Weer een superactie van de Identitairen: Reusachtig spandoek naar aanleiding van de verlichting van het slot van Heidelberg

Screenshot_87

De Identitairen: helden van het verzet tegen de genocide op de oorspronkelijke Europeanen. Spandoek van de Identitairen bij het slot van Heidelberg. De Identitairen laten zien: er zijn niet alleen maar Duitsers die alleen maar praten, maar ook Duitsers die daadwerkelijk iets doen.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Identitaire Beweging hijst verzetsspandoek bij het slot van Heidelberg tijdens het jaarlijkse vuurwerk

De Identitaire Beweging Baden heeft tijdens het jaarlijks plaatsvindende vuurwerk in Heidelberg ter verlichting van het wereldberoemde slot een meer dan 40 meter lang spandoek met het opschrift “Defend Europe” bij het slot van Heidelberg uitgerold. Duizenden mensen die zich ter gelegenheid van dit evenement op het grasveld aan de Neckar hadden verzameld, konden zodoende zien dat de Merkeliaanse massa-immigratie niet zonder verzet wordt geslikt.

Michael Mannheimer Blog

Links kookt van woede over deze opnieuw gelukte actie van de Identitairen

Auw! Dat kan Links totaal niet uitstaan. Niet-linkse activisten, die datgene doen wat Greenpeace en de Antifa deden en tot op heden doen: politiek activisme bedrijven met opzienbarende acties.

Een brutaliteit zonder weerga in de ogen der linkse meningsfascisten! Omdat een dergelijk activisme slechts aan één soort mensen toegestaan is: de goed- en betermenschen, voor zover hun hersens zo links beneveld zijn dat ze nauwelijks verder kunnen kijken dan hun handen, als ze die uitstrekken. En reeds dreunen ze met hun genoegzaam bekende, maar reeds lang versleten politieke frasen op de Identitairen in: “Racisten” zouden ze zijn, “Nazi’s”, “rechtsen”, “islamofoben”. Tsjak. Tsjak. Tsjak.

Screenshot_86

De mainstream media stellen de Identitairen voor als een rechtse beweging. In werkelijkheid zijn zij de verdedigers van de Europese cultuur aan het politieke front

Van de ZEIT tot en met de BILD- Zeitung, van het allerlaatste reclameblad in Flensburg tot en met de Boerengazet in Oberstdorf: overal worden de Identitairen voorgesteld als datgene wat ze definitief níet zijn. De Identitairen zijn noch racisten, noch neonazi’s, noch rechts. Ze zijn een van de laatste bastions van Europa ter verdediging van haar culturele en sociale waarden en van haar biologische bestand aan oorspronkelijke Europese mensen.

In werkelijkheid verdedigen ze de waarden waarvoor Europa sinds de Verlichting stáát: vrijheid van meningsuiting, tolerantie (zij het dan niet tegenover de intolerantie), veelvuldige politiek discours in plaats van de mediale leugenachtige socialistische eenheidsworst, die men van Zweden tot Spanje overal in de media kan lezen.

De Identitairen verdedigen Europa tegen het grootste volkerenmoordprogramma dat de wereld ooit heeft aanschouwd.

Geen historische volkerenmoord – noch die van de moslims in India (80 miljoen doden), noch die door Mao op zijn volk (iets van 70 miljoen doden), noch die van Pol Pot op zijn volk (hij liet een derde van de Cambodjanen doden) komt ook maar in de buurt van de volkerenmoord die zich juist nu in Duitsland en Europa voltrekt:

De door de Europese politiek onder aanvoering van Merkel, Juncker, Timmermans en Co. geplande en actueel doorgezette genocide op de oorspronkelijke Europeanen.

Niet door middel van massamoord, zoals Pol Pot, de islam of Mao deden. Maar door genadeloos gebruik te maken van de (gezonde) bevolkingsinkrimping in het veel te dicht bevolkte Europa door middel van een massale invasie van vreemde volkeren, die de etnische Europeanen in hoogstens 50-100 jaar getalsmatig teruggedrongen zullen hebben, zoals het de Basken in Spanje of de Sorben in Duitsland vergaan is.

