 lid van een van de zwarte rassen die oorspronkelijk uit Afrika afkomstig zijn (door sommigen als scheldwoord ervaren)

  ver·neu·ken (verneukte, heeft verneukt)
  1 (informeel) bedriegen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s