Tot 9 jaar cel geëist voor Nigeriaanse pooiers

Screenshot_81

Acht Nigerianen hebben zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor mensenhandel, mensensmokkel en de exploitatie van prostitutie. Voor Amadin O. (25) werd negen jaar cel gevorderd. De bende werkte vanuit Antwerpen, maar liep in Oostende tegen de lamp.

Het team mensenhandel van de lokale politie van Oostende merkte op de website Redlights dat heel wat Nigeriaanse meisjes zich in een hotel in Oostende prostitueerden. Bij een controle in het hotel werden op 18 januari 2017 inderdaad twee Nigeriaanse prostituees aangetroffen. Het onderzoek leidde de speurders naar Chukwudi “Kelly” A., die de organisatie vanuit Antwerpen dirigeerde. De slachtoffers werden in de prostitutie gedwongen om hun reis naar Europa terug te betalen. Sinds 2013 werden op die manier minstens 25 vrouwen uitgebuit.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nigeria, Seks, Slavernij, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tot 9 jaar cel geëist voor Nigeriaanse pooiers

 1. paulzwueste zegt:

  In België is het gebruikelijk om bij redelijk zware misdrijven, naast de strafmaat, particuliere eigendommen verbeurd te verklaren.
  Zoals ik het hier lees zullen de daders alléén al door het verbeurdverklaren van vastgoed, boetes en inbeslagname van geld, zwaar gestraft worden.
  Dit los van het aantal jaren celstraf.

  In Nederland waren ze er van waarschijnlijk af gekomen met taakstraffen.
  Zwaarder kunnen rechters in NL niet meer straffen…

  Like

  • BertG. zegt:

   Een keurige brief aan je slachtoffers, waarin je schrijft dat je het echt nooit meer zal doen, had hier al voldoende geweest.
   En veel en veel spijt verklaringen, dat doet het ook altijd goed.
   Je wist immers helemaal niet dat dat hier niet de gewoonte was, dus hoe kon je dan weten dat je iets verkeerd deed.

   Geliked door 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Waarom geen strafkampen waarin ze van s’morgens vroeg tot s’avonds laat moeten werken in plaats van taakstraffen. Dat zijn toch geen straffen, ik noem het volksvermaak.

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Heeft de rechter ook gevraagd ter ere van welke heilige ze in Europa zijn.
  Zou natuurlijk niet echt goed uitkomen voor de asielindustrie als blijkt dat het in dit geval niet om oorlogsvluchtelingen gaat. LOL.

  Like

 4. christdus zegt:

  Voor die strontzakken moet de Belgische burger dus 9 jaar belasting ophoesten , want de
  gevangenis kost ook geld , en dan weer re-integreren ?
  Godverdomme verzuipen in de Schelde die muk , kost niks en ze drijven vanzelf naar zee !

  Like

 5. Jan zegt:

  Frankrijk. Pastoor werkzaam als pooier van Nigeriaanse prostituees, leverde hem het aardige zakcentje van €100.000-€150.000 per maand

  ……
  Der evangelische Pfarrer – sehr bekannt in der afrikanischen Gemeinde Lyon – suchte junge Frauen in den Migrantenzentren in Italien. Laut Le Parisien kannten einige Mädchen das Schicksal, das sie in Europa erwartete, andere nicht, und dachten, dass sie als Friseure in Afro-Frisur-Salons eingesetzt werden. Das Unternehmen brachte zwischen 100.000 und 150.000 Euro pro Monat ein.
  …..
  https://annaschublog.com/2017/10/06/frankreich-evangelischer-pfarrer-verwaltet-netzwerk-von-50-nigerianischen-prostituierten/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s