Als ik jong zou zijn, zou ik me – zonder me één seconde te bedenken – bij de Identitairen aansluiten. Wie iets voor Duitsland wil doen en nog jong is, kan dat – ja, móet dat doen. Want de Identitairen maken met hun acties aan mensen meer duidelijk dan menig weblog.

En vooral laten ze zien: er zijn Duitsers, die niet alleen maar praten. Maar Duitsers die iets doen. Want de tijd van praten is allang voorbij. Alles werd al gezegd. Nu moet er gehándeld worden!

(Identitaire Beweging Baden: voor meer foto´s van de acties scroll iets naar beneden: www.facebook.com)

Screenshot_88

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", asielwaanzin, burgermoed, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op Weer een superactie van de Identitairen: Reusachtig spandoek naar aanleiding van de verlichting van het slot van Heidelberg

 1. Petra DeBoer zegt:

  In Heidelberg kreeg Merkel een tomaat naar zich toegeworpen.

  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/09/toch-incident-met-merkel-in-verder-rimpelloze-campagne-duitsland-538283/

  Verder waren er bij veel verkiezing bijeenkomsten waar ze kwam fluitconcerten.

  Like

  • kampersrene zegt:

   Tijdens een politieke meeting probeerde Merkel de talrijke toehoorders te overtuigen van haar groot gelijk , meer asielzoekers binnenloodsen , meer moskeeen bouwen want de
   Islam hoort bij Duitsland ! Plots kreeg zij een tomaat vlak in hare smikkel , het bleef niet bij die ene tomaat er volgde een regen van eieren en rotte tomatten .Het volk wilde haar lynchen en wierpen een touw over een verlichtinggspaal Toen greep de politie in ………
   Niets aan de hand …I had a dream !

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Ik maak verschil tussen linkse mensen, die prima weten dat ze fout zitten, maar hun fouten nooit toe kunnen geven en desnoods over lijken gaan om hun gelijk te houden. Mensen als b.v. Witteman, maar ook mensen in mijn nabije omgeving. Ze hebben een arrogantie waar je misselijk van wordt. Moet nog denken aan Rayman laat. Die heeft een boekje over zichzelf open gedaan. Hoe arrogant hij was door zijn bekendheid en wat een vervelend mens hij eigenlijk was. En zoals hij was zo is die hele tv familiel Een familie waar je van kotst. Zoals Raymon al aangaf, ze complimenteren elkaar constant de hemel in. Geen kritische noten. Niets van dat alles. En dan heb je nog mensen, waar totaal geen kwaad in zit, en die ook geen kwaad in anderen zien. Die bezig zijn met werken en overleven en daarbij ook vrij naief zijn. De eersten die mijd ik als de pest, maar als ik last van ze krijg dan trap ik ze helemaal de grond in. Het tweede soort moeten door ervaring achter de werkelijkheid komen. Ik maak dus onderscheid tussen slecht dom en naief.

  Like

 3. Helena zegt:

  Bravo!!! Leve het verzet, leve de Identitairen, diep respect voor deze helden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Júist, Helena: HIERVOOR kan ik nou óók respect opbrengen.
   Daarom heb ik dit ook vertaald.
   HIER is sprake van een zuivere DAAD.
   Híer is géén sprake van mensen, die zichzelf voortdurend in the picture zetten en/of voor ànderen beslissen, wie daar in mag staan en wie niet…..
   Híer is sprake van mensen, die veel wagen om louter DE BOODSCHAP in the picture te zetten. Niet meer en niet minder. Begrijp je?
   En dát, besef ik inmiddels, kan ik waarderen. Dát zijn helden. Om díe reden.

   Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Iedereen kan demonstreren tegen het verraad van de EU en het vernietigen van onze identiteit.
  Koop een viltstift en zet het op een lantarenpaal!

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt gelijk, Sabeltant, dát is de manier. Of overal stickers op plakken.

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Als de onwelgevallige mening van de meerderheid door de media wordt verzwegen moeten we gewoon meer lawaai maken.
    Op den duur kunnen ze daar gewoon niet meer omheen.
    Dus ook spandoeken en rotte tomaten naar het partijkartel. Gewoon omdat andere meningen NIET worden meegewogen of aan de kant worden geschoven.
    De zwijgende meerderheid moet zich laten horen, ze zijn nu nog bang maar als het een algemene opvatting wordt zullen ze mee gaan doen.
    Kom in verzet tegen de NEP-Media, de NEP-Democratie en de afbraak van ONZE rechten.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 7 september 2017 om 07:59

    Dan mag je wel oppassen dat er geen camera’s hangen die het natuurlijk wél doen als wij ergens op te pakken zijn. Voor je het weet zit je in de bak. Wij komen niet weg met een ‘aai over de bol’ zoals de criminele mohammedaan.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar bij het Identitair Verzet: http://www.idverzet.org/over_idverzet/

    Like

 5. toetssteen zegt:

  Het gaat om macht. Religie of ideologie, het maakt niet uit. Verzet ertegen is useless . Ja het systeem maakt uiteindelijk zichzelf kapot. met achterlating van miljoenen doden….

  Geliked door 2 people

 6. kampersrene zegt:

  Binnen afzienbare tijd ontvouwen ze een nieuwe spandoek
  “””Defend Europe wat er nog van rest”””

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Elk mens dat in durft zien
  welk lot ons staat te wachten
  wacht niet op “straks misschien”
  maar bundelt NU z’n krachten !
  .

  Geliked door 1 persoon

 8. Flo zegt:

  Hulde!!! Het begint te dagen!

  Like

 9. christdus zegt:

  Eventuele verdere mogelijkheden : spandoeken / grafitie op viaducten langs snelwegen , op
  torenflats, hoge zichtbare dingen .
  Stickers met logo en text laten printen om overal op te plakken .
  jantje Smit een song laten zingen ; diehiefend joerop !!! NEE GEINTJE.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Zo moeilijk is het niet, er zijn slechts drie speerpunten.

   1 – Islam
   2 – Migratie
   3 – Identiteit

   Wij eisen van onze regering daden op deze drie punten en geen gewauwel over klimaat, einde levensduur, koopzondagen, etc.

   Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Merkel kan eigenlijk nergens meer rustig haar priet-praatje houden over Oekraïne, Syrië, vluchtelingen, Turkije, groeicijfers Duitse Economie, toekomst Duitsland … Blah blah blah. Geen woord over de Islamisering van DE, onveiligheid op straat, oplopende criminaliteit, kosten multi-culti etc etc. ‘Hau Ab’ Hau Ab’ Hau Ab’..

  Geliked door 1 persoon

 11. ReaGluurder zegt:

  Pepperspray wordt in DE Asylantenspray genoemd… hahahahaha…

  Geliked door 1 persoon

 12. Trucker zegt:

  oké geen Duitsland maar wel Italië met goed nieuws.
  Italiaanse politie toont hoe het kan (hebben ze waarschijnlijk afgekeken van de Finse politie)
  hoe om te gaan met islam(ieten)invaders die obsolete ( 🙂 ) zijn.
  Krijsend vrouwmens zal waarschijnlijk zijn omdat ze haar dagelijkse portie iskam nikkel kwijt is.
  O ja, was ik politie hoofd liet ik de (lange doet iets meer pijn) knuppel terechtkomen op die uitgestoken middenvingertjes door de raampjes.

  Geliked door 3 people

 13. Trucker zegt:

  …iskam… is uiteraard islam snikkel

  zetduivel was er weer. 😦

  Like

 14. Cynicus zegt:

  Goede actie en uiteraard zijn de linkse schijnheilige huichelaars alweer aan het schuimbekken. Laat die linkse huichelaars maar naar de hel vliegen waar ze horen en de satan die ze vereren met hun vuile gore pedonetwerken. Links is nog veel verrotter dan je hier leest. Google maar eens Herman Meier van groen links. Kijk maar eens naar de misselijkmakende filmpjes van bijeenkomsten van Joe Biden (voormalig vice president) met daarbij kleine meisjes hoe handtastelijk deze ouwe viezerik is tot afgrijzen van andere aanwezigen. Daarom spant links ook samen met de islam want de profeet Mohammed van de islam touwde met een meisje van 9 en is dus pedofiel.

  Geliked door 1 persoon

 15. Trucker zegt:

  Beetje grasduinen en wat zie ik, “golden boy” Macron de door europa HQ brussel dictators gewilde president voor La République zegt het volgende (houd u vast aan de stoelleuning)

  “…er is trouwens geen Franse cultuur…er is een cultuur in Frankrijk …zij is divers… zij is multiple…” (om niet te hoeven zeggen multiculturel) en dan applaus voor die schoft.

  Generaal De Gaulle draait zich om in zijn graf.

  Geliked door 6 people

 16. Cynicus zegt:

  Goede actie. Links zal wel weer schuimbekken van woede. Voor links is dit namelijk een illegale mening. Niet nog meer massa-immigratie. Links is nog veel slechter dan op deze site beschreven. Links is pedonetwerken (google maar eens Herman Meier van groen links) Kijk maar eens naar de misselijkmakende filmpjes hoe Joe Biden met meisjes omgaat op bijeenkomsten tot afschuw van andere aanwezigen. Pizzagate is een stinkende beerput. Links heult samen met de islam want beiden hebben een voorkeur voor pedofilie. Kindhuwelijken in de islam en de profeet Mohammed van de islam trouwde met een meisje van 9 jaar en is dus pedofiel. Links wordt aangestuurd door zwarte magiers en satanisten.

  Like

 17. Trucker zegt:

  Het houd niet op (Heer Bron u kan misschien een nieuwe topic maken voor deze videootjes (er zitten er nog in de pipeline) 🙂 )
  Islamitisch negertuig in Italië, Italiaanse politie houd niet van halve maatregelen om de islam(ieten)invaders aan te pakken.
  Rond 0.30 komt er een Italiaanse islamofiele multikuller in zicht… was ik die agent geweest had hem vol (maar dan echt vol) met mijn knuppeltje–>meermaals<– in zijn tronie geklopt want ik weet zeker dat die islamofiele zak geen moer geeft om Italiaanse daklozen of ouderen.
  Kudos voor politie.

  .https://youtu.be/ftAh4QinSnk

  Geliked door 1 persoon

 18. Trucker zegt:

  Monfalcone dat ken ik, heb er in mijn beroepsverleden (heel) vaak gestopt als ik naar Trieste reed.
  Toen was er nog geen islamiet te zien.

  Like

 19. christdus zegt:

  Macron = ex-Rothschildbankier , dus Bilderberggroep trekpop , dus uitvoerder KALERGI-plan
  Deze klater golden boy is dus gewoon net zo’n zwijn als ; Timmerfrans, jank-kloot Juncker en
  – natuurlijk – vies rot STASI- wijf Merkel . MERDE Canard , Crapuul !!

  .

  Like

 20. fleckie zegt:

  …..AGENDA……….EUROPA, KRISTALLNACHT, HEBREEU……NW.ISR.WEEKBLAD8.9.2017…….
  De filosoof professor Agnes Heller spreekt in DE BALIE over antisemitisme en anti-intellectuai-
  lisme in hedendaags Europa en of het ..continent..een..democratische terugval meemaakt. Dat doet zij samen met socioloog Anfras Kovacs en historicus Ferenc Laczo. Zondag 10 september
  20u.,De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam. : meer info: http://www.debalie.nl …..De lezing ‘Preventie van ..genocide door derden’ ,over het falen v.d.internationale gemeenschap bij het voorkomen of beeindigen van ..volkerenmoord.. door hoogleraar en politicoloog Fred Grunfeld vindt plaats op zondag 10 september in het mr.L.E. Vissershuis in Den Haag , 10.45u ,Theo
  Mann-Bouwmeesterlaan 75′ telefoon 070-3143800. ………….Auteur Klaas de Jong overhandigt het eerste exemplaar van zijn boek…..KRITALLMACHT..aan opperrabbijn Binyomin Jacobs. Deze uitgave aan de hand van krantenberichten van 1935 tot mei 1940 toont aan dat er toen al veel bekend was over het lot van de Joden in Duitsland……Maandag 11 september ,14u. Nieuwspoort,Lange Poten 10,Den Haag……aanmelden en info: publisher@toetssteen-boeken.nl
  ……Synagoge Groningen biedt een zesdelige cursus Hebreeuws aan,die begint met het leren lezen en schrijven van de letters .Op de donderdag-avonden van 19-21u van 14 september t/m
  19 oktober , ..Nieuwstad 28, Groningen. Prijs 30euro,aanmelden : info@synagogegroningen.nl
  <<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s